-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Να μαζευόμαστε σιγά σιγά όσοι είμαστε για Waters; Ευκαιρία να γνωριστούμε κι από κοντά δλδΕγώ λέω να πάω! Εισητήρια λογικά υπάρχουν...
Αλλά πως θα πάμε; Εγώ ο καημένος εχώ εξετάσεις, οπότε θελω Δευτέρα να είμαι πίσω!
Το πιο πιθανό είναι να πάω με αεροπλάνο...Κοστίζει, αλλά κάνει 45 λεπτά! Το τρένο κάνει 10-11 ώρες από δω, ενώ το αυτοκίνητο (μόνος) ούτε καν το σκέφτομαι, καθώς σημαίνει έξοδα (με τη βενζίνη στο 1+ ευρώ), χρόνο και κούραση!
Αυτό που με προβληματίζει είναι το πώς θα πάμε (και κυρίως πώς θα γυρίσουμε) στη Μαλακάσα! Δεν είναι και ακριβώς κοντά! Απ' ότι έμαθα από φίλους που πήγαν πέρσι στους Sabbath, έγινε ένας πανικός με λεωφορεία, ΜΜΜ κλπ.
Any ideas?
-
charmak66
Αυτά συζητούσαμε χτες με τον flower στο msn...Επειδή κι εγώ έρχομαι από πάνω, είναι ένα πρόβλημα.Μια λύση είναι η εξής...
Αυτοκίνητο->Waters->σκηνάκια*->ξημερώματα Δευτέρας επιστροφή*To θέμα είναι, πού!
-
Για stones υπάρουν ακόμα εισητήρια ( τετάρτη αγόρασα 2). Αυτά που κοντεύουν να εξαντληθούν είναι οι κερκίδες γιατί αρένα έει πολλά ακόμα.
Επίσης διάβασα ότι η συναυλία στην Ελλάδα δεν ακυρώνεται.Μόνο οι συναυλίες που είαν προγραματιστεί για αρές Ιουνίου θα μεταφερθούν για Ιούλη.
P.S. μαντέψτε ποιο πλήκτρο άλασε στο πληκτρολόγιό μου? -
Πήρα τηλέφωνο στη DiDi Music και μου είπανε τα εξής:
Το σετ θα είναι μεγάλο! 3-3,5 ώρες!
Η συναυλία θα αρχίσει κατα τις 8:30
Θα υπάρχουν λεωφορεία από και προς την Αθήνα (με κράτηση)
Σε απόσταση περίπου 10 λεπτών με τα πόδια έχει σταθμό τραίνου ( Λες;)
Υπάρχει χώρος για κάμπινγκ αλλα θα ξέρουν αρχες ιουνίου αν θα λειτουργήσει -
Πήρα τηλέφωνο στη DiDi Music και μου είπανε τα εξής:Το σετ θα είναι μεγάλο! 3-3,5 ώρες!
Υπάρχει χώρος για κάμπινγκ αλλα θα ξέρουν αρχες ιουνίου αν θα λειτουργήσειΞέρεις πόσοι θα πάνε με τρένο; Πολλοί φαντάζομαι! Και θα έχει τρένο όταν τελειώσει η συναυλία; Θα μας χωρέσει όλους; Χλωμό!
Αυτό με τα λεωφορεία υπήρχε και πέρσι, αλλά στην επιστροφή έγινε πανικός! Γενικό παράπονο, αυτό! Δεν βρίσκαν τα λεωφορεία της εποστροφής!
Εγώ το κάμπινγκ, σκηνάκια και λοιπές προσκοπικές μεθόδους, τις αποφεύγω όπως ο διάολος το λιβάνι! Οπότε απορρίπτονται, για μένα.
Έχω και το πρόβλημα ότι πρέπει να γυρίσω όσο πιο ξεκούραστος γίνεται, καθώς στις 21 δίνω μάθημα (βαρβάτο, όχι αστεία! )
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Πήρα τηλέφωνο στη DiDi Music και μου είπανε τα εξής:
Το σετ θα είναι μεγάλο! 3-3,5 ώρες!
Υπάρχει χώρος για κάμπινγκ αλλα θα ξέρουν αρχες ιουνίου αν θα λειτουργήσειΞέρεις πόσοι θα πάνε με τρένο; Πολλοί φαντάζομαι! Και θα έχει τρένο όταν τελειώσει η συναυλία; Θα μας χωρέσει όλους; Χλωμό!
Αυτό με τα λεωφορεία υπήρχε και πέρσι, αλλά στην επιστροφή έγινε πανικός! Γενικό παράπονο, αυτό! Δεν βρίσκαν τα λεωφορεία της εποστροφής!
Εγώ το κάμπινγκ, σκηνάκια και λοιπές προσκοπικές μεθόδους, τις αποφεύγω όπως ο διάολος το λιβάνι! Οπότε απορρίπτονται, για μένα.
Έχω και το πρόβλημα ότι πρέπει να γυρίσω όσο πιο ξεκούραστος γίνεται, καθώς στις 21 δίνω μάθημα (βαρβάτο, όχι αστεία! )
Εχει τραινο ΟΣΕ το οποιο σταματαει αρκετα νωρις 10-10.30 νομιζω!Το καλυτερο ειναι αυτο που λεει ο hrdoukas με τη σκηνη!Τα τραινα ξεκινανε πολυ νωρις το πρωι με προορισμο το σταθμο Λαρισης και κανει κανα 40λεπτο απο κει οποτε γυρνατε με τραινακι πισω και ξεκουραζεστε στο τραινο για επιστροφη προς Θεσσαλονικη η Εδεσσα!!
-
Ο χρήστης Mclaren-Queen έγραψε:
Εχει τραινο ΟΣΕ το οποιο σταματαει αρκετα νωρις 10-10.30 νομιζω!Το καλυτερο ειναι αυτο που λεει ο hrdoukas με τη σκηνη!Τα τραινα ξεκινανε πολυ νωρις το πρωι με προορισμο το σταθμο Λαρισης και κανει κανα 40λεπτο απο κει οποτε γυρνατε με τραινακι πισω και ξεκουραζεστε στο τραινο για επιστροφη προς Θεσσαλονικη η Εδεσσα!!
Αλεξανδρούπολη πάμε!
Υπάρχει και η επιλογή της εκδρομής από Θεσσαλονίκη! Με κάνα 25ευρω σε πάνε στο Terravibe, λίγο πριν αρχίσει το πανηγύρι και σε μαζεύουν κατευθείαν μόλις τελειώσει...
Προβλήματα που έχει ο κόσμος!
-
Αλεξανδρούπολη πάμε!
Υπάρχει και η επιλογή της εκδρομής από Θεσσαλονίκη! Με κάνα 25ευρω σε πάνε στο Terravibe, λίγο πριν αρχίσει το πανηγύρι και σε μαζεύουν κατευθείαν μόλις τελειώσει...
Ακομα καλυτερο αυτο !Μηπως ομως σε περιοριζει αρκετα?Δλδ θα πρεπει να σαι με τους εκδρομεις γιατι θα γινεται χαμος και το ερωτημα ειναι ποσο γρηγορα θα φυγει η εκδρομη μετα τη ληξη!
Αστα να πανε!!Εχετε αρκετο κουραγιο ομολογουμενως!!
-
Ο χρήστης Mclaren-Queen έγραψε:
Αλεξανδρούπολη πάμε!
Ακομα καλυτερο αυτο !Μηπως ομως σε περιοριζει αρκετα?Δλδ θα πρεπει να σαι με τους εκδρομεις γιατι θα γινεται χαμος και το ερωτημα ειναι ποσο γρηγορα θα φυγει η εκδρομη μετα τη ληξη!
Σϊγουρα γρηγορότερα από το τρένο! Ύπνος το βράδυ στο λεωφορείο και 3 ώρες οδήγηση το πρωΐ...
Αστα να πανε!!Εχετε αρκετο κουραγιο ομολογουμενως!!
που μας δέρνει έχουμε, αλλά τέλος πάντων...
-
Αμα χαθει τελικα η εξεταστικη σαρμαδακο σε φιλοξενω
-
Μιας και επικαιρο :
http://users.wpi.edu/~vamend/general.htm --> Dark Side of the Moon analysis
http://www.thewallanalysis.com/Intro.html --> The Wall analysis
-
All in all you're just another brick in the wall
No comments
-
Ναι ε; Γιααααα λέγε, για λέγε...
-
Ναι ε; Γιααααα λέγε, για λέγε...
Κοίτα, ξέρω σίγουρα ότι τέτοια εκδρομή οργανώνει το Stones (ροκ-μπαρ είναι αυτό).
Κατά πάσα πιθανότητα θα οργανώσουν και οι ροκ ραδιοφωνικοί σταθμοί της πόλης (1055 και rock radio).
Πέρσι τουλάχιστον, το έκαναν και νομίζω πως έχω πετύχει και σποτάκι πριν λίγο καιρό...
-
thanx!
Μέχρι στιγμής μακράν η πιο συμφέρουσα λύση απ'όλες τις απόψεις -
Για οσους ενδιαφερονται, οι Pearl Jam στην Αθηνα στις 30 Σεπτεμβρίου.
http://www.avopolis.gr/live/dates_info.asp?id=14170 -
JAMES BROWN 24-07 θεατρο γης(αγγελιοφορος)
-
http://www.avopolis.gr/news/default.asp?ID=8301
*ΝICK CAVE SOLO tour του.
Aυτή τη φορά «κλείνει το μάτι στον θεατή» πιο λιτός από ποτέ, απελευθερωμένος από την παρουσία μιας μεγάλης μπάντας, με την παρουσία ενός grand piano!
Την σκηνή του Λυκαβηττού (που άνετα θα καταβρόχθιζε και ολομόναχος) θα μοιραστεί με τη συντροφιά των συνοδοιπόρων του από τους The Bad Seeds, Martyn Casey (bass), Jim Sclavunos (drums) και Warren Ellis (strings).
Η σκοτεινή πλευρά της μουσικής θα συναντήσει την ποίηση σε μια αθηναϊκή βραδιά, λίγο πριν το φθινόπωρο να ξεκινήσει, στο θέατρο του Λυκαβηττού στις 22 Σεπτεμβρίου. *
Nick Cave σε πιάνο...Αυτά είναι!
Θα βάλω τα κλάμματα...
-
Ομορφα όλα αυτά παίδες αλλά ................ενα μηνιατικο δεν φτάνει για να παρακολουθήσεις ..........φτουυυυυυυυυυυυυυ
-
Τhe Uplift Mofo Party Band (click)
Μπάσο παίζει ο αδερφός μου και φυσικά θα είμαι εκεί! 10 ευρώ είναι τσάμπα.
ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ 2006