-
1.15.137 για αρχή...
-
Τι εγινε ρε εκλεισε ο σερβερ?
-
Μαλλον εκλεισε...
-
Ξερει κανεις πως θα γινει να βαλω την 2006 χρονια?
-
Ρε παιδια δεν ξερω τι εχει γινει αλλα το παιχνιδι δεν ανοιγει καθολου.Οταν παω να το ανοιξω μου βγαζει ενα μνμ και λεει 'this file has been damage'.Το εκανα απεγκατασταση, το ξανα εβαλα μετα και ξανα τα ιδια.Ξερει κανεις τι παιζει?
-
Ο χρήστης alonso έγραψε:
Ρε παιδια δεν ξερω τι εχει γινει αλλα το παιχνιδι δεν ανοιγει καθολου.Οταν παω να το ανοιξω μου βγαζει ενα μνμ και λεει 'this file has been damage'.Το εκανα απεγκατασταση, το ξανα εβαλα μετα και ξανα τα ιδια.Ξερει κανεις τι παιζει?Δε ξέρω ρε συ τι έκανες. Κάνε απεγκατάσταση και σβήσε τελείως τον φάκελο του παιχνιδιού. Μετά βάλε το F1C και από πάνω το RH2005!
ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ON LINE (SERVER);
-
εγω για λιγο αν κανεις
κανα μισαωρο
-
Ο χρήστης patro έγραψε:
εγω για λιγο αν κανειςΤι για λίγο; Πόσο;
-
κανα μισαωρο
-
Ρε συ Iron βαζω στην αρχη το παιχνιδι και παιζει κανονικα και μετα αφου βαλω το 2005 μου βγαζει το προηγουμενο μνμ
-
SERVER UP!
-
Ο χρήστης alonso έγραψε:
Ρε συ Iron βαζω στην αρχη το παιχνιδι και παιζει κανονικα και μετα αφου βαλω το 2005 μου βγαζει το προηγουμενο μνμΤα βάζεις με τη σειρά που πρέπει;
-
Ε σιγα ρε συ 2 αρχεια ειναι
-
re iron game closed μου λέει! άνοιξε το σέρβερ να έρθω
-
Έκλεισε ο SERVER!
Ωραία ήταν και σήμερα... πήραμε τη δόση μας!
-
κάναμε και δοκιμή pit stop... εγώ με λίγα καύσιμα.... άνοιξα διαφορά 10 δευτ. μέχρι τον 8ο γύρο, αλλά στη συνέχεια δε μπορούσα να κλείσω τη διαφορά με ρυθμό μεγαλύτερο από .200 στο γύρο.... ίσως την επόμενη φορά να πάω για 3 πιτ στοπς
-
Ρε παιδια δεν παιζει καθολου το παιχνιδι.Το κανω απεγκατασταση και το ξανα βαζω.Δεν βαζω κανενα αρχειο και παλι δεν παιζει,μου βγαζει 'this file has been damage'.Πως γινεται αυτο μπορει να μου πει καποιος?
-
server κάποιος?
-
Ο χρήστης mschumacher έγραψε:
server κάποιος?ms, θα μπορείς γύρω στις 18:30; Τώρα πρέπει να φύγω!
-
ok θα δούμε
F1C Round 6-2005rh-SPAIN Δευτέρα 15/5/06