-
Άσε Φραγκίσκο, μαύρη μαυρίλα πλάκωσε (ή μάλλον χακί και από τη Δευτέρα...)!Τουλάχιστον, σήμερα ευχαριστήθηκα το mercedes που το πήγα στη σπηλιά του να βγάλει την περίεργη χρονιά ετούτη...
Από του χρόνου πάλι με υγεία παίδες...
Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες και στο φίλο μου το Νάσο περισσότερο (περιμένουμε νεα+φωτογραφίες!). -
κουκλαρα το εργαλειο του νασσου, οπως και πολλα αλλα,
με τον οποιο τρακαριστηκαμε μουρη μουρη απειρες φορεςτελικα λαθος που δεν συστηθηκα... δεν ηθελα να σε καθηστερησω νασσο
και του χρονου σ ολους -
Ο χρήστης STAX έγραψε:
Για να δω ποσοι απο εσας λατρεις του κλασικου αυτ-του πηγατε στο κλασικο ραλυ Ακροπολις που τελειωσε πριν απο λιγο στο Σουνιο? Εγω παντως πηγα την Τεταρτη στην εκκινηση για να τα θαυμασω ολα, την πεμπτη στην Ριτσωνα και Πυλη, και σημερα στον Αγ.Κων-νο, οφειλω να ομολογησω οτι το καταυχαριστηθηκα και με δυο λογια ηταν ενα υπεροχο κλ. ΑκροπολιςHμουν κι εγω στο... Σουνιο!
Πρωτογνωρη για μενα εμπειρια. 8α υπαρ3ει κ συνεχεια ομως!ΥΓ: Παω να γεμισω το carspotting τωρα.. What a day!
Edit: Εχω κ πολλες photos αλλα αυριο εχω βαρδια οποτε απο Δευτερα.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Για να δω ποσοι απο εσας λατρεις του κλασικου αυτ-του πηγατε στο κλασικο ραλυ Ακροπολις που τελειωσε πριν απο λιγο στο Σουνιο? Εγω παντως πηγα την Τεταρτη στην εκκινηση για να τα θαυμασω ολα, την πεμπτη στην Ριτσωνα και Πυλη, και σημερα στον Αγ.Κων-νο, οφειλω να ομολογησω οτι το καταυχαριστηθηκα και με δυο λογια ηταν ενα υπεροχο κλ. Ακροπολις
Πραγματικές κούκλες όλες τους.
Εγώ πήγα εκκίνηση και Ζάπειο την Τετάρτη, την Παρασκευή Σπαθοβούνι και Αδάμι και εχτές Άγιο Μερκούρη.
-
Mια μερα πριν την εναρξη του ιστορικου ραλλυ ειχα την τυχη να με προσπερασουν τρεις απο τους αγωνιζωμενους καπου στην Μεταμορφωση!
1.Lancia Stratos
2.Renault 5
και
3.Renault Alpine! -
το R5 το είχα δει και στην Πατησίων!
ωραία εξαίρεση στα 100 ταξί και άλλα τόσα αδιάφορα αυτοκίνητα -
εδώ σας θέλω.
βρήκα αυτό
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayI ... 4631332347
το οποίο όμως δεν είναι καθόλου λόγω του μαύρου περιγράμματος.
Κανονικά είναι ασημί (νίκελ) το περίγραμμα αλλά αυτό (1η φορά το βλέπω) είναι μαύρο.Η τιμή όμως μαζί με μεταφορικά βγαίνει σε ευρώ κάπου στα 17 και για πίσω φανάρια είναι κάτι παραπάνω από καλή τιμή αφού ΑΝ ποτέ βρω στην ελλάδα θα έχει σίγουρα 15 ευρώ.
Το παίρνω ή όχι???? Σίγουρα θα μου πείτε ότι είναι θέμα δικού μου πορτοφολιού αλλά αν είναι να σας φαίνεται πολύ χάλια τότε καλύτερα ραγισμένο με νίκελ περίγραμμα ίσως
-
D-jet σου ευχομαι καλη θητεια, θα μας ληψεις
-
Σε ευχαριστώ STAX!
Εξαιρετικά αφιερωμένο:
http://www.germancarfans.com/classics/5 ... 015.1M.jpgθα τα πούμε με το καλό σε λίγες βδομάδες, παίδες!
Χαιρετώ! -
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
κουκλαρα το εργαλειο του νασσου, οπως και πολλα αλλα,
με τον οποιο τρακαριστηκαμε μουρη μουρη απειρες φορεςτελικα λαθος που δεν συστηθηκα... δεν ηθελα να σε καθηστερησω νασσο
και του χρονου σ ολουςΚακως(!) δεν ήρθες να τα πούμε... Θα χαιρόμουν πολύ
Δεν ξέρω αν εννοείς ότι θα μας καθουστερούσες πριν ή κατα τη διάρκεια του ράλλυ... Η αλήθεια είναι ότι πολλές φορές μέσα στον 'αγώνα' τρέχαμε σαν παλαβοί να προλάβουμε το χρόνο μας για το επόμενο ΣΕΧ
Βλέπεις τα 1147 κ.εκ. από το Spitfire-άκι, πολλές φορές μας ανάγκασαν να κυνηγάμε το χρόνο και να το πιέζουμε μέχρις εσχάτων για να προλάβουμε...Μόλις φτάσω στο γραφείο θα προσπαθήσω να ανεβάσω φωτό και να σας πώ μερικά πραγματάκια για την ιστορία του φετινού ράλλυ... όπως τη ζήσαμε εγώ, ο Παύλος (ο navigator μου) και ο Andrew (το Spitfire)
-
ημουν συνεχεια μπροστα σου αλλα ολο κατι εκανες
στο ναυπλιο σε ειδα μολις εφτασες αλλα με φωναξαν για κατι απο ενα αλλο πληρωμα που δεν ειχε σερβις και καυσιμα και ξεχαστηκα μετα -
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
ημουν συνεχεια μπροστα σου αλλα ολο κατι εκανες
στο ναυπλιο σε ειδα μολις εφτασες αλλα με φωναξαν για κατι απο ενα αλλο πληρωμα που δεν ειχε σερβις και καυσιμα και ξεχαστηκα μεταεγώ ήμουν με το
με ξέρεις δηλαδή 'φατσικά'? -
ηξερα οτι ησουν το 135 και σε τσεκαρα παντου
μονο τα βραδια στο ξενοδοχειο δεν σε εβλεπα και κοιτουσα μηπως -
όταν θα ξανακανονίσουμε κάποια στιγμή να πιούμε καφέ οι 'κλασικοί' του φόρουμ, θα μας δοθεί η ευκαιρία να τα πούμε κι από κοντά
με την πρώτη ευκαιρία θα ποστάρω φωτο στο 'Ράλλυ Ακρόπολις' μέσα εδώ... αν θέλεις κάνε κι εσύ το ίδιο
-
Ημουν στον τεχνκο ελεγχο την τριτη, στην εκκινηση, και στην Ριτσωνα σε μια καβατζα Εχω τραβείξει Video τις εκκινησεις και μερικους στο περασμα στη Ριτσωνα Τα εχω σε miniDV (40 λεπτα), ακουω συμβουλες για να τα μοιρασω σε οποιον ενδιαφερεται.
-
Κάποιος είχε βάλει μια φωτογραφία μιας 230SL Pininfarina. Σ'ενα άλλο φόρουμ κάποιος μου έδωσε αυτο το ενδιαφέρον link
http://www.ritzsite.net/230SLPF/01_SLPF.htm -
ΚΑΛΗ ΘΗΤΕΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ!!!
-
Παρακολούθησα με τον υιό μου τα Λουκίσσια ( πλατανάκι ) και την Ριτσώνα 2, είμαστε αρκετά ' νεκρόφιλοι ' και πολύ υπερήφανοι που θέλουμε να θυμόμαστε όλα τα απίστευτα αυτοκίνητα - κυρίως αγωνιστικά - των περασμένων χρόνων. Λυπήθηκα μόνο που δεν είδα πολύ κόσμο.
-
Για να ξαναγυρίσουμε στο θέμα μας - περί κλασικών αυτοκινήτων:
Προς όλους εσάς που αγαπάτε το κλασικό αυτοκίνητο και δεν είστε ιδιοκτήτες κάποιας παλιάς 'σακαράκας'...
Γνωρίζετε ότι ΔΕΝ είναι ένα χόμπι για λίγους?
Αυτά που χρειάζεστε είναι τα κάτωθι:
- χώρο για να στεγάσετε το καινούριο σας απόκτημα
- λίγο από τον ελεύθερο χρόνο σας το σαβ/κο για να του κάνετε ένα σύντομο τσεκ και να το βγάλετε μια βόλτα (να ξεσκάσει )
- ένα μικρό σχετικά budget από 3.000€ μέχρι 7.000€ για να αποκτήσετε ένα αυτοκίνητο σε πάρα πολύ καλή κατάσταση το οποίο δε θα απιτήσει από εσάς όλο σας το βιο και την υπομονή για να το συνεφέρετε και να σας βάλει σε μια διαδικασία ανακατασκευής που θα σας εξουθενώσει τόσο ψυχολογικά όσο και οικονομικά
Αν ποτέ δεν είχατε σκεφτεί πως με τόσο λίγα λεφτά μπορείτε να μπείτε στο 'χώρο'... τώρα δεν έχετε καμμία δικαιολογία... αρκεί να το έχετε αποφασίσει
-
άντε μπας και σωθούν έστω και λίγα από αυτά που πάνε για παλιοσίδερα
Αν ήταν hobby για λίγους τότε δεν θα υπήρχε ούτε ami ούτε Triumph κλπ κλπ
ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ