-
Παρακαλώ-Παρακαλώ, έχω την εντύπωση ότι ορισμένοι βγάλανε τα κεφάλια τους έξω, μετά απο την μεσημεριανή νίκη (επάξια?) του Schumacher επι γερμανικού εδάφους, όπως τα σαλιγκάρια μετά την βροχή (δεν είναι προσβλητικό-ειρωνικό, μην επαναστατήσουν ορισμένοι..). Ωστόσο πρωσωπικά διατηρώ την εντύπωση ότι ο Γερμανός δεν έτρεξε συνολικά καλύτερα απο τον Ισπανό, όχι όμως ότι και ο Alonso προσπάθησε πολύ για να πάρει την πρώτη θέση, αφού στο κρίσιμο σημείο, στο οποίο θα έπρεπε να πιέσει το μονοθέσιο του (στον γύρο εξόδου απο το 2ο ανεφοδιασμό πιο συγκεκριμένα) μάλλον τον πήρε λίγο.. ο ύπνος. Στο σημείο αυτό δεν θα ήθελα ακούσω δικαιολογίες του τύπου ¨μόλις είχε ανεφοδιαστεί και είχε περίσσεια βάρους¨, για να μην αναφερθώ στη λευκή πετσέτα που έριξε στούς ..15 τελευταίους γύρους ,αν ήθελε ένα αξιοπρεπές τερματισμό θα μπορούσε να κυνηγήσει την Ferrari και να τερματίσει πίσω απο αυτήν στο 1,5 sec (το έχει κάνει και στο παρελθόν). Θα επικροτήσω όμως την δουλειά που οι μηχανικοί της Ferrari έκαναν αφού η όλη έκβαση του αγώνα κρίθηκε στο πολύ γρήγορο δεύτερο ανεφοδιασμό του Γερμανού. Εν κατακλείδη τον αγώνα τον βρήκα ανιαρό, βαρετό και χωρίς ιδιαίτερο ενδιαφέρον αφού το αποτέλεσμα κρίθηκε στα pit και στο ταλέντο των..μηχανικών..
-
Εμενα μου φανηκε οτι του κατεστρεψαν τον αγωνα!τον εβγαλαν μετα το 1ο στοπ πισω απο τον πολυ πιο αργο βιλνεβ και τον φισικο..Απο κει και περα εφαγε ολο τον αγωνα του πισω απο πιο αργα μονοθεσια τα οποια δεν ειχε την ταχυτητα να περασει!Απο που συμπεραινεις οτι ηταν ανυπαρκτος??
-
EPITELOUS ADAGONISTIKI I FERRARI
EFKAIRIA GIA TON SCHUMI NA APODEIKSEI OTI DIKAIA EINAI O POLINIKIS ODIGOS OLON TON EPOXON KAI NA KATATROPOSEI TON ADAGONISMO AKOMI MIA FORA
FORZA SCUDERIA!!!
FORZA SCHUMI!!! -
Οσο για την McLaren ακόμα ένα καταστροφικό GP αφού ο Κολομβιανός για...αμέτρητους γύρους κυνηγούσε ένα μονοθέσιο πιο αργό απο αυτό της McLaren χωρίς κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα δείχνωντας για ακόμα μία φορά την οδηγική του ανεπάρκεια αλλά και την ανεπάρκεια του μονοθεσίου του αφού το αναμενόμενο ήρθε, αυτή τη φορά χωρίς καπνούς πίσω απο το μονοθέσιο, αλλά ήρθε! Οσο για τον Φιναλανδό αν βρισκόταν σε στρατηγική του ενός ανεφοδιασμού θα είχε την νίκη στο τσεπάκι του (μήπως αυτό δείχνει κάτι για την μάλλον αναξιόπιστη στρατηγική που ακολουθεί η ομάδα?). Μάλλον η τύχη δεν του χρωστάει τίποτα απο πέρσι αλλά μάλλον τον έχει ξεχάσει τελείως..Απογοήτευση σκέτη κατα την προσωπική μου άποψη, βλέπω μία ομάδα που δεν έχει τα φώτα να πρωταγωνιστίσει στο προσκήνιο των προταθλητών..
-
Ο χρήστης tifozi έγραψε:
EPITELOUS ADAGONISTIKI I FERRARI
EFKAIRIA GIA TON SCHUMI NA APODEIKSEI OTI DIKAIA EINAI O POLINIKIS ODIGOS OLON TON EPOXON KAI NA KATATROPOSEI TON ADAGONISMO AKOMI MIA FORA
FORZA SCUDERIA!!!
FORZA SCHUMI!!!Ψηλέ, ηρέμησε λίγο και γράφε με μικρά ελληνικά σε παρακαλώ
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Πλέον μάλλον πάμε σε ολική αναμέτρηση Renault - Ferrari και Alonso - Schumacher για τον τίτλο, μιας και η Mclaren δύσκολα πλέον θα μπορέσει να υποσκελίσει και τις δύο ανταγωνίστριες της. Ωστόσο είμαι σίγουρος πως θα βελτιωθούν και θα διεκδικήσουν νίκες.Aρχιζω απο εδω γιατι ειναι ενα θεμα που μονιμως με εξιταρει. Υπαρχει καποιος νομος ή καποιος κανονας που να υπαγορευει οτι η ΜκΛαρεν θα βελτιωνεται κατα τη σαιζον περισσοτερο απο τον ανταγωνισμο της; Γιατι συνεχως το ακουω ως κατι δεδομενο και δεν μπορω να καταλαβω απο που πηγαζει.
Κατα τα αλλα, η φατσα του Αλονσο εδειξε οτι στη Ρενω φοβοντουσαν αυτο ακριβως που εγινε. Τη συνολικη ανασταση της Φερραρι που φανηκε οχι τοσο με τη νικη του Σουμι, οσο με την αποδοση του Μασσα. Εδω ας σημειωσουμε το οτι ουδεποτε περσι, αν και η ΜακΛαρεν εδινε μεσω του PR τμηματος της, εικονα παντοδυναμιας στη Ρενω φανηκε να ανησυχουν οσο σημερα. Αυτο για να μπορειτε να 'διαβαζετε' τους αγωνες σωστα, οσοι εχετε αποκτησει ειδικοτητα να με χλευαζετε και να ειρωνευεστε για πραγματα που αποδεικνυονται πραγματικα.
Κατα τα αλλα, η φετινη χρονια παει να γινει και χρονια Ροζμπεργκ με τα απιστευτα που κανει, οδηγοντας το 7ο καλυτερο μονοθεσιο του γκριντ.
Κανάργια Ιωάννης εγω πιστευω οτι αν ο Φινλανδος δεν εκανε καθολου πιτ-στοπ θα τερματιζε 2 γυρους μπροστα απο τον 2ο.
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Αυτο για να μπορειτε να 'διαβαζετε' τους αγωνες σωστα, οσοι εχετε αποκτησει ειδικοτητα να με χλευαζετε και να ειρωνευεστε για πραγματα που αποδεικνυονται πραγματικα.Ρε Γκρεο αν δεν μας μιλαγες λες και ειμαστε χαζοι μαθητες σου τι καλα που θα ήταν....
Επισης αν μας ελεγες την απάντηση στο παλιοκουιζ που έβαλες να ξεκολλησει το παιχνίδι...
-
Δεν το θελω καλη μου φίλη, αλλα εχω φαει εδω μεσα ειρωνια απο ασχετους με το τσουβαλι και καμια φορα μου βγαινει αθελα.
ΥΓ Πηγα και ηρθα μεχρι το Νορντκαπ και ενας δεν το βρηκε ακομα; Αυριο θα επιληφθω με χιντ.
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
ΥΓ Πηγα και ηρθα μεχρι το Νορντκαπ και ενας δεν το βρηκε ακομα; Αυριο θα επιληφθω με χιντ.
Να σου πω...Και μέχρι τον Πλούτωνα να πήγαινες και πάλι πίσω, δε νομίζω να το έβρισκε κανείς!
-
Με πηρε ο υπνος το μεσημερι και ξυπνησα ακριβως την ωρα του...βαθρου.
Ειναι απαραδεκτο αυτο που εγινε. Κυριε μου παραδεξου το οτι εισαι τυχερος. Τιποτα αλλο. Πηγαινε πισω στη Γερμανια σου και ασε τους νεους με μελλον να τρεξουν. -
Ο χρήστης greo έγραψε:
ΥΓ Πηγα και ηρθα μεχρι το Νορντκαπ και ενας δεν το βρηκε ακομα; Αυριο θα επιληφθω με χιντ.off topic: Βρηκα εναν οδηγο, αλλαξε 3 μονοθεσια διαφορετικων ομάδων. Αυτο το &%$#&Υ^% που έβαλες δεν το βρήκα!!
-
Αγαπητέ greo η απουσία ειρωνίας δηλώνει παρουσία ευφυίας..θα σε παρακαλούσα συμφορουμίστα να εκφράζεσαι με πιο μετριοπαθή τρόπο.
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Ειναι απαραδεκτο αυτο που εγινε. Κυριε μου παραδεξου το οτι εισαι τυχερος. Τιποτα αλλο. Πηγαινε πισω στη Γερμανια σου και ασε τους νεους με μελλον να τρεξουν.Ε?????????
Ε?????????
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Ειναι απαραδεκτο αυτο που εγινε. Κυριε μου παραδεξου το οτι εισαι τυχερος. Τιποτα αλλο. Πηγαινε πισω στη Γερμανια σου και ασε τους νεους με μελλον να τρεξουν.Ε?????????
Ε?????????
Να υποψιαστώ κάποιου είδους δυσνόητο χιούμορ;
(στου megane95hp αναφέρομαι)
-
... και που να δειτε την φατσα που θα εχει ο FA στην Ισπανια
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Ε?????????
Αφού είπε ότι δεν είδε τον αγώνα, γιατί απορείς?
-
Ο χρήστης Κανάργια Ιωάννης έγραψε:
Αγαπητέ greo η απουσία ειρωνίας δηλώνει παρουσία ευφυίας..θα σε παρακαλούσα συμφορουμίστα να εκφράζεσαι με πιο μετριοπαθή τρόπο.Η απουσια ειρωνιας δηλωνει απουσια ειρωνιας και ΜΟΝΟ.
Αν αλλαξω τροπο εκφρασης, θα γινει το προηγουμενο ποστ σου λογικο;
Σε οτι γραφεις σε δημοσιο φορουμ θα εχεις κριτικη. Αν γραφεις χοντραδες, στο ιδιο επιπεδο θα ειναι και η απαντηση. -
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
Ε?????????
-
Ο χρήστης mschumacher έγραψε:
Ε?????????
Τσιμπαει σημερα, τσιμπαει.
πλακιτσα εκανα μην με παρεξηγειτε
-
Όταν εκφράζω την αποψή μου εγώ και ο οποιοσδήποτε συμφορουμίστας δεν είναι ανάγκη να ειρωνεύεται κανείς και να τις αποκαλεί ο.. οποιοσδήποτε χοντράδες..λίγοι τρόποι δεν βλάπτουν
Επίσημο thread:GP Ευρώπης-Nurburgring