-
Να κάνω μια χαζή ερώτηση ...
Οι ειδικές διαδρομές πρόκειται να σηματοδοτηθούν με κάποιο τρόπο πρίν το ράλλυ ώστε να γνωρίζουμε ποια θα είναι η διαδρομή?
Ρωτάω επειδη προχθές έκανα μια βόλτα στα Γεράνεια - ακολούθησα ακριβώς την παλιά ειδική Κινέττα- και σε κάποια σημεία είδα κάποια κόκκινα τόξα και μικρά κόκκινα σίδερα.
Μελετώντας τους χάρτες είδα πως αυτά τη σημάδια ήταν κοινά με την διαδρομή του χάρτη.
Γνωρίζει κάποιος από τους εμεπειρώτερους να μου απαντήσει? -
Ο χρήστης staby1 έγραψε:
Να κάνω μια χαζή ερώτηση ...
Οι ειδικές διαδρομές πρόκειται να σηματοδοτηθούν με κάποιο τρόπο πρίν το ράλλυ ώστε να γνωρίζουμε ποια θα είναι η διαδρομή?
Ρωτάω επειδη προχθές έκανα μια βόλτα στα Γεράνεια - ακολούθησα ακριβώς την παλιά ειδική Κινέττα- και σε κάποια σημεία είδα κάποια κόκκινα τόξα και μικρά κόκκινα σίδερα.
Μελετώντας τους χάρτες είδα πως αυτά τη σημάδια ήταν κοινά με την διαδρομή του χάρτη.
Γνωρίζει κάποιος από τους εμεπειρώτερους να μου απαντήσει?ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΗΘΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΡΔΕΛΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
στις αναγνωρίσεις δεν θα μπούν κορδέλες ?
-
Ο χρήστης staby1 έγραψε:
στις αναγνωρίσεις δεν θα μπούν κορδέλες ?ΙΣΩΣ ΜΠΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΕΣΕΝΑ ΤΙ ΣΕ 'ΚΟΦΤΕΙ' ?ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΩΝ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΟΙΝΟΣ ΘΝΗΤΟΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ Ε.Δ.
ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ?
ΑΝ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ, ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΣΕ ΣΤΑΝΑΧΩΡΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΚΟΜΑ Η ΣΗΜΑΝΣΗ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
στις αναγνωρίσεις δεν θα μπούν κορδέλες ?
ΙΣΩΣ ΜΠΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΕΣΕΝΑ ΤΙ ΣΕ 'ΚΟΦΤΕΙ' ?ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΩΝ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΟΙΝΟΣ ΘΝΗΤΟΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ Ε.Δ.
ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ?
ΑΝ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ, ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΣΕ ΣΤΑΝΑΧΩΡΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΚΟΜΑ Η ΣΗΜΑΝΣΗ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
ΟΧΙ δεν είμαι αγωνιζόμενος.
Απλά θέλω να δώ από πριν τις ειδικές με την ησυχία μου να διαλέξω κάποιο καλό σημείο και μια καλή κοπάνα, ώστε να ευχαριστηθώ καλύτερα τον αγώνα.
Απλά ! -
§
SPORTIME.GR
Πυρετώδεις οι εργασίες
26/4/2006 18:59Εδώ και αρκετές ημέρες έχουν ξεκινήσει οι εργασίες αποκατάστασης των ειδικών διαδρομών του BP Ultimate Ράλλυ Ακρόπολις, ώστε να είναι έτοιμες για τον αγώνα. Οι επισκευές των δρόμων - όπου ήταν απαραίτητο - έχουν ήδη ολοκληρωθεί στις ειδικές διαδρομές Αγία Σωτήρα και Μάνδρα.
§
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
§SPORTIME.GR
Πυρετώδεις οι εργασίες
26/4/2006 18:59Εδώ και αρκετές ημέρες έχουν ξεκινήσει οι εργασίες αποκατάστασης των ειδικών διαδρομών του BP Ultimate Ράλλυ Ακρόπολις, ώστε να είναι έτοιμες για τον αγώνα. Οι επισκευές των δρόμων - όπου ήταν απαραίτητο - έχουν ήδη ολοκληρωθεί στις ειδικές διαδρομές Αγία Σωτήρα και Μάνδρα.
§
Αργήσανε όμως μια και αυτά έχουν γραφτεί νωρίτερα στο
http://www.xwmatinos.gr/xwma/modules.ph ... le&sid=286
από τις 20/4.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
§
SPORTIME.GR
Πυρετώδεις οι εργασίες
§
Αργήσανε όμως μια και αυτά έχουν γραφτεί νωρίτερα στο
http://www.xwmatinos.gr/xwma/modules.ph ... le&sid=286
από τις 20/4.
Αυτ ειναι το δικο μας site βρε tazio!Στα χωματινα νεα ειναι πρωτο!
-
Ωραια λέξη η κοπάνα, καιρός να τα ξεχασουμε αυτα , οπως και να ξεχάσουμε οτι αν και θα είμαστε στα σπιτια μας διπλά οτι θα κοιμώμαστε σε αυτα. Κατι πουλακια σφυρίζουν για κατι αποκλεισμους προσβασεων, κοινώς κοπανες, απο το προηγουμενο απόγευμα.
Τώρα πως θα καταφέρει η μάζα να ανεβει απο κανα δυο δρόμους που θα αφήσουν ανοικτούς , αλήθεια και εκει θα εχει τρειωρο? δεν ξερω.
Γκουχου γκουχου Κε EL-EM κατα πασα πιθανότητα η μαζα θα καμει μαζί σς αναγνωρίσεις, γιατι οπως πανε τα πραγματα τελευταια στιγμη θα μάθουμε απο που ξεκιναει και που τελειωνει μια ειδική και οχι στο περιπου απο εναν περιπου χαρτι της Αναβασης.
Εγω παντως το ταμα μου θα το καμω, ΘΑ ΤΟ ΨΗΣΩ ΤΟ ΑΡΝΙ , και οποιος φτασει εκει που θα ειμαι θα φαει.
Γιαννιώτες σας περιμένω ρε φερτε και τα τσιπρα φερτε και λοκανικα.
Θα τα ξαναπουμε σύντομα. -
Διαβασα στις πρωτες σελιδες του θεματος για την ειδικη στον Υμμητο. Οντως, επειδη την περναω αρκετα συχνα με το ποδηλατο εχει πολυ φυτευτη πετρα που θα καταστρεψει λαστιχα. Το προβλημα ειναι οτι ειναι ΠΟΛΥ κοντα στην Αθηνα, και εχει αμεση προσβαση ΚΑΙ απο την Αττικη Οδο. Αν υπολογισουμε οτι Σαββατο και Κυριακη μπορει να μαζευτει ο απιστευτος κοσμος (πχ προπερσυ επι 2,5 ωρες περναγαν μπροστα μας 100 ατομα το λεπτο στο φλαϊνγκ στο Δικαστρο) σε ειδικες κοντα στο Καρπενησι. Λεω, και το πιστευω, οτι εαν θελει καποιος να δει ειδικη καλο θα ηταν να αποφυγει τον Υμμητο. Θα μαζευτει ΠΟΛΥΣ κοσμος , στην πλειοψηφια τους ασχετοι με το σπορ , αρα δυσκολα θα πειθαρχησουν στις υποδειξεις των κριτων και τολμω να πω οτι παιζει μια καλη πιθανοτητα να ακυρωθει πολυ νωρις η συγκεκριμενη ειδικη. Απο στροφες και θεαμα δεν λεει και πολλα, εχει μια δυο καλες αλλα η πετρα/λεπιδα θα αναγκασει πολλους να κοψουν ταχυτητα για να μην καταστρεψουν οτι τακουνι τους εχει μεινει. Για τις υπολοιπες ειδικες οντως λυπουμαι που τεινει να γινει 'κονσερβα' ο αγωνας. Ευελπιστω οτι δεν θα κρατησει πολυ αυτη η τακτικη του μικρου/συντομου πολυ μαζεμενου αλλα φορμουλα1, αγωνα. Ειδικα το Ακροπολις μονο σπριντ ΔΕΝ ειναι και ειναι κριμα να 'καταντησει' ετσι, γιατι περι αυτου θα προκειται.
-
O Loeb με τον Pykalisto είναι στο βουνό, Λιβαδιά, και στήνουν την Xsara για το Ακρόπολις!
-
Ο χρήστης PadWRC έγραψε:
O Loeb με τον Pykalisto είναι στο βουνό, Λιβαδιά, και στήνουν την Xsara για το Ακρόπολις!ΑΤΙΜΟΥΛΙΚΟ.....!!!!
...ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΙΑΡΙΚΟ!!! -
στα βίλια θα είμαι κι εγώ...μην ξεχάσετε να περάσετε απο το ΣΕΧ να αφήσετε τον οβολόν σας...να μου αφήσετε πρωινό εννοώ....ε φανταστικέ προεδρούκο
-
...θααααα το φροντίσουμε!!!
-
Oι δημοσιεύσεις με τις προσβάσεις των SS διασπάστηκαν σε αυτό http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=18354 το θέμα [moderator]
-
ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΤΙ ΚΥΡΑΤΣΕΣ - ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΕΣ ΠΟΥ ΜΙΖΕΡΙΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΔΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΙΝΑ.....ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.....
ΚΟΛΛΗΜΕΝΟ ΓΚΑΖΙ...ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟ ΜΥΑΛΟ...
ΤΟ RALLY ACROPOLIS....ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΠΟΜΠΟΣ ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΑΛΛΑΓΩΝ...ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ ΤΟΥ WRC...
ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΚΟΛΛΗΜΕΝΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ....ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΟΙ ΄ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ΄ΤΗΣ ΕΛΠΑ ΞΕΚΟΛΛΗΣΑΝ...ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕ ΤΟ ACROPOLIS ΝΑ ΤΗΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΠΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ...ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ...ΚΑΙ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ...ΥΨΗΛΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ...
ΑΛΛΑ ΤΑ ΚΟΛΛΗΜΕΝΑ ΜΥΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΚΡΑΤΑΝΕ ΠΙΣΩ...ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕ ΝΕΟ...ΤΟΥΣ ΦΟΒΙΖΕΙ..ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΧΑΜΗΛΟΥ ΤΟΥΣ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΩΝ ΤΟΥΣ...
ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙΣ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΚΑΒΑΤΖΑΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΘΥΝΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΝ ΨΙΧΟΥΛΑ ....ΟΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΥΨΗΛΟΤΕΡΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ...
ΤΟ 53ο ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΦΟΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ...ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΓΩΝΕΣ ΑΝΑΛΟΓΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ...ΜΙΖΕΡΙΑΖΕΤΑΙ ΣΑΝ ΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΙΤΣΕΣ ΠΟΥ Ο ΑΕΡΑΣ ΧΑΛΑΣΕ ΤΟ ΜΑΛΛΙ ΤΟΥΣ...ΕΥΤΥΧΩΣ...ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΕΜΙΖΕΤΑΙ ΤΑΞΙ... -
Ειλικρινα δεν καταλαβαινω τον λογο που τρωγεσται εδω μεσα για κατι τετοιο. Δεν μπορειται να το αλλαξετε τωρα και μονο ο χρονος και η εκβαση των πραγματων θα δειξουν αν ηταν σωστη η οχι η κνηση να ερθει το ραλλυ στην Αθηνα. Απο πλευρας μαρκετινγκ κτλ ηταν βεβαια η απολυτα αναμενομη κινηση. Τοσο η τηλεοπτικη καλυψη οσο και οι χορηγι επωφελουνται τα μεγιστα απο ενα τετοιο 'μαζεμενο' αγωνα. Δεν ειναι αναγκη να τρεχουν μακρια οι θεατες αρα θα πανε περισσοτεροι να δουν τον αγωνα.
Τα διαφορα 'χαπενινγκς' θα εχουν απηχηση αφου ΟΛΗ η Αθηνα θα ειναι στον ρυθμο του ραλλυ. Οποτε μεχρι και ο πιο ασχετος θα ειναι εκει , θα μαθει για τον αγωνα, και θα ενθουσιαστει με τα αγωνιστικα στις ειδικες ολα αυτα ενα βημα μακρια απο το σπιτι του.Σαν να παιζει colin McRae rally VII playstation ενα πραγμα.
Να βαλoυμε και επιλογη καιρου Dry/Sunny/Cloudy?
Χαιρομαι παντως, που φετος, αναλογιζομενος το ειδος του κοσμου που θα ανεβει στις ειδικες, ΔΕΝ θα ειμαι κριτης σε καποια.
-
20 χρόνια έχουν βγάλει κάλους τα πόδια μου στα βουνά.
Για πρώτη φορά φέτος δεν θα πάω πουθενά!!!!!!!
Γιατί κυρίως το acropolis είναι εκδρομή, είναι παρέα, είναι μυρωδιές, είναι χώμα, είναι σκόνη, είναι βροχή, είναι έλατο, είναι καλαμπούρι, είναι κουβεντούλα, είναι πλάκα, είναι εξερεύνηση, είναι κοψίδια, είναι απόδραση από το καθημερινό μάντρωμα.
Επειδή θέλουν να με μαντρώσουν και επειδή έχουν γραμμένο το πως νιώθω, γι' αυτό θα τους γράψω κι εγώ και δεν θα πάω πουθενά!!!!!
Το acropolis είμαστε εμείς και τώρα θέλουν να μας μαντρώσουν και να βλεπουμε κουρσάκια να κάνουν γύρους στο ΟΑΚΑ ή στον Υμηττό.
Θυμηθείτε μωρέ τον Κάνκουνεν να κατεβαίνει τον Ταρζάν. Σκεφτείτε την Παύλιανη, την Ελάτεια , τις Καρούτες, και θα πάτε στο ΟΑΚΑ. Έλεος!!! -
Ο χρήστης THANASIS KAFASIS έγραψε:
Για πρώτη φορά φέτος δεν θα πάω πουθενά!!!!!!!
Ένας λιγότερος στο πεδίο βολής
-
Ολοκαινουριο Ακροπολις με την Αλεξανδρα να μας τραγουδαει..Ε ρες ξεφτιλιστηκαμε...
Ράλι Ακρόπολις 2006