-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Παραλαμβάνω στα Μέγαρα 7/5/2006!Τα δικά σου τα έχει ο syele, μπορείς (κατόπιν συννενόησης) να 'πεταχτείς' απέναντι να τα πάρεις.
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Εκτός από τα Μέγαρα θα γίνει κάποια άλλη συνάντηση (για φαι/καφέ) στην Αθήνα για να τα προμηθευτούμε;;Θα δούμε...
Δεν είσαι κοντά σε κάποιον Mod? Στείλε PM με περιοχή μήπως μπορούμε να βρεθούμε... -
Α έχει GTi της χρονιάς την Κυριακή?
Τότε μάλλον θα τα πούμε εκεί, αρκεί με την αγορά του καπέλου να συμμετάσχω αυτόματα και στην κλήρωση -
Ελπίζω να μπορέσω κι εγώ να έρθω την Κυριακή.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Όσοι θέλετε να το παραλάβετε την Κυριακή 7/5 στα Μέγαρα (στην εκδήλωση για το GTi της χρονιάς), να δηλώσετε εδώ.
Όσα πρέπει να αποσταλλούν με ταχυδρομείο, ας μου στείλουν με PM τις διευθύνσεις τους.
Καλοφόρετο!
Εμείς θα δώσουμε το κλασσικό ραντεβού στα Village; Tι λες για αύριο το μεσημέρι
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Εμείς θα δώσουμε το κλασσικό ραντεβού στα Village; Tι λες για αύριο το μεσημέρι
Έχεις PM
-
Σιέλε, για πετάξου λίγο απέναντι!!!!
Περιμένω εεεε;
-
Θα ειμαι στα Μεγαρα Κωστα οποτε φερε pls το δικο μου....
-
cmarin
Εχεις πμ
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Όσοι θέλετε να το παραλάβετε την Κυριακή 7/5 στα Μέγαρα (στην εκδήλωση για το GTi της χρονιάς), να δηλώσετε εδώ.
Όσα πρέπει να αποσταλλούν με ταχυδρομείο, ας μου στείλουν με PM τις διευθύνσεις τους.
Καλοφόρετο!
Δηλωμένος κι εγώ. (+ της 'barbie' )
-
Κώστα μια και δεν βρεθήκαμε στο νησί υπάρχει περίπτωση να μας έρθεις ξανά σύντομα; Κάτι μου είχες αναφέρει αν θυμάμαι καλά. Αν όχι πες μου για να σου στείλω την διεύθυνση μου. Φυσικά για όλα τα καπέλα του Ηρακλείου.
-
Εγώ θα κρατάω 8 ευρά για το υποκατάστημα Μεσογείων. Ξέρετε, εκείνο το μωβ.
-
Άψογα είναι τα καπελάκια μας!!
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Εγώ θα κρατάω 8 ευρά για το υποκατάστημα Μεσογείων. Ξέρετε, εκείνο το μωβ.Ποιο λές? Εκεινο το Μοντρεαλ?
Εγω τα γνωστα.. Αν ξυπνήσω και αν έχει καλο καιρό κτλ κτλ...
-
Έχουν σταλεί αρκετά καπελάκια μέσω ταχυδρομίου. Όσοι τα παραλαμβάνετε, γράψτε το έδω για να είμαστε σίγουροι για την παράδοση.
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Άψογα είναι τα καπελάκια μας!!Καλά, εσύ δεν έχεις παραλάβει ακόμη.....
Χαίρομαι πάντως που σας αρέσει και δεν βγήκε καμμία πατάτα
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Χαίρομαι πάντως που σας αρέσει και δεν βγήκε καμμία πατάτα
Όντως είναι πολύ καλό! Φαίνεται και δροσερό, επίσης!
-
Το καπελάκι είναι φοβερό!! Ποιοτικό και όμορφο!!
Μπράβο στους κ.mods και σε όσους είναι υπεύθυνοι
-
cmarin έχεις pm!
-
Ερώτηξις...
Υπάρχει περίπτωση κάποιος εκ των mods να περιπατήσει εις το Ζάππειον, κατά πώς λέει το τραγουδάκι για την εκκίνηση του Ιστορικού? Εαν ναι, δε μου φέρνει και μένα ένα καπελάκι?
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Εγώ θα κρατάω 8 ευρά για το υποκατάστημα Μεσογείων. Ξέρετε, εκείνο το μωβ.οταν μπορείς, πέρνα μια βόλτα! Θα το έχω μαζι μου! Από την αλλη εβδομάδα! Εκτός και αν έρθεις στα Μέγαρα την Κυριακή!
Καπελάκι του forum - Η ώρα της παραλαβής!