-
Εκλεισα το grande punto σημερα !!!!
Ελπιζω να ειναι εδω το συντομοτερο!!! γυρω στις 20 μερες μου ειπαν.... ανυπομωνω να το οδηγησω!!! του εκανα test drive και εμεινα απολυτα ικανοποιημενος!!! ειδικα τα φρενα του ειναι τελεια!!!!! -
Ο χρήστης baspats έγραψε:
Εκλεισα το grande punto σημερα !!!!
Ελπιζω να ειναι εδω το συντομοτερο!!! γυρω στις 20 μερες μου ειπαν.... ανυπομωνω να το οδηγησω!!! του εκανα test drive και εμεινα απολυτα ικανοποιημενος!!! ειδικα τα φρενα του ειναι τελεια!!!!!Εαν οδηγησες το 95αρι περιμενουμε να μας γραψεις αναλυτικοτερες εντυπωσεις και ειδικοτερα επι του κινητηρα....
Αντε και καλοταξιδο
-
με γεια!!! η 2η καλυτερη επιλογη που θα μπορουσες να κανεις...καμια σχεση βεβαια με αυτα που ανεφερες στη ψηφοφορια....
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
με γεια!!! η 2η καλυτερη επιλογη που θα μπορουσες να κανεις...καμια σχεση βεβαια με αυτα που ανεφερες στη ψηφοφορια....δεν έβαλε στην ψηφοφορία το GP;
-
μα ναι το γκραντε πουντο ειναι καλυτερο απο τα υπολοιπα που αναφερει αλλα δεν ειναι και η καλυτερη επιλογη της κατηγοριας....
-
Σαν απολυτο γκαζι σε σχεση με τα αλλα στην ψηφοφορια μπορει να μην ειναι η Νο1 επιλογη. Αλλα σαν συνολικο πακετο... ειναι αρκετα χαλαρα η Νο1 επιλογη
Παντως, εφοσον ο φιλος μας το οδηγησε και το εκρινε ικανοποιητικο και απο επιδοσεις... οτι και να πουμε περισσευει.
-
ε λειπει και ενα μοντελο ακομα απο τα υποψηφια...
υγ.πλακα κανω!
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
μα ναι το γκραντε πουντο ειναι καλυτερο απο τα υπολοιπα που αναφερει αλλα δεν ειναι και η καλυτερη επιλογη της κατηγοριας....Χμμμμ και ποιο ειναι? Μηπως το Clio?
η
το Yaris?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.Πλακα κανω, απλα εγω δυσκολα θα μιλουσα για το 'καλυτερο' αμαξι μιας κατηγοριας μιας και μετα απο ενα επιπεδο (οπως των 3 mini που ανεφερα) ολα ειναι κατι παραπανω απο καλα, απλα με διαφορετικες κατευθυνσεις το καθενα.
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
μα ναι το γκραντε πουντο ειναι καλυτερο απο τα υπολοιπα που αναφερει αλλα δεν ειναι και η καλυτερη επιλογη της κατηγοριας....
Χμμμμ και ποιο ειναι? Μηπως το Clio?
corsair η θεικη οργη μου θα πεσει πανω σου και θα σε ματσαλιασει!!!
ετσι και αλλιως αυτη η εκδοση του γκραντε πουντο ειναι η καλυτερη...και εμενα μου αρεσει...
-
λοιπον για τον κινητηρα οσο μπορεσα να τον 'ανοιξω' 1η 2α μεσα στην πολη μου φανηκε ζωηρος αν και εκανε συχνα την εμφανιση το asr...
το πακετο του sporting εχειζαντες 17'
χαμηλωμενο αμξωμα
αεροτομη
πλαινα μαρσπιε
δερμαντινο τιμονι και λεβιε ταχυτητων
λευκα οργανα
trip computer
τυπου bucket καθισματα
esp + asr/msr,hba & hill holder(οποιος ξερει τι ειναι ολα αυτα ας μου πει κι εμενα )
προβολεις ομιχλης
ραδιο cd με χειρηστηρια στο τιμονι(εβαλα extra το mp3)
και αλλα αρκετα...και δωρα απο τον αντιπροσωπο
φιμε ζελατινες και συναγερμο
(και τα συνηθισμενα πατακια και σετ αναγκης) -
λοιπον για τον κινητηρα οσο μπορεσα να τον 'ανοιξω' 1η 2α μεσα στην πολη μου φανηκε ζωηρος αν και εκανε συχνα την εμφανιση το asr...
το πακετο του sporting εχειζαντες 17'
χαμηλωμενο αμξωμα
αεροτομη
πλαινα μαρσπιε
δερμαντινο τιμονι και λεβιε ταχυτητων
λευκα οργανα
trip computer
τυπου bucket καθισματα
esp + asr/msr,hba & hill holder(οποιος ξερει τι ειναι ολα αυτα ας μου πει κι εμενα )
προβολεις ομιχλης
ραδιο cd με χειρηστηρια στο τιμονι(εβαλα extra το mp3)
και αλλα αρκετα...και δωρα απο τον αντιπροσωπο
φιμε ζελατινες και συναγερμο
(και τα συνηθισμενα πατακια και σετ αναγκης)Καλοτάξιδο φίλε
Βάλε και καμιά φωτούλα να κάνουμε χάζι και οι υπόλοιποι.
Α..και με την πρώτη ευκαιρία εξήγησέ μας γιατί δεν έβαλες το clio στην ψηφοφορία και κατ'επέκταση δεν το αγόρασες.Το πράμα σηκώνει παρεξήγηση
-
μου φανηκε ακριβο για να το παρω με αυτα που θελω... και ξεπερναγε τα 16,000 που ειχα για οροφη...
-
ακριβό το Clio;
-
μια απορια
γιατι τετοια απαξιωση στο polo 2 μονο ψηφους!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
esp + asr/msr,hba & hill holder(οποιος ξερει τι ειναι ολα αυτα ας μου πει κι
ξέχασες το EBD
ESP: Electronic Stability Control.
Φύλακας Άγγελος σε περιπτώσεις άκρατης υπερστροφής και υπόστροφής
αφού ένεργει ανέξάρτητα σε κάθε τρόχο και στην μηχανή ώστε να έρθει
το όχημα στα ίσια τουASR: Aντισπίν στην επιτάχυνση
MSR: Αντισπίν στη επιβράδυνση που μπορεί σε απότομο κατέβασμα να μπλοκάρουν λίγο οι τροχοί
HBA: Εxtra φρένο σε περιπτώσει πανικού όταν πατηθεί απότομα το φρένο
EBD: Εlectronic Brake Distributor
ηλεκτρονικός ρυθμιστης φρένων ώστε να υπάρχει το ΄διο φρενάρισμα αριστερά-δεξιάΗill Holder: Σε ανηφόρα δεν χρειάζεται να πάιξεις με το χειρόφρενο για να μην κυλίσεις πίσω το αυτοκίνητο. πατάει φρενάκι μόνο του
-
ευχαριστω!!!βασικα το msr και το hba δεν ηξερα τι ειναι!!!
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
ακριβό το Clio;φθηνο ειναι!
-
μια απορια
γιατι τετοια απαξιωση στο polo 2 μονο ψηφους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!εχει και 2 ψηφους!!!
-
μου φανηκε ακριβο για να το παρω με αυτα που θελω... και ξεπερναγε τα 16,000 που ειχα για οροφη...σου φανηκε....δεν ηταν!
-
μια απορια
γιατι τετοια απαξιωση στο polo 2 μονο ψηφους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Αν με βάλεις σε ένα polo 100ps και σε ένα 75ps δεν θα καταλάβω διαφορά.
Για τους κακόβουλους: Οδηγάω καθε μερα αρκετά αυτοκίνητα
Μαχη στα 16000 euro..