-
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
δεν ειπα οτι εχεις προβλημα με το γκολφ και καταλαβαινω πως το σκεφτεσαι... απλα νομιζω οτι ειναι λαθος νοοτροπια απο τη στιγμη που δε συγκρινεται το r32 με τιποτα το φοβερο....
να μου λεγες οτι συγκρινουμε με καμια πορσε, να σου λεγα οτι εισαι μλκς να πας να τα δωσεις για γκολφ...και στην 3 η κινηση ειναι πισω...η σειρα 1 κατ'εμε ειναι....αντε μη το πω...
Οκ έχω καταλάβει πως το εννοείς...απλά είναι θέμα γούστου...Την πίσω κίνηση την ανέφερα σε αντιπαραβολή με την τετρακίνηση του Α3..Τί άσχημο έχει η 1 δηλαδή που δε σου αρέσει;;;!!Δεν είναι ρενώ;;;!!!!
αμα ηταν η 1 ρενω θα τις εκοβα!!! τεσπα δε βλεπω κατι που να χει η 1 και να μην εχει και η 3!!!
το Ζ δε μας κανει?
-
Θα μπορούσε να είναι μέσα για 350Ζ ή για ΤΤ ή ακόμα και για S2000 απλά δεν τον κόβω για roadster...
Aλήθεια,με τις αντιπροσωπείες της BMW και AUDI τί παίζει;;Ξέρει κάποιος αν το επίπεδο υπηρεσιών που προσφέρουν είναι κάπου καλύτερο;;Έχω ακούσει πχ ότι η Καρέντα είναι καλή...Γιατί όπως και να το κάνεις αμάξι αγοράζεις και θες να είσαι καλυμμένος για όσο καιρό το έχεις..είναι πολλά τα παραδείγματα ατόμων που μέχρι να βρούν την καλύτερη (κατ αυτούς) αντιπροσωπεία βλασφήμισαν την ώρα και τη στιγμή.. -
το νεο S3
-
εξαρταται αν ο οδηγος του αυτοκινητου ειναι φαν της πισωκινησης ή της μπροσθοκινησης (γιατι το α3 4κινητο δεν ειναι μην κοροϊδευομαστε)...
πλην της bmw η ανυπαρξια μπλοκε και η απιστευτη ελλειψη χωρων στους πισω!
το α3 πιστευω δεν εχει να σου δωσει τπτ παραπανω απο αποψη αισθησης...εκτος απτον κινητηρα μαμουθ των 3.2 φυσικα. -
Κι εγώ θα περίμενα λίγο ακόμα για το νέο S3. Πιο ιδιαίτερο από ένα 'απλό' Α3 (έστω και 3.2) και φυσικά και από τη σειρά 1. Να δούμε κι από στήσιμο τι θα λέει.. Άσε που έτσι δεν μπλέκεις και με πολλά κυβικά. Αυτό που με 'χαλάει' γενικά στην 130 είναι οτι φτάνεις στο σημείο να δώσεις 50Κ+ Ευρώ για ένα hatchback που στα πίσω καθίσματα δεν θα μπορούν να κάτσουν αξιοπρεπώς 2 άτομα.
-
Λευκη 130i φυσικα!!
-
Ν' απαντήσω ;
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Ν' απαντήσω ;...κι εσύ λευκή 130...;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ν' απαντήσω ;
...κι εσύ λευκή 130...;
Η μήπως κόκκινη;;;!!!
Με τις αντιπροσωπείες δεν ξέρουμε τί γίνεται;;;Αν παίρναμε το Α3 πού θα το πηγαίναμε για να έχουμε το κεφαλάκι μας ήσυχο;;Την μπέμπα;;
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Η μήπως κόκκινη;;;!!!
Με τις αντιπροσωπείες δεν ξέρουμε τί γίνεται;;;Αν παίρναμε το Α3 πού θα το πηγαίναμε για να έχουμε το κεφαλάκι μας ήσυχο;;Την μπέμπα;;
Το Α3 έχει και 2 επιπλέον χρόνια εγγύηση (αν σ'ενδιαφέρει)
Όπου και να το πας τα ίδια χάλια είναι -σύμφωνα με το φόρουμ-
Ο Σπανός μάλλον σου πέφτει μακριά ε;
Audi A3 3.2 quattro Vs Bmw 130