-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Ατάκα avel στην πρώτη στάση: 'Μ' αρέσει που είπατε οτι δεν θα πηγαίναμε με ρυθμούς ειδικής...'
Κοροιδεψτε οσο θελετε, το μπαρμπα-φοκους με το ζορι σας προλαβαινε!!! (Κατι ηξερα και μπηκα τελευταιος)
Λάθος! Δεν το είπα για να σε κοροϊδέψω! Ίσα ίσα που νομίζω οτι ακολουθήσαμε αξιοπρεπώς παρά τις εμφανείς διαφορές σε hardware.
-
Παιδιά, το κομβόι δεν έσπασε στιγμή!! Μην το συζητάτε καν!! Δεν υπάρχουν γρήγοροι και αργοί
Υ.Γ.
Υπάρχουν 4ΤF και αργοί -
Ο χρήστης panark έγραψε:
Λάθος! Δεν το είπα για να σε κοροϊδέψω!Αστειευομαι βρε... Παντως, οπως λεει και ο Θεμης, ημασταν οντως πολυ δεμενοι ως γκρουπ!! Και προσωπικα, για πρωτη φορα που πηγα τετοια βολτα, το διασκεδασα πολυ.
-
Ο χρήστης panark έγραψε:
Ατάκα avel στην πρώτη στάση: 'Μ' αρέσει που είπατε οτι δεν θα πηγαίναμε με ρυθμούς ειδικής...'
Κοροιδεψτε οσο θελετε, το μπαρμπα-φοκους με το ζορι σας προλαβαινε!!! (Κατι ηξερα και μπηκα τελευταιος)
Λάθος! Δεν το είπα για να σε κοροϊδέψω! Ίσα ίσα που νομίζω οτι ακολουθήσαμε αξιοπρεπώς παρά τις εμφανείς διαφορές σε hardware.
Μιλάτε εσείς ρε? Τι να πει το δικό μου hardware?
-
Άστα ψόφια, Σπυράκο...Το δικό σου έχει τρελούς drivers
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Άστα ψόφια, Σπυράκο...Το δικό σου έχει τρελούς driversΜονο drivers; Εγω νομιζα οτι ειχε αλλαξει ολο το λειτουργικο συστημα.
-
Ευτυχώς δεν ήρθα (τύλιγα το κοκορετσάκι της Κυριακής εκείνη την ώρα) επειδή ήμουν στη Σύρο, αλλά δυστυχώς οι δικές μου βόλτες δεν ήταν τόσο σβέλτες με 3 (ΤΡΙΑ) ομιλώντα ESP τα οποία ήταν ενίοτε μεθυσμένα + 1 ESP στάνταρ εξοπλισμό αναμένο (το ομιλών στο δεξί κάθισμα έλεγχε την κατάστασή του 300 φορές το δευτερόλεπτο σε περίπτωση που δοκίμαζα να το βγάλω). Θέμη κανόνισε...
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Put your car where your mouth is εσείς οι τολμηροί...Έκανε και η μύγα ......... .
Για να σε δούμε λοιπόν στα Μέγαρα μικρέ Kimi.
-
Ας πάρω τουτού και μετά θα τα πούμε μεσιέ!
-
ΡΕ ΣΕΙΣ, ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ!!! Καθόμουν και ξυνόμουν όλο το Σάββατο, τις φλέβες μου δάγκωνα από τη βαρεμάρα, όλοι οι φίλοι είχαν φύγει... Μα βρε αθεόφοβοι, τα μεσάνυχτα της Παρασκευής κανονίσατε για Σάββατο μεσημέρι..?
Θα εξιλεωθείτε αν κανονιστεί παρόμοια εκδρομούλα το Σ/Κ/Δ που μας έρχεται...
Άντε και μόλις έστρωσα τα καινούρια μου τακάκια... τα προηγούμενα πήγαν σε τόπο χλοερό, κάπου στο τέλος της ευθείας των Μεγάρων...Λοιπόν, τι λέτε..? Αναλαμβάνω και τις φωτό...
-
Κώστα, είναι η δεύτερη φορά που την πατάς!! Να μάθεις να κοιτάς αυτή την ενότητα!!
Και δεν το κανονίσαμε Παρασκευή βράδυ, αλλά Σάββατο πρωί
-
Κώστα, είναι η δεύτερη φορά που την πατάς!! Να μάθεις να κοιτάς αυτή την ενότητα!!Και δεν το κανονίσαμε Παρασκευή βράδυ, αλλά Σάββατο πρωί
Μα την κοιτάω ο καψερός, δεν κάνω και τίποτε άλλο.. Αλλά ρε 'καμμένοι' που να περιμένω ότι έπρεπε να μπω ξημερώματα Μ. Σαββάτου για να μάθω..? 'Ασε που στο σπίτι μου δεν έχω ίντερνετ...
-
Να ζητήσουμε στα 'Τεχνικά Θέματα του Forum' να μπει η υπηρεσία SMS alerts, ή θα φάμε ξύλο;
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Να ζητήσουμε στα 'Τεχνικά Θέματα του Forum' να μπει η υπηρεσία SMS alerts, ή θα φάμε ξύλο; -
Κώστα, είναι η δεύτερη φορά που την πατάς!! Να μάθεις να κοιτάς αυτή την ενότητα!!Και δεν το κανονίσαμε Παρασκευή βράδυ, αλλά Σάββατο πρωί
η υπογραφή του ταύρου...
Άνοιξε τα μάτια σου, μάζεψε και ένωσε τα κομμάτια σου.
Μπορείς ακόμα, βγες από το ψυχοφθόρο τέλμα και όρμα.
Αναζήτησε το σοκ που θα σε βγάλει από το κώμα. -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Κώστα, είναι η δεύτερη φορά που την πατάς!! Να μάθεις να κοιτάς αυτή την ενότητα!!
Και δεν το κανονίσαμε Παρασκευή βράδυ, αλλά Σάββατο πρωί
η υπογραφή του ταύρου...
Άνοιξε τα μάτια σου, μάζεψε και ένωσε τα κομμάτια σου.
Μπορείς ακόμα, βγες από το ψυχοφθόρο τέλμα και όρμα.
Αναζήτησε το σοκ που θα σε βγάλει από το κώμα.ΕΓΚΑΘΕΤΕ!!!
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Ωραία ήταν η εκδρομούλα
Λύσσαγα λίγο που δεν μπορούσα να εκφραστώ
(λόγω του ομιλών ESP ).. αλλά 0κ
Και είναι και από τα μοντέλα που δεν απενεργοποιούνται.
(Σε νοιώθω Βασίλη, άλλα δε μπορώ να μιλήσω τώρα )Νόμιζες ότι δε θα το δω ε;
-
ΩΧ .... πάει αυτός
-
'Επεσε παντόφλα...
-
Δε με λέτε κύριοι, με τί ταχύτητες πηγαίνατε μετά τη Βάρκιζα; Για να ξέρω αν θα είχα ελπίδες να σας ακολουθήσω με το αμαξάκι μου.
Επίσκεψη στο Σούνιο το Μεγάλο Σάββατο - Εντυπώσεις