-
Κατεβηκε!!!!!!!!!!
Πάω να δοκιμασω τη Φ1!!!!!!!!!!!!
-
Πρώτες εντυπώσεις από τη F1:
Μάλλον την περίμενα καλύτερη, λόγω υπερβολικής αναμονής . Έτρεξα αρκετούς γύρους, κι έκανα 1.57.33... έχει τουλάχιστον 1-1,5 sec ακόμα περιθώριο με το default setup.
Στους S2 servers γίνεται πανικός, την τρέχουν όλοι... 1200 άτομα έχει αυτή τη στιγμή!
-
-
-
Προτείνω να φτιάξουμε ένα topic ειδικά για τους χρόνους του Χάρη.
-
-
μετα το update sto LFS ειμαι τουλαχιστον 1 με 1.5 sec πιο αργος!!!!
αλλαξα και setup αλλα παλι δεν πεφτω με τιποτα κατω απο 1.35+!!η πλακα ειναι οτι στις στροφες εχω καλες ταχυτητες..αλλα σαν να ειναι πιο αργο το αμαξι..
ξερει κανεις τι εχει παιχτει??
αντε να ξαναφερω τωρα παλι το setup στα μετρα μου..(και του πληκτρολογιου..)
παντως πλεον εχει πολυ πιο γλυκες αντιδρασεις το αμαξι..και σαφως καλυτερη προσφυση παντου...
ειδικα τα πισωκινητα εχουν γινει πλεον πιο οδηγησιμα!
-
Ο χρήστης last_in_line έγραψε:
μετα το update sto LFS ειμαι τουλαχιστον 1 με 1.5 sec πιο αργος!!!!
αλλαξα και setup αλλα παλι δεν πεφτω με τιποτα κατω απο 1.35+!!η πλακα ειναι οτι στις στροφες εχω καλες ταχυτητες..αλλα σαν να ειναι πιο αργο το αμαξι..
ξερει κανεις τι εχει παιχτει??
αντε να ξαναφερω τωρα παλι το setup στα μετρα μου..(και του πληκτρολογιου..)
παντως πλεον εχει πολυ πιο γλυκες αντιδρασεις το αμαξι..και σαφως καλυτερη προσφυση παντου...
ειδικα τα πισωκινητα εχουν γινει πλεον πιο οδηγησιμα!
Με το patch άλλαξε η μηχανή φυσικής του εξομοιωτή, καθώς επίσης και η συμπεριφορά των ελαστικών. Διορθώθηκε επίσης κι ένα Bug στην αεροδυναμική των μονοθεσίων, με το οποίο το slipstreaming δεν ήταν ρεαλιστικό.
Τα περισσότερα αυτοκίνητα έχουν γίνει πλέον πιο αργά, αλλά και πιο οδηγήσιμα (γενικώς, όχι μόνο με πληκτρολόγιο). Τα παλιά σέταπς είναι πλέον όλα άχρηστα, και τα πάντα ξεκινάνε από την αρχή.
(εγώ με το XFGti, από 1.33.70 που είχα πριν, πήγα με τα ΧΙΛΙΑ ΖΟΡΙΑ στο 1.35.98 )
-
εγω καταφερα να πεσω στο 1.35.10...
οχι με το δικο μου setup..το οποιο πλεον οντως ειναι χαλια...
αλλα με ενα setup που μου ειχε στειλει απο καποιο online meeting καποιο παιδι απο το pctechnology..'Νικος'..το ονομα του setup..παλι καλα..
(με το παλιο LFS το συγκεκριμενο set ηταν πολυ αποτομο και υπερστροφικο..τωρα ειναι πολυ καλο)σιγουρα θα δυναμωσω λιγο τα φρενα..
και ισως λιγο πιο σκληρη αντιστρεπτικη πισω+μεγαλυτερη πιεση σε λαστιχα..ρε μπελα που βρηκαμε..πανω που ειχαμε μπει σε ενα ρυθμο...
-
εγω καταφερα να πεσω στο 1.35.10...
οχι με το δικο μου setup..το οποιο πλεον οντως ειναι χαλια...
αλλα με ενα setup που μου ειχε στειλει απο καποιο online meeting καποιο παιδι απο το pctechnology..'Νικος'..το ονομα του setup..παλι καλα..
(με το παλιο LFS το συγκεκριμενο set ηταν πολυ αποτομο και υπερστροφικο..τωρα ειναι πολυ καλο)σιγουρα θα δυναμωσω λιγο τα φρενα..
και ισως λιγο πιο σκληρη αντιστρεπτικη πισω+μεγαλυτερη πιεση σε λαστιχα..ρε μπελα που βρηκαμε..πανω που ειχαμε μπει σε ενα ρυθμο...
Και που να οδηγήσεις τη Φ1... δεν θα ξαναπιάσεις άλλο αυτοκίνητο
-
ευτυχως εχω το demo .
γιατι θα ξενερωνα να μην μπορω να την παω καν ευθεια..
εδω δεν μπορω να οδηγησω το πιο αργο πισωκινητο...παντως απο οτι ειδα και χθες θελει πολυ πειραμα το gti για να γραψει χρονους...
και κατι ακομη...
μπορει καποιος που δεν εχει βαλει το patch να παιζει online?? -
ευτυχως εχω το demo .
γιατι θα ξενερωνα να μην μπορω να την παω καν ευθεια..
εδω δεν μπορω να οδηγησω το πιο αργο πισωκινητο...H F1 έχει traction-control (όπως πλέον έχει και το FZ50) κι από ότι διαβάζω είναι οδηγίσιμη ΚΑΙ με πληκτρολόγιο... ήδη οι χρόνοι όσων παίζουν με πληκτρολόγιο έχουν πέσει κάτω από 0.59
παντως απο οτι ειδα και χθες θελει πολυ πειραμα το gti για να γραψει χρονους...
Βασικά θέλει να πηγαίνεις όσο πιο γρήγορα μπορείς ΧΩΡΙΣ το παραμικρό sliding (τα ίδια κι ακόμα περισσότερο ισχύουν για το XRT)
Το XRT είναι από τα δυσκολότερα αυτοκίνητα του LFS, λόγω της καθυστέρησης του τούρμπο (lag) που ενεργοποιείται τις πιο... ακατάλληλες στιγμέςκαι κατι ακομη...
μπορει καποιος που δεν εχει βαλει το patch να παιζει online??Χμμν, δεν το γνωρίζω.
-
και κατι ακομη...
μπορει καποιος που δεν εχει βαλει το patch να παιζει online??Μόνο στους servers που δεν έχουν κάνει ακόμα upgrade κι έχουν τα παλιά physics.
Απλά βάλε το patch...
-
PS2 με GT4 υπάρχει πλέον στο Kid-όσπιτο!
Ακούω χρόνους στο Ring με μαμά αυτοκίνητα..
-
Kid
ωπ καλώς τον!
ΣΚΔ θα μπορέσω να ασχοληθώ. Δώσε μου αυτοκίνητα και στο arcade mode για να μην κλέβουμε θα σου γράψω τους χρόνους μου.
-
Ας πούμε για αρχή με rallye 1.6, cooper S & RX8.
Προτείνω κάποια αργά αυτοκίνητα μέχρι να μάθω την πίστα, μετά ανεβαίνουμε κατηγορία. Αν δεν υπάρχει αντίρηση βέβαια.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
PS2 με GT4 υπάρχει πλέον στο Kid-όσπιτο!Ακούω χρόνους στο Ring με μαμά αυτοκίνητα..
Άσε τους χρόνους και πες μου πόσα χρόνια θα περάσουν να βγάλεις τον πρώτο σου γύρο χωρίς να πατήσεις έξω και πόσες δεκαετίες θα περάσουν να τη μάθεις απ' έξω την πίστα και μετά μιλάμε για χρόνους
-
Θα τα πούμε και με σένα λίαν συντόμως μεσιέ οπτέριε. Πάντως τα χρονόμετρα έγραψαν.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Ας πούμε για αρχή με rallye 1.6, cooper S & RX8.Προτείνω κάποια αργά αυτοκίνητα μέχρι να μάθω την πίστα, μετά ανεβαίνουμε κατηγορία. Αν δεν υπάρχει αντίρηση βέβαια.
OK sir!
Αλλά με ορίζοντα μέχρι και το 3ήμερο...γιατί τώρα ΔΕΝ προλαβαίνω.
Screenshots και οι γύροι θα γίνονται στο Arcade mode με +20% στην ιπποδύναμη και -10% στο βάρος.
Ηλεκτρονικά βοηθήματα (ΤCS κτλ) όπως θέλει ο καθένας. Εγώ δεν τα χρησιμοποιώ. -
screen πως θα πάρω?
Στα υπόλοιπα συμφωνώ.
Mε το πλάϊ και όσο πάει! [virtual reality]