-
Ο χρήστης pete_creative_jr έγραψε:
Παντως βλεποντας και τον τροπο διαθεσης των εισητηριων(υπερεμπορικο-εκμεταλλευσιμο,κλπ),σκεφτομαι και να μην παω....(υπερειδικη)....
ΚΑΤΑ 95% ΘΑ ΕΞΑΡΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ.
Δεν εχω και τοσο ορεξη να πληρωσω χ(αρκετα) ευρω για να δω ενα ημιθεατρο,ωραιο μεν,αλλα ημιθεατρο....+1
protimw na kratisw ta euroulakia mou na paw se kanena rockwave
Ναι συμφωνω αλλα δεν εχουν εμφανιστει τα ονοματα των μεταλ ημερων ακομα!!!
Αληθεια γιατι να τρεχουν με χωματινα λαστιχα σε μια αμιγως ασφαλτινη ειδικη?Εμενα περσι δεν μ αρεσε να βλεπω τους οδηγους να προσπαθουν να στριψουν με αυτα τα λαστιχα και μετα απο λιγο να αρχιζουν οι καπνοι κλπ..Καλυτερα με σλικς και παραπανω θεαμα λογω σωστων γραμμων κλπ και χωρις επιτυδευμενης προσπαθειας
-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
Φίλε περιμένω να δω και μετά να κρίνω....Και να βοηθήσω με κάθε τρόπο για την επιτυχία του....Όπως έκανα όλα τα χρόνια....
Το ερώτημα όμως έχει να κάνει με τη πρώτη εντύπωση.Όλοι θέλουμε να βοηθήσουμε αλλά το δίλημμα έχει ως εξής:
Επιτυχία είναι να υπάρχει ο αγώνας απλά ως αγώνας!
ή
Επιτυχία είναι κάθε χρόνος που περνάει το Ακρόπολις να διατηρεί ή ακόμα και να επαναφέρει στοιχεία που τον έχουν κάνει ένα ξεχωριστό αγώνα!
π.χ. Μπορεί η επαρχία να απουσιάζει από τον Αγώνα (Φαγητό χωρίς αλάτι..) -
Το σκεφτόμουνα και γελούσα όλη μέρα!
Στο BP Ultimate Rally of Greece όλα τα αγωνιστικά θα χρησιμοποιούν υποχρεωτικά βενζίνη Shell!!!!!
-
Ο χρήστης roadrunner_gr έγραψε:
Το σκεφτόμουνα και γελούσα όλη μέρα!Στο BP Ultimate Rally of Greece όλα τα αγωνιστικά θα χρησιμοποιούν υποχρεωτικά βενζίνη Shell!!!!!
Σωστόοος.
-
Δε χρειάζεται να δικαιολογήσω την αρνητική μου ψήφο για το BP ULTIMATE RALLY OF GREECE 2006 ,τα έχω πει από παλαιότερα στο site και με ειρωνεύτηκαν αρκετοί .Απλά δεν θα πάω μετα απο 20 χρόνια περίπου που το παρακολοθούσα .Α ρε Καλοσκοπή που δεν έχεις ESPRESSO ,α ρε Παύλιανη πότε θα φτιάξεις CAPUCCINO , α ρε τιμημένο Ελευθεροχώρι ποτε θα φέρεις FREDOCCINO .Κρίμα,κρίμα
-
Ο χρήστης tpapo έγραψε:
Δε χρειάζεται να δικαιολογήσω την αρνητική μου ψήφο για το BP ULTIMATE RALLY OF GREECE 2006 ,τα έχω πει από παλαιότερα στο site και με ειρωνεύτηκαν αρκετοί .Απλά δεν θα πάω μετα απο 20 χρόνια περίπου που το παρακολοθούσα .Α ρε Καλοσκοπή που δεν έχεις ESPRESSO ,α ρε Παύλιανη πότε θα φτιάξεις CAPUCCINO , α ρε τιμημένο Ελευθεροχώρι ποτε θα φέρεις FREDOCCINO .Κρίμα,κρίμαΣυμφωνώ απόλυτα, όπως κι όλοι όσοι βλέπουν τον αγώνα χρόνια και 'στενά'.
Απλώς οι περισσότεροι εδώ δεν εκφράζονται ελεύθερα και προτιμούν το 'ναι μεν, αλλά...' μια και είναι γνωστοί, επώνυμοι και παράγοντες του αθλήματος με πολλούς τρόπους, οπότε δεσμεύονται...
Για να καταλάβετε τι παίζεται, διαβάστε την συνέντευξη του Λάμπινεν στην κεντρική σελίδα του site.
Δείτε πως θέλουν τους θεατές....
Και νομίζουν ότι θα κάνουν τους Έλληνες έτσι....Πολύ πλάκα έχουν!!!!!
Τέτοι Ακρόπολις, που αν γίνεται στη χάρα μας θα είναι απλώς για να γίνει κι όχι ΚΑΙ για εμάς τους θεατές, ε! ας μη γίνει ποτέ!!!
Έτσι κι αλλιώς δεν θα το βλέπουμε από κοντά! -
Ο χρήστης CDL έγραψε:
...... Και μην πυροβολείτε την οργάνωση. Προσπαθεί να κάνει τα αδύνατα δυνατά με ήδη μοιρασμένη τράπουλα…Και να σκεφτείτε οτι το post μου προηγήθηκε της 'συνέντευξης Lampinen'... Κούφια η ώρα...
Εμεινε κανείς με απορίες μήπως ??? -
http://www.acropolisrally.gr/common/inc ... dia_id=489
-
Συμφωνω φιλε μου!παμε ολοι μαζι τωρα
Και υτο γιατι το Ακροπολις ηταν εμπειρια τωρα εχει κατανησει παρωδια... ..Και αυτα αρχισαν απο τις λαλακιες του 2003(νομιζω) που εβελεπες κατι γερους να ερχονται με ενα λεωφωριο στις ειδικες και να καθονται στις καρεκλιτσες στα hospitallity(μη χεσω...) και να αγναντευουν....
ΕΛΕΟΣ....Ειπαμε εμπορικοι εκμεταλυεση αλλα οχι και μεσα στα μουτρα μας... -
Μηπως προσεξατε οτι στο σαιτ του ακροπολις λοι την ωρα μας μιλανε για το ΟΑΚΑ? Λες και ειδικες δεν υπαρχουν...Βγηκαν τα εισητηρια!!!!Λες και λεει οτι ανακοινωθηκαν οι ειδικες...
-
Ο χρήστης sebastien loeb έγραψε:
http://www.acropolisrally.gr/common/includes/show_image_media.php?media_id=489Η εγώ έχω γίνει πολύ παλιομοδίτης (ιστορικά γαρ?) ή ο αγώνας έγινε πλέον κατα κύριο λόγο για 'Αμερικανάκια'... Απελπισία
-
Ελεος ρε παιδια, ειναι κατι που το προσφερουν ολα τα ραλι προφανως γιατι υπαρχει αγορα. Επειδη καποιοι (λιγοι) θελουν να ζησουν ενα ραλι αλλιως απο αυτα που κανουμε εμεις, ποιο το προβλημα;
-
H συνοδήγηση στην SSS είναι στον κανονικό αγώνα ή μήπως είναι ξεχωριστό γεγονός μόνο με συνοδηγήσεις?
-
Αποκλείεται να είναι στον κανονικό αγώνα!
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Ελεος ρε παιδια, ειναι κατι που το προσφερουν ολα τα ραλι προφανως γιατι υπαρχει αγορα. Επειδη καποιοι (λιγοι) θελουν να ζησουν ενα ραλι αλλιως απο αυτα που κανουμε εμεις, ποιο το προβλημα;Παλια,τι παλια δλδ πριν 3-4 χρονια, υπηρχαν ολοι αυτοι που λες?
Μην ξεχναμε οτι ειναι ραλυ και οχι gp..Και σα να μου φαινεται οτι για κατι τετοιους λογους ηρθε εδω το ραλι..Οχι μην το λες αυτο πιπερι...κανουμε και νηστεια... -
Δηλαδη αν ολα τα υπολοιπα ραλι προσφερουν τετοια πακετα, εμεις κατα τη γνωμη σου πρεπει να απεχουμε για να αποδεικνυουμε την αγνοτητα μας;
-
Ο χρήστης faflas έγραψε:
..Και αυτα αρχισαν απο τις λαλακιες του 2003(νομιζω) που εβελεπες κατι γερους να ερχονται με ενα λεωφωριο στις ειδικες και να καθονται στις καρεκλιτσες στα hospitallity(μη χεσω...) και να αγναντευουν....Πρίν τρία χρόνια πήγαμε στην Άμφισα, αν θυμάμαι σωστά και όταν θελήσαμε να πάμε σε συγκεκριμένο σημείο δε μας άφησαν γιατί ήταν λέει για συγκεκριμένους θεατές που ερχόντουσαν σε γκρούπ.
αν είναι δυνατόν πάνω στο βουνό να υπάρχει 'κράτηση θέσεων'.
Άντε και εις ανώτερα. -
Μετά απο 14 χρόνια συνεχούς παρακολούθησης του εθνικού μας αγώνα, φέτος λέω να μου δώσω ρεπό...
Ο αγώνας - θέατρο σκιών που οργανώνεται , σε συνδυασμό με την ¨πτώση ¨ του WRC κάθε χρόνο δεν επιτρέπει χάσιμο χρόνου και χρημάτων. -
που θα βρούμε ρε παιδιά εισιτήρια για την super stage ειδική στο ΟΑΚΑ? ξέρει κανείς?
-
Ο χρήστης giannispolo έγραψε:
που θα βρούμε ρε παιδιά εισιτήρια για την super stage ειδική στο ΟΑΚΑ? ξέρει κανείς?
Ράλι Ακρόπολις 2006