-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
To δικό μου:
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.701111Για PC με Athlon64, 4 drive, οθόνη 17' TFT, GForce 6800 μια χαρά αντέχει.
Γενικά τα APC είναι κορυφή, αλλά και τα Merlin Gerin είναι επίσης πολύ καλά.+1 για APC, για τα MG δεν εχω προσωπική άποψη
-
Ώπ! Που το βρήκες ωρε Σάββα?
Πολύ καλό μηχάνημα, τα έχει όλα. Αξίζει πιστεύω. Δίνει και accessories μαζί?
Στο myphone.gr υπάρχει ενα thread αφιερωμένο στο 720 με links για προγράμματα κ.λ.π.
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Ώπ! Που το βρήκες ωρε Σάββα?Πολύ καλό μηχάνημα, τα έχει όλα. Αξίζει πιστεύω. Δίνει και accessories μαζί?
Στο myphone.gr υπάρχει ενα thread αφιερωμένο στο 720 με links για προγράμματα κ.λ.π.
Nαι ναι!
Να το χτυπήσω; Νομίζω ότι δεν υπάρχει Ελλάδα τόσο βολικό ppc-άκι.
-
γνωριζει κανεις εαν το Sony PS2 μπορει να παιξει αρχεια .avi ?
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
γνωριζει κανεις εαν το Sony PS2 μπορει να παιξει αρχεια .avi ?...νομίζω όχι.
-
Με τσιπάκι λογικά παίζει και μπουζούκι.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Με τσιπάκι λογικά παίζει και μπουζούκι.εεε, να περιμενω pm?
-
Σιγά το κρατικό μυστικό.
http://dvd.stuff.gr/forum/viewtopic.php ... be0551d4f6
http://www.myphone.gr/forum/showthread. ... eadid=4468και πολλά ακόμα αν βάλεις στο google PS2 MOD-CHIP, PS2 MOD-CHIP mp3 avi divx κλπ
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Nαι ναι!
Χτύπα το!
-
Nαι ναι!
Χτύπα το!
Ok...
-
θα το κοιταξω, ευχαριστω Μανο.
-
δε νομιζω να παιζει avi το τσιπ το messiah που χρησιμοποιειται κυριως...αλλα υπαρχουν πολλα τσιπακια εκει εξω...
-
Το παρέλαβα!
6680 Vodafone Live!
Αύριο πάω στο 9volto για νέο λειτουργικό!
Ωραίο φαίνεται! Και έχει και δυνατότητα αυτόματης μεταφοράς των πάντων από το 6600 μέσω bluetooth!!!
-
Nαι ναι!
Χτύπα το!
Aλήθεια το δικό σου Sharp πώς τα πάει;
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Το παρέλαβα!6680 Vodafone Live!
Ωραίο φαίνεται! Και έχει και δυνατότητα αυτόματης μεταφοράς των πάντων από το 6600 μέσω bluetooth!!!
Μεγιές μεγιές!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Το παρέλαβα!
6680 Vodafone Live!
Μεγιές μεγιές!
Ευχαριστώ!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Το παρέλαβα!6680 Vodafone Live!
Καλορίζικο σεβάσμιε.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Το παρέλαβα!
6680 Vodafone Live!
Καλορίζικο σεβάσμιε.
Να είσαι καλά, εγκάθετε!
-
με γεια!
-
Μετά από αλλεπάλληλα κρασαρίσματα του firefox ύστερα από την εγκατάσταση της νέας έκδοσης αναγκάστηκα να τον επανεκκινήσω από safe mode και να του δώσω εντολή να κάνει default όλες τις ρυθμίσεις.
Κάπου εκεί πίστεψα ότι όλα ήταν πλέον καλά, μέχρι που συνειδητοποίησα ότι δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω πλέον smileys σε κανένα forum. Στο μεν http://www.snowclub.gr μου βγάζει μήνυμα Not Found The requested URL /forums/ was not found on this server. ενώ στο forum των 4Τ τα εικονίδια δεν είναι πια clickable.
Καμία ιδέα;
Edit: Μόλις τώρα κατάλαβα ότι δεν λειτουργούν ούτε οι εντολές img, url, bold κτλ...
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#4]