-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Τι σημασία έχει?Αν υποννοείς πως επειδή κάποτε κάπου υπήρχε ενα μοντέλο spider που ήταν καλύτερο απο τον -τότε- ανταγωνισμό τότε αυτό έχει τόσο σχέση με την Brera/Spider όσο σχέση έχει η Ζ4 με τον 003 κινητήρα του Me262.
Κάποτε κάπου?
Ξέρει κανένας εδώ πέρα τι εστί Spider στην παγκόσμια αυτοκίνηση...αλλά σιγά μην ξέρει....εδώ σε μερικούς δίχως ίχνος γούστου τους αρέσει το Atom μόνο και μόνο επειδή θα τους χαζεύουν στις πλατείες....
Αντίθετα τι σημαίνει για την παγκόσμια αυτοκίνηση το S κολλημένο πλέον με το LK?
Το Ζ κολλημένο με το 4?
Το ΤΤ κολλημένο με το Roadster?
ΜΧ-5????.....τί είναι τούτο?
Ότι δλδ. επιτεύχθηκε ,σχεδόν, την τελευταία δεκαετία...
Εν τέλει ξέρει κανένας από αυτοκίνητα εκτός από εμένα?
Αλλά σιγά μην ξέρετε...εδώ σας λέω για το Crashtest της 5άρας στο τόπικ του ΤΤ και ΔΕΝ ξέρετε την τύφλα σας.....Γιατί δεν δέχεσαι ότι το γούστο είναι καθαρά υποκειμενικό κριτήριο και δεν μπορεί να μετρηθεί με αντικειμενικούς παράγοντες?
Αν θες εξήγησε στους γνωστούς κομπλεξικούς γιατί έχουνε κόμπλεξ..
Και αυτοί που** δεν **έχουν 'μέγεθος'............λένε 'Το ιδανικό μέγεθος είναι υποκειμενικό!'
Ο νοών νοείτο... -
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Τι σημασία έχει?Αν υποννοείς πως επειδή κάποτε κάπου υπήρχε ενα μοντέλο spider που ήταν καλύτερο απο τον -τότε- ανταγωνισμό τότε αυτό έχει τόσο σχέση με την Brera/Spider όσο σχέση έχει η Ζ4 με τον 003 κινητήρα του Me262.
Κάποτε κάπου?
Ξέρει κανένας εδώ πέρα τι εστί Spider στην παγκόσμια αυτοκίνηση...αλλά σιγά μην ξέρει....εδώ σε μερικούς δίχως ίχνος γούστου τους αρέσει το Atom μόνο και μόνο επειδή θα τους χαζεύουν στις πλατείες....
Αντίθετα τι σημαίνει για την παγκόσμια αυτοκίνηση το S κολλημένο πλέον με το LK?
Το Ζ κολλημένο με το 4?
Αλλά σιγά μην ξέρετε...εδώ σας λέω για το Crashtest της 5άρας στο τόπικ του ΤΤ και ΔΕΝ ξέρετε την τύφλα σας.....
Γιατί δεν δέχεσαι ότι το γούστο είναι καθαρά υποκειμενικό κριτήριο και δεν μπορεί να μετρηθεί με αντικειμενικούς παράγοντες?Αν θες εξήγησε στους γνωστούς κομπλεξικούς γιατί έχουνε κόμπλεξ..
Και αυτοί που** δεν **έχουν 'μέγεθος'............λένε 'Το ιδανικό μέγεθος είναι υποκειμενικό!'
Ο νοών νοείτο... -
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Κάποτε κάπου?
Το Ζ κολλημένο με το 4?
Αλλά σιγά μην ξέρετε...εδώ σας λέω για το Crashtest της 5άρας στο τόπικ του ΤΤ και ΔΕΝ ξέρετε την τύφλα σας.....Γιατί δεν δέχεσαι ότι το γούστο είναι καθαρά υποκειμενικό κριτήριο και δεν μπορεί να μετρηθεί με αντικειμενικούς παράγοντες?
Αν θες εξήγησε στους γνωστούς κομπλεξικούς γιατί έχουνε κόμπλεξ..
Ο νοών νοείτο... -
Ο χρήστης chiou έγραψε:
Εν τέλει ξέρει κανένας από αυτοκίνητα εκτός από εμένα?Μάλλον όχι.

-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Μάλλον όχι.

Μάλλον?
Ακόμα ελπίζεις βλέπω... -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Μάλλον όχι.

Μάνο μάλλον

-
Ο χρήστης chiou έγραψε:
ευτυχώς που ήρθες
δώσε μας τα φώτα σου (ακόμα και Xenon)
ρε τι μου θυμίζει τι μου θυμίζει;
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Μάνο μάλλον
Ιππασία?
Όχι...δεν το κατάλαβες ακόμα οτί μιλάμε για αυτοκίνητα?ρε τι μου θυμίζει τι μου θυμίζει;
Μήπως αυτόν?

-

-
Ο χρήστης tazio έγραψε:

Καλά τι θα γίνει με αυτό το off-topic?
Επιτρέπεται να ποστάρουμε έτσι χύμα μέχρι και φωτογραφίες μας?
Φίλε βάλε την φωτογραφία σου στο αβατάρ καλύτερα.... -

-
Ο χρήστης tazio έγραψε:

Της οικογένειας?
Μοιάζετε όλοι! -
Ο χρήστης chiou έγραψε:

Της οικογένειας?
Μοιάζετε όλοι!Τι γέλιο είναι αυτό πασχαλιάτικα
-
μπραβο το πρόλαβες..
και πολύ στ @@ μου ξέρεις
είσαι ο πρώτος που έχω βρίσει σ'αυτό το forum εδώ και 2 χρόνια..
το έσβησα γιατί με παρακάλεσε φιλαράκι και επειδή σκεφτόμουν ότι κάποιος θα βαρεθεί να κάνει τόσα πολλά edit.. -
Ο χρήστης skye έγραψε:
και πολύ στ @@ μου ξέρειςΌπα τι βλέπω...πιπέρι στο στόμα πλέον?
Πάντως το ανωτέρω θα αποσταλεί εκεί που είπα έτσι για να χαρώ αντικειμενικότητα.
Και ακόμα δεν σε έβρισα....
[Διάσπαση]Οφτόπικ από "Αlfa Romeo Brera-Spider"