-
Ο χρήστης koralli έγραψε:
Είδα τα σχόλια και μου φάνηκε ότι το αμάξι είναι κακό αλλά μετά διάβασα το άρθρο και ...
Είναι απλώς πως αντιλαμβανόμαστε τα πράγματα.
Δίνουμε λοιπόν κατά τη γνώμη μου λάθος εντυπώσεις μερικές φορές νομίζοντας ότι κάτι είναι κατά ανάγκη κακό.Θόρυβο κάνει κα ιτο type -R και ειδικά από τα ζαντικά...
Ε τι να κάνω να τα βγάλω? Και πως θα είναι σπορ... με michelin economic (τυχαίο όνομα) που δε κάνουν θόρυβοΑλλο το κοινο στο οποιο απευθυνεται το Type-R και αλλο αυτο του νεου Civic 1.8...
το ξέρω, αλλα και τα ζαντικά που φοραει ειναι 225, αρα πιο πολυ λαστιχο για ανωμαλιες
-
ηρθαν τα πρωτα αυτοκινητα οεοοοοοοοοοοο!!!!υπαρχει και test drive σε ασημι χρωμα για οποιον ενδιαφερεται!!!
-
Ο χρήστης borbos έγραψε:
ηρθαν τα πρωτα αυτοκινητα οεοοοοοοοοοοο!!!!υπαρχει και test drive σε ασημι χρωμα για οποιον ενδιαφερεται!!!Βρε καλως τα !!
Σε 1.8 φανταζομαι ετσι?
Το οδήγησες καθόλου? Για πες μας! -
Ο χρήστης borbos έγραψε:
ηρθαν τα πρωτα αυτοκινητα οεοοοοοοοοοοο!!!!υπαρχει και test drive σε ασημι χρωμα για οποιον ενδιαφερεται!!!Σε ποια έκθεση?
Ξέρεις λεπτομέρειες? -
Παπρας ΑΕ Θηβων 88 Πειραια τηλ 210-4200300!!το εχω ξαναοδηγησει δεν ειναι πρωτη φορα!!απλα ολοι σε χαζευουν στο δρομο και το κοιτανε!!1.8 φυσικα!!
-
Εχεις με γυάλινη οροφη στο μαγαζί να έρθουμε να δούμε?
-
Ο χρήστης borbos έγραψε:
Παπρας ΑΕ Θηβων 88 Πειραια τηλ 210-4200300!!το εχω ξαναοδηγησει δεν ειναι πρωτη φορα!!απλα ολοι σε χαζευουν στο δρομο και το κοιτανε!!1.8 φυσικα!!Παντως πρεπει να γινεται χαμος!!!
Εγω το παραγγειλα πριν δεκα μερες περιπου και μου ειπαν για παραδοση Σεπτεμβριο.... -
Ο χρήστης miatagreece έγραψε:
Παπρας ΑΕ Θηβων 88 Πειραια τηλ 210-4200300!!το εχω ξαναοδηγησει δεν ειναι πρωτη φορα!!απλα ολοι σε χαζευουν στο δρομο και το κοιτανε!!1.8 φυσικα!!
Παντως πρεπει να γινεται χαμος!!!
Εγω το παραγγειλα πριν δεκα μερες περιπου και μου ειπαν για παραδοση Σεπτεμβριο....5 μηνες δηλαδη?
Τοσο πολυ? Μηπως εβαλες τιποτα εξτρα ή διαλεξες κανενα περιεργο χρωμα? -
σοβαρά μιλάς? που στο είπαν αυτό... Τόσο μεγάλη
-
Ενα μαυρο 1.8 Sport με την πανοραμική γυάλινη οροφη.Τιποτα περισσότερο, τιποτα λιγότερο.
Την αναμονη αυτη την εχω απο τη Honda Γλυφάδας. -
Πηγες σε κανενα αλλον να τσεκάρεις αν ειχε κανένα καλύτερο χρόνο.
Οσο και να σου φαίνεται παράξενο
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Πηγες σε κανενα αλλον να τσεκάρεις αν ειχε κανένα καλύτερο χρόνο.Οσο και να σου φαίνεται παράξενο
Ολοι απο τον Σαρακακη δεν παιρνουν?
Η στοκαρουν και οι dealer αμαξια για παρτη τους?
-
Ο χρήστης miatagreece έγραψε:
Ενα μαυρο 1.8 Sport με την πανοραμική γυάλινη οροφη.Τιποτα περισσότερο, τιποτα λιγότερο.
Την αναμονη αυτη την εχω απο τη Honda Γλυφάδας.Μαλλον η οροφη εκανε τη ζημια. Τα απλα ισως εχουν λιγοτερο.
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Πηγες σε κανενα αλλον να τσεκάρεις αν ειχε κανένα καλύτερο χρόνο.Οσο και να σου φαίνεται παράξενο
Δεν σου κρυβω οτι το σκεφτηκα, αλλα τελικα ειπα κι εγω οτι ο προλαλησας. Αφου ολοι απο Σαρακακη παιρνουνε, τι κερδος να εχω απο αλλου? Βρε λες???
-
Παιδιά, έχει κανείς υπόψιν του τη διαφορά στο διαθέσιμο χώρο για το κεφάλι των εμπρός επιβατών μεταξύ του μοντέλου με την ηλιοροφή και χωρίς; Δυστυχώς η μάνα μου μ' έκανε ψηλό...
-
πηγαινε βρε φίλε σε μία έκθεση να μπεις μέσα...
τι να σου πουμε εμείς... Αμα βρίσκεις...
-
Πριν βιαστείς να απαντήσεις, ρωτάω γιατί δεν είμαι από Αθήνα, έχω πάει ήδη σε δύο εκθέσεις και δεν υπάρχει με την ηλιοροφή
-
Αυτό που λές έχεις δίκιο
Σε κάθε εταιρία μόνο η διακίνηση μπορεί να ξέρεις ποιος έχει και τι μοντέλο
Παρε στην διακίνηση της εταιρίας και ρώτα,.... στην περιοχή μου ποιος έχει αυτό το αμάξιΗ αλλη λύση είναι να μας πει κάποιος από το forum πού το εχει δει.
Αυτά .... -
Ο χρήστης barabakos έγραψε:
Παιδιά, έχει κανείς υπόψιν του τη διαφορά στο διαθέσιμο χώρο για το κεφάλι των εμπρός επιβατών μεταξύ του μοντέλου με την ηλιοροφή και χωρίς; Δυστυχώς η μάνα μου μ' έκανε ψηλό...Λογικα δε θα έχει διαφορά. Δεν ανοίγει η οροφή για να χρειάζεται περισσότερο χωρο απο τη καμπίνα.
-
ανοιγει το κάλυμα απ ότι ειδα στο video. Το ίδιο δεν είναι?
Ηonda Civic 2005