-
Ο χρήστης Castor έγραψε:
Ακόμα και η παραπληροφόρηση πρέπει να έχει τα όριά της!Ο ΣΟΑΑ ήταν από την πρώτη στιγμή -την πιό δύσκολη- όπου έπρεπε να είναι για να συνδράμει και όχι για εντυπωσιασμό.
Ο ΣΟΑΑ από την πρώτη στιγμή , **ξεκίνησε διαδικασία έρευνας **, και ίσως κάποιοι -ακόμα και από τους επικριτές - θα πρέπει να χάσουν τον ύπνο τους.
Ο ΣΟΑΑ επανειλλημένα έχει τοποθετηθεί δημόσια για την ανάγκη περισσότερης και ουσιαστικής ασφάλειας των αγώνων μέσω της εκπαίδευσης των αγωνιζομένων και των στελεχών των αγώνων καθώς και την τήρηση των υπαρχόντων κανονισμών.
Ο ΣΟΑΑ το μόνο που δεν θα κάνει είναι τυμβωρυχία στον άδικο χαμό ενός συναθλητή μας αλλά θα συνεχίσει να προάγει και να ελέγχει την ασφάλεια των αγώνων.
Αναμείνατε!
Επιτέλους ερμηνέψτε σωστά τα γραφόμενα κύριοι και όχι κατά το δοκούν...
Α) Συγνώμη την έρευνα την κάνετε από φωτογραφίες??? Γιατί το αυτοκίνητο είναι απο προχθές στον Πύργο.
Β) Τυμβωρυχία δεν έκανε κανείς. Εμείς ακόμα δεν μπορούμε να το πιστέψουμε... Και δεν αρχίσαμε πριν το αίμα του παγώσει, να λέμε για ζώνες και κράνη...
Λένε λένε λένε διάφορα και διαδίδουν χιλιάδες. Μα καλά όλος ο κόσμος την περασμένη Κυριακή ήταν στο Σπαθοβούνι την ώρα που συνέβη το τραγικό γεγονός, οι όλοι προκειμένου κάτι να γράψουν αναπαραγάγουν διάφορα
Όλοι ξέρουν τι έγινε και οι γονείς και η γυναίκα του Χρήστου δεν ξέρουν. Σωπάστε πια βρε παιδιά.
(και δεν μιλάω συγκεκριμένα για το ΣΟΑΑ)
Αν μπορείτε να βοηθήσετε το χώρο κάντε το, ειλικρινά, αλλά μη βρίσκετε αφορμές να τον δηλητηριάσετε ακόμα περισσότερο. Είμαι στο χώρο απο μικρό παιδί και δεν είπα ποτέ ότι ξέρω και ας έφτασα στα 30 μου. Και ακούω κάθε φορά, κριτές, οδηγούς, φορείς, με ούτε πέντε χρόνια εμπειρίας να λένε διάφορα και να υπάρχουν δυστυχώς κάποιοι να τους ακούνε και να τα αναμεταδίδουν όλα αυτά. Δεν βαρεθήκατε πια...
(και δεν μιλάω συγκεκριμένα για το ΣΟΑΑ)Έχουμε φτάσει να μας νοιάζει να κερδίσουμε τον αντίπαλο με όποιο τίμημα.
Δεν μας νοιάζει να βελτιώσουμε τον εαυτό μας.
Ο αντίπαλος είναι στο -5... εεεεε εμείς θα είμαστε στο -4 απλά για να τον κερδίσουμε. Στο 20 δεν θέλουμε να φτάσουμε γιατί μας αρκεί που απλά είμαστε καλύτεροι από τον άλλον -
ΤΩΡΑ ΤΙ ΤΟΥ ΛΕΣ ΤΟΥ ..................................
-
Ο χρήστης jad έγραψε:
CastorΕύχομαι να οργανώσετε κάτι άμεσα - χωρίς άλλη καθυστέρηση - γαιτί μόνο έτσι **θα αλλάξει η εικόνα **που έχουν για το ΣΟΑΑ (οι λίγοι ή οι πολλοί ).
Γιάννης Δοντάς
ΕΠΙΣΗΣ ΚΥΡΙΕ ΔΟΝΤΑ , ΘΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΤΕ , ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΟΔΗΓΟΙ ΑΓΩΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΑΑ , ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ , ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠ'ΤΗΝ ΚΑΘΟΜΟΙΩΣΗ , ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ .
-
Ξανά λοιπόν και ξανά και ξανά .... ορίστε τόπο - ημέρα - ώρα, εξασφαλίστε την παρουσία ανθρώπων με γνώση και διάθεση να μας μάθουνε τα βασικά αλλά και τόσο σημαντικά γύρω από την ασφάλεια όλων μας και αφήστε την αντιπαράθεση !!! Και δεν πειράζει αν μαζευτούμε μόνο 10 ή 20 αγωνιζόμενοι ... ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ !!!!
Θα έχετε όμως συμβάλλει στην ανάπλαση του αθλήματος έστω και λίγο.
Και ''αρπάξτε'' την διάθεση - γνώση - συμμετοχή του αδελφού του Χρήστου Πλατή για τα τόσο ουσιώδη μαθήματα ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ .
ΣΟΑΑ & ΕΘΕΑ περιμένουμεεεε . -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Όσο για το ποιος είναι υπεύθυνος για τη σωστή πρόσδεση των πληρωμάτων είμαι τελείως αντίθετος και κάθετος σ΄ αυτό. Υπεύθυνος για θέματα τέτοια είναι ο καθένας για τον εαυτό του.
Θα συμφωνούσα αν ήταν αλλιώς η κατάσταση:
Όταν θέλω να πάρω πολιτικό δίπλωμα οδήγησης, ΠΡΩΤΑ ΠΡΩΤΑ καλούμαι να ΑΠΟΔΕΙΞΩ επαρκή θεωρητική γνώση του αντικειμένου, με απλές ερωτήσεις πάνω στα σήματα, στην συμπεριφορά στον δρόμο και κάποιες βασικές γνώσεις γύρω από το αυτοκίνητο.
Αντίστοιχα για να βγάλω αγωνιστικό δίπλωμα (την πρώτη φορά) ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ να αποδείξω επαρκή γνώση σε θεωρητικό υπόβαθρο.
Πχ για ασφάλεια:
Ξέρω να ντύνομαι; (δεν κάνω πλάκα, πχ η μπαλακλάβα πρέπει να μπαίνει μέσα από τη φόρμα, κλπ) Ξέρω να δένω το κράνος μου; Τις ζώνες ασφαλείας;Πχ για διαδικασίες:
Ξέρω τι γίνεται σε έναν γύρο προθέρμανσης στην πίστα; Αν διακοπεί η διαδρομή ή πιάσω/με πιάσει ο επόμενος σε ένα σπρίντ; Σε μία ανάβαση; Ξέρω να συμπληρώνω ρόουντ μπούκ;Αυτό ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!
Άρα μπορεί οποιοσδήποτε ΑΓΑΘΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΚΟΒΟΥΛΑ να τα κάνει όλα ΡΗΜΑΔΙΟ, απλά γιατί ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ! Και δεν ξέρει γιατί κανείς δεν του ζήτησε!!!Φέτος παίζω μπάσκετ τακτικά, και θα πέσετε από την καρέκλα σας αν σας πω πόσες και πόσο χοντρές παραβάσεις ΑΓΝΟΟΥΝ παίκτες πανεπιστημιακών ομάδων!!! Γιατί; Γιατί κανείς δεν τους το ΑΠΑΙΤΗΣΕ!! ΟΣΟ ΧΟΜΠΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ, (σχεδόν) ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ!!!
Μέχρι να ΑΠΑΙΤΗΘΕΙ η ΑΠΟΔΕΙΞΗ γνώσεων λοιπόν για την πρώτη έκδοση άδειας, για εμένα φταίει η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΣΠΟΡ! Από την στιγμή που είναι η Αρχή του σπορ ευθύνη της είναι να βάζει τους κανόνες του παιχνιδιού.
Γιατί είναι ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΟ πως όλο και κάποιος θα βρεθεί να μην ξέρει, οπότε δεν θα αργήσει να χτυπήσει, ή να κάνει μια εκκίνηση μαντάρα.Υπάρχει παράδειγμα αγωνιζομενου πριν λίγα χρόνια, σε κάποιο Baja ο οποίος έφυγε δεμένος από την αφετηρία και στη διαδρομή έλυσε τις ζώνες του. Ο κύριος αυτός είχε έξοδο, χτύπησε και έκανε έναν αγώνα άνω-κάτω... Ποιος ήταν υπεύθυνος σε αυτή τη περίπτωση? Ο ενδιάμεσος της ειδικής? Μην τα ισιώνουμε όλα κύριοι...
Μην τα ισιώνουμε όλα, αλλά μην τα στραβώνουμε κι όλα...
Το ότι ένας είναι βλαξ δεν σημαίνει τίποτα για τους υπόλοιπους... Για αυτό υπάρχουν οι τιμωρίες, για να συνετίζονται οι κύριοι σαν αυτόν που αναφέρεις.
Δεν είναι όλα μαύρα! -
GeorgeTabs
Για να καταλάβουμε και οι υπόλοιποι, δεν θα συμμετάσχεις σε οποιαδήποτε εκπαιδευτική εκδήλωση - αναφορικά με όλα αυτά που αναφέρεις - επειδή η αρμόδια αρχή δεν έκανε μέχρι τώρα ''τίποτα'' όπως λές, ή θα βάλεις και εσύ το χεράκι σου και γιατί όχι και την όποια γνώση σου για να γίνουμε καλύτεροι και ασφαλέστεροι αγωνιζόμενοι ??
Το παρελθόν δεν μπορεί να αλλάξει, το μέλλον μπορεί και πρέπει .
Ας ασχοληθούμε λοιπόν ο καθένας με την συμμετοχή του και τις πράξεις του.Φιλικά
jad
-
[quote='jad']4. Γιατί ξεκινάμε τον αγώνα εμείς οι ίδιοι χωρίς να ξέρουμε άν υπάρχει γιατρός στο ασθενοφόρο ( και μάλιστα ειδικευμένος σε τραύματα και όχι ''οφθαλμίατρος... )
Κοστος....δυστηχως φιλε μου !
Τα παντα απο εκει ξεκινουν.Και απο εμας τους ιδιους.Βαλε και μπολικη αδιαφορια μολις πεσει η σκονη......
Μαθηματα πρωτων βοηθειων......εχει ξανασυζητηθει το θεμα,(και σε γενικες συνελευσεις)αλλα ειπαμε, μολις περασει η 'μπορα' αρχιζουμε παλι τα κινεζικα για τα κωρονοπηνια. Πραγματα που θαπρεπε να ειναι αυτονοητα για καποιον που μπαινει στο 'κλουβι'.
Σωστη η προταση του Platis.Με περισσοτερη οργανωση θαλεγα εγω.(επιτρεψτε μου..ξερω οτι γινεται).Και ενοειται οτι ολα αυτα θα επαναλαμβανονται.Δεν ειναι υποθεση 2-3 ωρων.
Αν τωρα κατι τετοιο πεφτει 'βαρυ' για τα στομαχια μας ας μιλησουμε για χρονους των ειδικων...(σου εριξα 5.. και τετοια ) -
Ο χρήστης spirou έγραψε:
...Αν μπορείτε να βοηθήσετε το χώρο κάντε το, ειλικρινά, αλλά μη βρίσκετε αφορμές να τον δηλητηριάσετε ακόμα περισσότερο....
ΡΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙ... ΜΗΠΩΣ ΦΟΥΜΑΡΕΙΣ ΚΑΝΑ ΔΕΝΤΡΑΚΙ ?????
-
GeorgeTabs
Έχω μπει σε αγωνιστικό μετρημενες φορές, σαν συνοδηγός και μια σαν οδηγός... Εννοείται ότι τις 2-3 πρώτες έπρεπε να μου δείξει κάποιος τι ακριβώς πρέπει να κάνω... Από την πρώτη όμως φορά που μπήκα, κατάλαβα ότι για να είμαι ασφαλής και σταθερός (αλλά και άνετος, όσο οξύμωρο και αν ακούγεται αυτό), θα πρέπει οι ζώνες να είναι σφιγμένες τόσο που να μην κουνιέμαι από το κάθισμα χιλιοστό...Πόσο δύσκολο είναι να το καταλάβει οποιοσδήποτε έχει μια στοιχειώδη λογική που να του επιτρέπει να οδηγήσει ή να συνοδηγήσει σε έναν αγώνα αυτοκινήτου? Χρειάζεται ειδική εκπαίδευση για να το συνειδητοποιήσει αυτό?
-
ΛΟΙΠΟΝ , ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΙΝ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ , ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΩ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΤΩΝ ΓΡΑΠΤΩΝ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ , ΝΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΝΑ ΛΑΒΗ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ . ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΑΠ'ΤΑ ΤΟΣΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΝ ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ , ΚΑΙ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΕ ΚΑΤΑΡΤΗΣΗ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ,**ΟΛΩΝ ΤΩΝ ****ΠΑΡΑΜΕΤΡΩΝ ** ΤΩΝ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ .
ΝΑ ΔΙΔΑΚΤΕΙ ΑΠ'ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΑΠΟΚΤΟΥΝ ΛΙΣΑΝΣ , ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΓΑΛΛΟΙ , ΙΤΑΛΟΙ , ΚΑΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΟΤΙ ΕΞΥΠΝΟΤΕΡΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΠΡΙΝ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΤΡΕΙΣ ΚΙ Ο ΚΟΥΚΟΣ .
ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΜΟΝΟΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟΥΣ ΑΨΟΓΑ ,ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΕΦΟΡΟΥΣ (ΟΙ ΜΕΤΡΙΟΙ ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΝΤΕ )ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ .
ΟΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ ΑΓΩΝΩΝ ,ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΑΓΩΝΕΣ ,**ΟΧΙ ΝΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ **,ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΠΕΡΝΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΡΑΠΤΕΣ , ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ , ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ .
ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ , ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ , ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ (ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΝ ΤΥΠΙΚΑ ) , ΕΑΝ Ο ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΟΔΗΓΩΝ ΑΓΩΝΩΝ , ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΑΤΟΜΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ , ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙ .ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ....ΤΟ ΠΟΙΟ ΚΑΤΩ ΣΛΟΓΚΑΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΗ ΙΣΧΥ .
ΑΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ , ΚΡΕΜΑΣΤΕ ΜΕ
-
Ο χρήστης spirou έγραψε:
Όταν μια λέσχη λέει ότι αυτό δεν είναι σύννομο και ξέρετε δεν μπορείτε να τρέξετε, κατηγορείται και ακούει χίλια δύο. Νόμίζω ότι το 2. του pantieras λέει πολλά, πάρα πολλά. Καιρός είναι να μάθουμε να ακούμε και όχι μόνο να έχουμε την απαίτηση να μας ακούν και να μην υπάρχει και αντίλογος...Οι κανόνες στα ράλλυ δεν βγήκαν για φιγούρα, αλλά για την ουσία του πράγματος. Μην τους παραβλέπουμε επειδή έτσι μας βολεύει
GIA PES MAS TOTE GIATI ETREXE TO SYGKEKRIMENO AYTOKINITO - O ADERFOS SAS TO PAIDI SAS O FILOS SAS - STO OLYMPIAKO KAI STO R.S. KORINTHOU MH SYNOMO ME TA METRA ASFALEIAS???
GIATI DEN TON EKOPSE PRWTA H AOLAP KAI STHN SYNEXEIA H KORINTHOS???
ELPIZW NA APANTHSEIS ME THN IDIA TAXYTHTA KAI YPEYTHINOTHTA POY SE DIAKRINEI !
-
Αγαπητοί φίλοι του αθλήματος θα ήθελα καταρχήν να ευχαριστήσω (και δεν είναι φιλοφρόνηση) όλους εσάς : νέους, παλιούς, αγωνιζόμενους ή μη) για το όποιο ενδιαφέρον δείχνετε γι' αυτό το σημαντικότατο θέμα της Ασφάλειας Πληρωμάτων. Δυστυχώς μετά από πέντε ημέρες συζητήσεων και αναφορών στο θέμα, κανείς εκπρόσωπος της/ων Αρχής/ων του αθλήματος δεν έχει ευαισθητοποιηθεί να όρίσει τόπο - ημέρα - ώρα συνάντησης για όσους πραγματικά ενδιαφέρονται να ΜΑΘΟΥΝ ή να ΕΞΕΛΙΞΟΥΝ τις γνώσεις τους στο βασικό θέμα της ασφάλειας και των γνώσεων για ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ.
Γι' αυτό λοιπόν σας ενημερώνω ότι μπορώ να διαθέσω κατάλληλο χώρο για συνάθροιση και καφέ (φυσικά δωρεάν για να μην παρεξηγηθώ ).
Ευτυχώς το internet και η διεθνής βιβλιογραφία έχει πληθώρα υλικού στα θέματα αυτά, καταξιωμένοι γιατροί υπάρχουν (και διατείθονται αφιλοκερδώς) και όσοι θέλουν να συμμετάσχουν μόνο κερδισμένοι θα βγούν.
Για τελευταία φορά ΚΑΛΩ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΠΟΥ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ, να συμμετέχουν ή και να οργανώσουν συνάντηση. Η σιωπή τους μόνο αρνητικά σχόλια και απογοήτευση θα φέρει. Το αθλημα πρέπει να πάει ΜΠΡΟΣΤΑ και ΜΠΟΡΕΙ. Βοηθήστε ο καθένας με την συμμετοχή του και τις γνώσεις του.Ευχαριστώ
-
Ο χρήστης jad έγραψε:
Αγαπητοί φίλοι του αθλήματος θα ήθελα καταρχήν να ευχαριστήσω (και δεν είναι φιλοφρόνηση) όλους εσάς : νέους, παλιούς, αγωνιζόμενους ή μη) για το όποιο ενδιαφέρον δείχνετε γι' αυτό το σημαντικότατο θέμα της Ασφάλειας Πληρωμάτων. Δυστυχώς μετά από πέντε ημέρες συζητήσεων και αναφορών στο θέμα, κανείς εκπρόσωπος της/ων Αρχής/ων του αθλήματος δεν έχει ευαισθητοποιηθεί να όρίσει τόπο - ημέρα - ώρα συνάντησης για όσους πραγματικά ενδιαφέρονται να ΜΑΘΟΥΝ ή να ΕΞΕΛΙΞΟΥΝ τις γνώσεις τους στο βασικό θέμα της ασφάλειας και των γνώσεων για ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ.
Γι' αυτό λοιπόν σας ενημερώνω ότι μπορώ να διαθέσω κατάλληλο χώρο για συνάθροιση και καφέ (φυσικά δωρεάν για να μην παρεξηγηθώ ).
Ευτυχώς το internet και η διεθνής βιβλιογραφία έχει πληθώρα υλικού στα θέματα αυτά, καταξιωμένοι γιατροί υπάρχουν (και διατείθονται αφιλοκερδώς) και όσοι θέλουν να συμμετάσχουν μόνο κερδισμένοι θα βγούν.
Για τελευταία φορά ΚΑΛΩ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΠΟΥ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ, να συμμετέχουν ή και να οργανώσουν συνάντηση. Η σιωπή τους μόνο αρνητικά σχόλια και απογοήτευση θα φέρει. Το αθλημα πρέπει να πάει ΜΠΡΟΣΤΑ και ΜΠΟΡΕΙ. Βοηθήστε ο καθένας με την συμμετοχή του και τις γνώσεις του.Ευχαριστώ
ΘΕΤΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΦΟΡΕΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
el-em
Ευχαριστούμε πολύ, τιμή μας να σε έχουμε μαζί μας .
-
jad
το οργανώνεις μόνος σου ή είσαστε πολλοί?! -
kouk
Είμαστε λίγοι αναλογικά προς το παρόν αλλά ελπίζουμε στην συμμετοχή ολων σας.
Σε καμία περίπτωση δεν θα είναι σωστό να αγνοήσουμε τον ΣΟΑΑ και την ΕΘΕΑ αλλά αυτό θα εξαρτηθεί από αυτούς και μόνο !
θέλω να πιστεύω ότι θα ''ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ'' έστω και τώρα που είναι ακόμα νωπό το τραγικό περιστατικό του Χρήστου. -
Λίγοι....αλλά καλοί! Και είναι θέμα χρόνου και ευαισθησίας να γίνουμε πολλοί!Ούτως ή άλλως jad ΣΟΑΑ είμαστε και εμείς! Αλλά είμαι σίγουρος ότι σε κάτι μεθοδευμένο θα συμμετάσχει και η ηγεσία του ΣΟΑΑ!
-
Ο χρήστης jad έγραψε:
Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ
-
Ο χρήστης jad έγραψε:
koukΕίμαστε λίγοι αναλογικά προς το παρόν αλλά ελπίζουμε στην συμμετοχή ολων σας.
Σε καμία περίπτωση δεν θα είναι σωστό να αγνοήσουμε τον ΣΟΑΑ και την ΕΘΕΑ αλλά αυτό θα εξαρτηθεί από αυτούς και μόνο !
θέλω να πιστεύω ότι θα ''ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ'' έστω και τώρα που είναι ακόμα νωπό το τραγικό περιστατικό του Χρήστου.Γιάννη ,
Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν 'κοιμόμαστε'. Κάντε υπομονή , όλα όσα έχουν να κάνουν με την ασφάλεια έχουν προτεραιότητα αλλά κάποια πράγματα είναι ιδιαιτέρως πιεστικά! Σε κάθε περίπτωση το Δ.Σ. είναι μέσα σε κάθε τέτοια προσπάθεια ψυχή τε και σώματι.
-
Niko kouk
Γιατί δεν αναλαμβάνει το Φορουμ την οργάνωση της εκδήλωσης και το περιοδικό μας μπορεί να λειτουργήσει τουλάχιστον σαν χορηγός επικοινωνίας κλπ.Άγγελε, Αρη, Δήμο, τι εγινε χθες? Πως πήγε?
Σ
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ