-
Και μετά παχαίνεις Νάσο κι αναγκάζεσαι να αγοράσεις πιο δυνατό αυτοκίνητο, για να ρυμουλκεί την κοιλιά τη δικιά σου (και της συζύγου και των τέκνων) στις ανηφόρες. Κι αυτό καίει περισσότερη βενζίνη και έχει ακριβότερη συντήρηση και .... και .... και....
-
Ο χρήστης Pathos έγραψε:
Να μην οδηγείτε με ψιλές στροφές ανα λεπτό. Εγώ συνήθως όταν φτάνω τις 3000-4000σ.α.λ αλλάζω ταχύτητα.Μια φορα το εκανα....Δεν αντεξα πανω απο 2 λεπτα
Αν δεν βαρεσω 7000+ δεν μπορω
Ζητω η αντιοικονομικη οδηγηση....
-
Ο χρήστης nasos/sti έγραψε:
..με πιανουν κ οι τυψεις μετα ρε γαμωτο..
Και το ξαναρίχνεις στο φαγητό ε;
Σε νοιώθω όλοι τις ίδιες έχουν για να τρώνε.
-
Βασικά υπάρχουν θέματα που μπορεί κανείς να δεχτεί κάτι φτηνότερο, υποδεέστερο και θέματα όπου κάποιος απαιτεί τι καλύτερο, ωραιότερο, ακριβότερο κλπ.... Οι περισσότεροι άνθρωποι μπορεί να είμαστε τσιγκούνηδες σε κάποια πράματα, οικονόμοι σε άλλα και σπάταλοι σε άλλα. Εϊναι θέμα του τι σειρά κατέχουν στην ιεράρχησή μας και καθώς ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και ζητάει διαφορετικά πράματα....
Πχ μπορεί να είμαι εξαιρετικά τσιγκούνης σε σκυλάδικα γιατί τα ιεραρχώ πολύ χαμηλά και αρκετά τσιγκούνης στα θέατρα που δεν μου πολυαρέσουν, οικονόμος στο super market προτιμώντας τις ευκαιρίες, είμαι μετρίως σπάταλος στα εστιατόρια και αρκετά σπάταλος σε βενζίνη (δεν βάζω ακριβή αλλά αφού επιλέξω το αυτοκίνητο πλέον δεν τροποποιώ τον τρόπο οδήγησης για καλύτερη κατανάλωση οδηγώ με τον ίδιο τρόπο είτε καίει 5 είτε 20 λτ/100χλμ) -
Ο χρήστης Pathos έγραψε:
Να μην οδηγείτε με ψιλές στροφές ανα λεπτό. Εγώ συνήθως όταν φτάνω τις 3000-4000σ.α.λ αλλάζω ταχύτητα.Από 1η σε 2α αλλάζω πιο γρήγορα και από ταρίφα!
Βέβαια άμα γουστάρω να γκαζώσω δεν θα λυπηθώ την βενζίνη αλλά βλέπω άλλους μέσα στην πόλη να γκαζώνουν από κόκκινο σε κόκκινο ή να πηγαίνουν με 1η κάνα 5λεπτο μέσα στο μποτιλιάρισμα και ανατριχιάζω.
Και να φανταστείς γενικά είμαι σπάταλος έως πολύ σπάταλος.
Tσιγκούνης ή οικονόμος;