-
Γ..ω τους mod μου γα.ω.... Ξέχασα οτι ειναι πρωταπριλια και εχω σκιστεί να ψαχνω στο νετ για το τι εχασα... Ρε τι σου κάνει το edit των mods, χεχεχε...
-
Είπα κι εγώ...Πότε έγραψα για...Πόρσε;;;;
Προτείνω BAN πάραυτα στον Hellenic Tifosi... από τον Κrus!!! Το μυρίχομαι...αυτός την έχει κάνει τη λαμογιά...!!!
-
-
Τοσες ομαδες που θελουν να δηλωσουν συμμετοχη στο πρωταθλημα του 2008 (για την ακριβεια 22...!),δεν μου εκανε ιδιαιτερη εντυπωση...
-
-
Αν και λίγο άσχετο με την μεταγραφή στην Φερράρι δείτε αυτό
http://rapidshare.de/files/17163974/Kim ... n.wmv.htmlΤο βίντεο αυτό μεταδόθηκε λίγους μήνες πριν κλειστεί η συμφωνία με την Sauber.
-
Το μεταγραφικό παιχνίδι και η φημολογία έντονη.Πραγματικά, έχω την εντύπωση πώς ότι και να πούμε στο κενό θα πέσει, αφού οι συζητήσεις του παρασκηνίου και οι προσφορές μπορούν να αποτελέσουν ανατρεπτικό παράγοντα. Εν πάσει περιπτώση η δική μου προβλεψη έχει να κάνει με την μετακίνηση του φινλανδου στη μεγάλη ιταλική ομάδα με παραμονή του Μοντόγια στους ασημί και ομόσταβλο τον Αλόνσο, ως γνωστόν!! Κοβαλάινεν στος Γάλλους μαζί με τον...ξύπνα Βασίλη...Φισικέλα και...επιτέλους των Σούμι εκτός grid. Τήν θέση του στην ιστορία αναλάμβάνει να συνεχίσει ο Αλόνσο...Στα ασημί αυτή τη φορά ντυμένος, δεν νομίζω ότι θα βρεθεί κάποιος να τον σταματήσει με μεγάλη ευκολία...Εκτός και αν ο κινητήρας της Mercedes δεν αντέξει για ακόμη μία σεζόν.-
-
γιατί να μείνει στην ομάδα ο Μοντόγια? Είναι πλέον δεδομένο ότι οι σχέσεις τους δεν είναι καθόλου καλές... απορώ μάλιστα αν ο Dennis συζητά με τον Montoya πριν τον αγώνα ή.... μετά.....
νομίζω κάθε οδηγός θα προτιμούσε να στρέψει το βλέμα του αλλού...
μ'αρέσει πάντως που συμβαίνει αυτό και βγάζει 'κακό' τον Dennis επειδή δε μπορεί να ελέγχει τη κατάσταση γιατί ποτέ δε τον συμπάθησα.... και το πιο ωραίο ήταν όταν ο Μπριατόρε είπε ότι 'αυτό που με πορώνει στη Φόρμουλα 1 είναι να βλέπω τον Dennis να χάνει' τον οποίο Μπριατόρε επίσης δε συμπαθώ -
Συμπατριώτη-Χαλκίδα island-άν ήμουν ο Dennis θα κράταγα μία καλή γλάστρα, παρά έναν πιλότο ο οποίος απ'ότι φαίνεται δεν έχει αξιώσεις να διεκδικίσει με έναν σοβαρό τρόπο το πρωτάθλημα. Σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να δεχτώ ότι είναι απλά άτυχος ή ότι το μονοθέσιο του δεν είναι αντάξιο των προσδοκιών του Φινλανδού. Είσαι άτυχος άν προκαλείς και εσύ την τύχη σου την..στραβή, όσο για το μονοθέσιο πρέπει να λάβουμε υπόψην ότι το ασημένιο..βέλος παρουσιάζεται αρκετά αξιόπιστο για την στιγμή. Εν κατακλείδη επιστρέφω στην αρχική μου άποψη-πρόβλεψη περί καλής γλάστρας (όπως και να το κάνεις ένας δεύτερος φισικέλα χρειάζεται!!) και με τον Αλόνζο ομόσταβλο η Βρεττανική ομάδα θεωρώ ότι θα είναι σε θέση να διεκδικίσει επί ίσοις όροις πρωτάθλημα.
-
Καλωσόρισες φιλε καταρχας... Στο προκείμενο τωρα, ο Μοντυ σε καμια περίπτωση δεν είναι Φισικο και το έχει δείξει πολλάκις (εσκεμμένες εγκαταλείψεις περσι ενώ η Mclaren εκανε ανετο 1-2 μονο και μονο για να μην μειωσει πολυ τη διαφορα ο Κιμι από Αλονσο, ρήξη με Γουιλιαμς προπερσι επειδη εδειξαν σε καποιους αγωνες κατ' αυτον προτιμηση στον Ραλφ)). Αν ο Ντενις πονταρει στον Μοντυ ως 2ο οδηγο, μάλλον θα φαει τα μουτρα του.
-
Ο χρήστης MOnoimoi έγραψε:
(εσκεμμένες εγκαταλείψεις περσι ενώ η Mclaren εκανε ανετο 1-2 μονο και μονο για να μην μειωσει πολυ τη διαφορα ο Κιμι από Αλονσο, ρήξη με Γουιλιαμς προπερσι επειδη εδειξαν σε καποιους αγωνες κατ' αυτον προτιμηση στον Ραλφ)). -
Ο χρήστης mschumacher έγραψε:
(εσκεμμένες εγκαταλείψεις περσι ενώ η Mclaren εκανε ανετο 1-2 μονο και μονο για να μην μειωσει πολυ τη διαφορα ο Κιμι από Αλονσο, ρήξη με Γουιλιαμς προπερσι επειδη εδειξαν σε καποιους αγωνες κατ' αυτον προτιμηση στον Ραλφ)).
Το ξέρω Γιαννη, είναι τραβηγμένη απ' τα μαλλιά αυτή η σκέψη αλλά δε μου βγαίνει απ' το μυαλό... Σε 2 πιστες περσι, μια με Πιτσονια και μια με Μοντειρο μου φαινεται οτι την προκάλεσε ο Μοντυ την εγκατάλειψη.
-
δε νομιζω οτι ο μοντογια θα εφτανε ποτε ως εκει...εγω θεωρω τον μοντογια οτι ειναι για πρωτος οδηγος ομαδας, οχι δευτερος...δε βαζεις ενα αλογο να κανει τη δουλεια ενος μουλαριου...
-
Σίγουρα δε μπορώ να υποστηρίξω την άποψη μου με με ακλόνητα επιχειρήματα, μάλλον περισσότερο για 'αίσθηση' πρόκειται, απλά διακρίνω αρκετές ομοιότητες στις περιπτώσεις... Και στις δύο τράκαρε με backmarkers, με φαινόμενη ευθύνη αυτών αλλά τελικά απο απροσεξία του ίδιου, και στις 2 περιπτώσεις ο Αλονσο ήταν από πίσω του καθώς και το σημαντικότερο, και οι δύο έγιναν μετά τον Καναδα οπου η Mclaren έπαιξε 'ασχημο' παιχνίδι κατ' αυτόν. Κατ' εμε πλεον (ημουν απο τους φανατικότερους υποστηρικτες του επι Williams) ο Μόντυ δεν είναι άνθρωπος να στηρίξεις ομάδα πάνω του. Δε θα το αποδεχτεί ποτέ να είναι μουλάρι όπως είπες αλλά δεν έχει τα φόντα το παιδι, του λείπει η σταθερότητα και το καθαρό μυαλό. Ταχυτητα έχει αλλα σε ξεσπάσματα.
Τεσπα, το έσκισα το νήμα με τα off topic μου, συγνώμη, το θέμα είναι ο Κιμι στην Φερραρι. -
καλη φαση θα ταν να παει στη ρεντ μπουλ...(οχι ο κιμι...)
-
Ενδεχομένως να αποτελεί αυτό μία καλή λύση για τον Μοντι δεδομένου ότι αυτός ο τραγικός πιλότος που ακούει στο όνομα Coulthard αποχωρεί απο την ομάδα και απο το grid!!Πάντως και ο παραπάνω ακολούθησε παρόμοια πορεία Williams->McLaren με τον Montoya μέχρι στιγμής!!Συγγνώμη για το off του topic μιας και πρόκειται για τον Raikonnen και την μετακίνησή του στην Ferrari απλά θέλησα να εκφραστώ!
-
Ο χρήστης Κανάργια Ιωάννης έγραψε:
Συγγνώμη για το off του topicΣτην κρεμαλα γρηγορα
-
TO χρημα τα παντα κινει..
-
Από το f1free.gr:
Μια φημολογία που δεν πρόκειται να καταλαγιάσει εύκολα είναι αυτή σχετικά με την υπογραφή συμφωνίας μεταξύ Ferrari και Kimi Raikkonen. Η ελβετική εφημερίδα “Blick” ξαναέφερε το θέμα στο προσκήνιο. Η πηγή από το εσωτερικό της Ferrari ισχυρίζεται ότι η συμφωνία με τον Raikkonen είναι πια κοινό μυστικό στους διαδρόμους του Maranello. «Απορώ που δεν έχει επισημοποιηθεί εδώ και πολύ καιρό», είπε στην εφημερίδα.
Θα 'ναι δηλαδή, Schumi-Rai μαζί;;;
-
Θα 'ναι δηλαδή, Schumi-Rai μαζί;;;
Νo comment from Schumacher
Over Kimi Raikkonen questionMichael Schumacher offered a straight face to speculation that Kimi Raikkonen is now a fully-contracted Ferrari driver for 2007.
The German, presumably to either agree to be the ace Finn's new team-mate, switch to another team or retire, told German publications on Wednesday that he would not comment on the latest wave of media gossip.
A so-called Ferrari 'source' told Switzerland's Blick newspaper this week that Raikkonen, 26, signed his red contract more than a full year ago.
Asked for his reaction, Schumacher said: 'Same as usual; I do not comment on rumours because someone always makes something (more) out of what I say.'
o Kimi στην Ferrari ?!