-
Καλοτάξιδο και από μένα!
-
Να είστε καλά, παιδιά!
Ε, εντάξει, δεν τρελαίνομαι για το χρώμα (θα το προτιμούσα gris fulminator ή noir onyx - το alter ego του blanc banquise που τόσο καιρό λάτρευα) αλλά τουλάχιστον δεν είναι μωβ.
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Α, πάλι Citroen πήρες; ΟΚ, με γειαααα.Κάτσε να στο ασημώσω για το γούρι... χλααατςςςς
Κοίτα, έτσι όπως το βλέπω, ο Collina (μια που τον χρησιμοποίησαν στη διαφήμιση για το Vectra) θα βγάλει μαλλιά πριν πάρω Opel.
Ευχαριστώ για το ασήμωμα πάντως, καλώς να έρθει (παιδιά ό,τι έχετε ευχαρίστηση καθότι έχωμε κι ανάγκη).
-
Ρε δεν ασημώνουμε με χαρτονομίσματα...μόνο κέρματα!
Τα δικά μου...
-
Kαλημέρα Νικόλα κ καλορίζικη η νέα σου xsara
Εύχομε πολλά γρήγορα ασφαλή κ απροβλημάτιστα χλμ να έχεις
Με το καλό να το δούμε κ να το ασημώσουμε από κοντά
Νικόλας
-
Μία πολεμική Χantia 3λιτρη πουσαρισμένη στα 280 άλογα...να γουστάρουμε!
credits to elteo-GT4
-
καλοταξιδο! που το πετυχες με τοσα εξτρα?
-
Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές! Το βρήκα μέσω αγγελίας, και μάλιστα ήταν σχεδόν 1.5 μήνα στην εφημερίδα (είχα μιλήσει από την αρχή με τον ιδιοκτήτη, και εν τω μεταξύ δεν είχε κάποια άλλη σοβαρή πρόταση εκτός της δικιάς μου). Κάπου αλλού έγραφα πάνω στο θέμα πως υπάρχουν κάποιες ευκαιρίες που δεν πρέπει να χάνεις, αν θέλεις να βρεις ένα καλό (για σένα) αυτοκίνητο. Ημουν τυχερός (μέσα στην ατυχία μου) που μπόρεσα να βρω ένα τέτοιο, με το οποίο μπορώ, τουλάχιστον για την επόμενη διετία, να καλύψω τις ανάγκες μου άνετα. Και το βασικότερο, χωρίς μεγάλο κόστος.
Να κι οι φωτό:
-
Eύκολο νουμεράκι βλέπω...
Το ΖΖΖ ξέρεις τι μου θυμίζει... ....
αντε ρε τυχεράκια καλούς δρόμους να έχεις! τώρα με τον ωραίο καιρό θα απολαύσεις και την ηλιοροφή.
γιατί το πούλησε σου είπε;
-
Ναι, είχε κάποια χρέη από δάνεια, τα οποία μόνο έτσι μπορούσε να καλύψει. Τώρα θα κυκλοφορεί με τη μηχανή του (μια Africa Twin) και με το αυτοκίνητο της κοπέλας του.
Καλό το νουμεράκι ε?
-
Καλοοο!
Πραγματικά αγρατζούνιστη. Πόσα χλμ είχε;
-
73.000. Το μόνο της μειονέκτημα. Αν και τα έκανε σε ταξίδια Ελλάδα - Γερμανία (έχω το βιβλίο του service πλήρως συμπληρωμένο και 2 service τα έχει κάνει εκεί). Ο κινητήρας της πάντως ακούγεται και λειτουργεί πολύ όμορφα.
-
Αρκετά...
Το ότι έγιναν στην ΕΟ δεν σημαίνει τίποτα. Δεν τρώει το ζόρι της πόλης αλλά πάλι ζορίζεται. Τουλάχιστον είναι 73 και όχι 25 από γιατρό, χήρα δικαστικού... Αλλά και πάλι τα 97 δικά σου από το 2002 δεν είναι λίγα.
-
Σαφώς όχι, και πώς να είναι αφού κάνω περίπου τα διπλάσια από τον ετήσιο ελλαδικό μέσο όρο.
-
τζιτζι η ξαρα...και σε καλη τιμη...
-
Οντως ...στο Αυτο Τρίτη την δίνει 11,5 νομίζω και σκέψου ότι έχει και πολλά ακριβά εξτρά.
-
δε πιστευω να ναι σαν τη c4 που διαλυεται μετα απο 3 χρονια...
-
Επιστρέφω και πάλι μπροστά σου πέφτω τρισκατάρατε Όχι κύριε δεν διαλυόμαστε σε 3 χρόνια ούτε η Xsara ούτε η C4 ούτε κανένα Citroen
Νίκο καλοτάξιδη η Xsara
Υ.Γ Κάποιος να πετάξει τον τρισκατάρατο από το forum και γρήγορα μάλιστα. Που είναι ο Χρήστος ο υδροπνευματικός να μου δώσει ένα χεράκι με τον ενοχλητικό -
Γύρισε ο Θανασάκης ρε παιδιά...
Που είσαι ρε; Πώς πέρασες;
Θα τα πούμε κάποια στιγμη στο MSN.
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
δε πιστευω να ναι σαν τη c4 που διαλυεται μετα απο 3 χρονια...Λοιπόν έχω την εντύπωση πως κάποιοι έχουν επιστρέψει από το μέλλον, για να έχουν τόση σιγουριά για αυτές τις πληροφορίες. Βρε παιδιά, πείτε μας και κάτι πιο ενδιαφέρον για το τι πρόκειται να συμβεί, μην κολλάτε σε τέτοια θέματα.
Γεια σου Θαν. Πού είχες χαθεί?
-
ειστε εμπαθεις μαζι μου και δε σας μιλαω...
CITROËN FORUM