Ο χρήστης patro έγραψε:
ναι αμα γινουν ολα αυτα
θα σκοτωνονται οπως σκοτωνοντουσαν.
θα ξοδευουν ακομα περισσοτερα και θα υπαρχουν στο σπορ μονο κατασκευαστες που θα φευγουν και θα ερχονται κατα βουληση.
θα υπαρχει κινδυνος βαρεμαρας οπως στην εποχη φερραρι.
δεν υπαρχει περιπτωση να δουμε μονομαχια σεννα-προστ ξανα.
θα πεσουν τα ποσοστα τηλεθεασης στο πατο(εκτος αν εχει πολλους σκοτωμους)
και δε θα βλεπεουμε φ1 ουτε στην ΕΤ1.
συμπερασμα? αλλοι καιροι αλλα ηθη,μην προσπαθουμε να ξαναφερουμε το σπορ στη δεκαετια του 80
Όπως κατάλαβες το μοντέλο είναι τελείως υποθετικό, περισσότερο μοιάζει ευχολόγιο παρά εφικτό με άλλα λόγια... Εντούτοις είμαι όπως κι εσύ ένθερμος υποστηρικτής της ασφάλειας και, αν ήταν στο χέρι μου, εξυπακούεται ότι θα εφάρμοζα όλα τα σύγχρονα μέτρα ασφάλειας. 'Θωρακισμένα' μονοκόκ, αμμοπαγίδες, όλα τα μοντέρνα συστήματα ασφάλειας όπως πχ ακαριαία διακοπή τροφοδοσίας καυσίμου σε συγκρούσεις για να μην έχουμε εκδηλώσεις πυρκαγιάς κλπ κλπ.
Δεύτερον και σήμερα, όπως γίνεται εδώ και δεκαετίες, ξοδεύονται πακτωλοί χρημάτων και αυτό είναι ένα βασικό χαρακτηριστικό γνώρισμα της F1 που την διακρίνει και την καθιστά αιχμή της τεχνολογίας αυτοκινήτου και κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Δε χωράνε τσιγκουνιές στην F1 ούτε τραβηγμένες από τα μαλλιά τακτικές του τύπου Paul Stoddard, έχω τη γνώμη... Θα θέσπιζα και υποχρεωτική άρση της απαγόρευσης της διαφήμησης τσιγάρων στις πίστες και στα μονοθέσια, καίτοι αντικαπνιστής. Ξέρω καλά ότι αυτό με τους υποχρεωτικούς νόμους της Ε.Ε. για παράδειγμα δε γίνεται, αλλά πρόκειται πάντα για υποθετικό σχήμα Αυτό θα το έκανα γιατί οι τεράστιες αυτές επιχειρήσεις πρόκλησης καρκίνου (κακά τα ψέμματα..) τουλάχιστον θα προσέφεραν και ένα καλό, εφόσον μάλιστα έχουν εκδιωχθεί από κάθε άλλο μέσο προβολής και θα έριχναν ωκεανούς χρημάτων στο αγαπημένο μου Σπορ.
Τρίτον γράφεις για ανία όπως την εποχή της κυριαρχίας της Ferrari με τόσο 'οπισθοδρομικά' μέτρα. Αυτό δεν θα το μάθουμε ποτέ, αφού όπως σωστά επισημαίνεις το παρελθόν δε γυρίζει πίσω, πλην όμως ποτέ δεν είναι εξασφαλισμένη μια συνταρακτική εξέλιξη σε στυλ eighties στο πρωτάθλημα -κάθε άλλο θα έλεγα- αν δούμε και το 3/3 ήδη της νταμπλούχου Renault φέτος.
Πολλοί κατασκευαστές τέλος για μένα, σημαίνει πλουραρισμός και πολυχρωμία συν τόνωση του ενδιαφέροντως γιατί δε θα βλέπουμε συνέχεια τους ίδιους και τους ίδιους, μαζί και με κάποιο πιθανό πρόσθετο ανταγωνισμό εκεί που δεν το περιμένεις.