-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
... θα έλεγα ότι πολύ λίγοι περιστασιακοί θα πήγαιναν πριν κλείσει μια ειδική (κανένα 3-ωρο με 4-ωρο πριν δλδ), ενώ αν πάνε τόσο πια νωρίς το πιο πιθανό είναι να μη δημιουργήσουν προβλήματα σταθμεύοντας το ΒΑΝΖΑΙ GLX...
Συμφωνώ με τον kubiak και θέλω να προσθέσω ότι η συντριπτική πλειοψηφία όσων κλείνονται 3-4 ώρες πριν στην ειδική ξέρουν πολύ καλά και που να σταθούν αλλά έχουν βρει και από πριν τόσο σημείο παρακολούθησης όσο και ασφαλές σημείο στάθμευσης.Μάλλον εξωφρενικό το να κλείσουν τις ειδικές από την προηγούμενη
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
§Μα αυτό που προτείνεις δε θα γίνεται διότι θα έχει κλείσει από την προηγούμενη...
Τι λες, κλείσιμο από την προηγούμενη ημέρα ε;
Πολύ μλκεία αυτό...
Θα πρέπει να πάμε από πολύ νωρίς στις προβλεπόμενες προσβάσεις και να ξεποδαριαστούμε ή να μείνουμε με το τσούρμο των περιστασιακών...Απογοητευτικό σαν σκέψη...
Από την άλλη, ίσως έτσι αποφύγει η οργάνωση την είσοδο στην ειδική άσχετων που θα βάλουν το αυτοκίνητό τους όπου να'ναι (πέραν του να τους αποτρέψει από το βουνό και να τους κατευθύνει στην SSS)...
Και πάλι όμως, αυτό το πρόβλημα μπορεί να λυθεί και με άλλους τρόπους ενώ θα έλεγα ότι πολύ λίγοι περιστασιακοί θα πήγαιναν πριν κλείσει μια ειδική (κανένα 3-ωρο με 4-ωρο πριν δλδ), ενώ αν πάνε τόσο πια νωρίς το πιο πιθανό είναι να μη δημιουργήσουν προβλήματα σταθμεύοντας το ΒΑΝΖΑΙ GLX...
Κρίμα, κρίμα, κρίμα...
(προβλέπω πολύ περπάτημα φέτος) ΟΕΟ
§
ΕΓΩ ΔΕΝ 'ΠΡΟΒΛΕΠΩ' ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΦΕΤΟΣ Η ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΘΕΑΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΖΕΝΙΘ.
ΜΙΑ Ε.Δ. ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΜΕ ΠΟΛΥ ΠΟΔΑΡΟΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΟΠΛΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΠΟΛΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ.ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Τελικά, απ' ότι γράφεται η λύση για την παρακολούθηση ενός 'αξιοπρεπούς' (sic) Ακρόπολις είναι μία:
Όπως σημειώθηκε και προηγούμενα ... Ελικόπτερο
-
§
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΕΓΩ ΔΕΝ 'ΠΡΟΒΛΕΠΩ' ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΦΕΤΟΣ Η ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΘΕΑΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΖΕΝΙΘ.
ΜΙΑ Ε.Δ. ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΜΕ ΠΟΛΥ ΠΟΔΑΡΟΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΟΠΛΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΠΟΛΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ.ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Άστα να πάνε...
Αλλά όπως και να έχει, έχω τέτοια για το Ακρόπολις που και βουνό θα ανέβω με τα πόδια...Τι θα τραβήξουμε και εμείς οι χορεύτριες για μερικά περάσματα...
Ευχαριστούμε για την ευχή, είμαι σίγουρος ότι θα το χρειαστούμε το κουράγιο φέτος...
§
-
Αντε,καλη μας επιτυχια!
Στους θεατες αναφερομαι....!!! -
Ο χρήστης el-em έγραψε:
§
Μα αυτό που προτείνεις δε θα γίνεται διότι θα έχει κλείσει από την προηγούμενη...
Τι λες, κλείσιμο από την προηγούμενη ημέρα ε;
Πολύ μλκεία αυτό...
Θα πρέπει να πάμε από πολύ νωρίς στις προβλεπόμενες προσβάσεις και να ξεποδαριαστούμε ή να μείνουμε με το τσούρμο των περιστασιακών...Απογοητευτικό σαν σκέψη...
Από την άλλη, ίσως έτσι αποφύγει η οργάνωση την είσοδο στην ειδική άσχετων που θα βάλουν το αυτοκίνητό τους όπου να'ναι (πέραν του να τους αποτρέψει από το βουνό και να τους κατευθύνει στην SSS)...
Και πάλι όμως, αυτό το πρόβλημα μπορεί να λυθεί και με άλλους τρόπους ενώ θα έλεγα ότι πολύ λίγοι περιστασιακοί θα πήγαιναν πριν κλείσει μια ειδική (κανένα 3-ωρο με 4-ωρο πριν δλδ), ενώ αν πάνε τόσο πια νωρίς το πιο πιθανό είναι να μη δημιουργήσουν προβλήματα σταθμεύοντας το ΒΑΝΖΑΙ GLX...
Κρίμα, κρίμα, κρίμα...
(προβλέπω πολύ περπάτημα φέτος) ΟΕΟ
§
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Οι αγανακτισμένοι και μη συνειδητοποιημένοι όμως θεατές είναι απρόβλεπτοι και ικανοί για το χειρότερο.Θέλω να πω δηλαδή ότι το πρόβλημα των θεατών είναι πολύ εύκολο και σαν ντόμινο να μετακυλίσει και στο αγωνιστικό κομμάτι του Ακρόπολις και τότε ο θεός να βάλει το χέρι του!
-
«Δεν είναι απλά ένα αναβαθμισμένο Ράλλυ Ακρόπολις αλλά ένα εντελώς καινούριο Ράλλυ Ακρόπολις και μάλιστα με νέο όνομα, όπως θα σας ενημερώσει ο κ. Μανιατόπουλος. Είναι σα να φτιάχνουμε έναν αγώνα από την αρχή», είπε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος της ΕΛΠΑ. «Και θα τον φτιάξουμε έτσι ώστε όλοι να μιλούν και πάλι γι’ αυτόν, όπως και πέρυσι».
-
Μακάρι να μην βάλει ο Θεός το χέρι του και να έχουν παταγώδη αποτυχία, έτσι όπως το κατάντησαν!!!!
Σπριντ Αττικοβοιωτίας το έκαναν οι άθλιοι!!!!!
Θυμηθείτε, αν πετύχουν στο μάντρωμα των θεατών, του χρόνου Ελληνόπουλα θα πληρώνουμε εισητήριο ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ!!!!!
Και πώς θα κλείσουν όλες τις μη προτεινόμενες απ' αυτούς προσβάσεις 1 μέρα πριν????
Με αστυνομία? αν έχουν τόσους πολλούς, μπράβο τους!
Αν προσπαθήσουν όμως με κριτές και security, ε! προβλέπω πολύ ξυλίκι σε κάθε σημείο!!!! Θα πάω με τη μηχανή μου και τι θα μου πουν? μην περνάς? θα περάσω από πάνω, από δίπλα από όπου είναι δυνατόν!!!!
Θα πάω με αυτ/το και θα είμαστε καμιά 10 (από 2-3 τουτου) και θα μας σταματήσει 1, 2 ...., πόσοι???????
ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕ ΛΕΩ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΝΑΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ (ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΑΚΥΡΩΘΕΙ ΕΙΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ?????)
ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΣΤ' @ΡΧΙΔΙ@ ΜΑΣ!!!!!!
Αν μας μαντρώσουν, καλά να πάθουμε!!!!
Ούτε να μην πάμε πρέπει!!!!
Αυτό θέλουν οι διοργανωτές για χάρη των τηλεορασάδων!!!!
Μήπως αυτό θέλει κι ο κ. Μανιατόπουλος??????
Η ALMAN SPORT ποια είναι?
Αυτή ντε, που διοργανώνει την σούπερ ειδική και θα τσεπώσει τα
4+ εκ. €???? Αλέξανδρος Μανιατόπουλος? κατι μου θυμίζει....... -
Για ψηφίστε.....
Μόνο εγώ κι άλλοι 6 αγανακτήσαμε????? -
Με τη πρωτη ματια και σκεψη,αναψαν τα λαμπακια,με τη δευτερη που θα'ναι την ημερα του αγωνα,πιστευω να αλλαξω γνωμη.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
']Νομίζω οι 037 έτρεξαν πρώτη φορά στο Ακρόπολις με το Βουνταφιέρι (μικρό όνομα: Αντάρτικο ) το 82 (μόλις είχαν παρουσιαστεί). Εμεινε κάπου στις Καρούτες
Το 83 κέρδισε ο Ρέρλ με 037 αν θυμάμαι καλά. Αρα όντως είχε Ρέρλ με 037 στη Δεσκάτη τότεΉ τα θυμάμαι όλα μια χρονιά λάθος ? DAP ?
Σωστα,σωστα.Το 82 ηρθαν δυο 037.Η μια με τον Αλεν απεσυρθη μετα το Πλατανακι και πριν το Λαγονησι (δικαιολογια σασι) και η δευτερη με τον Βουνταφιερι μετα το Διστομο (απο αναρτηση ?).
Υ.Γ. Η αργοπορια στις απαντησεις οφειλεται στο λογο οτι ΔΕΝ εχω PC
-
Ο χρήστης boxer2003 έγραψε:
Μακάρι να μην βάλει ο Θεός το χέρι του και να έχουν παταγώδη αποτυχία, έτσι όπως το κατάντησαν!!!!
Σπριντ Αττικοβοιωτίας το έκαναν οι άθλιοι!!!!!
Θυμηθείτε, αν πετύχουν στο μάντρωμα των θεατών, του χρόνου Ελληνόπουλα θα πληρώνουμε εισητήριο ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ!!!!!
Και πώς θα κλείσουν όλες τις μη προτεινόμενες απ' αυτούς προσβάσεις 1 μέρα πριν????
Με αστυνομία? αν έχουν τόσους πολλούς, μπράβο τους!
Αν προσπαθήσουν όμως με κριτές και security, ε! προβλέπω πολύ ξυλίκι σε κάθε σημείο!!!! Θα πάω με τη μηχανή μου και τι θα μου πουν? μην περνάς? θα περάσω από πάνω, από δίπλα από όπου είναι δυνατόν!!!!
Θα πάω με αυτ/το και θα είμαστε καμιά 10 (από 2-3 τουτου) και θα μας σταματήσει 1, 2 ...., πόσοι???????
ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕ ΛΕΩ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΝΑΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ (ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΑΚΥΡΩΘΕΙ ΕΙΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ?????)
ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΣΤ' @ΡΧΙΔΙ@ ΜΑΣ!!!!!!
Αν μας μαντρώσουν, καλά να πάθουμε!!!!
Ούτε να μην πάμε πρέπει!!!!
Αυτό θέλουν οι διοργανωτές για χάρη των τηλεορασάδων!!!!
Μήπως αυτό θέλει κι ο κ. Μανιατόπουλος??????
Η ALMAN SPORT ποια είναι?
Αυτή ντε, που διοργανώνει την σούπερ ειδική και θα τσεπώσει τα
4+ εκ. €???? Αλέξανδρος Μανιατόπουλος? κατι μου θυμίζει.......Kαλά τους τα λες. Συμφωνώ απολύτως:
- Nα γίνει ο αγώνας 5ήμερος με 1200 χλμ ειδικών διαδρομών σε όλη την Eλλάδα.
- Nα μπαίνουμε στις ειδικές στο παρά πέντε με τις μηχανές μας ή με φουσκωτούς φίλους ανά 10δες σε περίπτωση που κάποιος πάει να μας σταματήσει.
- Nα καθόμαστε όπου θέλουμε και να φεύγουμε, μόλις περάσουν τα WRC, για την επόμενη ειδική, από δεκάδες προσβάσεις που θα μένουν ανοιχτές για όλα τα Eλληνόπουλα.
- H σούπερ ειδική να γίνει χωρίς εισιτήριο, τα έξοδα να τα πληρώσει ο Mανιατόπουλος που έχει βγάλει τόσα λεφτά από τον ιδρώτα μας.
- Oι διοργανωτές και οι διαπλεκόμενοι τηλεορασάκηδες κλπ, ιδιωτικοί και κρατικοί, να μπούνε χοντρά μέσα για να μάθουν.
-
Καλη ιδεα!!!...........
.......Κατι μεσα μου λεει οτι ειναι ειρωνικα τα σχολια σου....
Βεβαια,υπαρχει και το αλλο σεναριο,εφοσον οι προσβασεις κλεινουν απο την προηγουμενη....
Παμε Παρασκευη κανονικα(δηλαδη απο Πεμπτη πρωι...)
και για το Σαββατο,φευγουμε απο τις ειδικες της Παρασκευης λιγο πριν τους δουμε ,για να προλαβουμε οριακα..φυσικα και το Σαββατο,λιγο πριν δουμε τα WRC,φευγουμε και παμε στις ειδικες της Κυριακης,για να προλαβουμε παλι οριακα...Τελικα μονοημερος ειναι ο αγωνας για τους θεατες......*
*Εκτος και αν εχουμε εισητηριο για την υπερειδικη της Κυριακης,οποτε για; να προλαβουμε,δεν σκονιζομαστε καθολου
Τελικα θα δουμε ασφαλτινο Ακροπολις!!! -
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Μάλλον καλό κουράγιο σε σας κύριε Λώρη που όπως πάνε τα πράγματα στα επόμενα Ακρόπολις θα τρέχετε μόνοι σας χωρίς θεατές...
Εκτός αν αλλάξει και άλλο ο σχεδιασμός και σας βλέπουν οι σταματημένοι στα φανάρια της Θησέως τη στιγμή που κάνετε την SS Davaki...
Εγώ πάντως θα δω τον Υμηττό 1 & 2 από το ...παράθυρο του γραφείου μου, κάτι είναι και αυτό -
Ο χρήστης giwrgosth έγραψε:
ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Μάλλον καλό κουράγιο σε σας κύριε Λώρη που όπως πάνε τα πράγματα στα επόμενα Ακρόπολις θα τρέχετε μόνοι σας χωρίς θεατές...
Εκτός αν αλλάξει και άλλο ο σχεδιασμός και σας βλέπουν οι σταματημένοι στα φανάρια της Θησέως τη στιγμή που κάνετε την SS Davaki...
Εγώ πάντως θα δω τον Υμηττό 1 & 2 από το ...παράθυρο του γραφείου μου, κάτι είναι και αυτόΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ,ΦΙΛΕ giwrgosth ?
ΑΛΛΑΙ ΑΙ ΒΟΥΛΑΙ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ.
ΕΜΕΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΧΑΡΑΖΟΥΝ ΑΛΛΟΙ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ψήφισα άσχημη όχι γιατί το συγκρίνω με Καλαμπάκες και Γραμμένες Οξιές, οκ τα πράγματα έχουν αλλάξει και δεν είναι όπως παλιά, είναι εμπορικό γεγονός πλέον και πρέπει να το δεχτούμε αυτό, αλλά θα μπορούσε να είναι συνδιασμός.
Δεν μπορεί ΚΑΝΕΙΣ να με πείσει ότι δεν σχεδιάστηκε έτσι για τα 70.000 εισητίρια της Κυριακής.
Ψήφισα λοιπόν άσχημη γιατί η ΕΛΠΑ δείχνει ότι δεν την ενδιαφέρω ΕΓΩ, ο θεατής που στηρίζω το Ακρόπολις πάνω από 20 χρόνια, αλλά τα 70.000 εισητίρια του ΟΑΚΑ. -
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ,ΦΙΛΕ giwrgosth ?
ΑΛΛΑΙ ΑΙ ΒΟΥΛΑΙ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ.
ΕΜΕΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΧΑΡΑΖΟΥΝ ΑΛΛΟΙ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Το γνωρίζω ότι θα θέλατε ακόμη περισσότερο κόσμο από όσο είχατε μέχρι τώρα και είστε οι μοναδικοί που δε φταίτε.
Πως όμως θα έρθει νέος κόσμος στους αγώνες? Και δε μιλάω μόνο για το Ακρόπολις, εκεί κουτσά στραβά θα μαζευτεί κόσμος, αλλά και για τους ελληνικούς που ο νέος θεατής επηρεασμένος ίσως από το θέαμα που είδε στο Ακρόπολις θα ξεκινήσει να δει και Μαύρο Ρόδο.
2 φορές έτυχε να πάρω μαζί μου φίλους άσχετους σε Ακρόπολις: το 98 στα Σκούρτα και στην πρώτη Ελάτεια, την ανάποδη. Ε και οι δύο ακυρώθηκαν! Σιγά μην ξαναπάτησαν στο βουνό μετά από μια ώρα περπάτημα μέσα στη ζέστη... Στη θέση τους το ίδιο θα έκανα. -
Το Ράλλυ Ακρόπολις δεν ειναι μονο για την ΑΘΗΝΑ!!!!!!!!!Ετσι απλα.
-
koitakste re paidia
den einai etsi akribos, sas blepo ligo iperbolikous. To kathe ralli prepei na
anabathmizetai.
To pos tha anabatmistei einai allo thema... den leo oti einai apolita kalo
pou
metaferthike stin Athina, alla as min ksexniomaste to kentro tis Elladas
toulaxiston apo apopsi plithismou einai stin Athina, opote pane na feroun
to theama pio konta ston kosmo.Opos den mporoun kapoioi na aneboun
na doun ton Agona stin Lamia, tora alloi den mporoun na kateboun Athina
As min krinoume kati prin to doume...
(An kai ego prosopika logo eksetastikis den tha to do!!! )
Σε παρακαλώ, γράφε Ελληνικά [kouk]
-
Αν ήθελαν αναβάθμιση, χωρίς να θίξουν τον Έλληνα θεατή που με τη θερμή παρουσία του επί 50 + χρόνια το κράτησε ζωντανό και το έκανε πολλάκις το καλύτερο του ΠΠ, μπορούσαν να συνδιάσουν τα μύρια του ΟΑΚΑ με την ομορφιά του αγώνα , όπως τουλάχιστον ήταν μέχρι πέρσυ.
Παράδειγμα: από τα 3+ μύρια που υπολογίζεται ότι θα μπουν στην τσέπη της ALMAN SPORT, να χαλαλίζονταν 500.000€ (μάξιμουμ) και να γίνει 2πλη μεταφορά αυτ/των με νταλίκες και οδηγών με Ε/Π από και προς Λαμία....
Έτσι απλά.....
Αλλά, ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΘΕΑΤΕΣ!!!!
ΘΕΛΟΥΝ ΜΟΝΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ!!!!!
ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ, ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΤΥΧΕΙ ΤΟ ΜΑΝΤΡΩΜΑ ΜΑΣ ΦΕΤΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ!!!!!!
Ράλι Ακρόπολις 2006