-
Kώστα καλό
εγώ όμως είχα ένα καλύτερο πρωταπριλιάτικο που δυστυχώς έγινε
όπως θα δείτε κ στα ζώα πρωϊ πρωί το Σάββατο έκανε επί τόπου μπροστά μου (το μοναδικό αυτοκίνητο είμασταν) ένας αχαρακτήριστος με toyota avensis μας έβγαλε από το δρόμο κ καταστρέψαμε μία παλιά 'προπέλα'Χρήστο.... στην συνέχεια περιποιήθηκα κ το Ι .... μηχανικά όμως! αχχχ.... ίσως χρειαστώ βοήθεια....
-
Αφού λοιπόν έκανα ένα γύρο στο forum και είδα τι τρέχει σήμερα, ήρθα κι εδώ για να σας ανακοινώσω πως...
ΕΧΩ ΞΑΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ!!!
Λεπτομέρειες αύριο όπου μαζί με την πλήρη ιστορία, κατά πάσα πιθανότητα θα έχω και φωτογραφίες (αρκεί να μη βρέξει ).
-
Δεν μας νοιάζει κύριος...
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Αφού λοιπόν έκανα ένα γύρο στο forum και είδα τι τρέχει σήμερα, ήρθα κι εδώ για να σας ανακοινώσω πως...ΕΧΩ ΞΑΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ!!!
Λεπτομέρειες αύριο όπου μαζί με την πλήρη ιστορία, κατά πάσα πιθανότητα θα έχω και φωτογραφίες (αρκεί να μη βρέξει ).
Αντε βρε καλοριζικο και καλοταξιδο!!!
Δε μας ειπες ομως τί αυτοκινητο ειναι;
Μηπως κατι σε Citroen; -
Σάββα
Λοιπόν, επειδή σήμερα (στην πρώτη μου μετακίνηση με το αυτοκίνητο) έπεσα πάνω στο chrmes (ευτυχώς μόνο μεταφορικά) και κατευθείαν έβγαλε το κινητό να πάρει φωτογραφία το άλλο κινητό (το αυτοκίνητο ντε), τέτοιος σπιούνος που είναι, κι επειδή δε θέλω να του δώσω την ικανοποίηση να είναι εκείνος που θα το ανακοινώσει, θα σας το πω σήμερα και χωρίς φωτογραφία (θα τη βάλει ο chrmes φαντάζομαι ).
Mini-Quiz: Με τι μπορείς να αντικαταστήσεις ένα Citroen Xsara MkII VTS 1.6 του 2002 με 97.000 χλμ, χωρίς να πέσεις σε κατηγορία, χωρίς να δώσεις πολλά λεφτά, χωρίς να αυξήσεις τα έξοδά σου (ασφάλισης/τελών κυκλοφορίας/κόστους χρήσης), χωρίς να μπλέξεις με δόσεις, και στο τέλος να μπορείς να πεις ότι 'γουστάρεις' κιόλας?
Μα φυσικά, με ένα Citroen Xsara MkII VTS 1.6 του 2003.
Το οποίο, επί του προκειμένου, για να 'γουστάρουμε' ακόμη περισσότερο, είναι σε τέλεια κατάσταση, τέλεια τιμή, και έρχεται με ηλιοροφή, αισθητήρες parking, αναδιπλούμενους ηλεκτρικά εξωτερικούς καθρέπτες και cruise control (όχι KRUZ Control, αυτό χρεώνεται τρελά )!
Στα ίδια λοιπόν, αν και όχι τόσο στα ίδια (πήρα μια γεύση από premium καταστάσεις κι εγώ ).
-
Kαλορίζικο ρεεεεεεε!
Βγάλε φωτό, δώσε χρώμα και τιμή!
-
Μπράβο,καλορίζικο!
-
Χρώμα αυτό το περίεργο ασημογαλαζοσιέλ (πάω να βρω τα prospectus να θυμηθώ πώς το λένε). Τιμή: 9.300
-
[quote='n_olympios']Χρώμα αυτό το περίεργο ασημογαλαζοσιέλ (πάω να βρω τα prospectus να θυμηθώ πώς το λένε). Τιμή: 9.300
-
Σωστά, μπλε iceland για την ακρίβεια. Μάλιστα είναι ίδιο με εκείνο, αν πάρεις ανοιχτήρι και κόψεις τρύπα στην οροφή την οποία θα καλύψεις με φυμέ τζάμι.
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Σωστά, μπλε iceland για την ακρίβεια. Μάλιστα είναι ίδιο με εκείνο, αν πάρεις ανοιχτήρι και κόψεις τρύπα στην οροφή την οποία θα καλύψεις με φυμέ τζάμι.Oxι gris iceland είναι η επίσημη ονομασία. To είδα και στην Citroen αλλά και γενικά στο νετ σε αγγελίες που βρήκα Γαλλία για Xsara.
-
Καλοτάξιδο και δικτυακά Νικόλα!
Σπιούνος ε??
Δεν το τράβηξα βρε αφού μου είπες να μην το βάλω πριν έσεναΚούκλα είναι και το χρωμάτακι μ' αρέσει
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Καλοτάξιδο και δικτυακά Νικόλα!Σπιούνος ε??
Δεν το τράβηξα βρε αφού μου είπες να μην το βάλω πριν έσεναΚούκλα είναι και το χρωμάτακι μ' αρέσει
Εσυ τελικά έχεις ένα κόλλημα με τα χρωματάκια Μαέστρο!!!
Πάλι καλά που το γλύτωσα......Καλοτάξιδο Νικόλααα!!!
-
Καλοτάξιδο Νίκο.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Σπιούνος ε??
Το τραβάει ο οργανισμός σου εσένα μουσιού 'koyk' τελικά ... .
-
Α, πάλι Citroen πήρες; ΟΚ, με γειαααα.
Κάτσε να στο ασημώσω για το γούρι... χλααατςςςς
-
Να και η χαρτούρα.
-
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Σπιούνος ε??
Το τραβάει ο οργανισμός σου εσένα μουσιού 'koyk' τελικά ... .
Αφού του άρεσε το μωβ, να του χαλάσω το χατήρι?
-
CITROËN FORUM