-
Kαι οι συνδρομητές που εχουν πληρωσει μέχρι τον Ιούνιο μένουν χωρίς;;;;
-
Την Compulink τη θυμάστε? Ιδια (ή παρόμοια) περίπτωση. Οι χαμένοι, για άλλη μια φορά, οι πελάτες.
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Kαι οι συνδρομητές που εχουν πληρωσει μέχρι τον Ιούνιο μένουν χωρίς;;;;θα υπάρξουν εξελίξεις ...έτσι διάβασα από παιδιά στο adslgr τα οποία έχουν εσωτερική πληροφόρηση. Πάντως είναι πολύ κοντά στο κλείσιμο...ακροβαττεί.
Θυμίζει Compulink...Και σκεφτείτε ότι πριν 3 εβδομάδες ανανέωσα για 1 χρόνο ακόμα.
Λένε ότι εάν επιζήσει...θα μας αποζημιώσει. Είδωμεν!
Να 'ναι καλά ο citastak με την Panafonet του. Τον 1000ευχαριστώ και πάλι! (Για μένα δεν είναι τίποτα να πάρω μία τρίμηνη αλλά εάν ξανα-λειτουργήσει η Sparknet θα έχω πετάξει τα λεφτά μου στην δεύτερη - 70 ευρώ)
Thanks citastak
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Διάβασε 2 σελίδες πίσω.ΟΚ ευχαριστώ
Έχει κανείς να προτείνει άλλη τέτοια αντίστοιχη κάρτα
Συνδέομαι στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ απο 30 μέχρι 50 ώρες το μήνα περίπου, αλλά και αρκετές φορές καθόλου όταν λείπω για δουλειά ,
οπότε προτιμώ κάρτα αντί γι α συμβόλαιο -
Ο χρήστης kostakis έγραψε:
Διάβασε 2 σελίδες πίσω.
ΟΚ ευχαριστώ
Έχει κανείς να προτείνει άλλη τέτοια αντίστοιχη κάρτα
Συνδέομαι στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ απο 30 μέχρι 50 ώρες το μήνα περίπου, αλλά και αρκετές φορές καθόλου όταν λείπω για δουλειά ,
οπότε προτιμώ κάρτα αντί γι α συμβόλαιοΣου προτείνω την μηνιαία Teledome που είναι για απεριόριστη χρήση.
Κοστίζει νομίζω 15 ευρώ. -
Μήπως όμως με 30 Ευρώ το δίμηνο να πλησιάζει επικίνδυνα σε τιμή κάποιες από τις πιο φτηνές ADSL της αγοράς;
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Μήπως όμως με 30 Ευρώ το δίμηνο να πλησιάζει επικίνδυνα σε τιμή κάποιες από τις πιο φτηνές ADSL της αγοράς;...τότε Νetkey της Forthnet.
NetKey [b]10 -
πήρα 2 markers edding, το ένα μαύρο λέει cd marker, το άλλο όμως που το πήρα λευκό και λέει paint marker, κάνει για cd/dvd ή θα ποτίσει?
-
To δεύτερο είναι ανεξίτηλο; Φαντάζομαι πως όχι. Όπως και να 'χει, μην το χρησιμοποιήσεις καλύτερα.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
To δεύτερο είναι ανεξίτηλο; Φαντάζομαι πως όχι. Όπως και να 'χει, μην το χρησιμοποιήσεις καλύτερα.ναι, ανεξίτηλο είναι. Θέλω μια σίγουρη γνώμη για να μη καταστραφούν σε λίγο τα δισκάκια μου
-
edding [κωδικός αριθμός, πχ 750] paint marker στο google, επιλογή εμφάνισης αγγλικών σελίδων.
Πάντως εγώ δεν θα τον χρησιμοποιούσα, αφού δεν λέει ότι είναι ειδικός για cd. -
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Την Compulink τη θυμάστε? Ιδια (ή παρόμοια) περίπτωση. Οι χαμένοι, για άλλη μια φορά, οι πελάτες.τι μου θύμισες τώρα, το 94-95 είχα ξεκινήσει BBS & Internet
-
Πιστευοντας οτι ειμαι εντος θεματος του νηματος (βασει τιτλου τουλαχιστον) θα θελα να μαθω καποια πραματα περι GPS.Kαποιο ατομο ,του οποιου τις φανφαρολογιες δεν εμπιστευομαι μου ειπε ενα σωρο πραματα για τις δυνατοτητες του(οτι μπορει να μετρα αποστασεις,να τις περνα σε υπολογιστη,να θυμαται την διαδρομη που εχεις κανει κλπ κλπ κλπ) χωρις καν να μου εξηγησει τι ειναι και βασει ποιας φιλοσοφιας δουλευει...
Γνωριζει κανεις 1ον τι ειναι και 2ον ποιες οι δυνατοτητες του,αν ισχυουν τα παραπανω κλπ...Ε??Ε,φανταστικοι συνφορουμιστες?????? -
Αν δεν βαριέσαι να διαβάζεις...
http://www.4troxoi.gr/4tforum/viewtopic.php?t=7384&highlight=
(λάβε υπόψη ότι από την αρχή του νήματος μέχρι την πιο πρόσφατη σελίδα έχουν μεσολαβήσει 2 χρόνια).Εν συντομία, πάντως, υπάρχουν χαρτογραφικά GPS σήμερα για την Ελλάδα τα οποία με κόστος από 400-650 Ευρώ (hardware + software) μπορούν να σε καθοδηγήσουν σε συγκεκριμένη διεύθυνση, να σου υπολογίσουν αποστάσεις και εναλλακτικές διαδρομές και να θυμούνται τα ταξίδια που έχεις κάνει με το μηχάνημα ενεργοποιημένο.
-
-
Ο χρήστης VATANEN έγραψε:
Πιστευοντας οτι ειμαι εντος θεματος του νηματος (βασει τιτλου τουλαχιστον) θα θελα να μαθω καποια πραματα περι GPS.Kαποιο ατομο ,του οποιου τις φανφαρολογιες δεν εμπιστευομαι μου ειπε ενα σωρο πραματα για τις δυνατοτητες του(οτι μπορει να μετρα αποστασεις,να τις περνα σε υπολογιστη,να θυμαται την διαδρομη που εχεις κανει κλπ κλπ κλπ) χωρις καν να μου εξηγησει τι ειναι και βασει ποιας φιλοσοφιας δουλευει...
Γνωριζει κανεις 1ον τι ειναι και 2ον ποιες οι δυνατοτητες του,αν ισχυουν τα παραπανω κλπ...Ε??Ε,φανταστικοι συνφορουμιστες??????Βεβαίως και γίνεται, ενδεικτικά εγώ έχω το Destinator PN το οποίο μου δίνει αρκετές πληροφορίες και βεβαίως με καθοδηγεί παντού. Εχω όμως και ένα μικρό ανεξάρτητο προγραμματάκι (ΜΑSPware GPSmeter) στο pocket pc μου το οποίο μου παρέχει περισσότερες.
Screenshot
-
Δείχνει και τη διανυθείσα απόσταση ή μόνο τη γραμμική απόσταση του Α από το Β???
-
Επειδή δεν έχει help... ...το συγκεκριμένο πρόγραμμα νομίζω ότι μετρά και τα δύο.
Το 30m που γράφει σου δείχνει την ευθεία απόσταση από το startpoint σου ενώ το route information σου μετρά και την διανυθείσα.Από όσα κατάλαβα από το λίγο που το έχω.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Επειδή δεν έχει help... ...το συγκεκριμένο πρόγραμμα νομίζω ότι μετρά και τα δύο.
Το 30m που γράφει σου δείχνει την ευθεία απόσταση από το startpoint σου ενώ το route information σου μετρά και την διανυθείσα.Από όσα κατάλαβα από το λίγο που το έχω.
Για τι ακριβεια μιλαμε σε σχεση με την αποσταση (γραμμικη η διανυθεισα)??
Με ενδιαφερει πολυ η παραμετρος αυτη... -
Το παράτησα γιατί δεν μπόρεσα να το λειτουργήσω 'full' και το demo δουλεύει μόνο 30 sec.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#4]