-
ατομο εμπιστωσηνης μου ειπε οτι στον αγωνα θα τρεξει ο Τσολακιδης με συχγρωνο wrc απο Γαλλια μερια !! εν οψι Ακροπολις
ολα τα κανονισε την Παρασκευη γι αυτο δεν ξεραμε τπτ μεχρι τωρα
-
Ο χρήστης sebastien loeb έγραψε:
ατομο εμπιστωσηνης μου ειπε οτι στον αγωνα θα τρεξει ο Τσολακιδης με συχγρωνο wrc απο Γαλλια μερια !! εν οψι Ακροπολις
ολα τα κανονισε την Παρασκευη γι αυτο δεν ξεραμε τπτ μεχρι τωραΦαίνεται οτι η ορθογραφία δεν ειναι το μονο ......λαθος σου. Εκτός και αν βγηκε licence στο.........Μονακό! Παντως στις μεχρι σήμερα 8 δηλωμένες συμμετοχές -και ενω ληγει την Τετάρτη η προθεσμία- δεν περιλαμβανεται ο Τσολακίδης. Αρα ελεγχεται η αξιοπιστία της πηγης που επικαλείσαι........
-
Ο χρήστης Vicky 1967 έγραψε:
ολα τα κανονισε την Παρασκευη γι αυτο δεν ξεραμε τπτ μεχρι τωραΦαίνεται οτι η ορθογραφία δεν ειναι το μονο ......λαθος σου. Εκτός και αν βγηκε licence στο.........Μονακό! Παντως στις μεχρι σήμερα 8 δηλωμένες συμμετοχές -και ενω ληγει την Τετάρτη η προθεσμία- δεν περιλαμβανεται ο Τσολακίδης. Αρα ελεγχεται η αξιοπιστία της πηγης που επικαλείσαι........
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ !!
Ε, ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΟ...
ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ ΝΑ 'ΧΕΤΑΙ !!
-
επειδή σας βλέπω πολύ ανήσυχους, δύο ή τρία μίκρα ένα οπελ αστρα και μάλλον ένα έβο 6 έρχονται από Κόρινθο
-
Ο χρήστης sebastien loeb έγραψε:
ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ ΝΑ 'ΧΕΤΑΙ !!Δεν ειμαι ουτε αγωνιζομενη ουτε μέλος της διοργάνωσης. Ειμαι απο την ......δικια σας πλευρα!
επειδή σας βλέπω πολύ ανήσυχους, δύο ή τρία μίκρα ένα οπελ αστρα και μάλλον ένα έβο 6 έρχονται από Κόρινθο
Σωστα αν λάβουμε υπ οψη οτι το ενα Μικρα φουνταρε στα αμπελια των δοκιμαστικων της Αγίας Αννας. Μεινανε τρία ...που δεν ανεβαινει κανενα. (αλήθεια για ποιο λογο να ανεβαιναν. Για εξοδα?)
Το Αστρα μμμ.....'παιζει' αν και δεν το βλεπω ουτε αυτο μια που ο Λάμπης δεν κανει 'υπερατλαντικα' ταξιδια χωρίς λογο και αιτία. Οσο για το Εβο (πιθανα να υπονοουνται Σουρλής-Ανδριανόπουλος) μπορει ποιος ξερει!! Η Χαλκιδική και οι ειδικες της (που ειναι στον αγωνα ειδικα) ειναι στα μετρα τους . Οποτε...καλα ειναι... απο τα 5 αν ερθει το 1 .....exellant. Αυτα σαν απλη παρατηρήτρια της φτωχειας και της μιζέριας των αγωνων (αριθμητικα).
Ομως 'κρατα' οτι εγραψες...αξιζει να φανει ποιος απο τους δυο μας ειχε δίκιο, ωστε να γραφονται τουλαχιστον αληθινά πραγματα εδω μεσα και οχι φαντασίες. Επειδη απλα τα διαβαζουν παρα πολλοι και οργιάζει η φαντασια τους.
Αλήθεια μετα απο ολα αυτα εσυ δεν εισαι καθόλου.........ΑΝΗΣΥΧΟΣ? -
Το Αστρα μμμ.....'παιζει' αν και δεν το βλεπω ουτε αυτο μια που ο Λάμπης δεν κανει 'υπερατλαντικα' ταξιδια χωρίς λογο και αιτία
Καρδούλα μου θεωρείς ότι δεν υπάρχει λόγος και αιτία όταν στον αγώνα σας υπάρχουν η Αγ.Παρασκευή, η Τρίγλια και ο Αγ. Δημήτρης;
Εκεί θα είμαι (νάμαστε καλά πρώτα),παρέα με τον χασοδίκη και το Εβο του, και τον ανερχόμενο πιτσιρικά Μάνο Κουνελάκη με το Μίκρα του. Δυστυχώς ο άλλος μικράκιας ο Χρήστος Πασχαλίδης άλλαξε το σχήμα του Μίκρα του στο Ολυμπιακό, ενώ τα δύο δικά μου (Φύκιας και Μιχαηλάκης) δεν το έχουν προγραμματίσει. 'Ψήνεται' και ο Έξαρχος που μόλις αγόρασε το Γιάρις του Μανιαδάκη.
Ραντεβού στο βορά.
Λάμπης ΚουρτέσηςΥ.Γ. Γνωριζόμαστε; Συγγνώμη αλλά έχω γεράσει και ξεχνώ.
-
Ο χρήστης Lambis έγραψε:
Υ.Γ. Γνωριζόμαστε; Συγγνώμη αλλά έχω γεράσει και ξεχνώ.Απο την εποχη του ...Δραμαλη (σορρυ) των suzuki. Ενταξει ολοι ξεχναμε με την παροδο του χρονου. Δεν τρεχει τιποτα. Αν ερθεις τελικα απανω θα ερθω να σου θυμισω απο κοντα ποια ειμαι. Βεβαια εχω χασει επεισόδια, δεν ελαβα υπ οψη και τα δικα σου αυτοκινητα, αρα ο γραφων ειναι απο αυτου κατω και ξερει.....σαφως καλυτερα απο μενα.
Τα λεμε
Υ.Γ. Ξεχασες την Βαβδο η δεν ειναι μεσα σ΄αυτες που σου ειπαν απο τις ειδικες?
Φιλιά (το θάρρος απο το 'καρδουλα μου') -
Υ.Γ. Ξεχασες την Βαβδο η δεν ειναι μεσα σ΄αυτες που σου ειπαν απο τις ειδικες?
Φιλιά (το θάρρος απο το 'καρδουλα μου')Μα η Αγ. Παρασκευή, δεν ειναι Βάβδος ανάποδα; Εννοώ από Αγ. Παρασκευή μέχρι Τένεδο.
Πάντως σε κάθε περίπτωση, θα τα πούμε από κοντά. Σε περιμένω για να φύγει το αλτσχάιμερ.
Λάμπης Κουρτέσης -
Θα ήθελα να υπενθυμίσω προς τους φίλους του forum πως οι συμμετοχές του Ράλλυ Θερμαϊκού, λήγουν αύριο το βράδυ, ήδη οι κ.κ. Βωβός, Χατζητζοπάνης, Αθανάσουλας κ.α. μας έχουν τιμήσει με την δήλωση συμμετοχής τους.
Με τιμή,
Νικόλαος Τριανταφύλλου.
Υ.Γ. Αφού αύριο θα μάθετε τις ειδικές απο την γραμματεία μιας και θα μοιραστεί το ROAD BOOK εγώ σας λέω τις 2 απο τις 3 ειδικές από σήμερα
λοιπόν έχουμε και λέμε Ν. Τρίγλια και Ορμύλια. με την φορά που είχαν το 2002, άρα στη μέση θα είναι κάποια που τις συνδέει νοητά.... -
ΟΠΟΙΟΣ ΒΡΕΙ ΤΗΝ 3η ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΕΝΑ ΜΑΝΤΟΛΑΤΟ!!!
-
Θα παρακαλούσα όπως όσο ευγενικά έγραψα για το θέμα του Ράλλυ Θερμαϊκού, τόσο ευγενικά θα παρακαλούσα κάποιους να σταματήσουν να διαδίδουν ότι ο αγώνας θα αναβληθεί. Διότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Δεν νομίζω πως αρμόζει σε σοβαρούς ανθρώπους να διαδίδουν ανακρίβειες.
Μετά τιμής
Νίκος Τριανταφύλλου
Υπεύθυνος Δ.Σ. ΑΟΘ -
Και για να γκρινιάξουμε λίγο, 'Σάββατο 14 Απριλίου' για ημερομηνία εκκίνησης που αναφέρεται στο rally.gr δεν υπάρχει φέτος...
Ελπίζω να έχουμε ευχάριστα νέα αύριο όσον αφορά τις συμμετοχές.
-
Ο χρήστης hyperion έγραψε:
Και για να γκρινιάξουμε λίγο, 'Σάββατο 14 Απριλίου' για ημερομηνία εκκίνησης που αναφέρεται στο rally.gr δεν υπάρχει φέτος...Ελπίζω να έχουμε ευχάριστα νέα αύριο όσον αφορά τις συμμετοχές.
ΑΝΑΖΗΤΗΤΕ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΠΑΟΚΤΖΗΣ ΜΕ ΟΝΟΜΑ ΧΟΛΕΡΙΔΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ.
ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΕΒΩ ΝΑ ΤΡΕΞΩ ΣΤΟΝ ΩΡΑΙΟ ΑΥΤΟ ΑΓΩΝΑ.... ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΩ. ΦΑΝΤΑΡΟΙ ΣΤΗΝ ΑΣΣΥΡΟ ΤΟ 1989.
Η ΤΡΙΤΗ ΕΙΔΙΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓ΄ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ- ΒΑΥΔΟ
-
Ο χρήστης sx έγραψε:
Θυμάστε το Θερμαϊκού του 97 που το Σάββατο ήταν λιακάδα και την Κυριακή ήταν όλα κατάλευκα από το χιόνι΄; Και γλίστραγε πολύ. Ωραία ήταν!Στρατισινο
Τι με θύμισες τώρα.... Σάββατο με κοντομάνικα, Κυριακή με χειμωνιάτικα....Απρίλιο μήνα χιόνια!!!
Ήταν η εποχή που οι DIM-Στεφανής κυριαρχούσαν στην F2 και ο SX τυρανιόταν με τα προβλήματα της 'λαχανίδας', κάνοντάς μας τους ιμπιζάκηδες να μελαγχολούμε
Παρόλα αυτά σ εκείνον τον αγώνα sx-ibiza τερματίσανε 2οι F2 (αν θυμάμαι καλά.... -
Ωχ,καλυτερα να μην θυμιζουμε στιγμες δυσκολες σε οδηγους(αν και γιατι να μην τον τσιγκλαμε λιγο ),ποσο μαλλον αυτες που μεσα απο τις σελιδες των 4Τ ,μεχρι και εμεις ,οι αναγνωστες καταλαβαιναμε.....
....ωραια εμπλοκη ομως(για τους αναγνωστες)...... ....κατι που καλως η κακως λειπει σημερα*.....
*αν και εκμεταλλευομενοι περιπτωσεις ,οπως του Λαμπρου,κατι καλυτερο βλεπουμε!Για ζωντανεψτε!!!
-
-
Αμ τώρα που χιόνισε συμμετοχές να δούμε!
-
ποσε ειναι τελικα ΟΕΟ ?
-
-
ΠΩ ΠΩ , ΜΟΝΟ ΤΑ BTCC ΔΕΝ ΔΗΛΩΣΑΝΕ !
ΗΡΘΕ ΑΝΟΙΞΗ ΣΤΟ ΣΠΟΡ
ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΒΟΛΑ , ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΤΟΣΟΣ ΚΟΣΜΟΣ , ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΣΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ?
ΑΠΟΡΩ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ 70ΤΟΣΟΙ ΦΤΩΧΟΙ ΠΟΥ ΔΗΛΩΣΑΝ ΣΤΟ ΣΠΡΙΝΤ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ
ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΝΑ ΔΗΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ , ΜΑΛΛΟΝ ΣΙΡΚΟΥΙ ΜΕ ΤΑ ΤΖΙΠ ΤΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ .
ΟΥΤΕ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΝΑ ΕΙΧΕ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ
Ράλι Θερμαϊκού 2006