-
5os Patrox
6os Alonso
7os Lula HakkinenΥ.Γ. στο 'race' μου βγήκε έτσι η φώτο.... δε έχω ιδέα γιατί...!
-
Ο χρήστης mschumacher έγραψε:
ti egine re paides?
ego reset eno prepei na pigaina kalaσε είδαμε να βγαίνεις εκτος..... κόλησε το PC σου?
ναι εκανε reset
δηλαδη με ειδες να φευγω ευθεια????
-
Qualifying: Πρέπει να ήταν η πιο συναρπαστική περίοδος qualfying ever!
Η πίστα λίγο βρεγμένη αλλά σήκωνε ακόμη στεγνά ελαστικά. Στην αρχή, οι χρόνοι ήταν 2.5-3 secs off-pace και σταδιακά άρχισε να βελτιώνονται οι συνθήκες και οι χρόνοι... Lula-εγώ για την pole και λίγο πιο πίσω ο MS να καραδοκεί... Έκανα το 1:29.609(pole time) 6 λεπτά πριν το τέλος, έχοντας στο χέρι μια ακόμη τελική προσπάθεια και όπου η πίστα θα ήταν στα 'καλύτερα' της. Όμως, ο patro έκανε join πάνω στον flying lap μου(λόγω των συνεχών αποσυνδέσεων) και χάθηκε η τελευταία ευκαιρία για περαιτερω βελτίωση. Ο Lula(που ξεκίνησε την τελευταία του προσπάθεια μετά από μένα) ή δεν βελτίωσε ή απόσυρθηκε στα πιτς και ο MS(ξεκίνησε τον γυρό 5 secs πριν την λήξη ) κάνοντας ένα sensational γυρό αλά Schumi έφτασε πολύ κοντά στο να πάρει την pole! Έμεινε με την γλύκα και την 3η θέση.Race: Τι να πει κανείς... Αφού καταφέραμε μετά απο 30(και βάλε... )λεπτά καθυστέρηση να πάμε στον αγώνα, μέσα στο 1ο λεπτό αποδεκατίστηκε το grid... Ο Lula DQ(μάλλον όπως ο MS στο SanMarino '02), o pini stop&go penalty (χωρίς να φταίει πάλι) και οι alonso-patro αποσυνδέθηκαν!!! Έσπασε και ο κινητηρας της Ferrari του MS 3 γυρούς από το τέλος.
Πάμε Μελβούρνη όπου ελπίζω να έχουμε καλύτερο αγώνα... -
Οριστε και το jump start που μου κοστισε 40 δευτερολεπτα, για να μην υπαρχει αμφιβολια...
Κριμα παντως γιατι μετα απο την ποινη εκανα εκπληκτικο αγωνα κινουμενος χαμηλα στο 1.31, οπως στα καλυτερα long runs της βδομαδας. Το setup παρα τις αμφιβολιες που με αναγκασαν να χρησιμοποιησω καθε διαθεσιμο λεπτο practice ( ms ) ηταν τελειο, και παρα την απελπισια μου επετρεψε να ευχαριστηθω οδηγηση στο οριο χωρις αγχος σε μια απο τις καλυτερες πιστες. Πηγαινοντας σαν τρελος και χωρις λαθη εκλεισα τη διαφορα απο τον iron απο τα 35 στα 10 δευτερολεπτα αλλα ηταν πια αργα για το θαυμα... Επισης, αν και ο Vasilis ηταν παλι σε αλλη διασταση, απο τα γυρολογια φανηκε οτι ισως ημουν και λιγο ταχυτερος απο τον ms αλλα δυστυχως η μαχη κρατησε μονο ενα γυρο και δεν ειχα την ευκαιρια να τον κερδισω στα ισια για δευτερη φορα στην ιστορια... Παντως η αποδοση αφηνει καποια αισιοδοξια για τη συνεχεια, αν και αναμενεται να ειμαι καπως πιο αργος σε λιγοτερο 'flowing' πιστες οπως ειναι οι 2 επομενες...
ΥΓ1 Κριμα για οσους αποσυνδεθηκαν και δεν ετρεξαν - ο Spiros δεν μπορει να κανει server?
ΥΓ2 @ ms - εγω με radiator 5 εμεινα απροειδοποιητα απο κινητηρα στο τελος του practice και ανεβασα στο 6 για τον αγωνα - ευτυχως δεν εβγαλε καπνους και δε με πηρε κανεις χαμπαρι να φαω ποινη 10 θεσεων χιχι -
Quals:
Ήταν από τα καλύτερα που έχω κάνει. Κατάφερα να κατεβάσω .300 το best ever PB στο 2005RH Malaysia και έχασα τη pole (με Φεράρι παρακαλώ) για 1 δέκατο! Δε πειράζει, αρκεί που τα δοκιμαστικά ήταν από τα καλύτερα που έχω ζήσει και οφείλεται στο ότι πήραν μέρος 7 άτομα....Race:
Στον αγώνα ήξερα ότι δε μπορώ να πιάσω τον Vasilaki και επίσης λόγω τον συνθηκών που επικράτησαν έχασα και την όρεξη να το κάνω. Έτσι, έκανα γύρους σε ρελαντί (ναι pini ) για να κρατήσω τη 2η θέση και φάνηκε να είναι πολύ εύκολο μιας και η διαφορά σε κάποια φάση είχε φθάσει τα 40 δευτ. επειδή είχαν κάνει τετακε μάλλον κάποιοι πίσω μου... Πρόσεχα μόνο τον Patrox στην αρχή που τον είχα κοντά και είχε καλό ρυθμό. Προς το τέλος για να ρίξω λίγο ενδιαφέρον στην όλη υπόθεση, πίεσα για να κάνω fastest lap, όταν ξαφνικά έσπασε ο κινητήρας χωρίς κάποια warning. Είχα radiator 3 αλλά είχα κάνει sim με μεγαλύτερες θερμοκρασίες (αφού σκέφτηκα να βάλω και 2 πριν τον αγώνα). Επιστρέφοντας στα pits η θερμοκρασία κινητήρα ήταν μόνο 115 βαθμούς.... οι μηχανικοί έχουν στρωθεί στη δουλειά για να βρουν τι συνέβει... -
μάλλον θα γίνει αλλαγή στο κανονισμό και θα έχουμε max Players 6 ανά server....
-
ms ο κινητηρας νομιζω θελει τουλαχιστον 4 στο 2005 γιατι τον εχουν κανει να σπαει πολυ πιο ευκολα επειδη και καλα πρεπει να αντεχει 2 αγωνες
τωρα να σπαει χωρις warning δε μου εχει συμβει.αλλα μου εχει συμβει να μενει πολυ λιγο στο warning για πολλες φορες ομως και μετα απο μερικους γυρους να σπαει.
τα disconnect τα δικα μου δεν ειχαν σχεση με το σερβερ παντως και ειχα πολυ λιγο lag. αυτα
-
Quals:
Ήταν από τα καλύτερα που έχω κάνει. Κατάφερα να κατεβάσω .300 το best ever PB στο 2005RH Malaysia και έχασα τη pole (με Φεράρι παρακαλώ) για 1 δέκατο!Η ουσία είναι ότι πρέπει να στρωθείτε στη δουλειά εκεί στο Μαρανέλλο ή να αλλάξεις μονοθεσιο
Αμά σε σχεδόν στεγνό οδόστρωμα έκανες πάλι αργότερο χρόνο από τις Μακλάρεν σε χειρότερες συνθήκες, δεν σε βλέπω να έχεις και πολλές ελπίδες... -
ανανέωσα τη βαθμολογία....
Ο Vasilakis φέτος πάει για σερί νικών / fastest laps / poles....
αλλά τα @@ μου θα πάρει
-
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
Η ουσία είναι ότι πρέπει να στρωθείτε στη δουλειά εκεί στο Μαρανέλλο ή να αλλάξεις μονοθεσιο
ελπίζω όταν με το καλό ξεκινήσουμε το 1995 mode.....να πάρεις Williams, και εγώ τη Benetton του Schumi να δούμε πως θα πάμε τότε
-
αλλά τα @@ μου θα πάρει -
αλλά τα @@ μου θα πάρει
Ωπα,αρχισαν οι δηλωσεις...?
-
ανανέωσα τη βαθμολογία....Ο Vasilakis φέτος πάει για σερί νικών / fastest laps / poles....
αλλά τα @@ μου θα πάρει
Η ουσία είναι ότι πρέπει να στρωθείτε στη δουλειά εκεί στο Μαρανέλλο ή να αλλάξεις μονοθεσιο
ελπίζω όταν με το καλό ξεκινήσουμε το 1995 mode.....να πάρεις Williams, και εγώ τη Benetton του Schumi να δούμε πως θα πάμε τότε
πλάκα κάνω
-
me 2
-
Ας πει καποιος ενα χρονο που θεωρειται πολυ καλος στην Αυστραλια?
-
Ο χρήστης alonso έγραψε:
Ας πει καποιος ενα χρονο που θεωρειται πολυ καλος στην Αυστραλια?κάτσε να ανοίξω thread να συζητάμε εκεί
F1C Round 2-2005rh-MALAYSIA Δευτέρα 27/3/06