-
Ποιός 'παγκόσμιος' έκανε όλο το νέο Ακρόπολις με Στέσιον την περασμένη βδομάδα?
-
Ποιός;
-
Ο χρήστης PadWRC έγραψε:
Ποιός 'παγκόσμιος' έκανε όλο το νέο Ακρόπολις με Στέσιον την περασμένη βδομάδα?ΓΡΑΨΕ ΒΡΕ PadWRC,ΠΟΙΟΣ ?????
ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΣΕ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟ? ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΝ ΕΝΝΟΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ STATION AΛΛΑ SUV.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
§
Γιατί δε λες και εσύ βρε el-em;
Μυστικοπάθεια μας έπιασε;§
-
Ο χρήστης PadWRC έγραψε:
Ποιός 'παγκόσμιος' έκανε όλο το νέο Ακρόπολις με Στέσιον την περασμένη βδομάδα?ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ......ΟΙ ΕΙΔΙΚΕΣ???????????
-
ΕΓΩ ΔΕΝ... ΞΕΡΩ ΡΩΤΑΩ!!!
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
§Γιατί δε λες και εσύ βρε el-em;
Μυστικοπάθεια μας έπιασε;§
HTAN KOΡΥΦΑΙΟΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ WRC ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΜ ΤΗΣ PRODRIVE Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΣΤ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.
ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΟΛΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ (Η ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟ) ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΗΝ ΜΟΡΦΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ Ε.Δ. ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΝ ΕΝΑ TEST ΓΙΑ ΤΗΝ SUBARU.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
§
Ο χρήστης el-em έγραψε:
HTAN KOΡΥΦΑΙΟΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ WRC ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΜ ΤΗΣ PRODRIVE Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΣΤ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.
ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΟΛΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ (Η ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟ) ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΗΝ ΜΟΡΦΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ Ε.Δ. ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΝ ΕΝΑ TEST ΓΙΑ ΤΗΝ SUBARU.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Τhank you!
§
-
Ή είναι ψιλομούφα οι χάρτες, ή δεν ξέρω τι!
Καμία σχέση πάντως όπως τους έχει το site τώρα με Πάρνηθα όπου λογικά είναι η πρώτη και τρίτη μέρα και φυσικά καμία σχέση με τους πρώτους που βγήκαν.
Πρόβλεψη:
2-5 κάπου Πεντέλη.
3-6 Βαρυπόμπη-Κρυονέρι-Βασιλικά.
4-7 κάτι από Κλειδί.
8-13 Πατέρας και Γεράνια, δεν την ξέρω καλά την περιοχή, αλλά μας βλέπω για ΑΕΡΑ ΠΑΤΕΡΑ!
14-16 κάνει κάτι σε Αυλώνα!
15-17 λογικά Σκούρτα.
Πάντως ΚΑΜΙΑ σχέση με χάρτες της Ανάβασης, είναι απλά χοντροκομένοι παραπλανιτικοί χάρτες! -
Ο χρήστης giwrgosth έγραψε:
Ή είναι ψιλομούφα οι χάρτες, ή δεν ξέρω τι!
Καμία σχέση πάντως όπως τους έχει το site τώρα με Πάρνηθα όπου λογικά είναι η πρώτη και τρίτη μέρα και φυσικά καμία σχέση με τους πρώτους που βγήκαν.
Πρόβλεψη:
2-5 κάπου Πεντέλη.
3-6 Βαρυπόμπη-Κρυονέρι-Βασιλικά.
4-7 κάτι από Κλειδί.
8-13 Πατέρας και Γεράνια, δεν την ξέρω καλά την περιοχή, αλλά μας βλέπω για ΑΕΡΑ ΠΑΤΕΡΑ!
14-16 κάνει κάτι σε Αυλώνα!
15-17 λογικά Σκούρτα.
Πάντως ΚΑΜΙΑ σχέση με χάρτες της Ανάβασης, είναι απλά χοντροκομένοι παραπλανιτικοί χάρτες!Η ΠΑΡΝΗΘΑ ΕΙΝΑΙ OFF ΣΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΡΙΜΟΥ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Η ΠΑΡΝΗΘΑ ΕΙΝΑΙ OFF ΣΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΡΙΜΟΥ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Λογικό κύριε Λώρη και γι΄ αυτό ίσως άλλαξε ο αρχικός (?) σχεδιασμός, αλλά Κρυονέρι, Αυλώνα κλπ είναι εκτός εθνικού δριμού, εντός ήταν οι 2 ειδικές που είχαν βάλει στην αρχή.
Ας περιμένουμε να δούμε τι θα δούμε! -
H 2 και η 5 δεν είναι στην Πεντέλη αλλα στον Υμμητό....ΝΑΙ,ΝΑΙ στον Υμμητό. Είναι ο χωματόδρομος που ξεκινάει απο του Παπάγου πάει μέχρι πίσω στα Γλυκα Νερά και μετα ξαναγυρίζει πίσω περνώντας κάτω απο τον ΟΤΕ και τερματίζει στου Παπάγου λίγο πριν το νεκροταφείο.
υγ. Πρέπει να είναι η ίδια με αυτή που υπήρχε κάποτε στο Ακρόπολις στις αρχές του 80.
-
Ο χρήστης MichalisCorsa έγραψε:
H 2 και η 5 δεν είναι στην Πεντέλη αλλα στον Υμμητό....ΝΑΙ,ΝΑΙ στον Υμμητό. Είναι ο χωματόδρομος που ξεκινάει απο του Παπάγου πάει μέχρι πίσω στα Γλυκα Νερά και μετα ξαναγυρίζει πίσω περνώντας κάτω απο τον ΟΤΕ και τερματίζει στου Παπάγου λίγο πριν το νεκροταφείο.υγ. Πρέπει να είναι η ίδια με αυτή που υπήρχε κάποτε στο Ακρόπολις στις αρχές του 80.
ΤΟ ΠΡΩΤΟ 'ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ'.
ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΧΛΟΜΟ ΜΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ Ο ΥΜΗΤΟΣ ΞΕΚΙΝΟΥΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΕΡΜΑΤΙΖΕ ΣΤΟ ΚΟΡΩΠΙ ΚΑΙ ΗΤΑΝ 'ΤΟ' ΧΑΛΙ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Λέω ότι καλό είναι να βάλει ο ΟΠΑΠ στο στοίχημα πόσες ss θα ακυρωθούν αυτό με το OVER-UNDER.Θα έχει ενδιαφέρον.
-
Ο χρήστης MichalisCorsa έγραψε:
H 2 και η 5 δεν είναι στην Πεντέλη αλλα στον Υμμητό....ΝΑΙ,ΝΑΙ στον Υμμητό. Είναι ο χωματόδρομος που ξεκινάει απο του Παπάγου πάει μέχρι πίσω στα Γλυκα Νερά και μετα ξαναγυρίζει πίσω περνώντας κάτω απο τον ΟΤΕ και τερματίζει στου Παπάγου λίγο πριν το νεκροταφείο.Την ώρα που έγραφα ότι είναι στην Πεντέλη κοιτούσα από το παράθυρο του γραφείου το δρόμο που λες και σκεφτόμουν μήπως είναι αυτός, αλλά κάτι δεν μου κολάει!
Πάντως είναι πολύ βατός δρόμος και μπορεί να είναι αυτή η ειδική, δυστυχώς όμως με μόνο μια πρόσβαση από Γλυκά Νερά και άλλη μια που πάει προς κάποιο στρατόπεδο αλλά είναι κλειστή με μπάρα.**thvarveris **αυτό που λες είναι το πιο σημαντικό στο φετινό Acropolis, προβληματίζομαι πολύ για τον αν θα ξεκινήσω να δω κάποια ειδική, με το φόβο ότι θα δω μόνο Hyundai SUV να περνάνε και τίποτα άλλο...
-
Και όμως giwrgosth αυτός είναι ο δρόμος. Τον βρήκα χρησιμοποιώντας το GoogleEarth, τον μέτρησα και είναι ακριβώς τα χιλιόμετρα που αναφέρει στο site, και επίσης το σχήμα στο χάρτη είναι ίδιο με αυτό που βγαίνει εαν χαράξης τη διαδρομή στο Google.
Έχει αλλη μια 'προσβάση' που σε βγάζει πάνω από την ειδική. Είναι ένας χωματόδρομος δίπλα στον ΟΤΕ ο οποίος όμως γίνεται φαρδυ μονοπάτι μετα απο 150μ.
-
Με ειδικές τόσο κοντά, ο κόσμος που θα πάει (λογικά) θα είναι περισσότερο 'ασχετος' (που παει να δει πως είναι) παρά 'πυροβολημένος'.
Αυτό σημαίνει ότι θα έχει και μικρότερη αντίληψη των κινδύνων που υπάρχουν από την διέλευση των αγωνιστικών.
Φοβάμαι ότι θα έχουμε ντράβαλα...
Πάντως πρόγραμμα για φέτος δεν μας βλέπω να βγάζουμε (όπως κάναμε όλα τα χρόνια)!
Μάλλον θα διαλέξουμε μια ειδική και θα ρισκάρουμε..........
-
Παιδιά, προτείνω να ξεχάσετε την SS2/5: η πρόσβαση των θεατών θα είναι εξαιρετικά περιορισμένη
-
να δω πως θα το καταφέρουν αυτό Νάσο!!
-
Κλεινοντας όλες τις προσβάσεις από ΠΟΛΥ μακριά.
Ράλι Ακρόπολις 2006