-
Είμαι μάρτυρας....δικηο έχει ο Πορτο-Μπάγκους!!!
Η Ζενίτ, τοτε, ήταν μια μέτρια έως πολύ μέτρια ομάδα που ΠΑΟ και ΟΣΦΠ θα έριχναν 3+....
Αλλά σαν ομάδα είμασταν απογοητευτικοί. Προβλέψιμοι, αργοί στην ανάπτυξη και με έναν Ιβιτς που ήθελε μια μπάλα μόνος του!Δεν περιγράφω άλλο...
-
kouk
Του χρονου ομως θα μας κατσουν στα προκριματικα του champions league οι Ρωσοι και θα μαρτυρησουν αυτοι για τα 2 προηγουμενα χρονια....
-
ΚΟΚΟΚΟΚΟ ΧΕΣΜΕΝΤΕΝ ο Σολιντ!!! Του την επεσε η κλικα στην προπονηση και ανασκεύασε τις δηλώσεις! ''ο όρος τουρίστες αναφερόταν και σε μένα'' είπε!!! Αυτός είναι άντρας με πυγμη!!! Το αφεντικό στα αποδυτήρια!!!
-
Mάλλον θα 'δόθηκαν οι αμοιβαίες εξηγήσεις'
-
Αλμπέρτο Μαλεζάνι: «Τώρα μπορώ να μιλήσω για τη διαιτησία και δεν θα είναι δικαιολογία. Ο διαιτητής Τσαχειλίδης ήταν και στον αγώνα κυπέλλου με τον Εργοτέλη, όπου είχε κάνει μια πολύ περίεργη διαιτησία. Σήμερα έδωσε κάρτα στον Μπίσκαν στο πρώτο φάουλ, ενώ θα έπρεπε να δείξει τουλάχιστον άλλη μία στον αντίπαλο. Βλέπω παιχνίδια Ολυμπιακού και ΑΕΚ και τα ανάλογα μαρκαρίσματα δεν τιμωρούνται. Αντίθετα, στον Παναθηναϊκό δείχνουν κάρτες με την πρώτη ευκαιρία. Πρέπει να μας σέβονται περισσότερο γιατί ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα.
**Μύρων Σηφάκης:**Τώρα σκεφτόμαστε τον Πανιώνιο όπου παίζεται η μισή παραμονή. Γ’αυτό το παιχνίδι δεν χρησιμοποίησα σήμερα τον Μαχλά και τον Πίτσο που έχουν κάρτες. Ηταν μια συνειδητή απόφαση.
**Λουκάς Βύντρα:**Στον δεύτερο γύρο δείχνουμε ενα τελείως διαφορετικό πρόσωπο. **Εάν ήμασταν έτσι και στον πρώτο γύρο, τότε θα είχαμε διαφορετική κατάλήξη'. **
Βαγγέλης Μάντζιος:
Φοβηθήκατε όταν δεχθήκατε την ισοφάριση απο τον ΟΦΗ;
'Όταν ανοίγεις το σκορ και μετά η αντίπαλη ομάδα σε ισοφαρίζει, σίγουρα σε προβληματίζει. Μπορώ να πω ότι μας άγχωσε αυτό λιγάκι για τη συνέχεια. Δεν περιμέναμε ότι θα μας ισοφάριζε η αντίπαλη ομάδα.Σαφώς...Αυτό θα πει πισώπλατη μαχαιριά εκ μέρους των συντέκνων...
Βαγγέλης Μάντζιος:
'Όλα τα παιδιά έπαιξαν υπέροχα, πολύ καλά. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους. Δεν παίζουμε μεμονομένα, αλλά ομαδικά.'Αλμπερτο Μαλεζανι:«Σήμερα δεν ήμασταν καλοί. Βάλαμε, όμως, τρία γκολ.'
Αλέξανδρος Τζιόλης: «Σε κανένα σημείο του αγώνα δεν ήμασταν καλοί. Το θετικό είναι ότι κερδίσαμε ακόμα και με άσχημη εμφάνιση.'
Βρείτε ποιός από τους 3 λέει αλήθεια και κερδίστε 1 τοστιέρα , 1 μπλέντερ και 30000 συνδρομές στο επίσημο περιοδικό του Παναθηναϊκού...Και πού ξέρεις;Άν είσαι ΕΣΥ ο νικητής;;;;!!!!
-
Dear Pasxos έχεις συστημένο
1)Σόλιντ:«Ήμασταν... τουρίστες!
2.1)Τζόρτζεβιτς:Κόουτς δεν είμαστε τουριστες,μας αδικείς.
2.2)Γεωργάτος:Ναι κόουτς,δεν είμαστε τουρίστες,γιατί το λες αυτό;
3)**Σόλιντ:'**δεν ήταν υποτιμητικό, απλά σας περιέγραψα τον τρόπο που αγωνιστήκατε'. Σαν τουρίστες...
4)Ανατολάκης:«Για να λέει ο προπονητής ότι ήμασταν τουρίστες, προφανώς θα έχει δίκιο
5)Σόλιντ:Δεν έχει τελειώσει τίποτα στο πρωτάθλημα. Έχουμε άλλα έξι παιχνίδια, δεν έχει τελειώσει ακόμα το πρωτάθλημα».
6)Τοροσίδης(Skοdαίος):«Ήταν μία σημαντική νίκη. Η νίκη αυτή παίρνει μεγαλύτερη αξία αν σκεφτεί κανείς ότι ο Ολυμπιακός είναι ήδη πρωταθλητή».
Θάρρος ή αλήθεια;;;;;;;
Βρείτε ποιος από τους παραπάνω(τουρίστες και ντόπιους )λέει αλήθεια και κερδίστε μαζί με το σεντόνι του CH L(βλ.φωτο
)που θα κουνάτε τον Σεπτέμβριο ένα δεύτερο σεντόνι δώρο για να έχετε να κουνάτε κάτι μέχρι να τελειώσει το ελληνικό πρωτάθλημα
-
Επιστολή:ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΣ
Dear GTI_ ,
Όλα καλά όλα ωραία.... Εμένα πάντως αυτό μου προκαλεί εντύπωση για να μην πω αηδία...:
Μύρων Σηφάκης:Τώρα σκεφτόμαστε τον Πανιώνιο όπου παίζεται η μισή παραμονή. Γ’αυτό το παιχνίδι δεν χρησιμοποίησα σήμερα τον Μαχλά και τον Πίτσο που έχουν κάρτες. Ηταν μια συνειδητή απόφαση.
Πρόσεξε το χρώμα.....!!!!Σίγουρα η γνωστή οικογένεια δεν έχει σε τπτ να κάνει με αυτό....
Από την άλλη....:
Τοροσίδης(Skοdαίος):«Ήταν μία σημαντική νίκη. Η νίκη αυτή παίρνει μεγαλύτερη αξία αν σκεφτεί κανείς ότι ο Ολυμπιακός είναι ήδη πρωταθλητής».
Αγγελος Μπασινάς:'Ο Ολυμπιακός κέρδισε όλα τα ντέρμπι, έχει κάνει και ρεκόρ. Ποιος μπορεί να πει ότι δεν το κατακτά (πρόσεξε GTI_ :ενεστώτας!!) δίκαια;'.
Ψηφίστε ΤΩΡΑ στο 800-11-τριφύλλι (μοτοροϊλ-phone) και ψηφίστε ποιός νομίζετε ότι είναι ο καλύτερος μάντης:
Για τον Μπασινά πατήστε το 1
Για τον Τοροσίδη πατηστε το...1ΌΛΟΙ ανεξαιρέτως θα κερδίσουν από μια κούπα (του καφέ,όχι από την άλλη,αυτή αργεί ακόμα...!!) και θα μπουν στην κλήρωση για ένα πλήρες σαλόνι με φοβερή εργονομία...
για τις κρύες Τρίτες-Τετάρτες του c.l !!!Eπίσης οι νικητές θα μοιραστούν 10 καφάσια μπύρες ΑΜSTEL γιατί έτσι αρέσει στο αφεντικό...!!!!
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Όλα καλά όλα ωραία.... Εμένα πάντως αυτό μου προκαλεί εντύπωση για να μην πω αηδία...:
Μύρων Σηφάκης:Τώρα σκεφτόμαστε τον Πανιώνιο όπου παίζεται η μισή παραμονή. Γ’αυτό το παιχνίδι δεν χρησιμοποίησα σήμερα τον Μαχλά και τον Πίτσο που έχουν κάρτες. Ηταν μια συνειδητή απόφαση.
Πρόσεξε το χρώμα.....!!!!Σίγουρα η γνωστή οικογένεια δεν έχει σε τπτ να κάνει με αυτό....
[snip]Ελπίζω να σου προκαλεί την ίδια εντύπωση για να μην πω αηδία και η συνειδητή ΜΗ συμμετοχή του Παπά στο μεταξύ σας παιχνίδι.
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Ελπίζω να σου προκαλεί την ίδια εντύπωση για να μην πω αηδία και η συνειδητή ΜΗ συμμετοχή του Παπά στο μεταξύ σας παιχνίδι.
Δεν είναι το ίδιο! Ο Παπας έφαγε κάτι χαλασμένα μπερέκια και έπαθε τροφική δηλητηρίαση! Μέιντέι, Μέιντέι!!!
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Ελπίζω να σου προκαλεί την ίδια εντύπωση για να μην πω αηδία και η συνειδητή ΜΗ συμμετοχή του Παπά στο μεταξύ σας παιχνίδι.
Δεν είναι το ίδιο! Ο Παπας έφαγε κάτι χαλασμένα μπερέκια και έπαθε τροφική δηλητηρίαση! Μέιντέι, Μέιντέι!!!
Συνειδητά δεν τα έφαγε;
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Συνειδητά δεν τα έφαγε;
Ηταν όρος στο συμβόλαιο που έχει με τον Ολυμπιακό
-
hrdoukas
Το ίδιο λέμε (εξου και το 'συνειδητή') -
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
hrdoukas
Το ίδιο λέμε (εξου και το 'συνειδητή')είπα εγώ οτι λέμε κάτι διαφορετικό;
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Ελπίζω να σου προκαλεί την ίδια εντύπωση για να μην πω αηδία και η συνειδητή ΜΗ συμμετοχή του Παπά στο μεταξύ σας παιχνίδι.Έχεις ενα δίκιο σ'αυτό και αυτό ακριβώς μου προκάλεσε η περίπτωση του παπά...Αηδία..Δεν παύει όμως να παίζει για τον Ολυμπιακό και να ισχύει ο όρος αυτός στο συμβόλαιό του...Τώρα θα μου πείς 'Γιατί ο Μαχλάς για τον Παναθηναϊκό δεν παίζει;;;;'..Έχεις χίλια δίκια μιγκ...!!!!
-
pasxos
Στο κουιζ σου ξέχασες τον τρίτο μάντη,τον Νορβηγό τουρίστα,ο οποίος δήλωσε ότι ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα.. γι'αυτόν τί πατάω;;
Για τον Σηφάκη και τον Μαχλά νομίζω σου απάντησε ο migf1,πάγια τακτική,αηδία προκαλεί και σε μένα.Μην νομίζεις όμως ότι αν έπαιζαν Μαχλάς και Παππάς θα άλλαζε κάτι...
**Τώρα για τον καναπέ,το σεντόνι παραδοσιακά το κουνάς τόσο λίγο,που μέχρι να πάω στο ψυγείο να φέρω μια ΑΜΣΤΕΛ(δικό σου δώρο)θα έχεις θρονιαστεί κι εσύ στον καναπέ και θα έχεις πιάσει και την καλύτερη θέση μάλιστα **:ysterical:
Τα παιχνίδια που αξίζουν(β'φάση,νοκ άουτ)παρεούλα θα τα βλέπουμε στον ωραιότατο καναπέ σου Στην πρώτη φάση αν δεν το έχουμε πάρει χαμπάρι,ο Ολυμπιακός Σύνδεσμος Φιλάθλων Πειραιά αποτελεί δευτέρας(ούτε καν πρώτης)τάξεως ευκαιρία για προπόνηση των μεγάλων ευρωπαικών συλλόγων και φυσικά πρώτης(για να μην πρωτίστης)τάξεως ευκαιρία να γελάσει και του έλληνα φιλάθλου το χειλάκι με αντιπάλους κάποιες Μόλντε,Χέρενφεν κλπ...
Όσο για τον Παναθηναικό Αθλητικό Όμιλο καλό θα του κάνει το ουέφα,πίστεψε με.Άσε που άμα κάτσει κανένα αποτελεσματάκι κοίτα μην είσαι μόνος σου Απρίλη μήνα στον καναπέ και νιώθω ενοχές
Ελπίζω να (μην) σε κάλυψα
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
pasxosΌσο για τον Παναθηναικό Αθλητικό Όμιλο καλό θα του κάνει το ουέφα,πίστεψε με.**Άσε που άμα κάτσει κανένα αποτελεσματάκι κοίτα μην είσαι μόνος σου Απρίλη μήνα στον καναπέ και νιώθω ενοχές **:ysterical:
Ελπίζω να (μην) σε κάλυψα
Όχι μωρέ,τί λες τώρα;;;Παρεούλα στον καναπεδάκο μου θα βλέπουμε τα ευρωπαϊκά ματς...Φέρε εσύ τις ΑΜΣΤΕΛ να φέρω εγώ τα σεντόνια....!!
Αν και πού ξέρεις;;Μπορεί να μας κάτσει κανα αποτελεσματάκι στο c.l και να μου ζεστάνεις (για λίγο ) τον καναπεδάκο !!!
Πλάκα πλάκα μου φαίνεται ότι η Καλαμαριά κράτησε έξω τον παπα για να σας βάλει ξεκούραστος κανα 2-3 γκολάκια....για φέτος...Γιατί από του χρόνου θα σας ρίχνει μέσα στο ναό...!!!!
-
pasxos
Απ'οτι ξαναβλέπω τον καναπέ σου χωράει ανετότατα και η Αθλητική Ένωση Κωνσταντινούπολης
Μια χαρά θα περάσουμε πάλι...και οι τρεις μαζί αγαπημένοι
Όχι τίποτα άλλο πάσχε,αλλά εγώ θα είμαι και ξεκούραστος στον καναπέ...ξέρεις τί είναι να κουνάς το σεντόνι για 3 μήνες κάθε εβδομάδα;
Υ.Γ:Εδώ Παππάς εκεί Παππάς...πού είναι ο Παππάς;;;
Υ.Γ2:Κοίτα μην κάτσει κανένα αποτέλεσμα στην ΑΕΚ..και μουσκέψεις τον καναπέ από την πίκρα
-
-
Η ΑΕΚ κέρδισε χθές 3-0 τον Αγροτικό Αστέρα, όλοι μιλάνε για βελτίωση και καλή απόδοση της ομάδας.
Εγω γιατι απογοήτευτηκε ρε παιδιά?!Ασύνδετη (μόνος ο Εμερσον), φλύαρη (πάντα μια πάσα παραπάνω), αναποτελεσματική (όλα τα γκόλ από στημένες φάσεις)..
-
Νικο εγω απογοητευτηκα απο το 1ο ημιχρονο....
Στο 2ο σοβαρευτηκαν κ επαιξαν σχετικα καλα...
Ξεκουρασε και αρκετους παικτες ο Σαντος,πηραμε κ σκορ προκρισης(ωστε να παιξουν παλι οι αναπληρωματικοι στην εδρα του Αγροτικου) και ολα καλα..Το σιγουρο ειναι οτι απο το ματς με τον Παο κ μετα η ομαδα εμφανιζει αλλο προσωπο...
Το αλλο θεμα της ημερας ειναι οτι ανοιγει ο φακελος της «Παραγκας» μετα απο 5 χρονια!!!!
Ορισμενα πραγματα στην Ελλαδα κινουνται παρα πολυ γρηγορα δεν νομιζετε ?
1ος μαρτυρας ο Φλωριδης κ ακολουθει ο Κουγιας(λαμπρο δειγμα παραγοντα) και αλλοι...
Το σωτηριον ετος 2017 θα ανακοινωθουν οι ενοχοι....
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#4]