-
Τα Ιστορικά και τα BTCC σίγουρα θα είναι κράχτης!
-
-
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Τα Ιστορικά και τα **BTCC **σίγουρα θα είναι κράχτης!ΕΙΔΙΚΑ ΤΑ ΔΕΥΤΕΡΑ , ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΓΛΑΡΟΥΣ
-
Σπουργίτια και κοτσύφια έχει, όχι γλάρους!
Δεν συμφωνείς Χρίστο ότι τα BTCC θα είναι κράχτης? Ειδικά για θεατές που πάνε μόνο για το θέαμα?
-
ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ?
ΕΧΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΑ ΤΟΥΣ ΘΙΑΣΩΤΕΣ ΤΟΥΣ ΟΜΩΣ
-
Ελπίζω να λειτουργήσουν.
Τα Χαλκιοπουλέϊκα νομίζω ότι σίγουρα θα δουλέψουν.Από θιασώτες ( ) άλλο τίποτα. Τέρατα είναι γμτ!!!
Πάντως ότι θα γίνει σφαγή στις κατηγορίες νομίζω είναι γεγονός!
Μάλλον θα αξίζει τον κόπο να πάει κάποιος.... -
Ας εμφανιστουν πρωτα, ας δουλεψουν και βλεπουμε. Παντως μαχη μεταξυ τους μπορει να προκυψει μονο για Παπαφιλιπου - Α. Χριστοπουλο. Επισης μαχη επιβιωσης θα κανουν τα δυο Ε10
-
Για θυμησε μου Χρηστο ποτε δεν εχουν λειτουργησει τα Honda????
(βεβαια αυτα ειναι καινουργια οποτε μεγαλη μπουκια φαε... )
-
Καινούργια??!!! Δεν είναι αυτά που είχαν Μιχάλη?!!!
-
Κοιτάζω, ξανακοιτάζω, και λέω δε μπορει να κάνουν τέτοιο λάθος.....
Θα βάλουν μέσα στα Μέγαρα, σε μια πίστα ~2,5km, 40 αυτοκίνητα στην κατηγορία Sport??? Και ανάμεσα τους θα είναι 11 της Α0??? Ψάχνω στις ανακοινώσεις του αγώνα για να δω εαν θα τα βάλουν ξεχωριστα, αλλά το μόνο που βλέπω είναι οτι τα αναφέρουν σαν μια κατηγορία όλα μαζί.
Ελπίζω εγώ να έχω καταλάβει λάθος και να μην συμβεί κάτι τέτοιο, γιατι αλλιώς μόνο αγώνα δεν θα δούμε. Μπαχαλο ίσως......
υγ. Ειναι άδικο πανω απ'όλα, εφόσον έχουνε μαζευτεί αρκέτα αυτοκίνητα στην Α0 να μην τρέξουνε ξεχωριστά απο τα υπόλοιπα, ωστε να ευχαριστηθουν και οι οδηγοι της Α0, αλλα και οι θεατες περισσότερο αγώνα.
-
Εε.. καλα...οταν λεμε καινουργια δεν εννουμε και της κουτας!!!
Ναι Νικολα ειναι το τελευταιο μοντελο που ετρεχε στο BTCC.Μετα σταματησε αυτη η κατηγορια με αυτη την μορφη που ειχε.Ειναι 99αρια.
Του Βασιλη ειναι το παλιο.Και απο τον αλλο αγωνα μαλλον θα τρεξουν και αλλα 2.
Καλο αγωνα σε ολους.(Νικο ξερεις που θα ειμαι..ελα να με συναντησεις)
-
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Εε.. καλα...οταν λεμε καινουργια δεν εννουμε και της κουτας!!! :lol:Ναι Νικολα ειναι το τελευταιο μοντελο που ετρεχε στο BTCC.Μετα σταματησε αυτη η κατηγορια με αυτη την μορφη που ειχε.Ειναι 99αρια.
Του Βασιλη ειναι το παλιο.Και απο τον αλλο αγωνα μαλλον θα τρεξουν και αλλα 2.
Καλο αγωνα σε ολους.(Νικο ξερεις που θα ειμαι..ελα να με συναντησεις)
ναι οντως αυτα θα φερουν για πρωτη φορα,καμια σχεση με τα προηγουμενα παντως!!!
-
Kάτι τέτοιο δηλαδή ε?
-
Ο χρήστης MichalisCorsa έγραψε:
Θα βάλουν μέσα στα Μέγαρα, σε μια πίστα ~2,5km, 40 αυτοκίνητα στην κατηγορία Sport??? Και ανάμεσα τους θα είναι 11 της Α0??? Ψάχνω στις ανακοινώσεις του αγώνα για να δω εαν θα τα βάλουν ξεχωριστα, αλλά το μόνο που βλέπω είναι οτι τα αναφέρουν σαν μια κατηγορία όλα μαζί.Διάβασε τα άλλα θέματα. Τα Α/0 θα τρέξουν μόνα τους.
-
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Για θυμησε μου Χρηστο ποτε δεν εχουν λειτουργησει τα Honda????(βεβαια αυτα ειναι καινουργια οποτε μεγαλη μπουκια φαε... )
ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΜΑΙΚ , ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΤΑ ΕΞΑΙΡΕΣΩ ΤΑ ΡΟΔΙΤΙΚΑ
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Θα βάλουν μέσα στα Μέγαρα, σε μια πίστα ~2,5km, 40 αυτοκίνητα στην κατηγορία Sport??? Και ανάμεσα τους θα είναι 11 της Α0??? Ψάχνω στις ανακοινώσεις του αγώνα για να δω εαν θα τα βάλουν ξεχωριστα, αλλά το μόνο που βλέπω είναι οτι τα αναφέρουν σαν μια κατηγορία όλα μαζί.
Διάβασε τα άλλα θέματα. Τα Α/0 θα τρέξουν μόνα τους.
Αφού είναι έτσι γιατί δεν βγαίνει μία ανακοίνωση να μας φωτίσει και αναγκάζεσαι να βγεις στον αέρα εν είδει δημοδιδασκάλου και να χρησιμοποιείς δις την προστακτική γιά να μας φωτίσεις;
Πού είναι οι pr της Λέσχης, της ΕΘΕΑ και του ΣΟΑΑ;Η μοναδική πληροφορία που υπάρχει από τη Λέσχη είναι ότι μετά τα χρονομετρημένα δεν θα τρέξουν τα 10 πιό αργά αυτοκίνητα, δηλαδή 10 της Α0.
Πάντως και σαν είδηση έχει ενδιαφέρον. Μαζέψαμε τόοοοσα πολλά και διώχνουμε μερικά. Αυτό θα πεί πιάσαμε το στόχο μας
Tώρα θα μου πει κάποιος: Ποιός είναι ο στόχος μας;
Υπάρχουν πιό γνωστικοί από εμένα που μπορούν να απαντήσουν.
Πάντως τον/α πιάσαμε, λένε.
kri.kri
-
Ο χρήστης kri.kri έγραψε:
Αφού είναι έτσι γιατί δεν βγαίνει μία ανακοίνωση να μας φωτίσει και αναγκάζεσαι να βγεις στον αέρα εν είδει δημοδιδασκάλου και να χρησιμοποιείς δις την προστακτική γιά να μας φωτίσεις;Συγνώμη που σε ζόρισα αλλά αυτό που έγραψα 'σε προστακτική' το είχα ήδη γράψει δύο φορές σε άλλα θέματα.
Κοίτα να δεις που προσπάθησα να ενημερώσω αλλά μου τη λένε και από πάνω Μάλλον να μην το ξανακάνω, έτσι ? (ίσως τα μπινελίκια και το θάψιμο είναι καταλληλότερα...)
Πού είναι οι pr της Λέσχης, της ΕΘΕΑ και του ΣΟΑΑ;
Ρώτα αυτούς, αρκετά ασχολήθηκα
-
Aρχισαμε....(δεν αναφερομαι στο παραπανω 'θεμα' στα χρονομετρημενα αναφερομαι!)
Με τις υποκατηγοριες στις κατηγοριες!!!Ο Κατσιμης εριξε σχεδον 3 δευτερα στον δευτερο...
Και να σκεφτεις οτι σιγουρα θα υπαρχει μια παρεα απο τον δευτερο,μαζι με καποιους αλλους ,και μετα παλι ολιγον χαος.
Η κατασταση θα σωθει απο τις πολλες συμμετοχες!
Το κακο ειναι οτι απο καποιον γυρο και επειτα δεν θα ξερουμε ποιος ειναι που.Τα BTCC πανε για περιπατο....
Σχεδον 5 δευτερα απο το πρωτο 'νορμαλ' αμαξι της οπεν....
Βεβαια απο οτι φαινεται και μεταξυ των BTCC δεν προμηνυεται μαχη...Τα πρωτα ιστορικα γρηγορα,πολυ γρηγορα.....
Τωρα τι σχεση μπορει να εχει η αλφεττα με τη ...φετα,εεε, με το GT40 δεν ξερω...Στο μεβα καπ,αυτο που ολοι ξεραμε θα γινει,αφου δεν θα ξερουμε ποιο εχει 300 και ποιο 500 αλογα,οποτε οι χρονοι,ειναι σχετικο,αν ειναι καλοι η οχι...
Η υποκατηγορια της κατηγοριας με τις υποκατηγοριες....Η σπορτ1 δηλαδη..,
Και αυτη με τη σειρα της θα εχει δυο υποκατηγοριες τουλαχιστον.Τους δυο πρωτους με πεζο,και μετα λογικα,το τρενακι(?) των πρωτων με Α0...Και το ερωτημα ειναι χωρις το 'τζαρτζατο' ενιαιο,θα εχει τιποτα επεισοδια ο αυριανος αγωνας η θα κυλησει ομαλα?
Μαζι με τα φασε του φασε,το προγραμμα δεν πρεπει να ειναι και πολυ ανετο,αν λειπει κατι απο την οργανωση,η αν δεν ειναι τοσο ετοιμη για τυχων περιστατικα....Κυριακη,tomorrow,γιορτη ,κατα Νασους!
-
πηγα σημερα.το θεαμα και οι συμμετοχες....δεν ειναι το καλυτερο.
δεν υποτιμο κανενα αλλα οι πολλοι αγωνες στην ελλαδα εχουν διασπορα και στις συμμετοχες.με πολυ κοπο απεφυγα να πληρωσω την εισοδο των 10 ευρω για να μπω στα πιτ.
καταντια....[/img]
18/19-3 1ο Αγωνας Πρωταθλήματος Ταχύτητας-Μέγαρα