-
Δεν ξέρω για τους υπόλοιπους, πάντως καλού-κακού σήμερα θα βγω με το Zafira. Ποτέ δεν ξέρεις... Ή μήπως να κολλήσω την κομματική μου ταυτότητα στο παρπρίζ;;; Μένω και σε ύποπτα προάστια...
-
Ο χρήστης Petros έγραψε:
Ή μήπως να κολλήσω την κομματική μου ταυτότητα στο παρπρίζ;;;Κι αν οι εμπρηστές είναι με τους άλλους.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Ή μήπως να κολλήσω την κομματική μου ταυτότητα στο παρπρίζ;;;
Κι αν οι εμπρηστές είναι με τους άλλους.
Ε τότε καλύτερα... γιατί κι εγώ με τους άλλους είμαι
-
Ο χρήστης Petros έγραψε:
Ναι αλλά οι άλλοι είμαστε εμείς.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Ναι αλλά οι άλλοι είμαστε εμείς.
Ωραία... τώρα μπλέχτηκα. Η κατάσταση θυμίζει Μαφάλντα ('μήπως να την κλωτθήθω;', για όποιον την έχει διαβάσει)
-
Ο χρήστης Petros έγραψε:
Ωραία... τώρα μπλέχτηκα.
Ωραία, αυτό ήθελα.
Αρκετά ξεφύγα από το θέμα όμως
Οργανωμένη κίνηση και για να ξεκίνησε 'στα καλά καθούμενα' μάλλον δύσκολο.
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Εγω παντως , ετυχε να περναω εχθες απο τη νεα κηφησια (κατα τις 2 ) , και σε μια αντιπροσωπια fiat k renault ειχαν τοποθετησει γκαζακι..κ τυλιγοντουσαν στις φλογες 2-3 αμαξια
Πολύ ύποπτο το post σου φίλε aristidi...
Μήπως δεν 'έτυχε'; Πώς ξέρεις ότι ήταν γκαζάκια; Τι άλλοθι έχεις που περνούσες κατά τις 2 από τη νέα κηφισιά;
Εεε αφου εγω τα εβαλα..ειναι δυνατον να μην το ξερω ?
-
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEn ... gDtrID=244
Τελικά, σε δουλειά να βρισκόμαστε είναι ορισμένοι 'επαναστάτες'.
Λέτε αν καταλάβουν ότι το 'action direct' σημαίνει 'άμεση δράση', να νομίζουν ότι συνεργάζονται με την αστυνομία.
-
Αντε να πουλήσω το ξάντια τώρα....
-
δεν θα ήταν προτιμότερο να κάψουν τη γαλλική πρεσβεία πχ και όχι τα αυτοκινητάκια;;;;;Αυτό θα πεί συμπαράσταση στους Γάλλους φοιτητές
-
Βρε μπας και γίναμε Μουσουλμάνοι και δεν το πήρα χαμπάρι;;
Τον Απρίλιο που έρχομαι θα έχει Πάσχα, ή τσάμπα δρόμο θα κάνω;
Μήπως καλύτερα να έρθω Οκτώβρη για Ραμαντάν;;
-
Δεν ξέρω αν προσέξατε τις φωτογραφίες στις εφημερίδες αλλά εγώ είδα
ένα καμμένο Μοντέο που δε νομίζω να φτιάχνεται στη Γαλλία. Πάντως οι
καλά ενημερωμένοι αναρχικοί θα μπορούσαν να βάλουν στόχο και τα
Γιάρις! -
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
Δεν ξέρω αν προσέξατε τις φωτογραφίες στις εφημερίδες αλλά εγώ είδα
ένα καμμένο Μοντέο που δε νομίζω να φτιάχνεται στη Γαλλία. Πάντως οι
καλά ενημερωμένοι αναρχικοί θα μπορούσαν να βάλουν στόχο και τα
Γιάρις!Δεν ειναι αναρχικοι , οι ιδεες του αναρχισμου , αντιτειθεντε σε τετοιου ειδους ενεργεις , μπορεις να τους αποκαλεις απλα ανεγκεφαλους ταραξιες (δεν ειμαι αναρχικος , αλλα καλο ειναι να μη μπερδευουμε πραγματα..)
-
Ένα πράγμα είναι:
Είπαμε δημοκρατία, δημοκρατία αλλά εώς πότε θα ανεχόμαστε τους 100 βλάκες που τους έρχεται 2 η ώρα το μεσημέρι να κλέισουν την Τσιμισκή για συμπαράσταση σε έναν 'συναγωνιστή' που δεν το ξέρει η μάνα του?
Σεβαστό να διαμαρτυρηθόυν για κάτι αλλά όχι εις βάρος όσουν θέλουν να πάνε σπίτι τους πριν το απόγευμα.
Δηλαδή τώρα που κάψανε 10 αυτοκίνητα ενόχλησαν την Γαλλική πολιτικη? Και επιτέλους τι πρέπει να γίνει για να χρησιμοποιήσει η Αστυνομία τα πανάκριβα ολυμπιακά μηχανήματα και να τους συλλάβει? Κάτι μου λέει ότι τους συμφέρει και αυτούς αυτή η κατάσταση.
//Edit
Α και ξέχασα ότι ποτέ μα ποτέ τα επεισόδια δεν τα κάνουν αναρχικοί. Εγώ ξέρω άτομο που περηφανεύεται ότι έκαψε ΑΤΜ και αυτοαποκαλείται 'αναρχικός'. Της πλάκας βέβαια, όπως και το 95% των αυτοαποκαλούμενων 'αναρχικών' που δεν ξέρουν καν τι σημαίνει. Το άλλο 5% και σοβαροί είναι κ δεν κάνουν μ@λ@κίες. -
Ωχ πρέπει να αγοράσω κουκούλα μου φαίνεται... ...δεν μας τραβά
το κλίμα... -
Ο χρήστης afonic έγραψε:
Ένα πράγμα είναι:Είπαμε δημοκρατία, δημοκρατία αλλά εώς πότε θα ανεχόμαστε τους 100 βλάκες που τους έρχεται 2 η ώρα το μεσημέρι να κλέισουν την Τσιμισκή για συμπαράσταση σε έναν 'συναγωνιστή' που δεν το ξέρει η μάνα του?
Σεβαστό να διαμαρτυρηθόυν για κάτι αλλά όχι εις βάρος όσουν θέλουν να πάνε σπίτι τους πριν το απόγευμα.
Δηλαδή τώρα που κάψανε 10 αυτοκίνητα ενόχλησαν την Γαλλική πολιτικη? Και επιτέλους τι πρέπει να γίνει για να χρησιμοποιήσει η Αστυνομία τα πανάκριβα ολυμπιακά μηχανήματα και να τους συλλάβει? Κάτι μου λέει ότι τους συμφέρει και αυτούς αυτή η κατάσταση.
//Edit
Α και ξέχασα ότι ποτέ μα ποτέ τα επεισόδια δεν τα κάνουν αναρχικοί. Εγώ ξέρω άτομο που περηφανεύεται ότι έκαψε ΑΤΜ και αυτοαποκαλείται 'αναρχικός'. Της πλάκας βέβαια, όπως και το 95% των αυτοαποκαλούμενων 'αναρχικών' που δεν ξέρουν καν τι σημαίνει. Το άλλο 5% και σοβαροί είναι κ δεν κάνουν μ@λ@κίες.Ακριβως..οι αναρχικοι , οι οποιοι ειναι διαβασμενοι , και ειναι οντως αναρχικοι επειδη πιστευουν στη θεωρια αυτη , δεν εχουν να κανουν με αυτα τα ατομα τα οποια οντας ανεγκεφαλα βαζουν μια ταμπελα (αναρχικος) και κανουν μ@μακιες..
-
Τελικά κάποιοι είναι πολύ.....
Πάντως ευτυχώς που δεν ήταν SEAT γιατί κάποιοι θα κατηγορούσαν τους skodaliban.
-
Ο χρήστης skodakias έγραψε:
Τελικά κάποιοι είναι πολύ.....Πάντως ευτυχώς που δεν ήταν SEAT γιατί κάποιοι θα κατηγορούσαν τους skodaliban.
-
Ο χρήστης afonic έγραψε:
Δηλαδή τώρα που κάψανε 10 αυτοκίνητα ενόχλησαν την Γαλλική πολιτικη?Nαι, τους εκ@@@@ν μια μάντρα @@...
-
Μήπως βλεπουν οτι ο Λεμπ θα ξαναπαρει το πρωταθλημα με την citroen, και ο alonso με την ranault, και για αυτο τα πηραν στο κρανιο ?
Eμπρησμός σε αντιπροσωπείες γαλλικών αυτοκινήτων!