-
Ο χρήστης noembris έγραψε:
Το θέμα είναι ότι η Ηonda έχει πολύ καλό όνομα σαν εταιρία και αυτό ακριβοπληρώνουμε εδώ....
Ειλικρινά πιστεύω ότι είναι πολύ καλύτερο αυτοκίνητο από το Αstra,το C4 και καλύτερο από το golf και το mazda...
Αν έπαιζε 21-22Κ βασική,τότε θα γέμιζε ο κόσμοςΣυγνώμη αλλά δεν εχουν καταλάβει όλοι τι λέμε? Η βασική κάνει 22Κ.Πηγα και ρωτησα.
Λένε βασική μία έκδοση που έχει και μεχρι και συναγερμό και κλιματισμό...
και ζάντες αλουμινίου.
Η άλλη εκδοση που εχει 24 εχει και ηλιοροφή και εξάδισκο cd (MP3) και διαφορα....
Γενικά έχω την εντύπωση ότι η ηλιοροφή κοστίζει αρκετά στους ανταγωνιστές και ακόμα μπορεί να μου πεί κάποιος πόσο κάνει το μεταλλικό χρώμα στο A4 (που αλλάζει κάθε 3 χρόνια αλλά ντρεπόμαστε να το πουμε)?Και ειναι 1800, το 1600 πόσο θα κάνει?
Ναι το Α4 ειναι καλύτερο αμάξι αλλα δεν αντεχω να πληρώνω τα extra του και το όνομα του. -
Ο χρήστης pande έγραψε:
παιδια εγω δεν ξερω.μολις ειδα τις τιμες απογοητευτικα.και μιας και εχω κονε στο εξωτερικο θα προτιμησω αυτοhttp://www.mobile.de/SID-W39K2XtUbFlHfz ... 196676287&
που συνολικα μου βγαινει 19000 με τελωνεια κτλ.
τι μου προτεινετε??να το παρεις αμα ειναι καθαρο. ρωτα ποσο κανει το σερβις. (κανουν και ευκολίες). Φτηνα τετοια βρισκεις και στην ελλαδα.
-
Ρε παιδια ακομα καλα καλα δεν ηρθε...
Καθιστε να δουμε τι θα πουν τα πρωτα reviews, να το οδηγησουμε και μετα λεμε αν ειναι υπερτιμημενο ή οχι.Οσο για τα 2λιτρα που μπορεις να παρεις σε αυτα τα λεφτα: Το 2λιτρο στην Ελλαδα δεν ειναι τοσο απλη υποθεση σε συνολικο κοστος χρησης, συντηρησης και (οταν ερθει η ωρα) μεταπωλησης.
Δεν αντιλεγω οτι τα Golf 2.0, Mazda 2.0, Focus 2.0 κλπ ειναι πολυ καλα αυτοκινητα και πιθανον καλυτερα απο το νεο Civic, αλλα δειτε ποσο πουλανε αυτα και ποσο οι μικροτερες εκδοσεις τους.Αντιθετα το 1.8 Civic εχει τα ιδια τελη με ενα 1400αρι και ΑΝ ισχυουν οι ισχυρισμοι της Honda για την καταναλωση του κινητηρα θα καιει και σαν 1600αρι. Σε αυτη την περιπτωση με οικονομοτεχνικα κριτηρια, εμενα μου φαινεται καλυτερη επιλογη απο ενα μικρομεσαιο 2λιτρο (εκτος αν καποιος κανει συνεχεια ταξιδια). Προσωπικη αποψη.
-
koralli
μερικές εναλλακτικές που σκέφτομαι στα 1800cc :
Οpel Astra GTC 1.8 Sport [125hp] [b]19.990,00
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
διόρθωσε το λινκ...καραξεχείλωσες την σελίδα!!!!τι εννοεις την καραξεχειλωσα?
αφου αυτο ειναι το λινκ τι θες να κανω? -
Ο χρήστης pande έγραψε:
διόρθωσε το λινκ...καραξεχείλωσες την σελίδα!!!!
τι εννοεις την καραξεχειλωσα?
αφου αυτο ειναι το λινκ τι θες να κανω?για δες λοιπόν...
-
[quote='elteo']koralli
μερικές εναλλακτικές που σκέφτομαι στα 1800cc :
Οpel Astra GTC 1.8 Sport [125hp] [b]19.990,00
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
αφου αυτο ειναι το λινκ τι θες να κανω?επειδη με τη τεχνολογια δεν τα παω καλα πες μου πως θα το καννω αυτο??
για δες λοιπόν...
-
Ο χρήστης pande έγραψε:
αφου αυτο ειναι το λινκ τι θες να κανω?επειδη με τη τεχνολογια δεν τα παω καλα πες μου πως θα το καννω αυτο??
για δες λοιπόν...
[το κείμενο σου που θες να φαίνεται στο φόρουμ](το λινκ σου)
-
-
Sorry coyote,δεν το διευκρίνησα!!!
Μιλάω για το 5d civic,το οποίο λογικά θα κάνει 500-1000Ε περίπου παράπανω(υπολογίζω στα 23Κ βασική).
Για το 1.4lt ούτε λόγος....17-18Κ βασική είναι πάρα πάρα πολλά....
Πιστεύω το καινούριο civic δεν έχει βρει ακόμα που ανήκει... την κατηγορία του και τους ανταγωνιστές του...
Το 1.4lt δεν έχει τύχη(με σχεδόν τα ίδια λεφτά χτυπάς golfακι 1.6),ενώ το 1.8lt έχει τσιμπημένη τιμή,που θα κάνει τους υποψήφιους αγοραστές να πάνε σε ποιο μοντέλα... -
Από
-
Γιατί μου φαίνεται τελείως ανισόρροπο;Σαν να έβαζε ο καθένας όπου ήθελε κουμπιά,αεραγωγούς,οθόνες με διαφορετικά σχήματα και μεγέθη.Σαν να έβαλαν στοίχημα πώς θα χαλάσουμε το εσωτερικό του 5θ.
-
[quote='panark']Από
-
Και μόνο 4 αερόσακκους;Στα 22000 ευρώ;Απ' τη στιγμή που OΛΟΙ οι ανταγωνιστές έχουν το λιγότερο 6;Πως φαίνεται ότι είναι αυτοκίνητο που δεν προορίζεται για την Ευρωπαική αγορά!
-
[quote='panark']Από
-
Και εγώ αυτή την εντύπωση έχω!!
Πολύ το εσωτερικό του.............
Το 5d πάντως μέσα δεν παίζεται με τίποτα... -
Αυτό πάνω από το cd τι είναι?Θήκη ή οθόνη??
Κουμπί start στο 4d δεν υπάρχει???Γίνεται το 5d να παίρνει μπρος με κουμπί και το ίδιο τετράθυρο μοντέλλο όχι???
Mαλλον τo alarm κάνει δύο πράγματα!!! -
δεν είναι βρε παιδιά το ίδιο αυτοκίνητο. Εχει διαφορές.
Αλλα δεν ειναι και αμερικάνικο... Ιαπωνικό είναι το ένα Αγγλικό το άλλο. Το εχουμε πει από την αρχη ότι ειναι 2 αυτοκίνητα με κοινά σημεία.
Πχ είπαμε σε προηγούμενο ποστ ότι εχουν άλλη ανάρτηση. -
Ο χρήστης noembris έγραψε:
Mαλλον τo alarm κάνει δύο πράγματα!!!
ΝΑΙ
Καλό, χάλασε
Ηonda Civic 2005