-
Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
Eεεεε,κανονικα θα επρεπε να φχαριστιουνται και οι θεατες.....σε σύγκριση με κάτι Ν/4 που περνάνε σε ρυθμούς τσάρκας στη γλυφάδα, μια χαρά φχαριστιέμαι όταν περνάνε τα φιατάκια
-
Μαλλον δεν εγινε κατανοητο το σχολιο μου.
Σαφως και μπραβο στα παιδια,οπως εγραψα απο την αρχη του θεματος,που συμμετεχουν παρειστικα και διασκεδαζουν στους αγωνες.
Σαφως και μπραβο σε 'νικητες' και 'ηττημενους' ,αλλα σε τετοιες περιπτωσεις που γινεται αγωνας ΜΙΚΙ ΜΑΟΥΣ με ενα περασμα,ΔΕΝ λενε απολυτως τιποτα επιδοσεις,οσο καλες και να ειναι αυτες.
Τι να πω συγχαρητηρια σε Χεκιμιαν και Σια ΟΕ ,οταν εγω ως μερος των θεατων υπερταλαιπωρηθηκα......Ολοι μας πρεπει να σκεφτομαστε λιγο παραπερα.
Σαφως και δικαιολογουνται δηλωσεις του Κλεισθενη,αλλα αν τα διαβασει καποιος ασχετος θα πει οτι δεν εγινε και τιποτα,(περιπου οπως το σχολιο σου ταζζ,απλα εσυ δεν εισαι ασχετος)
Τι να μου πει 'εμενα'(προφανως εννοω του καθε θεατη που περιμενε 6 ωρες και)αν ειδα τον Χ ΓιαννηΧ. να περναει τερμα με το τσιλελετο.
Αναλογισου ποσα δευτερολεπτα αντιστοιχει αυτο στις 6ωρες!!!
Μισος αγωνας για σεβαστο αριθμο αγωνιζομενων σε 6ωρες!!!! με δικαιολογιες της πλακας!!!!
Καλυτερα σε τετοιες περιπτωσεις,λοιπον,να κοιταμε τα οσα ασχημα,και πως θα καταφερουμε να τα αλλαξουμε(αν ποτε γινει αυτο)παρα εστω και μια ομορφη συγκροτημενη παρεα/κλαση, να λεει οτι' ε,ενταξει ειχαμε προβληματακια,αλλα λεπτομερειες δεν τρεχει και τιποτα'(εκτος παιδια και αν τρεχετε τσαμπα....)
Σε τετοιες περιπτωσεις οι λεπτομερειες ειναι οι ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ,που δεν χρηζουν αναφορας.(ειδικα αν ειναι της ταξης του 50%...)Ισως ακουγομαι υπερβολικος,και ελπιζω να μην παρεξηγηθω ουτε συνολικα ουτε απο κανεναν προσωπικα(σιγουρα οχι απο τον Κλεισθ.),
ΑΛΛΑ καλο θα κανουμε σε ολους μας ,σε τετοιες περιπτωσεις,προβληματικες που θιγεται το σπορ/αθλημα/χομπι που κανουμε να δειξουμε σε 'καποιους' οτι τετοιοι αγωνες ΔΕΝ μας αρεσουν,ουτε μας αρκει ενα απλο συγνωμη....
Και φυσικα δεν αναφερομαι μονο στους αγωνιζομενους,αλλα και στους θεατες,που και αυτοι με τη σειρα τους χρειαζονται και ενα σεβασμο απο εμας ολους(αγωνιζομενους,οργανωτες,κλπ)Εμ,βρε συ ταζζ,πρεπει και να περασουν τα φιατακια για να φχαριστιθεις!
Απο την αλλη,αει στα κομματια,τι ασχολουμαστε......
Ειναι και αυτο μια ευκολη απαντηση/λυση
Παντα καλοπροαιρετος! -
Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
Ισως ακουγομαι υπερβολικος,και ελπιζω να μην παρεξηγηθω ουτε συνολικα ουτε απο κανεναν προσωπικα(σιγουρα οχι απο τον Κλεισθ.),Μαζί σου, 100%
Να σκεφτείς, την κυριακή ήταν να φέρω κόσμο άσχετο, μήπως και πάρουν μυρωδιά από αγώνες και γλυκαθούν. Σήμερα λέω πάλι καλά που δεν έκατσε, ακόμα θα με έβριζαν.
Να δω τώρα πότε θα είναι η επόμενη ευκαιρία που θα πάει χαμένη...
-
Συγχαρητηρια σε ολα τα παιδια
Καμια φωτο θα δουμε γιατι δεν ειδαμε και πολλα πραγματα...
Σχεδον καθολου
Μονο την Ελενη και τον Κλεισθενη... -
http://www.xwmatinos.gr/forum/viewtopic ... 7eba1d4f29
-
To έπαθλο συνεχίζεται το επόμενο Σαββατοκύριακο με αγώνα σιρκούί στα Μέγαρα και με στοιχείο το χαμηλό κόστος, είναι μια καλή ευκαιρία να μαζευτούν πολλές συμμετοχές! Οι υποβολή συμμετοχών λείγει την 10η Μαρτίου.
-
Ο χρήστης kleisj έγραψε:
http://www.xwmatinos.gr/forum/viewtopic.php?t=291&start=26&sid=1ee982723390c38ff8c67a7eba1d4f29:DΜονο αν εισαι μέλος του φορουμ του 'εν λογω' 'ΒΛΕΠΕΙΣ'.....αλλιως!!
-
Παρά τις 11 συμμετοχές και παρά τις 40 συνολικά της κατηγορίας Sport στην οποία δεν έχω καταλάβει τι δουλειά έχουμε, άλλη μια λέσχη δεν μας θέλει στις διοργανώσεις της μιας και ούτε αυτή μπορεί να καταλάβει ότι η Α0 αποτελεί ξεχωριστό έπαθλο ! Απ'όσο μάλιστα γνωρίζω δύο μόνο έπαθλα εγκρίθηκαν για το 2006, αυτο της Α0 και αυτό του MEVA POWER-KUMHO CUP! To πρώτο το παίρνει η μπάλα της Sport και το δεύτερο όχι της OPEN αλλά ορθώς συμμετέχει ξεχωριστά!Τα ίδια Παντελάκη μου εν ολίγοις...
Λάμβάνοντας λοιπόν υπ'όψιν τον κανονισμό ,θα υπάρξουν προκριματικά από τα οποία υπό Κ.Σ. θα την σκαπουλάρουν 3 με 4 αυτοκίνητα της Α0 μια και η πίστα δυνάται να υποστηρίξει εως 30 και κάτι αυτοκίνητα ταυτόχρονα!
Πέραν τούτου όμως όποιος κοιτάξει τις συμμετοχές της Sport θα καταλάβει αμέσως ότι μπορούν άνετα να διαχωριστούν σε 2 αγώνες μιας και εκτός από Α0 συμμετέχουν και Ν1,Ε9 αλλά και Α5 που μπορούν όλες μαζί να υποστηρίξουν δικό τους αγώνα! Και ακολούθως Ν2 και Α6 ξεχωριστά!
Συμπερασματικά λοιπόν,δεν έφταναν οι 105 συμμετοχές του αγώνα ταχύτητας,χρειάζονταν και αυτές του face to face....
Πραγματικά δεν ξέρω τι να υποθέσω και δεν ξέρω πως να δικαιολογήσω μια τέτοια αμέλεια σε ένα έπαθλο που όσο μπορεί συμμετέχει σύσωμο σχεδόν σε όλα τα είδη των αγώνων αποκομίζοντας οστόσο και καλά σχόλια !
Πάντως επ'ουδενί δεν πρόκειται κατόπιν προκριματικών, εγώ και συναθλητές μου που ίσως προκριθούν να διαχωριστούμε από τους υπόλοιπους που δεν, μιας και την επόμενη φορά οι δεύτεροι δεν θα μπουν καν στη ίδια διαδικασία!!!!Όχι τίποτε άλλο, αλλά πολλοί διερωτόμαστε γιατί οι αγώνες ταχύτητας δεν μαζεύουν συμμετοχές, και όταν με το καλό μαζέψουν τις διώχνουμε κύριοι.
Παρακαλώ για τα σχολιά σας! -
Ο χρήστης malsot έγραψε:
Πέραν τούτου όμως όποιος κοιτάξει τις συμμετοχές της Sport θα καταλάβει αμέσως ότι μπορούν άνετα να διαχωριστούν σε 2 αγώνες μιας και εκτός από Α0 συμμετέχουν και Ν1,Ε9 αλλά και Α5 που μπορούν όλες μαζί να υποστηρίξουν δικό τους αγώνα! Και ακολούθως Ν2 και Α6 ξεχωριστά!Ο διαχωρισμός που προτείνεις δε γίνεται. Διότι τα Α/6 και τα Ν/2 είναι (http://ethea.elpa.gr/news/closeup.php?id=843&cat=133) σε ξεχωριστή 'κλάση' της Sport (και, όπως θυμόμαστε από πέρισυ, η διαφορά επιδόσεων είναι 2-3 δευτερόλεπτα στο γύρο, δηλ. σε άλλο αγώνα). Τα Α/6 είναι στη Sport/3 μαζί με τα Ν/3 (= παρόμοιες επιδόσεις) και τα N/2 και Α/5 (= παρόμοιες επιδόσεις) στη Sport/2 . Τα Ν/1 και τα Α/0 (= παρόμοιες επιδόσεις ) είναι στη Sport/1.
Το μόνο ρεαλιστικό θα ήταν να συμμετέχουν τα Α/0 σε δικό τους αγώνα. Το οποίο είναι λογικό, εφ΄ όσον πρόκειται για ξεχωριστό έπαθλο. Το οποίο επίσης θα γλυτώσει την ανάγκη προκριματικών στη Sport (29 + 11).
Ωστόσο, και δε φαντάζομαι να διαφωνείς σε αυτό, 11 αυτοκίνητα στην πίστα είναι λίγα, και 11 Α/0 είναι ακόμα λιγότερα
H δική μου ερώτηση είναι απλή: τι θέλει η αλεπού (κύπελλο Α/0) στο παζάρι (πίστα) ?
-
ΤΟ 2006 ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ........ΕΣΥ ΕΙΠΕΣ ΕΜΕΙΣ......
-
Λιγο περιεργα τα πραγματα εδω.Σιγουρα τα α/ο μονα τους στην πιστα δεν θα ηταν και η καλυτερη λυση.Και αυτο μονο και μονο γιατι τα αυτοκινητα δεν εχουν την απαιτουμενη δυναμη.Απο την αλλη δεν ειναι σωστο να εχεις προκυρηξει ξεχωριστο επαθλο και να τους βαζεις μαζι με αλλα 40 αυτοκινητα.Επισης λες οτι θα γινει και αποκλεισμος καποιων..Καθολου καλο αυτο.δεν εχω να προτεινω κατι.
Το μονο που θα μπορουσαν να κανουν ειναι να γινουν τα δοκιμαστικα και μετα να χωριστουν 2 κατηγοριες αναλογα με τους χρονους.Φανταζομαι ολα τσικουε θα ηταν στη δευτερη οποτε δεν θα υπηρχε προβλημα.. -
-
Δυστυχώς , δεν βλέπω φως !
-
Περίμενε βιαστικέ
EDIT: Απ΄ ό,τι έμαθα, η Α/0 θα κάνει ξεχωριστό αγώνα, εκτός και αν στη Sport εμφανιστούν αντί για 40, 30-32 (που δεν το πιστεύω), οπότε θα τρέξουν όλοι μαζί.
-
Τελικά ο Nass έχει δίκιο και η Α0 θα κάνει μόνη της αγώνα!
-
ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ Α0 ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΚΛΑΣΗ ΑΓΩΝΩΝ ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ!
-
Δηλαδη,Δημητρη,θα εισαι στην εισοδο και θα μας πληρωνεις τα εισητηρια????
-
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΤΟN ***ΝΙΚΟ ΧΡΥΣΑΦΗ ***ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΜΟΛΙΣ ΧΘΕΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΝΙΚΗ . ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΤΟΥ ΣΥΝΑΘΛΗΤΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΜΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕ META TON ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ ΝΑ ΜΕ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΕΙ ………. ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ. .... ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ
Υ.Γ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΝΙΚΗ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙ 3ος ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΟΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΑΓΩΝΑ ΕΠΑΘΛΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟΝΟΜΗ ΣΤΗΝ Α0
-
Ο χρήστης maleleni έγραψε:
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΤΟN ***ΝΙΚΟ ΧΡΥΣΑΦΗ ***ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΜΟΛΙΣ ΧΘΕΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΝΙΚΗ . ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΤΟΥ ΣΥΝΑΘΛΗΤΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΜΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕ META TON ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ ΝΑ ΜΕ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΕΙ ………. ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ. .... ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑΥ.Γ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΝΙΚΗ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙ 3ος ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΟΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΑΓΩΝΑ ΕΠΑΘΛΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟΝΟΜΗ ΣΤΗΝ Α0
Ελένη συγχαρητήρια για την ΝΙΚΗ ΣΟΥ.
Να μην ξεχνάς ότι είσαι στην ΕΛΛΑΔΑ.
Γιατί να σου δώσουν κύπελλο 1ου … ο Κύρκος είσαι;
Τερματίσατε 8 αυτοκίνητα στην κλάση σας και θέλετε και κύπελλο…
Ενώ όταν τερματίσει ο Κύρκος με 1 και μόνο Ν4 θα του έχουνε κολυμπήθρα.
Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά της Α0. (φυσικά παιδιά ενός κατώτερου θεού όπως και του micra)
-
Το όνομα ΚΥΡΚΟΣ το αναφέρω επειδή είναι μεγάλο στον χώρο.
Προσωπικά δεν έχω τίποτα με όλη την οικογένεια
ΕΠΑΘΛΟ Α0 2006