Ο χρήστης ΔΗΜΗΤΡΗΣ έγραψε:
Διδασκομαι τι ειναι το customer service
Διδασκεσαι?
Οπως ειπα εγω και ο Νικος και ισως αλλοι. Οταν θα βγεις απο το σχολειο και πας και δουλεψεις σε μια (μεγαλη ισως) εταιρια, και δεις πισω αυτα που ΔΙΔΑΧΤΗΚΕΣ, τοτε τα ξαναλεμε
Αυτο δεν εχει τιποτε εναντιον σου, απο πειρα στο λεω αλλα δεν μπορω να στο εξηγησω περεταιρω. Τουλαχιστον οχι με το υφος που εχεις (το υφος δηλαδη το οποιο δεινει οτι πηγες σχολειο και νομιζεις οτι τα εμαθες ολα- - οπως μου ελεγαν οταν ειμουν εγω σχολειο)
και οφειλω να σου πω πως οι ελληνικες επιχειρησεις προσφερουν το μεγιστο δυνατο συμφωνα με τις δυνατοτητες τους παντα.Ολοι εχουν καταλαβει οτι ο πελατης πρεπει να ειναι ικανοποιημενος σε ολους τους τομεις... μην ανησυχεις απο την Αμερικη μαθαινουμε τον τροπο
Α! Απο τις ΗΠΑ μαθαινετε τον τροπο. I see.
Οι επιχειρησεις προσαρμοζονται σε αυστηροτατες νορμες(πρεπει να σου λεει κατι εφοσον λες οτι δεν υπαρχει οργανωση και ακριβεια) που επιβαλλει η Ε.Ε. και αυτο σημαινει οτι πλεον οι Ελληνικες επιχειρησεις εχουν σωστη οργανωση και ειναι αρκετα ακριβεις στους υπολογισμους τους.Αρα τερμα η καραμελα δεν υπαρχει οργανωση.
Ω! Ναι? ΟΚ τοτε. Δειξε μου ΜΙΑ σοβαρη Ελληνικη εταιρια (μετοχικη ή οχι) σε παγκοσμιο επιπεδο, σε οποιονδηποτε κλαδο/τομεα. Εχεις μια?
Πληροφοριακα, απο τα 'λιγα' που ξερω για τις Ελληνικες επιχειρησεις σημερα, απο πλευρας οργανωσης βρισκοντε εκει που βρισκοντουσαν οι ΗΠΑμερικανιες εταιριες στην αρχη της δεκαετιας του 60. Αυτο δεν ειναι ουτε προσβολη ουτε καρφι για να προκαλεσει πονο σε κανενα. Προσωπικα κανενας δεν πρεπει να το παρει. Αυτο που βλεπω λεω.
Οπως παντα μπορει να ειμαι 100% λαθος.
Πρεπει να σου πω οτι αυτες οι νορμες αποτελουν ετοιμες λυσεις στην ουσια για τους ερασιτεχνες ελληνες επιχειρηματιες γιατι τους βαζουν στο σωστο δρομο. Το προβλημα ειναι οτι δεν θα μπορεσουν να ανταπεξελθουν ολοι
Δεν υπαρχει υποτυπωδες RnD βεβαια ωστε να βοηθησει την κατασταση.
Σορυ για την ειρωνια αλλα ζω την ελληνικη οικονομια και πρεπει να καταλαβετε ολοι οτι γινεται υπερπροσπαθεια απο ολους τους επιχειρηματιες οποτε δεν ανεχομαι ισοπεδωτικες αποψεις.
Ο λογος φιλε μου Δημητρη που γινετε υπερπροσπαθεια, οπως μου ειπε και ο κουμπαρος μου που ζει και δουλευει στην Αθηνα χρονια τωρα, ειναι οτι...ειπε 'εμεις οι Ελληνες ΤΡΕΧΟΥΜΕ τωρα να προλαβουμε διοτι καταλαβαμε οτι μετα την ΕΕ και ολους τους νομους που εφερε αυτο, δεν υπαρχουν δικαιολογιες πια, πρεπει να τρεξουμε οσο γινετε πιο γρηγορα διοτι ειναι θεμα επιβιωσης πια'.
Και κανει 100% νοημα το παραπανω. Και οταν δεν εχεις οργανωση και customer service και ολα τα αλλα υποτυποδει, μονο το τρεξιμο μενει.
Ποιες χωρες ηταν σαν την Ελλαδα και πηγαν καλυτερα γιατι στο σταυρο που σου κανω τουτη την ωρα δεν μπορω να σκεφτω κατι?
Η Ισπανια.
Απο σουπερ φασισμο, στον σουπερ καπιταλισμο και η 9η (εαν θυμαμαι καλα) μεγαλυτερη οικονομια στον κοσμο σημερα με οχι και τεραστιο αριθμο πλυθησμου.
Σχολια?
Ασε ξερω, οι Τουρκοι και οι Γερμανοι ετσι?
Υ.Γ. 1 Δηλαδη θεωρεις οτι η Κινα με την αλματωδη αναπτυξη δεν ειναι συνενοχος στην πτωση της Αμερικανικης,Ευρωπαικης-Ελληνικης οικονομιας αυτο κανενας δεν το εχει αναφερει ως τωρα(ασχετο με την προσωπικη μας κουβεντα) ?
Α Κινα φτεει τωρα επισης.
Μηπως σου φτεει και ο καιρος που εχει τοσο ηλιο στην Ελλαδα? Σορρυ ρε ΔΗμητρη but you leave me no choice...
Sorry again.
Υ.Γ. 2 Απλα πολλοι,παρα πολλοι Ευρωπαιοι συμφοιτητες αγνοουν οτι η Ελλαδα ειναι μελος της Ε.Ε. ισως να μην το ηξερες.
Εαν υπαρχουν συμφοιτητες σου που δεν γνωριζουν οτι η Ελλαδα ειναι μελος της ΕΕ και σπουδαζουν business ή κατι παρομοι, τοτε πρεπει να αρχισουν απο την αρχη το σχολειο