-
Αληθευουν οι** 62 **συμμετοχες? Ξερει καποιος σιγουρα?
-
-
-
Πάντως στο http://www.aop.gr πατώντας το συμμετοχές βλέπεις επικεφαλίδα, που λέει Ανάβαση Ομπλού 2005 και την λίστα συμμετεχόντων στο Ράλλυ Αχαιός του 2005...
Αντε μετά να βρίς χορηγό, όταν η προβολή και η ενημέρωση συμβαδίζουν με την 3η χιλιετία!!!
Κι όλα αυτά ενώ θεωρώ πως η χάραξη είναι ΠΟΛΥ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ και μαζεμενη...
Παρ' όλα αυτά εύχομαι καλή επιτυχία σε συμμετέχοντες και οργανωτές...
Αντώνης Δραγώνας
-
Ο χρήστης adragon έγραψε:
Πάντως στο http://www.aop.gr πατώντας το συμμετοχές βλέπεις επικεφαλίδα, που λέει Ανάβαση Ομπλού 2005 και την λίστα συμμετεχόντων στο Ράλλυ Αχαιός του 2005...Αντε μετά να βρίς χορηγό, όταν η προβολή και η ενημέρωση συμβαδίζουν με την 3η χιλιετία!!!
Κι όλα αυτά ενώ θεωρώ πως η χάραξη είναι ΠΟΛΥ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ και μαζεμενη...
Παρ' όλα αυτά εύχομαι καλή επιτυχία σε συμμετέχοντες και οργανωτές...
Αντώνης Δραγώνας
ΑΦΟΥ ΚΙ Ο ΤΡΕΛΟΦΟΙΤΗΤΗΣ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ .... , ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΛΥ ΣΠΑΝΙΟ , ΝΑ ΞΕΣΤΟΜΙΣΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΑΣ , ΗΡΕΜΙΣΤΕ , ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΚΑΤΩ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΑΓΩΝΑ .
-
την τριτη οι συμμετοχες.... οι ειδηκες ειναι ο Αγ.κωνσταντινος , Σελινουντας (Φτερη αναποδα ) και Πετσακοι αναποδα (δεν θυμαμαι το ονομα.. )
-
Σσσσσστ μη τα λέτε.
Αφού βλέπετε ότι η λέσχη δε θέλει να τα μάθουμε. Μη τους χαλάτε τη δουλειά.
-
http://www.aop.gr/1/?data=&preview_mode ... guage_id=1
Άμα ανοίξεις όμως τις συμμετοχές δείχνει τις περυσινές!
Και κάτι άλλο.
Πολύ ανηφόρα ρε παιδί μου! -
Και όχι μόνο! Η ειδική Αγ.Κωνσταντίνος περνάει μέσα από 3 χωριά στα οποία χωράς δε χωράς !! Επίσης μετά το τέλος της 3ης ειδικής (Πτέρη) η οποία ουσιαστικά είναι οι Πετσάκοι ανάποδα,έχει ένα κομμάτι δρόμου με κάθε λογής λακούβας-κοτρωνιών-ποταμιών....
-
Δεν καταλαβαίνω.
Δηλαδή ντε και καλά τα rally να είναι αγώνες διάκρισης δυνατών αυτοκινήτων;
Γιατί οι διοργανωτές δεν χαράζουν διαδρομές που να φαίνεται και το ανθρώπινο ταλέντο;
Αφού μέσα στα μάτια τους τις έχουν!
Τι έγινε και τα τελευταία χρόνια χρόνια το Αχαιός ειδικά έχει μετατραπεί σε rally δυναμόμετρο; -
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Δεν καταλαβαίνω.
Γιατί οι διοργανωτές δεν χαράζουν διαδρομές που να φαίνεται και το ανθρώπινο ταλέντο;
Τι έγινε και τα τελευταία χρόνια χρόνια το Αχαιός ειδικά έχει μετατραπεί σε rally δυναμόμετρο;Ειναι πολλοι λογοι Θοδωρη!
Ενας λογος ειναι οτι αυτη την εποχη ειναι ανοικτο το χιονοδρομικο με αποτελεσμα να μην μπορει ο ΑΟΠ να βαλει ειδικες απο τη γυρω περιοχη, οποτε μοιραια οι επιλογες των απλων και των ειδικων περιοριζονται. -
Πάντως το Σαββατοκύριακο τα πληρώματα που έκαναν δοκιμές ήταν λίγα...
-
Ο χρήστης S3 έγραψε:
Δεν καταλαβαίνω.
Τι έγινε και τα τελευταία χρόνια χρόνια το Αχαιός ειδικά έχει μετατραπεί σε rally δυναμόμετρο;Ειναι πολλοι λογοι Θοδωρη!
Ενας λογος ειναι οτι αυτη την εποχη ειναι ανοικτο το χιονοδρομικο με αποτελεσμα να μην μπορει ο ΑΟΠ να βαλει ειδικες απο τη γυρω περιοχη, οποτε μοιραια οι επιλογες των απλων και των ειδικων περιοριζονται.Δηλαδή άμα γυρίσεις την τον Σελινούντα ανάποδα και τον κάνεις παλιά καλή Φτέρη εμπλέκεται το χιονοδρομικό;
Τι έχουν πάθει τα τελευταία χρόνια με την Φτέρη ειδικά; -
Ο χρήστης kostas_20vt έγραψε:
Πάντως το Σαββατοκύριακο τα πληρώματα που έκαναν δοκιμές ήταν λίγα...Ισως εκαναν δοκιμες αλλες μερες
-
Τι έχουν πάθει τα τελευταία χρόνια με την Φτέρη ειδικά;Την αποφεύγουν «όπως ο Διάολος το λιβάνι» επειδή την θεωρούν πολύ επικίνδυνη...
Ισως εκαναν δοκιμες αλλες μερες
Ή δεν θα κάνουν καθόλου...
-
Ο χρήστης kostas_20vt έγραψε:
Τι έχουν πάθει τα τελευταία χρόνια με την Φτέρη ειδικά;
Την αποφεύγουν «όπως ο Διάολος το λιβάνι» επειδή την θεωρούν πολύ επικίνδυνη...
Επικίνδυνη να εκθέσει κάποιους προφανώς...
-
Έχω παρακολουθήσει την Φτέρη ακόμα και χωμάτινη.Περισσότερα αυτοκίνητα θεατών έχω δει να βγαίνουν από το δρόμο παρά αγωνιστικά.
Αντιθέτως στην ακίνδυνη γειτόνική ss των Πετσάκων ή Φτέρης όπως λέγεται φέτος μόνο εγώ έχω δει μπροστά στα μάτια μου τουλάχιστον πέντε εξόδους στην θρυλική στροφή της στάσης λεωφορείου και που είχαν και τραυματίες για να μην μιλήσω για το αυτοκίνητο του Κούλη που είναι ακόμα μέσα στον γκρεμό λίγο μετά το χωριό Πετσακοί. -
Πέστα άνθρωπέ μου.
Πάντως και πέρυσι που ήταν 'δυναμόμετρο' (όρα ανηφορική) πάλι υπήρχαν έξοδοι.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Πέστα άνθρωπέ μου.
Πάντως και πέρυσι που ήταν 'δυναμόμετρο' (όρα ανηφορική) πάλι υπήρχαν έξοδοι.
ειναι ειδηκη για χερια (κατηφορικη παντα )ανηφορα τωρα... θες αμαξι με πολυ δυναμη και ενα πολυ καλο σαζμαν...
-
Ανοιξε η σελιδα του rally.gr για το Αχαιος.
Εκει εχει προγραμμα και συμμετοχες!
ΡΑΛΛΥ ΑΧΑΙΟΣ 2006