-
Σου ειπε κάποιος ότι ειναι από την Τουρκια?
Υπάρχει εργοστάσιο όντως αλλα δε κάνει δουλειές με εδώ. Το αμαξι ειναι ιαπωνικό και εγω που το είδα αυτό φαίνεται
Να θυμίζω ότι αυτό λες για την τογιοτα δεν ισχύει για το verso. Ειναι τουρκικο
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
το 3 που ειπες δε το καταλαβα? (Ολα τα αμαξια 4 πορτες γινονται στην Ιαπωνια. Αυτό για τα καθίσματα πρέπει πάλι να ήταν μία παγκόσμια πρωτη του κυρίου στη χαλκίδα).
Aναφερόμουν σ' αυτό:
Μάλιστα ο ιδιοκτήτης επέμενε ότι** όλα τα Honda **κατασκευάζονται Ιαπωνία και στην Αγγλία δεν φτιάχνεται τίποτα απλά μπαίνουν τα καθίσματα Τεσπα.
-
Δηλαδή, τo 5-θυρο είναι σίγουρα από την Ιαπωνία, ενώ το 4-θυρο το ψάχνουμε;
-
To 5θ κατασκευάζεται σίγουρα στην Αγγλία στο Swindon.
-
Σε ευχαριστώ φίλε athanasios, για να δούμε τι 'made in' θα λέει το 4θ... αν και φοβάμαι Τουρκία... και το ότι δεν ξέρουν τίποτα οι πωλητές και λένε ιστορίες με βάζει σε υποψίες...
-
το εχω ξαναπει το 4d ειναι εξ'ολοκληρου απο Ιαπωνια ενω το 5d κατασκευαζεται στην Αγγλια!!!
-
Ρε παιδιά θα τρελαθώ....
Ποιός πωλητής είπε κάτι για τουρκία?
Μιά μαλακία είπε για τα καθισματα.... Την τουρκία που την ανακαλύψαμε?
10 χρόνια τώρα γίνεται το ίδιο πράγμα με την honda EUROPE....
Εμείς και κάτι αλλοι θέλουμε ΚΟΥΡΣΑ (ειμαι από χωριό.... )Οι άγγλοι φτιάχνουν τα 'ευρωπαικά' μοντέλα (5 πόρτες και 3 πόρτες και τα κόκκινα σηματάκια (αχ βαχ) και τα CRV
και οι Γιαπωνέζοι τα civic 4πορτα... τα FRV, JAZZ, HRV, S2000, legend klp, -
To Jazz το φτιάχνουν κι οι Άγγλοι
-
το δικό μας είναι Ιαπωνικό.
-
Είδα το sedan στον Δεληγιάννη στη Μεσογείων (περνώντας με το αυτοκίνητο) στη βιτρίνα.
Πραγματικά όμορφο αν και αμερικανίζει, μεγάλη η έκπληξη απο την Honda!
-
Γιατί δεν υπάρχουν αυτοκίνητα για test drive? Τί πολιτική είναι αυτή που εφαρμόζει η Honda? Αυτά γίνονταν πριν μια δεκαετία.
-
Γιατί δεν εχει γίνει παρουσίαση του αυτοκινήτου και γιατί έχουν πολύ λίγα αμάξια. Δεν τους έχουν στείλει αρκετά απ ότι φαίνεται. Στο τέλος του μήνα θα τα έχουν όλα
-
H xώρα προέλευσης φαίνεται απ'τον αριθμό πλαισίου... Αν ξεκινάει με 'J' είναι made in Japan.
Kαι ας το ξαναπώ κι εγώ... 4θ: Japan
5θ:Swindon
Test Drive σε λίγες μέρες (έτσι είπε ο Κουλουρής στη Θεσσαλονίκη). -
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Γιατί δεν εχει γίνει παρουσίαση του αυτοκινήτου και γιατί έχουν πολύ λίγα αμάξια. Δεν τους έχουν στείλει αρκετά απ ότι φαίνεται. Στο τέλος του μήνα θα τα έχουν όλακανεις λαθος,παρουσιαση εχει γινει του αυτοκινητου,εχουν ερθει 110 αυτοκινητα περιπου και σε λιγες μερες θα ερχισουν να βγαζουν και test drive!!!
-
Ο χρήστης Νεκταριος έγραψε:
H xώρα προέλευσης φαίνεται απ'τον αριθμό πλαισίου... Αν ξεκινάει με 'J' είναι made in Japan.Δηλαδή στα προερχόμενα από Αγγλία (Swindon) θα ξεκινά από G και σε αυτά από Τουρκία από Τ?
-
Ο χρήστης borbos έγραψε:
Γιατί δεν εχει γίνει παρουσίαση του αυτοκινήτου και γιατί έχουν πολύ λίγα αμάξια. Δεν τους έχουν στείλει αρκετά απ ότι φαίνεται. Στο τέλος του μήνα θα τα έχουν όλα
κανεις λαθος,παρουσιαση εχει γινει του αυτοκινητου,εχουν ερθει 110 αυτοκινητα περιπου και σε λιγες μερες θα ερχισουν να βγαζουν και test drive!!!
σε σας που εχετε μαγαζια... εννοειται
όχι στον τύπο110 είναι πολλά?
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
κανεις λαθος,παρουσιαση εχει γινει του αυτοκινητου,εχουν ερθει 110 αυτοκινητα περιπου και σε λιγες μερες θα ερχισουν να βγαζουν και test drive!!!
σε σας που εχετε μαγαζια... εννοειται
όχι στον τύπο110 είναι πολλά?
δεν ειπα οτι ειναι πολλα αλλα ολο ερχονται αυτοκινητα.υπομονη!!!
-
Borbos gia to pentathiro exeis kapoia enimerosi pote tha erthei k pote tha arxisoun oi paragelies-paradoseis?
-
Ο χρήστης darklord888 έγραψε:
Borbos gia to pentathiro exeis kapoia enimerosi pote tha erthei k pote tha arxisoun oi paragelies-paradoseis?τα αυτοκινητα ειναι εδω,εχουν ερθει πιο πολλα απο τα 4d,ολο αλλαζουν τις ημερομηνιες που θα αρχισουν τις παραγγελιες!!!στην αρχη ελεγαν Μαιο μετα ειπαν Απριλη και τωρα παλι Μαιο!!!
-
Ο χρήστης gramacar έγραψε:
H xώρα προέλευσης φαίνεται απ'τον αριθμό πλαισίου... Αν ξεκινάει με 'J' είναι made in Japan.
Δηλαδή στα προερχόμενα από Αγγλία (Swindon) θα ξεκινά από G και σε αυτά από Τουρκία από Τ?
Δε νομίζω ότι είναι αυτά τα γράμματα για Αγγλία και Τουρκία. Της Αγγλίας δεν το θυμάμαι και από Τουρκία δεν έχει έρθει ποτέ Honda (απ'όσο ξέρω)...
Ηonda Civic 2005