Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    ΣΠΑΣΜΕΝΟ ΗΘΙΚΟ
    1. Home
    2. Ελληνικοί Αγώνες
    3. ΣΠΑΣΜΕΝΟ ΗΘΙΚΟ
    • 1
    • 2
    • 2 / 2
    Ελληνικοί Αγώνες
    16
    33
    54
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • K
      kri-kri last edited by

Μάλλον δεν έχουν καταλάβει κάποιοι ότι οι περισσότεροι μας δουλεύουν.
      Ποιά λεφτά;
      Αυτά που μας αφαιρούν κάθε φορά με τρόπο και ψέμα από την τσέπη;
      Αυτά που με ευκαιρία τους αγώνες φροντίζουν και κερδίζουν με την μάσκα του μη κερδοσκοπικού;
      Αυτά που κάποιοι επαγγελματίες των αγώνων κερδίζουν και προσπαθούν να μας πείσουν ότι το κάνουν γιά την ψυχή της δύσμοιρης της μαννούλας τους;
      Αυτά που κάποιοι 'επαγγελματίες οδηγοί' προσπαθούν να κερδίσουν κάθε φορά μέσα από το χρήσμα του πρωταθλητή (φουκαρά μου) με την βοήθεια όλων μας ;
      Αυτά που όλα τα χρόνια κερδίζουν οι εποπτεύοντες και χάνονται στην τρύπα της ΟΒΕΛΠΑ και των άλλων δραστηριοτήτων;
      Πότε θα μας κάνουν μιά ενημέρωση γιά να ξέρουμε αν τελικά είμαστε ή όχι σπόνσορες του ίδιου του εαυτού μας και εννοώ τα χρήματα που θα πάρουν (και καλά να τα πάρουν) τα παιδιά που θα πάνε έξω; Γιατί εγώ πιστεύω ότι τα χρήματα βγαίνουν από τους αγώνες και θα μπορούσαν να είναι περισσότερα.
      Ποιά κέρδη περιμένουν από το Ακρόπολις; Αυτά που πήγαν σε ιδιώτη και θα πάνε και πάλι σε άλλον ιδιώτη ο οποίος κατάλαβε ότι το ποτάμι κατεβάζει νερό και πήρε τη θέση του προηγούμενου; Πως θα επιστρέψουν αυτά τα κέρδη από τον ιδιώτη σε εμένα (εννοώ τους αγώνες);

Όποιος έχει το κουράγιο από τους Διοικούντες, και επειδή οι διοικούντες αποφεύγουν να μας κοιτάνε στα μάτια, ας μας κοιτάξει στα μάτια κάποιος από τους συνεργάτες των διοικούντων που είναι, κατά τα λεγόμενά τους, περισσότερο κοντά μας, και να μας πει αν γνωρίζει τελικά πόσο μεγάλη είναι η πίτα των αγώνων και πόσα μένουν ή πόσα θα μπορούσαν να μένουν από αυτό τό τζέρτζελο. Αν γνωρίζει και σιωπά τότε καλύπτει τους υπόλοιπους.
      Βαρέθηκα κύριε GfP να μας θεωρούν βλάκες.
      Θέλουμε να κάνουμε το βλάκα επειδή θέλουμε να τρέχουμε. Ξέρουμε όλοι το σκηνικό, τό θέατρο, τους πρωταγωνιστές, τους κομπάρσους, τους φροντιστές και αυτούς που είναι στα παρασκήνια. ΄Ετσι κάθε προσπάθεια οποιουδήποτε και από οπουδήποτε και αν κατευεθύνεται γιά να μας παραπλανήσει είναι τουλάχιστον χαζή.
      Η 'συνέντευξη' του προέδρου δεν έφερε τίποτε καινούργιο. Ενδιαφέρον μηδέν. Τώρα τα υπόλοιπα είναι βερεσέ όταν οι αποφάσεις που αφορούν το 2006 δείχνουν ότι οι άνθρωποπι έχουν βάλει στόχο, γιά την επίοτευξη του οποίου δεν μας υπολογίζουν. Απλά μας χρησιμοποιούν.
      Υ.Γ.
      Υποψιάζομαι ότι κάποιοι από το φόρουμ κυκλοφορούν πληροφορίες με τα πραγματικά μας ονόματα. Αν πραγματικά συμβαίνει τότε το λιγότερο που θα μπορούσα να πω είναι ότι είναι ανέντιμο γιά τους υπεύθυνους να μην μπορούν να το ελέγξουν.

kri.kri

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • G
        georgetabs last edited by

Ο χρήστης ΝΑΣΕΝΑ έγραψε:

ΝΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ (ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΑΜΠΟΥΡΑΤΕΤΟΙΕ ΠΟΥ ΔΙΘΕΝ ΔΕ ΠΙΑΝΕΙΣ ΔΕ ΒΛΕΠΕΙΣ)

Βρε εκεί θα ήμουν, ευκαιρία να τεστάρω τα όβερμπούστ μου!!

Αλλά το κανάλι που δεν πιάνει στην απέναντι άκρη του δρόμου, πώς να το πιάσω (και δήθεν και ξεδήθεν) στην Ελβετία, μου λες;;

1 Reply Last reply Reply Quote 2
        • G
          glf last edited by

Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:

Ενα απο αυτα που ειπε ο προεδρος και φυσικα κανεις δεν μπορει να διαφωνησει ειναι οτι ο στοχος για το Ακροπολις ειναι να βγαζει κερδος το οποιο θα περναει στους υπολοιπους αγωνες.

θα προτιμούσα μη 'μετρητά' όταν λέω χρήμα.

να ανέβει η ποιότητα των αγώνων. να ελέγχονται οι λέσχες. να μπουν αντιπροσωπείες. να μπούν αντιπρόσωποι της περιφέρειας. να ανέβει το σπορ. να δωθούν οι σωστοί αγώνες στις λέσχες της περιφέρειας. να ενδιαφερθεί πιο πολύς κόσμος. να έρθουν και οι εξωτερικοί χορηγοί των οδηγών.

τα έγραψα με ορισμένη σειρά..

1 Reply Last reply Reply Quote 1
          • A
            apr last edited by

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ SEVEN , ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΤΕ , ΟΤΑΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Ο ΕΝΑΣ ΑΠ'ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΕΧΕΙ ΙQ , ΤΟΤΕ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΤΟ ΠΑΛΕΥΕΙ .

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ , ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΝΤΩΣ , ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΤΟ ΒΛΕΜΑ ΤΗΣ ΑΜΗΧΑΝΙΑΣ ΩΣ ΤΣΑΝΤΙΛΑΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΕ ΣΤΗΝ ΕΘΕΑ ΜΕΡΙΑ , ΕΝ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΒΛΕΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΟΑΑ , ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΘΑΡΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΜΨΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ , ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΣΤΟΛΕΣ , ΚΑΙ ΠΛΗΡΗ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ .

Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΗ ΠΙΣΤΕΥΩ , ΟΤΙ ΤAΡΑΞΕ ΤΑ ΝΕΚΡΑ ΕΩΣ ΔΕΙΛΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΑΡΚΕΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ , ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΟΤΟΥΛΕΣ ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ , ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΟΚΟΡΑΚΙΑ LIFE-STYLE (?)OEO , STIS ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ .

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ , ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ'ΒΓΑΛΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ , ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ , ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΣΟΙ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΑΝ , ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ .

Υ.Γ. ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑ , ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ , ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΝΙΓΕΙ , ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΚΟΥΡΑΣΕ .

• A
              amaxopoulos last edited by

Πραγματικα η μερα με τη νυχτα ,οσον αφορα τις δυο διαφορετιες 'μεριες' που ηρθαν σε αντιπαραθεση χθες.
              Για τον Κο Μανιατοπουλο δυο-τρια ειναι τα συμπερασματα.
              Η κρυβει αυτο που θελει πραγματικα να κανει(μαλλον ευσεβεις σκεψεις απο μερους μου)
              Η κακως πηρε αυτη τη θεση,αφου νομιζει οτι ειναι δικια του η εταιρεια ενω στην πραγματικοτητα ειναι υπαλληλος μας.
              Πολλα απο αυτα που ειπωθηκαν απο μερους του ηταν γελοια.
              Οπως για παραδειγμα οτι οι αγωνιζομενοι δεν υπαρχουν χωρις τους οργανωτες και τους κριτες....(μπερδεμενο τον βρισκω)
              Μεχρι και ο Φωτεινελλης του απαντησε οτι αμα θελουν πανε στα 'λιμανακια'(η οπου αλλου μπορουσε να συμπληρωσει καποιος και να τρεξουν για παρτη τους)
              Για τους κριτες και τις οργανωσεις δεν μας ειπανε τι θα κανουν χωρις τους αγωνιζομενους.Θα κουνανε σημαιακια στα δημοσια εργα των δρομων?
              Γενικα ηταν μια αντιπαραθεση που μας στεναχωρησε ολους οσον αφορα το επιπεδο του προεδρου της ΕΘΕΑ και τις σκεψεις του,ενω λογικα σε καιρια ερωτηματα ΔΕΝ απαντησε....

ΤΟ αποκορυφωμα ηταν οταν στην αρχη πηρε τηλεφωνο ο προεδρος του ΣΟΑΑΒΕ και ενω τα ειπε ολα μελι-γαλα,και απλα ειπε οτι υπαρχουν τα αιωνια προβληματα που δεν λυνονται σε ενα χρονο(και θεωρητικα στηριξε την ΕΘΕΑ η τουλαχιστον δεν ηρθε σε αμεση αντιπαραθεση)
              οταν εκλεισε το τηλεφωνο ο Κος Μανιατοπουλος ως αλλος βασιλευς ειπε οτι 'εγω δεν εχω θεση εδω ,αν προκειται να επεμβαινουν και αλλοι στη συζητηση, να φυγω'Ολα αυτα χωρις να ειπωθει κατι κακο εναντιον του....
              Τα συμπερασματα δικα σας.....

1 Reply Last reply Reply Quote 2
              • P
                platis last edited by

Ευτυχως δεν παρακολουθησα τη συζητηση.( Εχω και πιεση ξερετε!!!) Δυσκολα πλεον θ αλλαξω την αποψη μου για την διοικηση του σπορ, αυτη που εχω εκφρασει απο καιρο:
                Ο Κος Μανιατοπουλος, αξιος και επιτυχημενος κατα γενικη ομολογια Manager και επιχειρηματιας, διοικει το σπορ με τον ιδιο τροπο με τον οποιο θα διοικουσε μια Α.Ε.. Ομως το σπορ κι οι Α.Ε. εχουν τελειως διαφορετικους στοχους. Το σπορ ναχει κερδος σε ανθρωπινη παρουσια, η Α.Ε. κερδος σε χρημα.
                Ισως να υπαρχει ακομη χρονος να συνειδητοποιησει αυτη αυτη την διαφορα ο Προεδρος. Πριν οι υποτελεις (που δεν πληρωνονται αλλα πληρωνουν) δυστροπησουν . Τοτε τη ζημια θα την πληρωσει το σπορ και κανεις αλλος.
                Δεν μπορω να μην γραψω οτι απο εναν ανθρωπο που με τοσο πεισμα και δυναμη διεκδικησε πριν χρονια το δικηο του ως αθλητης,θα περιμενα μια αλλη σταση που να μην θυμιζει οτι ξεχναει τις ριζες του.
                Για να μην ειμαι αδικος βεβαια, υποστηριζω και την αποψη οτι ο χωρος χρειαζεται νοικοκυρεμα. Αλλα βρε αδερφε, αυτο μπορει να γινει με λιγο βαθυτερο σεβασμο στις δημοκρατικες διαδικασιες και την εξασφαλιση ευρυτερης συναινεσης.
                Κλεινοντας, πρεπει να ξανασταθω στην ρεαλιστικη αποψη οτι λυσεις στα οσα προκυπτουν απο τις κατα την γνωμη μου λαθεμενες στρατηγικη και τακτικη του Προεδρου, μπορουν να δοθουν μονο με την συσπειρωση ΟΛΩΝ μας γυρω απο τον ΣΟΑΑ.
                Καλημερα σ ολους.

Υ.Γ. Οπως θα καταλαβατε, ειμαι αντιθετος σε πολλα απ οσα συμβαινουν. Ομως αυτο που μου τρυπαει το μυαλο ειναι το 'τρεχει οποιος εχει λεφτα'.
                Εκφραση τουλαχιστον ατυχης (ναι ρε Τσαδαρη, αληθεια ειναι και ισχυει σημερα) που ομως δεν μπορει να ειναι οδηγος δρασης ενος Προεδρου που σαν κυριο εργο εχει την προωθηση και διαδοση του σπορ σε ολα τα κοινωνικα στρωματα. Και για να διαδοθει αυτο το σπορ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ ( τα target Groups των διαφημιστων) πρεπει ναναι προσιτο οικονομικα. Διαφωνειτε κ. Προεδρε? Η μηπως θελετε να το κανετε Life Style Hobby?

1 Reply Last reply Reply Quote 1
                • N
                  nass last edited by

Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
                  Οπως για παραδειγμα οτι οι αγωνιζομενοι δεν υπαρχουν χωρις τους οργανωτες και τους κριτες....(μπερδεμενο τον βρισκω)
                  Μεχρι και ο Φωτεινελλης του απαντησε οτι αμα θελουν πανε στα 'λιμανακια'(η οπου αλλου μπορουσε να συμπληρωσει καποιος και να τρεξουν για παρτη τους)
                  Για τους κριτες και τις οργανωσεις δεν μας ειπανε τι θα κανουν χωρις τους αγωνιζομενους.Θα κουνανε σημαιακια στα δημοσια εργα των δρομων?

Βρε συ, γιατί πρέπει ντε και καλά να υπάρχει αυτή η αντιπαράθεση ?
                  Στο βαθμό που κάποιος εμπλεκόμενος (αγωνιζόμενος, οργανωτής, κριτής) είναι ερασιτέχνης και κάνει χόμπι, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΝΕΝΑΝ. Αν δεν θέλει ή δεν τον αφήνουν να το κάνει, το κόβει και κάνει κάτι άλλο. Δεν κάνουν χάρη σε κανέναν οργανωτή ή κριτή οι ερασιτέχνες αγωνιζόμενοι που τρέχουν, την πλάκα τους κάνουν. Ούτε κάνουν χάρη σε κανέναν αγωνιζόμενο οι κριτές που κουνάνε τις σημαίες, επίσης την πλάκα τους κάνουν.

Αν όμως και οι μεν και οι δε αποφασίσουν να συμμετέχουν, τότε όλοι έχουν ανάγκη όλους τους άλλους. Δε γίνεται αγώνας ούτε χωρίς αγωνιζόμενους αλλά ούτε και χωρίς οργανωτές-κριτές. Δεν αντιλέγω πως η 'ουσία' των αγώνων είναι οι αγωνιζόμενοι, αλλά και οι οργανωτές-κριτές είναι 100% απαραίτητοι.

Φυσικά αν δε μιλάμε για ερασιτέχνες αλλά για επαγγελματίες (είτε οργανωτές είτε αγωνιζόμενους είτε προετοιμαστές - επαγγελματίες είτε ακόμα και κριτές (και επαγγελματίας δε σημαίνει 'βγάζω αυτό το χαρτζιλίκι της αποζημίωσης', σημαίνει 'βγάζω σοβαρό, σε σχέση με τα υπόλοιπα εισοδήματά μου, εισόδημα')) τότε δεν ισχύουν τα παραπάνω. Ομως επαγγελματίες αγωνιζόμενοι ή κριτές υπάρχουν ελάχιστοι και πολύ λίγοι οργανωτές.

Οσο για το επιχείρημα περί Λιμανακίων, δεν είναι απλώς γελοίο, είναι και τραγικό Δεν σε εμπόδισε κανείς να πας στα Λιμανάκια ή στα Μέγαρα ή στις Σέρρες για ιδιωτική σου χρήση. Αλλά για να συμμετέχεις σε αγώνες σημαίνει πως εκτιμάς πράγματα που μόνο οι αγώνες σου δίνουν (από την όποια ασφάλεια μέχρι την όποια διασφάλιση του ευ αγωνίζεσθαι, δε φαντάζομαι να μπούμε σε συγκρίσεις τώρα) και άρα το να συγκρίνεις Λιμανάκια με Αχαιό σημαίνει πως δεν εκτιμάς και δεν καταλαβαίνεις τη διαφορά. Και αυτό είναι ακόμα χειρότερο αν είσαι και παρουσιαστής εκπομπής για τους αγώνες

• M
                    malsot last edited by

nass είμαι μαζί σου 110%!

• A

Συγνωμη,αλλα θα διαφωνησω,κατα 90% οι λογοι που πληρωνουμε το παραβολο συμμετοχης,τη λισανς κλπ,(και αρα συμμετεχουμε σε 'επισημο' αγωνα) ειναι το ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ.Για ολα τα υπολοιπα(ισοτητα,κανονες,διαφημιση,κερδος,νομιμοτητα,ασφαλεια,κλπ)υπαρχει παντα μια αμφισβητηση και μια αμφιβολια,ενω στις περισσοτερες των περιπτωσεων που εχουμε αναρωτηθει(η εχουμε κληθει να προβληματιστουμε) αν προσφερεται κατι αλλο,η απαντηση δεν ειναι τοσο κολακευτικη.......Παραδειγματα πρακτικα απειρα.
                      Απο τα πιο απλα ειναι οτι ενω ειναι επισημος αγωνας (με αδειες ,με τη βουλα του υπουργειου δημοσιας ταξης!!!!(ε?),κλπ με τα ουλα του)κονταινουμε το Μερκουρη επειδη εχουμε βαφτισια στην ταβερνα του Μπαρμπα Μιχαλη......
                      Καλυτερα να τον κλειναμε τον δρομο μια παρεουλα.....Αυτο σημαινει 'λιμανακια'....

• A

Για οποιον δεν καταλαβαινει ,και σκεφτεται περιεργα.
                        Δεν λεω κατι κακο για κριτες,οργανωτες και λοιπους.
                        Λεω οτι εγω παω βολτα με το τουτου μου στην Πεντελη,εστω και αν κινουμαι επικινδυνα και παρανομα.(η νομιμα σε Μεγαρα και Σερρες)
                        Ο κριτης,οργανωτης και λοιπος( ) θα παει για να κανει το 'κεφι' του στη Πεντελη παρατηρωντας τους εκδρομεις και κουνοντας τους σημαιακια και δινοντας τους καρνε??
                        Τα λεω μωρουδιστικα για να ξεκαθαρισουμε οτι δεν υπαρχει καμια αντιπαραθεση για τα προφανη.

• N
                          nass last edited by

Θα κάνει κάτι άλλο! Μπορεί να κάνει το ίδιο που θα κάνεις και εσύ... Πάρτο απόφαση: δεν σε έχει ανάγκη για να διασκεδάσει, διότι περί αυτού πρόκειται. Το λες σαν η ΥΠΑΡΞΗ του να περιστρέφεται γύρω από τις σημαίες, που δεν ισχύει. Ο άλλος αγωνιζόμενος στη Θεσσαλονίκη έλεγε, πολύ υποτιμητικά: 'τι θα κάνει χωρίς εμένα ο κριτής, θα πουλάει μαλλί της γριάς στο Λευκό Πύργο' ? Σιγά ρε φίλε, που δεν μπορούν να ζήσουν οι κριτές χωρίς τους αγωνιζόμενους...

Οποιος νομίζει πως συμμετέχοντας σε αγώνες από οποιοδήποτε πόστο (αγωνιζόμενος, οργανωτής, κριτής) κάνει χάρη σε οποιοδήποτε άλλο, και πως αυτός ο άλλος τον έχει ανάγκη, είναι μακράν νυχτωμένος και έχει μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του.

Εξαιρούνται, όπως είπαμε, οι πάσης φύσεως επαγγελματίες.

Οσο για τη σύγκριση αγώνων-Λιμανακίων, είναι θλιβερή όταν την κάνει ένας αγωνιζόμενος και επικίνδυνη έως τραγική όταν την κάνει δημόσια ένας οποιοσδήποτε Φωτεινέλης (δεν ξέρω τι ακριβώς είπε ο άνθρωπος, οπότε κρατάω και μια πισινή, αν είναι δηλ. έτσι όπως τα κατάλαβα). Οποιος δεν καταλαβαίνει τη διαφορά μάλλον εκπέμπει σε τελείως διαφορετική συχνότητα.

• A

Δεν με ενδιαφερει αν με εχει αναγκη.
                            Εγω σιγουρα δεν εχω αναγκη 'διασκεδαζοντα' κριτη.
                            Καλυτερα να μην κανανε τον ραλλυ ΕΛΠΑ του 2003(διορθωσα την ημερομηνια...),αφου και χαρη στη 'ετοιμοτητα' των οργανωτων,ειχαμε περα απο την πρωτη εξοδο αλλες δυο εξοδους αυτοκινητων σε σημειο που υπηρχε κριτης ,που επρεπε μετα την πρωτη εξοδο να κοβει ο ιδιος ,η να εβαζε καποιον αλλο(τον χωροφυλακα που υπηρχε,παραδειγματος χαρη) τα επερχομενα αγωνιστικα.
                            Τοτε θα μιλαγαμε για ατυχια,τωρα μιλαμε για δολοφονικο λαθος/απραγια του κριτη και κατ επεκταση της οργανωσης.Χιλιες φορες με τετοιους κριτες να μην γινονται αγωνες.
                            Οπως τον ανευθυνο κριτη στον Αγ Κωσταντινο που ΑΦΗΣΕ να παρουν/βγαλουν τραυματια απειροι/ανεκπαιδευτοι ανθρωποι μεσα απο το αγωνιστικο και δεν μπορεσε να επιβληθει της καταστασεως!!!!!!(ευτυχως που δεν ειχε προβλημα με την σπονδυλικη του στηλη)
                            Με τετοιο προσωπικο* ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΓΩΝΑΣ.
                            Για αυτο μην μπερδευεσαι και λες 'παρτο αποφαση,δεν σε εχει αναγκη για να διασκεδασει'
                            ΔΕΝ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ Ο ΚΑΘΕ ........
                            Ας καθοταν θεατης ο καθε λογης καρυδι που παιρνει το χαρτζιλικακι του.
                            Εγω δεν παιρνω τιποτα ,μονο δινω και ΑΠΑΙΤΩ!!!!

*το οποιο προσωπικο δειχνει την αξια του στα δυσκολα και οχι στα 'ολα τελεια'

• G
                              georgetabs last edited by

Δημήτρη, προφανώς αναφέρεσαι στο ΕΛΠΑ 2003, και όχι 2004 όπως γράφεις, όπου όσο θυμάμαι δεν έγινε κάτι το αξιόμεμπτον...

Με την ευκαιρία να πω πως ναι, αγώνες χωρίς κριτές ΔΕΝ γίνονται.

Όμως αυτό που λέει ο Δημήτρης είναι άλλο.
                              Ο αγωνιζόμενος αν κάποια μέρα παύσουν οι αγώνες μπορεί να κάνει ΤΟ ΙΔΙΟ χόμπι (οδήγηση στο όριο) και μόνος του, ή με άλλους σαν αυτόν, φυσικά με το φόβο των κυρώσεων του νόμου, και φυσικά με τον τρόμο και την ευθύνη επιπτώσεων στην ασφάλεια τρίτων.
                              Ο κριτής αντίθετα αν παύσουν κάποια μέρα οι αγώνες θα πρέπει να βρεί άλλο χόμπι.
                              Αυτό χωρίς διάθεση μείωσης των κριτών και του έργου τους φυσικά.

Εκ πρώτης όψεως τα όποια 'λιμανάκια' ακούγονται ανεύθυνα. Από κάποιο σημείο κι έπειτα όμως, αν τα παρελκόμενα των αγώνων(*) γίνουν ενοχλητικά/δυσβάσταχτα πέραν ενός ορισμένου σημείου, παίρνεις τα κουβαδάκια σου και πάς σε άλλες παραλιούλες, ή λιμανάκια...
                              Ανεύθυνο; Σε ενοχλεί και εσένα τον ίδιον, αλλά αν το άλλο φτάνει να σε πονά περισσότερο;

(*)παράβολα, κανονισμοί, ουσιαστικά απαγόρευση επαρκούς γνώσης του δρόμου, τρύπιοι έλεγχοι στους κανόνες, πλήρης απάθεια της ΕΘΕΑ στα προβλήματα, τριτοκοσμική συμπεριφορά και αντιμετώπιση προς αγωνιζομένους, ελλιπής πληροφόρηση, αν δεν πληρώσεις δεν μαθαίνεις τι αγοράζεις, αν κάτι πάει στραβά στα τέτοια μας, ας πρόσεχες ας μην έτρεχες, αγώνες 12ωρης (και βάλε) διάρκειας για 60 αγωνιστικά χιλιόμετρα, κλπ κλπ κλπ που ΕΠΙΛΕΓΕΙ να αδιαφορεί (ή και να ενισχύει) η αρχή του σπορ...

• A

Nαι,στο ΕΛΠΑ του 2003 αναφερομαι.....

• First post
                                  Last post
                                • 1
                                • 2
                                • 2 / 2
                                • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
                                  • ΕΛΛΑΔΑ