-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
'Άβρεχτος πέρασε ο Παναθηναϊκός από την Ιταλία. Αν είχαν κερδίσει οι Τούρκοι θα είχε δει τα ραδίκια ανάποδα. Τώρα, όμως, παραμένει φαβορί. Και είναι φαβορί γιατί αν κάνει το 4/4 είναι πρώτος και με 3/4 έχει σοβαρές πιθανότητες για τη δεύτερη θέση.'
Όπως και να χει,θέλει ΤΕΡΑΣΤΙΑ προσοχή την επόμενη εβδομάδα.
Τον βλέπω τον Θανάσαρο να εισβάλει με την βρεγμένη από τον ιδρώτα εμπριμέ γραβάτα του στο παρκέ εκεί γύρω στην 4η περίοδο και να φτύνει προς πάσα κατεύθυνση..
Ο Παυλάρας πάλι θα έχει στήσει τη θηλιά και θα περιμένει εναγωνίως τη λήξη για να δει αν θα τη σφίξει γύρω από το λαιμό του ή θα κατέβει στα αποδυτήρια να τάξει πριμΕλπίζω να είμαι ''μέσα'',οπότε να περιμένεις φωτογραφικό υλικό
Υ.Γ:Με 4/4 εννοείται ότι θα βγούμε πρώτοι,αρκεί να καλύψουμε και τις διαφορές του πρώτου γύρου.
Το θέμα είναι ότι αν δεν κάτσει το 4/4 τί γίνεται;Σ'αυτή την περίπτωση τα διπλά των άλλων μάλλον δεν μας βολεύουν.Κάτι τέτοιο υποστήριξαν και οι Μπραουδάκης,Συρίγος(πατήρ και υιός) αν τους κατάλαβα καλά.
Υ.Γ2:Το βλέπω τώρα το ματσάκι στο συνδρομητικό και αρχίζω να πιστεύω πως ΤΖΑΜΠΑ το χάσαμε κι αυτό -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Κι εγω υπερ της λαϊκής βασης ειμαι! Οπως φαινεται, όμως, στην Ελλάδα που ολοι θελουν να λεγονται Προεδροι δε δουλεύουν αυτα τα συστηματα... Κι αυτός ο Δαμιανιδης, πολύ λαμόγιο μου φαινεται. Τεσπα, ας εχει οποιος θελει τις μετοχες, αρκει οι αποφασεις να λαμβανονται από εναν. Δε θελει δημοκρατια η διοικηση ενος αθλητικου σωματειου.Μην το λες οτι ο Γιαννακης δεν παει σε ΟΣΦΠ (μακαρι)-ΠΑΟ (λιγοτερο πιθανο, αλήθεια). Μπορει επισης να μεινει φουλ-ταιμ στην εθνική, αν δεν φτιαξουν τα πραγματα στον Αρη.
Δεν το εκανα γαργαρα για τον Σιγαλα Αλλά το 'κορυφαιος' ειναι σχετικό... Δε σας συμφερει πάντως να ειναι αυτός ο καλύτερός σας!
7 ξενους εχετε αμα μετρησεις τον Πετροβιτς για Ελληνα Που είναι, οσο είμαι εγω από το Τουρκμενισταν
(5 Αμερικανοι+Παντους+Κουλ+Πετροβιτς=8 )Δεν είναι λαϊκή βάση. Πολυμετοχικότητα είναι. Πολυ επιχειρηματίες μαζί που συνεισφέρουν στο μπάτζετ της ομάδας. Σήμερα μπήκαν και οι Παπαπέτρου και Νικολαϊδης! Πριν από αυτό δεν είχαμε λεφτά να πληρώσουμε το ρεύμα, τώρα έχουμε αν δε κάνω λάθος το τρίτο μεγαλύτερο μπάτζετ και μια σχετική οικονομική άνεση. Γι' αυτό λέω ότι μου αρέσει αυτό το μοντέλο. Όσο είχαμε έναν κεφαλή, ασπρή μέρα δεν είδαμε.
Ο Δαμιανίδης μπορεί να σου φαίνεται λαμόγιο, εμείς πάντως πρέπει να του κάνουμε άγαλμα γιατί μας έσωσε από τη διάλυση. Ήταν ο μόνος που ασχολήθηκε όταν δεν υπήρχε ΤΙΠΟΤΑ. Και το παρόν μοντέλο οφείλεται κυρίως σ΄αυτόν. Είναι μακράν ο πιο επιτυχημένος παράγοντας του Άρη και χωρίς να έχει φράγκα.Για τον Γιαννάκη είπα ότι δεν πάει σε ΟΣΦΠ-ΠΑΟ γιατι μου φαίνεται ότι θα κρατήσουν τους προπονητές τους. Ο Καζλάουσκας δε μου φαίνεται τόσο χάλιας όσο λέτε. Εννοείται ότι θεωρώ τον Γιαννάκη καλύτερο.
Όταν λες να φτιάξουν τα πράγματα στον Άρη τι εννοείς; Μετά από πάρα πολύ καιρο προβλήματα οικονομικά δεν έχουμε, σχετικά καλή ομάδα έχουμε, κόσμο έχουμε, αμά βγούμε και ευρωλίγκα όλα θετικά είναι.Για το Σιγάλα εννοείται ότι δεν τον έχουμε για κορυφαίο (άσχετο αν στο σιγκεκριμένο παιχνίδι ήταν) απλά 'στην λέω' λίγο γιατι τον είχες χαρακτηρίσει τελειωμένο. Εγώ επιμένω ότι ήταν πολύ καλή κίνηση η αποκτησή του.
Στους ξένους δεν διαφωνούμε στον Πέτροβιτς, τον Τέιλορ δεν μετράω που στην Ελλάδα δεν παίζει. Στο Uleb όντως οχτω είναι. Πάντως αν έχω κοινοτικούς σαν τον Στακ και τον Πάντιους δεν με χαλάει να μην έχω Έλληνες. Αν έχω σαν τον Κουλ με χαλάει.
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Δεν είναι λαϊκή βάση. Πολυμετοχικότητα είναι. Πολυ επιχειρηματίες μαζί που συνεισφέρουν στο μπάτζετ της ομάδας. Σήμερα μπήκαν και οι Παπαπέτρου και Νικολαϊδης! Πριν από αυτό δεν είχαμε λεφτά να πληρώσουμε το ρεύμα, τώρα έχουμε αν δε κάνω λάθος το τρίτο μεγαλύτερο μπάτζετ και μια σχετική οικονομική άνεση. Γι' αυτό λέω ότι μου αρέσει αυτό το μοντέλο. Όσο είχαμε έναν κεφαλή, ασπρή μέρα δεν είδαμε.
Ο Δαμιανίδης μπορεί να σου φαίνεται λαμόγιο, εμείς πάντως πρέπει να του κάνουμε άγαλμα γιατί μας έσωσε από τη διάλυση. Ήταν ο μόνος που ασχολήθηκε όταν δεν υπήρχε ΤΙΠΟΤΑ. Και το παρόν μοντέλο οφείλεται κυρίως σ΄αυτόν. Είναι μακράν ο πιο επιτυχημένος παράγοντας του Άρη και χωρίς να έχει φράγκα.Για τον Γιαννάκη είπα ότι δεν πάει σε ΟΣΦΠ-ΠΑΟ γιατι μου φαίνεται ότι θα κρατήσουν τους προπονητές τους. Ο Καζλάουσκας δε μου φαίνεται τόσο χάλιας όσο λέτε. Εννοείται ότι θεωρώ τον Γιαννάκη καλύτερο.
Όταν λες να φτιάξουν τα πράγματα στον Άρη τι εννοείς; Μετά από πάρα πολύ καιρο προβλήματα οικονομικά δεν έχουμε, σχετικά καλή ομάδα έχουμε, κόσμο έχουμε, αμά βγούμε και ευρωλίγκα όλα θετικά είναι.Για το Σιγάλα εννοείται ότι δεν τον έχουμε για κορυφαίο (άσχετο αν στο σιγκεκριμένο παιχνίδι ήταν) απλά 'στην λέω' λίγο γιατι τον είχες χαρακτηρίσει τελειωμένο. Εγώ επιμένω ότι ήταν πολύ καλή κίνηση η αποκτησή του.
Στους ξένους δεν διαφωνούμε στον Πέτροβιτς, τον Τέιλορ δεν μετράω που στην Ελλάδα δεν παίζει. Στο Uleb όντως οχτω είναι. Πάντως αν έχω κοινοτικούς σαν τον Στακ και τον Πάντιους δεν με χαλάει να μην έχω Έλληνες. Αν έχω σαν τον Κουλ με χαλάει.
Ο,τι κι αν ειναι, μπλεκονται πολλοί στις αποφασεις και αυτό δεν ειναι καλό.... Ας εχουν ολοι μετοχες, αυτο δεν ειναι κακό, αλλά ενας πρεπει να κυβερναει. Στο τελος ας δινει αναφορα κι ας κρινεται για τις αποφασεις του. Στο τελος ομως. Δες πχ τι εγινε στο θεμα Ζουρου...
Αυτα πρεπει να επιλυθούν (και να βρεθούν χρηματα για να σταθει ο Αρης στην Ευρωλίγκα, οπου πρεπει - οικονομικα - ν' ανεβει κι αλλο επιπεδο) για να το σκεφτεί σοβαρα ο καθε Γιαννακης και να μην καταληγετε με αστειους τυπου Ματσον. Ο Καζλαουσκας ειναι μαπας. Δεν το συζηταω που κοιμαται στον παγκο, κολλαει και με μερικους παικτες και δεν ξεκολλαει με τιποτα. Με την ομαδα που εχουμε (- τον Λιουις + εναν σοβαρο ξενο + ενα πλειμεικερ ακομα) πηγαιναμε χαλαρα Πραγα, χωρις πολλά, πολλα. Τωρα θα ιδρωσουμε και αν...
Για τον Σιγαλα επιμενω οτι ειναι τελειωμενος. Ειναι βεβαια τυπος που δεν θα κολλαει απλα ενσημα ακομα και στα 40 του, αλλα αντιπροσωπευει ενα μπασκετ αλλης εποχης. Ειναι ζητημα να παιζει ενα ματς στα 10 (οχι επειδη δεν θελει, αλλα επειδη δεν μπορει). Δεν ειναι κριτηριο αυτο.
Το θεμα με τους ξενους ειναι πιο πολυπλοκο απο το ποσο καλος ή κακος ειναι ο καθενας. Δεν μπορεις να χτισεις επανω τους. Σημερα ειναι, αυριο δεν ειναι και φτου κι απ' την αρχη. Αμα βαλεις και τον τελειωμενο Σιγαλα, ποσοι απο αυτους που παιζουν φετος εισαι σιγουρος οτι θα παιζουν και του χρονου; 2; 3;......
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Το θέμα είναι ότι αν δεν κάτσει το 4/4 τί γίνεται;Σ'αυτή την περίπτωση
Se αυτή την περίπτωση θα 'σταυρώσουμε' με την ΤΣΣΚΑ με μειονέκτημα έδρας, πράγμα το οποίο απεύχομαι, διότι συμπαθώ πολύ το Messina και δε θέλω να στεναχωρηθεί.
(λέω καμια μαλακία ,Γιάννη, μπας και πάρω κουράγιο)
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
( μπας και πάρω κουράγιο)
Τότε σε συμβουλεύω να μην δεις το τελευταίο λεπτό του χθεσινού αγώνα... Όταν παίζεις όμως με 4αρι τον Παπανικολάου(α ρε Ζέλικο εσύ και οι εμμονές σου)λογικό είναι(λέμε τώρα)ο Λάκοβιτς(τελικά αυτός και λίγα ακούει από τον Ομπράντοβιτς )να μαλακίζεται από τη (νοητή)γραμμή των 10.25
Το χθεσινό το ματς το είχαμε άνετα.Κάναμε Ο,ΤΙ μπορούσαμε για να το χάσουμε.
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
( μπας και πάρω κουράγιο)
Τότε σε συμβουλεύω να μην δεις το τελευταίο λεπτό του χθεσινού αγώνα... Όταν παίζεις όμως με 4αρι τον Παπανικολάου(α ρε Ζέλικο εσύ και οι εμμονές σου)λογικό είναι(λέμε τώρα)ο Λάκοβιτς(τελικά αυτός και λίγα ακούει από τον Ομπράντοβιτς )να μαλακίζεται από τη (νοητή)γραμμή των 10.25
Το χθεσινό το ματς το είχαμε άνετα.Κάναμε Ο,ΤΙ μπορούσαμε για να το χάσουμε.
ειδα ενα δεκαλεπτο στην επαναληψη χθες το βραδυ απο το ματς στο τρεβιζο...πως τα καταφερε και εχασε ο παο απο αυτη τη μπενετον μονο αυτος το ξερει...με εξαιρεση τον μπαρνιανι ο οποιος βομβαρδισε μονο στο πρωτο ημιχρονο, τον σισκαουσκας και λιγο τον αμερικανο τους το νικολας η υπολοιπη ομαδα ειναι για τα πανηγυρια...καταλαβαινει κανεις πως επαιζε ο παο.....
-
(edit: διπλό ποστ)
-
Έτσι για την ιστορία να βάλω μερικά στατιστικά για τον Τόμιτς γιατί μερικοί μου είπαν εχθές (όχι εδώ στο φόρουμ) 'σιγά τον παίχτη '
Πηγή Sport.24 (πριν από μερικές εβδομάδες)
*Πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού στην Ελλάδα, με 2911 πόντους. Δεύτερος είναι ο Πάσπαλιε (2531), τρίτος ο Τάρλατς (2503), τέταρτος ο Παπανικολάου (1752), πέμπτος ο Μανιάτης (1672).
*Πρώτος σε συμμετοχές στην Ελλάδα με 383. Δεύτερος είναι ο Τάρλατς (224), τρίτος ο Σιγάλας (222), τέταρτος ο Παπανικολάου (216), πέμπτος ο Καμπούρης (216).
*Πρώτος στις ασίστ στην Ελλάδα με 801. Δεύτερος είναι ο Σιγάλας (462), τρίτος ο Ρίβερς (376), τέταρτος ο Παπανικολάου (9233), πέμπτος ο Μπακατσιάς (219),
*Πρώτος στα κλεψίματα στην Ελλάδα με 287. Δεύτερος είναι ο Σιγάλας (229), τρίτος ο Ρίβερς (169), τέταρτος ο Παπανικολάου (145), πέμπτος ο Καμπούρης (134).
-
Πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού στην Ευρώπη με 1482 πόντους. Δεύτερος είναι ο Τάρλατς (1384), τρίτος ο Φασούλας (885), τέταρτος ο Πάσπαλιε 851, πέμπτος ο Παπανικολάου με 848.
-
Πρώτος σε συμμετοχές στην Ευρώπη με 214. Δεύτερος είναι ο Τάρλατς με 121, τρίτος ο Παπανικολάου με 112, τέταρτος ο Φασούλας με 105, πέμπτος ο Νάκιτς με 91.
*Πρώτος στις ασίστ στην Ευρώπη με 341. Δεύτερος είναι ο Σιγάλας με 197, τρίτος ο Ρίβερς με 175, τέταρτος ο Παπανικολάου με 89, πέμπτος ο Σιγάλας με 87.
*Πρώτος στα κλεψίματα στην Ευρώπη με 152. Δεύτερος ο Ρίβερς (103), τρίτος ο Τάρλατς (94), τέταρτος ο Παπανικολάου (89), πέμπτος ο Σιγάλας (87).
-
-
Ήταν σπουδαίος παίκτης ο Τόμιτς. Το μοναδικό του 'μειονέκτημα' η έλλειψη θεαματικότητας.
-
Δεν ηταν σπουδαιος παικτης. Ηταν ομως πολύ αποτελεσματικος και δεν κρυφτηκε ποτε σε μεγαλους αγωνες. Τεχνικα ειχε πολλές αδυναμιες και τα φυσικα του χαρισματα ηταν....
Αυτο που ηξερε καλα ο Τομιτς ηταν να επιβιώνει (μετερχομενος καποτε και... ανορθοδοξες μεθοδους) Αυτο του το αναγνωριζω. Σε μια δυσκολη εποχη επεπλευσε, εχοντας αυτον τον τσαμπουκα που ξεχωριζει τους νικητες από τους λουζερ.
Αυτο που ειχε σπουδαιο, ηταν νοοτροπια νικητη.(Επιμενω οτι σε μας τους γαβρους αφησε γλυκοπικρη γευση. Προσωπικα, αυτα δεν τα συγχωρω. Ας ειναι, ομως. Ο χρονος τα γιατρευει αυτα...)
-
Έκανε τη δουλειά του. Μοίραζε τη μπάλα σωστά, έβαζε τα καλάθια που έπρεπε από μακρυά, ηρεμούσε το παιχνίδι ή το έτρεχε, εφάρμοζε σωστά τα συστήματα και όλα αυτά με συνέχεια και σταθερότητα.
Εμένα καθόλου δεν με 'πίκρανε' ο Τόμιτς. Αντιθέτως ο Ολυμπιακός δεν του φέρθηκε όπως έπρεπε, διώχνοντάς τον αρκετά άκομψα.
Edit: δυνατοί φαίνονται οι Λιθουανοί...
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Έκανε τη δουλειά του. Μοίραζε τη μπάλα σωστά, έβαζε τα καλάθια που έπρεπε από μακρυά, ηρεμούσε το παιχνίδι ή το έτρεχε, εφάρμοζε σωστά τα συστήματα και όλα αυτά με συνέχεια και σταθερότητα.Εμένα καθόλου δεν με 'πίκρανε' ο Τόμιτς. Αντιθέτως ο Ολυμπιακός δεν του φέρθηκε όπως έπρεπε, διώχνοντάς τον αρκετά άκομψα.
Edit: δυνατοί φαίνονται οι Λιθουανοί...
Ουσιαστικα δε μοιραζε, διεκπεραίωνε (αν ψαξεις τους Μ.Ο. σε ασιστ, θ' απογοητευτεις). Τα καλαθια τα εβαζε, συμφωνω. Ηρεμουσε το παιχνιδι, αλλα (φυσικα!) ΔΕΝ το ετρεχε, γιατι ΔΕΝ μπορουσε Σταθερος σε γενικες γραμμες ηταν. Το κακο ηταν οτι δεν... ηταν ουτε κλασικος PG (αν και σαν τετοιος ξεκινησε), ουτε κλασικος SG. Ηταν αυτο το, χρησιμο στους προπονητες, κατι αναμεσα, παικτης ρολων δλδ., περιορισμενου ευρους. Επισης ηταν (πολύ) μετριος αμυντικα.
Ο Τομιτς ηταν τσαμπουκας και survivor, νικητης και απαραιτητος στο τοτε στυλ μπασκετ, αλλά μην τρελαθούμε κιόλας, σαν παικτης ηταν υπερτιμημενος. Γι' αυτο δεν επαιξε ποτε σε καμια εθνικη (Σερβιας ή Ελλάδας). Την πικρα μου την αφησε με τα εξωαγωνιστικα. Κι οσο για τη συμπεριφορα του Ολυμπιακου.... σ' αυτη τη ζωη ό,τι πληρωνεις, παίρνεις....
Α ρε Σοφο! Μονος σου πας να τους πάρεις! Αυτός ο Γιονας ειναι και πολύ ρε παιδι μου Την Παναχαϊκή μου μεσα....
-
Θα έχουμε σόου με τον κοκκινοστρατό και τον Σοφόκλα αργότερα.
-
Ελα ρε ΘΡΥΛΑΡΑ!!!!
Ο Σοφο ειχε 25π. (10/12δ., 5/8β.), 5ρ, 1κλ., 1λ., 8 (!!!) κερδ. φαουλ, 1 ασ., 2 τ., σε μολις 24 λεπτα Αμα συνεχισει ετσι, με βλεπω Πραγα το Μαη να κυνηγαω Τσεχες
Αντιπαρερχομαι την ανυπαρξια προπονητη και τη 'συγκλονιστικη' και παλι αποδοση του Λιούις και περιμενω καλύτερες μερες
ΥΓ Η Μπαρτσελονα κερδισε μεσα στη Μαλαγα! Με μια πρωτη θεωρηση βολεύει..... (αν θελουμε την πρωτια, βεβαια, λεω εγω τωρα , τα πραγματα δυσκολεύουν)
-
ΠΙΝΕ ΑΙΜΑ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ. ΠΙΝΕ ΑΙΜΑ. ΠΙΝΕ ΤΟΥΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΟΦΟΚΛΗ ΣΟΦΟΚΛΗΗΗΗ
Ημουν γηπεδο παιδια. Ημουν στο απεναντι πεταλο απο τους οργανωμενους. Το γηπεδο ηταν γεματο (υπηρχαν καμια 30αρια κενες θεσεις στο πεταλο που καθομουν γιατι αυτοι που ειχαν εισητηριο απλα δεν καθονταν στις καρεκλες και ηταν ορθιοι πισω)
Ω τι κοσμος. Καποιες στιγμες νομιζες οτι γινοταν σεισμος.ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΩ ΣΤΟ ΣΟΦΟΚΛΑ. Αυτος ο παικτης δεν σταματιεται απο κανενα. Εχει την δυναμη του Ηρακλη, την ταχυτητα της γκαζελας και το αλμα του βατραχου. Δεν κανω πλακα. Καποιοι ελεγαν οτι δεν εχει αλμα. ΛΑΘΟΣ. Οποιος ειδε το παινχιδι καταλαβε. Και φοβερο αλμα εχει και ταχυτητα .
Δεν υπαρχει σεντερ που να μπορει να τον αντιμετωπισει. ΣΑΚΙΛΟΥΛΗ ΤΡΕΜΕ ΤΟΝ ΣΟΦΟΚΛΑΥ.Γ Μπατιστουλη μην βλεπεις εφιαλτες τα βραδια. Δεν θα σε πονεσει πολυ ο Σοφοκλας.
Υ.Γ2 Καζλαουσκας στην βαρκελωνη απλα δωσε εντολη να περναει η μπαλα στον Σοφοκλη σωστα. ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ
-
contra.gr
''Εκείνος που αρχικά φρόντισε να 'τρομάξει' τους φιλοξενούμενους (πριν αναλάβει δουλειά ο Σχορτσιανίτης) ήταν ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος όντας ο μπροστάρης της αμυντικής βελτίωσης του Ολυμπιακού. Στην επίθεση όλο και κάποιος σκόραρε κλείνοντας γρήγορα-γρήγορα την ψαλίδα (24-25). Η παράλληλη παρουσία του Σχορτσιανίτη στην πεντάδα έδωσε ακόμη περισσότερη δύναμη, με αποτέλεσμα η ελληνική ομάδα να πάρει προβάδισμα τεσσάρων πόντων (32-28) ολοκληρώνοντας το ημίχρονο στο +1 (36-35).Η... παράσταση όμως του 'Baby Shaq' ξεκίνησε μετά την επάνοδο των ομάδων από τα αποδυτήρια. Ποιος Λαβρίνοβιτς, ποιος Μπέαρντ και ποιος Γιανκούνας; Ποιος τον είδε και δεν τον φοβήθηκε. Όποτε ο νεαρός σέντερ του Ολυμπιακού πήρε τη μπάλα, αυτή κατέληξε στο καλάθι των φιλοξενούμενων. Αποτελεσματικός σε κάθε προσπάθειά του (10/12 δίποντα), αλλά συνάμα θεαματικός, αφού εκτός των εύστοχων βολών, οι συνολικά 25 πόντοι προήλθαν από εντυπωσιακά καρφώματα. Στο παλμαρέ του και κοψίματα πάνω σε Φρίμαν και Μπέαρντ που έδωσαν ευκαιρία για επιπλέον 'ερυθρόλευκες' επιθέσεις.
Η ονειρώδης απόδοση του 'Σόφο' βοήθησε τον Ολυμπιακό να διατηρήσει το προβάδισμα και σταδιακά να ανεβάσει τη διαφορά ακόμη και στους δέκα (44-41, 48-44, 59-49). Ορισμένα βεβιασμένα λάθη και κάποιες χαμένες ελεύθερες βολές έβαλαν προς στιγμή τη Ζαλγκίρις στο παιχνίδι (66-60, 69-65), όμως ο Σχορτσιανίτης 'μίλησε' εκ νέου και 'καθάρισε' το ματς. Χείρα βοηθείας στον... πιτσιρικά άπλωσε ο Τάιους Έντνι, ο οποίος ανεβάζοντας κατακόρυφα την απόδοσή του στο δεύτερο μισό του ματς επιβεβαίωσε πως όχι άδικα κέρδισε το βραβείο του MVP για τον Φεβρουάριο. ''
Y.Γ Για να μην λετε οτι ειμαι υπερβολικος. Οτι λεω εγω λενε και οι δημοσιογραφοι
-
Ειναι και μορφωμενος ο ΣΟΦΟ και εχει πολυ σωστες αποψεις.
Σοφοκλής Σχορτσιανίτης: 'Καταφέραμε να πάρουμε τον έλεγχο του αγώνα και να 'φορτώσουμε' με φάουλ τους αντιπάλους. Πήραμε μια δίκαιη και σημαντική νίκη. Θέλω να την αφιερώσω στην οικογένειά μου, σε όσους είναι δίπλα μου και στον κόσμο του Ολυμπιακού. Το κάρφωμα είναι ένας τρόπος να επιβάλεις την κυριαρχία σου στον αντίπαλο! Η νίκη της Μπαρτσελόνα επί της Μάλαγα είναι ένα καλό νέο για μας. Ακούσαμε επιτέλους και κάτι καλό! Τώρα θέλουμε νίκη στη Βαρκελώνη. Θα βάλουμε τα δυνατά μας για να το καταφέρουμε. Πρώτα όμως θα σκεφτούμε τον αγώνα με τον Μακεδονικό'.
-
ο redarmy μαλλον πεθανε στο γηπεδο απο τη χαρα του...
well done στον οσφπ. να συνεχισει ετσι...
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Ο,τι κι αν ειναι, μπλεκονται πολλοί στις αποφασεις και αυτό δεν ειναι καλό.... Ας εχουν ολοι μετοχες, αυτο δεν ειναι κακό, αλλά ενας πρεπει να κυβερναει. Στο τελος ας δινει αναφορα κι ας κρινεται για τις αποφασεις του. Στο τελος ομως. Δες πχ τι εγινε στο θεμα Ζουρου...Συμφωνούμε απόλυτα εδώ. Το παρόν δεν είναι καθόλου ευέλικτο. Και αν θες να προτείνω και τον έναν, Δαμιανίδης ανεπιφύλακτα.
Αυτα πρεπει να επιλυθούν (και να βρεθούν χρηματα για να σταθει ο Αρης στην Ευρωλίγκα, οπου πρεπει - οικονομικα - ν' ανεβει κι αλλο επιπεδο) για να το σκεφτεί σοβαρα ο καθε Γιαννακης και να μην καταληγετε με αστειους τυπου Ματσον. Ο Καζλαουσκας ειναι μαπας. Δεν το συζηταω που κοιμαται στον παγκο, κολλαει και με μερικους παικτες και δεν ξεκολλαει με τιποτα. Με την ομαδα που εχουμε (- τον Λιουις + εναν σοβαρο ξενο + ενα πλειμεικερ ακομα) πηγαιναμε χαλαρα Πραγα, χωρις πολλά, πολλα. Τωρα θα ιδρωσουμε και αν...
Εδώ μάλλον υπερεκτιμάς το ρόστερ του Ολυμπιακού και υποτιμάς Καζλάουσκας και Ματσόν (χωρίς να τους έχω και σε ιδιαίτερη εκτίμηση). Αλλά αν ο Ματσόν είναι αστείος, ο Ζούρος τι είναι;
Για τον Σιγαλα επιμενω οτι ειναι τελειωμενος. Ειναι βεβαια τυπος που δεν θα κολλαει απλα ενσημα ακομα και στα 40 του, αλλα αντιπροσωπευει ενα μπασκετ αλλης εποχης. Ειναι ζητημα να παιζει ενα ματς στα 10 (οχι επειδη δεν θελει, αλλα επειδη δεν μπορει). Δεν ειναι κριτηριο αυτο.
Για τον Σιγάλα δεν πρόκειται να συμφωνήσουμε. Δεν παίζει ένα ματς στα 10, είναι σε όλα βασικός, δεν κάνει βεβιασμένα σουτ, πασάρει καλύτερα από πλειμέικερ, είναι εκπληκτικός στην άμυνα και γενικά σε όσα ματς τον έχω δει είναι μονίμως θετικός. Και όπως και να το κάνουμε είναι μπασκετική προσωπικότητα (σε ρεπορτάζ Γαλλικής εφημερίδας μόνο αυτόν ξέρανε). Βοηθάει εντός και εκτός γηπέδου. Άλλωστε τι να μας πεις εσύ για έναν παιχτη που είναι ταυτόχρονα και δεύτερος και πέμπτος στις ασίστ!
Πρώτος στις ασίστ στην Ευρώπη με 341.** Δεύτερος είναι ο Σιγάλας με 197**, τρίτος ο Ρίβερς με 175, τέταρτος ο Παπανικολάου με 89, πέμπτος ο Σιγάλας με 87.
Ο άνθρωπός είναι χρόνια μπροστά λέμε!
Το θεμα με τους ξενους ειναι πιο πολυπλοκο απο το ποσο καλος ή κακος ειναι ο καθενας. Δεν μπορεις να χτισεις επανω τους. Σημερα ειναι, αυριο δεν ειναι και φτου κι απ' την αρχη. Αμα βαλεις και τον τελειωμενο Σιγαλα, ποσοι απο αυτους που παιζουν φετος εισαι σιγουρος οτι θα παιζουν και του χρονου; 2; 3;......
Καστλ και (μη) τελειωμένος έχουν συμβόλαιο και για του χρόνου.Αν βγούμε ευρωλίγκα ανανεώνει κατα 99% και ο Στακ και όποιος από τους άλλους θέλουμε να κρατήσουμε πλην του Πάντιους που είναι δύσκολη περίπτωση. Και Έλληνες να είχα πάλι δεν θα ήμουν σίγουρος. Πλέον στο συγχρονο μπάσκετ Έλληνας, ξένος, κοινοτικός δεν μου κάνουν καμία διαφορά. Οι εποχές που κάποιοι παίχτες μένανε πολλά χρόνια σε νια ομάδα έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Πόσοι από τους παίχτες του Ολυμπιακού είσαι σίγουρος ότι θα παίζουν και του χρόνου;
-
Με τον redarmy μπορεί να γελάμε, άλλα ο Σχορτιανίτης αν δεν κάνει (η χρεωθεί με) ανόητα φάουλ και δεν τρώει 347 σάντουιτς για πρωινό είναι απλά ασταμάτητος. Έχει πολύ μεγάλες προοπτικές και εμείς τον κάναμε δώρο στον Ολυμπιακό
ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ: Eκ βαθέων...........