Ο χρήστης manosk έγραψε:
Όχι, δεν θα σου τα δώσω εγώ, σίγουρα όχι ως πελάτης. Αλλά μιας και κλαίγεστε ως κλάδος από την εποχή που εφευρέθηκε ο τροχός, πείτε μας τι θέλετε για να δούμε μήπως έχετε δίκιο ρε αδελφέ. Γιατί αν δεν ξέρετε πόσα θέλετε, τότε μάλλον μας δουλεύετε κανονικά λέγοντάς μας ότι δεν βγαίνετε.
Λοιπόν: πόσα σας λείπουν; Παρντόν, με πόσα θα είστε ικανοποιημένοι (σημαία και χιλιόμετρο);
Φιλε manosk ειλικρινα θλιβομαι απο τετοιου ειδους μυνηματα , και ειδικα απο ανθρωπους που οπως δηλωνουν δεν χρησιμοποιουν ταξι και προφανως δεν εχουν σχηματισει δικη τους αποψη ...
Επισης απορώ γιατι οποτε θετω αυτο το ερωτημα
' Φυσικα εννοειται πως ολοι εσεις εδω που κατακεραυνωνεται τους ταριφες ΔΕΝ φοροδιαφευγετε και ειστε σε ολα σας ΟΚ....
Και σας προκαλω αν εχετε αντιθετη γνωμη να μου πειτε ΕΝΑ επαγγελμα που αποτελειται απο αγγελους και μονο ....και λειτουργει υποδειγματικα .... '
ΔΕΝ περνω απαντηση απο κανενα....
Φαινεται ομως οτι ΔΕΝ εχεις διαβασει και τα προηγουμενα μυνηματα , γιατι εχει γινει αναλυση του θεματος , οπως επισης αν ησουν πελατης ταξι θα μπορουσες απο μονος σου να υπολογισεις....
Αν τωρα εχεις ειλικρινα την διαθεσηn να αλλαξεις υφος κ να το συζητησουμε το θεμα σου κανω την ιδια προταση που εκανα πριν στον Τiger ..
Επισης θα σε παρακαλουσα να μου απαντησεις στο παραπανω ερωτημα που εθεσα καθως και στο τι επαγγελμα κανεις....και φυσικα ποσα βγαζεις το μηνα..
Αν δεν βαριεσαι κ μεχρι να τα πουμε απο κοντα υπολογισε 10-12€ την ωρα για οοοταν εχεις πελατη , υπολογισε 8ωρο, ξεχνα επιδοματα,υπερωριες, ουτε 75% στις αργιες και μπορεις ανετα να βγαλεις καποια συμπερασματα ....
Επισης μην ξεχνας οτι εκτος απο εσοδα υπαρχουν και εξοδα τα οποια στην καλυτερη ειναι περιπου 1200€ το μηνα....
Τελος φιλε manosk ΔΕΝ κλαιγομαι ...απλα λεω την αληθεια , σε ενα σχετικο thread....μαλλον εσυ εχεις σχηματισει λαθος εντυπωση...