-
Βρε Νίκο...δεν καταλαβαίνω την επιθετικότητά σου....Μάθε να διαβάζεις αυτά που ακριβώς γράφονται και μετά πυροβόλα όσο θες....Μήπως σου ξέφυγαν τα emoticons;....Καμία ειρωνεία από μέρους μου...
-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
Μήπως σου ξέφυγαν τα emoticons;....Καμία ειρωνεία από μέρους μου...Όντως δεν τα είδα. Σου ζητώ συγνώμη.
-
me tis symmetoxes sto micra cup ti ginetai?
-
Ο χρήστης UBALUBA έγραψε:
me tis symmetoxes sto micra cup ti ginetai?Εσύ τι λες;
-
32 33 Χαλάτσης Παναγιώτης Nissan Micra Α/5
33 34 Μπάσδελης Γιώργος Nissan Micra Α/5 ΑΛΑΚ
34 35 Μπάσδελης Κώστας Nissan Micra Α/5 ΑΛΑΚ
35 36 Βλάχος Νικόλαος Nissan Micra Α/5 ΑΛΑΚ
36 37 Καμμένος Γιώργος Nissan Micra Α/5
37 38 Γεροδήμος Γιώργος Nissan Micra Α/5
38 39 Χαλιβελάκης Νικόλας Nissan Micra Α/5
39 40 Παπατσαράς Νίκος Nissan Micra Α/5
40 41 Ραζής Δημήτρης Nissan Micra Α/5
41 42 Αργυρίου Γιώργος Nissan Micra Α/5
42 43 Σπύρου Κώστας Nissan Micra Α/5Εύχομαι σε όλα τα παιδιά του cup καλή αγωνιστική χρονιά.
-
Ο χρήστης Vlachos έγραψε:
32 33 Χαλάτσης Παναγιώτης Nissan Micra Α/5
33 34 Μπάσδελης Γιώργος Nissan Micra Α/5 ΑΛΑΚ
34 35 Μπάσδελης Κώστας Nissan Micra Α/5 ΑΛΑΚ
35 36 Βλάχος Νικόλαος Nissan Micra Α/5 ΑΛΑΚ
36 37 Καμμένος Γιώργος Nissan Micra Α/5
37 38 Γεροδήμος Γιώργος Nissan Micra Α/5
38 39 Χαλιβελάκης Νικόλας Nissan Micra Α/5
39 40 Παπατσαράς Νίκος Nissan Micra Α/5
40 41 Ραζής Δημήτρης Nissan Micra Α/5
41 42 Αργυρίου Γιώργος Nissan Micra Α/5
42 43 Σπύρου Κώστας Nissan Micra Α/5Εύχομαι σε όλα τα παιδιά του cup καλή αγωνιστική χρονιά.
...και με ασφάλεια!!!!
-
ti exete na peite oi micrakhdes gia thn ritswna ????????
-
Ο χρήστης KodosXoDros έγραψε:
ti exete na peite oi micrakhdes gia thn ritswna ????????Αν μας πεις ποιος είσαι, γιατί πιστεύω ότι έχεις άμεση σχέση με το cup…εγώ προσωπικά θα απαντήσω στην ερωτήσει σου!
Πάντως έχουμε ξεκινήσει στραβά…Δυστυχώς!!! -
Σαν θεατής πάντως είδα οτι τα micra πάνε τάπα αλλά......... δεν ακουγονται καθόλου .
-
Ο χρήστης Vlachos έγραψε:
ti exete na peite oi micrakhdes gia thn ritswna ????????
Αν μας πεις ποιος είσαι, γιατί πιστεύω ότι έχεις άμεση σχέση με το cup…εγώ προσωπικά θα απαντήσω στην ερωτήσει σου!
Πάντως έχουμε ξεκινήσει στραβά…Δυστυχώς!!!Τι έγινε βρε παιδιά ??
-
Ο χρήστης MichalisCorsa έγραψε:
Σαν θεατής πάντως είδα ότι τα micra πάνε τάπα αλλά......... δεν ακούγονται καθόλου ....δεν ξέρω τι γίνεται από έξω, αλλά από μέσα κάνει πολύ φασαρία το ρημάδι!
Επί τη ευκαιρία να περιγράψω και εγώ τις πρώτες εντυπώσεις μου 'από μέσα'.
Το εντυπωσιακότερο όλων είναι το πόσο όμορφα και με πόσο ψηλά περιθώρια (σε σχέση τουλάχιστον με το datsun…αυτή την εμπειρία έχω – αυτήν αναφέρω ) στρίβουν τα micra.
Εξίσου εντυπωσιακός ο τρόπος οδήγησης και η προσπάθεια που καταβάλουν όλοι οι micraίοι! Οδηγούν ταχύτατα, εκλεπτυσμένα, με μπόλικο θάρρος (και θράσος?) και κάνουν τα 100 άλογα των micra να δείχνουν πολύ περισσότερα. Το έβλεπα ως θεατής το επιβεβαίωσα και «από μέσα»… εξαιρετικοί, αποδεικνύουν πόσο καλό κάνει ο συναγωνισμός επί ίσοις όροις..
Όλα τα παιδιά του cup ευγενέστατα και φιλόξενα με έκαναν να νιώσω μέλος μιας πολύ καλής παρέας από την πρώτη στιγμή… ευχαριστώ!Επί προσωπικού, ευτυχώς που προέκυψε το ανέβασμα στο 2ο σκέλος κάπως αξιοπρεπές και μου αναπτέρωσε λίγο το ηθικό. Ενώ η θητεία στα Ιστορικά περίμενα ότι θα με βοηθούσε, τελικά μάλλον κακό μου έκανε αφού στην αρχή οδηγούσα με τους ρυθμούς της «γιαγιάς». Η διαφορά στην ταχύτητα στριψίματος είναι αυτή οδοστρωτήρα με αεροπλάνο!
Πολλές ευχαριστίες στους μηχανικούς της Sport Team της Νικ.Ι.Θεοχαράκης και στην Nissan Καμπιώτης στην Χαλκίδα για την άμεση βοήθεια τους.
Το μεγαλύτερο ευχαριστώ όμως στην Μπάσδελης ΕΠΕ, στον Αντρέα (ο καλύτερος Team Manager!),το Γιώργο και το Νίκο (Βλάχο!) που μοιράστηκαν την εμπειρία τους χωρίς δισταγμό και δεν κουράστηκαν να απαντούν σε συνεχείς ερωτήσεις καθώς και στους μηχανικούς της Μπάσδελης ΕΠΕ (και τους Μανώλη Κώστα και παρέα) που ταλαιπωρήθηκαν εξ αιτίας μου….Να είστε καλά παιδιά.
-
Πολλα μπραβο γενικως στην ομαδα Μπασδελη, και τα 4 Micra ηταν κουκλια βαμμενα
-
den exw micra alla akousa baboura kai epeidh eistai oloi mia parea rwtaw entypwseis ti egine ??
-
Ο χρήστης Δημήτρης Ραζής έγραψε:
Σαν θεατής πάντως είδα ότι τα micra πάνε τάπα αλλά......... δεν ακούγονται καθόλου .
...δεν ξέρω τι γίνεται από έξω, αλλά από μέσα κάνει πολύ φασαρία το ρημάδι!
Επί τη ευκαιρία να περιγράψω και εγώ τις πρώτες εντυπώσεις μου 'από μέσα'.
Το εντυπωσιακότερο όλων είναι το πόσο όμορφα και με πόσο ψηλά περιθώρια (σε σχέση τουλάχιστον με το datsun…αυτή την εμπειρία έχω – αυτήν αναφέρω ) στρίβουν τα micra.
Εξίσου εντυπωσιακός ο τρόπος οδήγησης και η προσπάθεια που καταβάλουν όλοι οι micraίοι! Οδηγούν ταχύτατα, εκλεπτυσμένα, με μπόλικο θάρρος (και θράσος?) και κάνουν τα 100 άλογα των micra να δείχνουν πολύ περισσότερα. Το έβλεπα ως θεατής το επιβεβαίωσα και «από μέσα»… εξαιρετικοί, αποδεικνύουν πόσο καλό κάνει ο συναγωνισμός επί ίσοις όροις..
Όλα τα παιδιά του cup ευγενέστατα και φιλόξενα με έκαναν να νιώσω μέλος μιας πολύ καλής παρέας από την πρώτη στιγμή… ευχαριστώ!Επί προσωπικού, ευτυχώς που προέκυψε το ανέβασμα στο 2ο σκέλος κάπως αξιοπρεπές και μου αναπτέρωσε λίγο το ηθικό. Ενώ η θητεία στα Ιστορικά περίμενα ότι θα με βοηθούσε, τελικά μάλλον κακό μου έκανε αφού στην αρχή οδηγούσα με τους ρυθμούς της «γιαγιάς». Η διαφορά στην ταχύτητα στριψίματος είναι αυτή οδοστρωτήρα με αεροπλάνο!
Πολλές ευχαριστίες στους μηχανικούς της Sport Team της Νικ.Ι.Θεοχαράκης και στην Nissan Καμπιώτης στην Χαλκίδα για την άμεση βοήθεια τους.
Το μεγαλύτερο ευχαριστώ όμως στην Μπάσδελης ΕΠΕ, στον Αντρέα (ο καλύτερος Team Manager!),το Γιώργο και το Νίκο (Βλάχο!) που μοιράστηκαν την εμπειρία τους χωρίς δισταγμό και δεν κουράστηκαν να απαντούν σε συνεχείς ερωτήσεις καθώς και στους μηχανικούς της Μπάσδελης ΕΠΕ (και τους Μανώλη Κώστα και παρέα) που ταλαιπωρήθηκαν εξ αιτίας μου….Να είστε καλά παιδιά.
αν ηξερα οτι ετρεχες θα σου καναμε κερκιδα
ειμασταν αρκετοι φιλοι απο TFRC την κυριακη στην Κ8 και Κ8β
και ολοι σχολιασαμε οτι τα micra ανεβαιναν ταπα και σπανια επαιρνε καποιος το ποδι απο το γκαζικαλη επ[ιτυχια στην συνεχεια
-
Ontws sthn aristerh meta thn 8b oloi erxontoysan terma gkazi kai stribane me poly psyxh....
to mikra poy akoymphse mparieres meta thn 8b kai synexise poios htan?
-
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
Ontws sthn aristerh meta thn 8b oloi erxontoysan terma gkazi kai stribane me poly psyxh....to mikra poy akoymphse mparieres meta thn 8b kai synexise poios htan?
Νομίζω ο Καμμένος
-
palikari o kamenos
-
palikari o kamenosΜπορείς σε παρακαλώ να γράφεις στα Ελληνικά ? Είναι υποχρεωτικό σε αυτό το Forum (Κανονισμός χρήσης). Εκ μέρους όλων μας, σε ευχαριστώ προκαταβολικά
-
den exw micra alla akousa baboura kai epeidh eistai oloi mia parea rwtaw entypwseis ti egine ??Καλό μήνα!
Τελικά τι έγινε με τον Παναγιώτη ??
-
nass συγνωμη δεν το εκανα επιτηδες απλως απο συνηθεια !!για να συνεχισω τελικα εμαθε κανεις την αληθεια ??για το τι εγινε ??
MICRA CUP 2006