-
-γαμώτο κάτι έπαθε το pc και το υπόβαλε 10 φορές
-
Προφανως δε γνωριζεις oτι το rally.gr ειναι το αγωνιστικο site των ΤΕ αρα αυτο ειναι ακυρο
Ο χρήστης f1f έγραψε:
- Επειδή το φορουμ είναι ιδιοκτισίας ΤΕ και όχι του rally gr. Σε περίπτωση που κείμενα επιτρέπονται μόνο όταν είναι φίλα προσκείμενα στο rally gr (αυτό άραγε δεν είναι διαφήμιση) τότε..
Για το (β) δεν εγραψα οτι απαγορευεται, παρα οτι ειναι ακομψο. Πως αλλιως να χαρακτηρισει κανεις τη συμπεριφορα καποιου που χρησιμοποιει ενα μεσω ανταλλαγης αποψεων ενος ανταγωνιστη (ας πουμε) για να τον απαξιωσει...
Το (γ) προφανως δεν απευθυνοταν σε εσενα.
Επισης δυσκολευομαι να καταλαβω αυτο
Εχω κάνει post αυτό το μήνυμα για λόγους ηθικής τάξης και όχι διαφήμισης
Για τους λογους που αναφερεις θα μπορουσες να μου στειλεις ενα pm, αλλα μια ψηφοφορια νομιζω παραπεμπει αλλου.
-
-
Δεν απαξιώνω γενικά το site rally.gr το οποίο συμβάλει τα μέγιστα σε έναν χόρο κενό. Για την ακρίβεια πριν δημοσιέψουμε οτιδήποτε έστειλα mail στον κο Καβαθά λέγοντας του οτι θέλω να συζητήσουμε (και σκοπός μου ήταν να δώσω free το site να μπεί στις σελίδες του rally gr, και μόνο αν κάποιος έβαζε διαφήμιση να μου έδεινε ένα ποσοστό για την συντήρηση) αλλά ο κος Καβαθάς με γείωσε κανονικά
-
Αν δεν καταλαβαίνω λάθος κάθε φορά που ακούω τον κο Καβαθά στο ΕΝ ΛΕΥΚΟ (φανατικός ακροατής) νομίζω οτι οι προσπάθειες του (και όλων απο τις ΤΕ γενικότερα) δρομολογούνται με κριτήρια αξιοκρατικά και στόχος του είναι να γίνεται κάτι στην ρημάδα την Ελλαδίτσα.
-
Το να σου στείλω PM δεν θα ήταν ικανοποιητικό. Αν θέλετε μπορείτε να κλειδώσετε αυτό το topic όπως έχετε δικαίωμα. Αλλωστε η ψηφοφορία γέρνει υπέρ σας, και μάλιστα από εμένα γίνεται πλήρως σεβαστή. Αν θέλετε μάλιστα θεωρείστε οτι αυτό η απάντηση είναι από την μεριά μου μια συγνώμη και κλείστε το από τώρα.
Υ.Γ. Αφενός δεν νοιώθουμε ανταγωνιστές του rally.gr. Αφετέρου νομίζω οτι δεν θα έπρεπε να χαρακτηρίζεται άκομψο ότι αντιτίθεται στα πιστεύω σας, μιας και είσαστε moderator γιατί έτσι δεν πάνε μπροστά τα πράγματα.
-
-
**Δεν έπρεπε να κλειδωθεί το thread!!!
**
Μόνο στην Ελλάδα γίνονται αυτά!!!Απορώ......
Το site είναι φοβερό! Μεγάλο μπράβο στα παιδιά!
-
Πολύ καλό το site.
-
Ο χρήστης iron_gr έγραψε:
**
Μόνο στην Ελλάδα γίνονται αυτά!!!Δεν το νομίζω, παντού γίνεται αυτό.
Πως να το κάνουμε, πέρα από παράνομο η μη, είναι άκομψο όπως είπε και ο go for Pole πιο πάνω η πρώτη δημοσίευση κάποιου να είναι μια ξεκάθαρη διαφήμιση του site του, ειδικά μάλλον όταν ο ιδιοκτήτης του χώρου συζητήσεων έχει σχέση με το rally.gr.
Από τα λεγόμενα επίσης συμπεραίνω ότι κάποιοι από τους δημιουργούς του site ήδη γράφουν εδώ. Θα μπορούσε να 'παρουσιαστεί' λοιπόν η σελίδα πολύ πιο μαλακά και κομψά.
-
Το ξέρω οτι θα μπορούσαμε να το περάσουμε πιο απαλά...
Δεν συμφωνώ οτι θα ήταν σωστό, αλλά θα μπορούσαμε
Το θέμα είναι πάντως οτι κανένα άλλο forum δεν έκανε τέτοια κίνηση. Και να σας πω την αλήθεια δεν το είχα φανταστεί. Εμείς χαιρόμαστε που υπάρχει ο καβαθάς, δεν βλέπω για πιο λόγο ο καβαθάς να μην χαίρεται που υπάρχουμε και εμείς?
Οσο για το άκομψο επιμένω οτι από την κριτική δεν βγαίνει χαμένος κανείς.
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
**
Μόνο στην Ελλάδα γίνονται αυτά!!!Δεν το νομίζω, παντού γίνεται αυτό.
Τι παντού; Δε διάβασες το 1ο post;
3ον. Επειδή είναι το μόνο forum (στα 9 ελληνικά και ξένα) που κλείδωσαν το topic
Δεν διάβασες τις κριτικές που ανέφερε ο antony baltz;
Τι διαφήμιση και κουραφέξαλα. Για καλό το κάναν τα παιδιά! Έλεος!
-
γιατί δε κάνετε μια κατηγορία στο forum με διαφημήσεις?
όπως και να χει, το site είναι ήδη bookmarked -
Μάλλον μπλέκεται τις ΤΕ, το Φόρουμ και τον Κανονισμό του με το αν είναι καλή ή οχι η όποια προσπάθεια.
Η διαφήμιση ενός άλλου site δεν επιτρέπεται και είναι άκομψη.
Τόσο απλά.
Τα 'αν δε μας θέλει ο ΚΚ' κλπ δεν νομίζω οτι έχουν θεση!
-
Δεν καταλαβαίνω.... υπάρχει μια μόνιμη ασυνενοησία μεταξύ μας... Υπονοείς οτι υπονοούμε κάποιον πόλεμο με τις ΤΕ. Δεν είναι αλήθεια αυτό. Εμείς για την ακρίβεια έχουμε ετοιμάσει ένα άρθο για το πόσο καλό έχει κάνει το rally.gr στον ελληνικό ιντερνετικό χόρο (που θα βγεί με την επίσημη έναρξη του site).
Επίσης μιλάς συχνά για τον κανονισμό. Αλλά αν κάνεις μια βόλτα στα topic γενικότερα θα δεις οτι αυτός εφαρμόζεται ελαστικά ανάλογα με την περίπτωση. Αν είναι απλά θέμα αυστηρού κανονισμού θα έπρεπε να έχετε κλειδώσει τα μισά topic
-
iron, εννοούσα ότι αντίστοιχου στυλ 'απαγορεύσεις' γίνονται και σε πολλά φόρουμ του εξωτερικού, επειδή ανέφερες ότι 'μόνο στην Ελλάδα γίνονται αυτά'.
-
Δεν υπονοώ τίποτα και δεν αναφέρομαι σε τίποτα άλλο πέραν της μη κανονικής χρήσης του Φόρουμ.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Μάλλον μπλέκεται τις ΤΕ, το Φόρουμ και τον Κανονισμό του με το αν είναι καλή ή οχι η όποια προσπάθεια.**Δε μπερδεύω τίποτα. **
Μιλάω για τη νοοτροπία του Έλληνα, που είναι τραγική!
Γιατί, στα άλλα forum δεν υπάρχει αυτός ο κανονισμός; Γιατί δε κλειδώθηκε;;!!
iron, εννοούσα ότι αντίστοιχου στυλ 'απαγορεύσεις' γίνονται και σε πολλά φόρουμ του εξωτερικού, επειδή ανέφερες ότι 'μόνο στην Ελλάδα γίνονται αυτά'.
Μη θολώνεις τα νερά. Ξέρεις ότι αναφέρομαι στη συγκεκριμένη περίπτωση, που δεν έγιναν απαγορεύσεις στους ξένους και σε κάποια άλλα Ελληνικά.
Είναι προφανές ότι κάτι άλλο 'παίζει' από πίσω. Δε νομίζω ότι έχει νόημα η περαιτέρω συζήτηση του θέματος....
-
Ο χρήστης iron_gr έγραψε:
Μάλλον μπλέκεται τις ΤΕ, το Φόρουμ και τον Κανονισμό του με το αν είναι καλή ή οχι η όποια προσπάθεια.
**Δε μπερδεύω τίποτα. **
Μιλάω για τη νοοτροπία του Έλληνα, που είναι τραγική!
Γιατί, στα άλλα forum δεν υπάρχει αυτός ο κανονισμός; Γιατί δε κλειδώθηκε;;!!
Μη θολώνεις τα νερά. Ξέρεις ότι αναφέρομαι στη συγκεκριμένη περίπτωση, που δεν έγιναν απαγορεύσεις στους ξένους και σε κάποια άλλα Ελληνικά.
Είναι προφανές ότι κάτι άλλο 'παίζει' από πίσω. Δε νομίζω ότι έχει νόημα η περαιτέρω συζήτηση του θέματος....
Οντως προφανές!
Οι moderators είναι τραγικοί και εγκάθετοι στην προσπάθεια να καταστρέψουν μια προσπάθεια!
Σοβαρευτείτε.... -
οι '9' που έχουν ψηφίσει ΝΑΙ στο τόπικ είναι όλοι moderators?
-
kouk σου έστειλα ένα pm, το πείρες? (γιατί το μηχάνηματάκι μου τον παίζει)
-
Ο χρήστης f1f έγραψε:
kouk σου έστειλα ένα pm, το πείρες? (γιατί το μηχάνηματάκι μου τον παίζει)οχι
-
είσαι στο msn?
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Το (γ) προφανως δεν απευθυνοταν σε εσενα.
Την έκφραση 'κομπλεξικό' την έγραψα εγώ και ήταν μάλλον της στιγμής . ΤΗΝ ΑΝΑΙΡΩ ΠΛΉΡΩΣ ... ώστόσο δεν κρύβω την απογοήτευση που νοιώθω για την όλη φάση.
Ευχαριστώ τις ΤΕ που υπάρχει αυτό το φόρουμ και που με φιλοξενούν ... αλλα δεν κρυβώ ότι η σταση τους (ΙΜΟ) μου έκατσε αρκετα στραβά.
Οντας αγνός φίλος της F1 , θέλω το καλύτερο για την F1 ...
Το συγκεκριμένο site έχει ένα live timing .... ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ .... .... Δεν περιμένω από κάνενα ελληνικο site να με ενημερώσει για τίποτα ... δόξα τω θεό υπάρχουν και τα free newsletters ... που τελος πάντων όλοι λιγο πολύ όλοι χρησιμοποιούν ( οι δημοσιογράφοι ακόμα περισσότερο )
Το προβλημα μου ( ή οπως αλλιως θέλετε να το ονομάσετε ) ειναι πως οι ΤΕ ( οι mods της ) ένιωσαν ότι δεχονται επίθεση μέσα στο σπίτι τους .
Ετυχε να δω στα 'λημερια' μου το αντιστοιχο τοπικ που άνοιξε σε ξενα site και η αντιμετώπιση ήταν εντελώς διαφορετική . Δεν κρυβω βέβαια πως δεν ξέρω πως θα αντιδρούσαν αν το site ήταν στα αγγλικα και ....
.... ξέρω μονο ότι παρα πολλοι ( μα πάρα πολλοι ) ΄ξενοι φίλοι της F1 θα ενημερώνονται Live από ενα ελληνικο site .... και αυτο με κάνει περιφανο
ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΡΙΝΙΑ (Δικαιολογημένα?)