-
Σήμερα, μετά από αρκετό καιρό συμβίωσης (πάνω από 2 έτη) με το αγαπημένο μου Nokia 6310i, κάποιος το έκλεψε από το γραφείο μου. Εχω υποψίες ποιος το έκανε αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να αποδείξω κάτι.
Όπως καταλαβαίνετε δεν είναι το κόστος της συσκευής που με αναστάτωσε, έτσι κι αλλιώς ήταν αρκετά παλιά συσκευή και χωρίς πολλές από τις δεδομένες για τα σημερινά δυνατότητες. Εκανε όμως τέλεια αυτό που ήταν σχεδιασμένο να κάνει (ως επαγγελματικό εργαλείο), και αυτό που με αναστάτωσε ήταν ο όγκος των πληροφοριών που ήταν αποθηκευμένα σε αυτό, τόσο ως τηλεφωνικός κατάλογος (περίπου 470 επαφές με πολλαπλά στοιχεία, e-mail κλπ) όσο και ημερολόγιο (γενέθλια, γοιρτές, επαγγελματικές υποχρεώσεις).
Ως εκ τούτου, και επειδή ακόμη εκκρεμεί να βρω πότε είχα κάνει τον τελευταίο συγχρονισμό με τον υπολογιστή μου, ο οποίος σίγουρα δεν περιέχει αρκετά από τα παραπάνω στοιχεία, παρακαλώ όποιους έχουν τα στοιχεία μου αποθηκευμένα στο δικό τους τηλέφωνο να μου στείλουν ξανά τα δικά τους, μέσω πμ ή (προτιμότερα) μέσω email. Η διεύθυνση είναι n.olympiosATgmail.com (στη θέση του ΑΤ βάζετε το γνωστό σύμβολο @).
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Νικόλας Ολύμπιος
ΥΓ: Ζητώ συγγνώμη από τους moderators αν χρησιμοποίησα λάθος κατηγορία, είστε ελεύθεροι να μεταφέρετε το θέμα αλλού αν κρίνετε.
-
Σήμερα, μετά από αρκετό καιρό συμβίωσης (πάνω από 2 έτη) με το αγαπημένο μου Nokia 6310i, κάποιος το έκλεψε από το γραφείο μου. Εχω υποψίες ποιος το έκανε αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να αποδείξω κάτι.
Όπως καταλαβαίνετε δεν είναι το κόστος της συσκευής που με αναστάτωσε, έτσι κι αλλιώς ήταν αρκετά παλιά συσκευή και χωρίς πολλές από τις δεδομένες για τα σημερινά δυνατότητες. Εκανε όμως τέλεια αυτό που ήταν σχεδιασμένο να κάνει (ως επαγγελματικό εργαλείο), και αυτό που με αναστάτωσε ήταν ο όγκος των πληροφοριών που ήταν αποθηκευμένα σε αυτό, τόσο ως τηλεφωνικός κατάλογος (περίπου 470 επαφές με πολλαπλά στοιχεία, e-mail κλπ) όσο και ημερολόγιο (γενέθλια, γοιρτές, επαγγελματικές υποχρεώσεις).
Ως εκ τούτου, και επειδή ακόμη εκκρεμεί να βρω πότε είχα κάνει τον τελευταίο συγχρονισμό με τον υπολογιστή μου, ο οποίος σίγουρα δεν περιέχει αρκετά από τα παραπάνω στοιχεία, παρακαλώ όποιους έχουν τα στοιχεία μου αποθηκευμένα στο δικό τους τηλέφωνο να μου στείλουν ξανά τα δικά τους, μέσω πμ ή (προτιμότερα) μέσω email. Η διεύθυνση είναι n.olympiosATgmail.com (στη θέση του ΑΤ βάζετε το γνωστό σύμβολο @).
Νικόλας Ολύμπιος
ΥΓ: Ζητώ συγγνώμη από τους moderators αν χρησιμοποίησα λάθος κατηγορία, είστε ελεύθεροι να μεταφέρετε το θέμα αλλού αν κρίνετε.
-
Νικόλας Ολύμπιος
-
Νικόλα νομίζω οτι μπορεί να εντοπιστεί από τον παροχέα σου με την χρήση του ΙΜΕΙ συσκευής αρκεί βέβαια να έχει μείνει ανοιχτό...
Κρίμα πάντως -
Θανάση, το ρώτησα ήδη. Η Vodafone δεν έχει τέτοια δυνατότητα παρά μόνο μέσω της αστυνομίας, και δε νομίζω να μπορέσω να βγάλω άκρη εκεί...
Το κινητό είναι τώρα σβηστό, εξάλλου έχει ήδη φραγεί η δυνατότητα κλήσεων, ενώ έχει και προστασία τέτοια ώστε να μη λειτουργεί με άλλη κάρτα SIM εκτός από τη δική μου...
Στενοχωριέμαι περισσότερο για τα στοιχεία που έχασα, συσκευή τέτοια ξαναβρίσκω...
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
... ενώ έχει και προστασία τέτοια ώστε να μη λειτουργεί με άλλη κάρτα SIM εκτός από τη δική μου......αυτό Νικόλα δυστυχώς παρακάμπτεται εύκολα πλέον φίλε. Κρίμα για το κινητό σου
-
Θανάση, το ρώτησα ήδη. Η Vodafone δεν έχει τέτοια δυνατότητα παρά μόνο μέσω της αστυνομίας, και δε νομίζω να μπορέσω να βγάλω άκρη εκεί...Το κινητό είναι τώρα σβηστό, εξάλλου έχει ήδη φραγεί η δυνατότητα κλήσεων, ενώ έχει και προστασία τέτοια ώστε να μη λειτουργεί με άλλη κάρτα SIM εκτός από τη δική μου...
Στενοχωριέμαι περισσότερο για τα στοιχεία που έχασα, συσκευή τέτοια ξαναβρίσκω...
εαν εχεις vodafone, παρε τους τηλεφωνο για να μπλοκαρουν τη συσκευη μεσω του ΙΜΕΙ. με αυτο το τροπο δε θα μπορεσει να ξαναχρησιμοποιηθει ποτε σε δυκτιο vodafone.
-
Θανάση, το ρώτησα ήδη. Η Vodafone δεν έχει τέτοια δυνατότητα παρά μόνο μέσω της αστυνομίας, και δε νομίζω να μπορέσω να βγάλω άκρη εκεί...Το κινητό είναι τώρα σβηστό, εξάλλου έχει ήδη φραγεί η δυνατότητα κλήσεων, ενώ έχει και προστασία τέτοια ώστε να μη λειτουργεί με άλλη κάρτα SIM εκτός από τη δική μου...
Τώρα ποια είναι παγκοσμίως γνωστό ότι έχει τέτοια δυνατότητα
-
Ο χρήστης Nicholas Van Orton έγραψε:
Θανάση, το ρώτησα ήδη. Η Vodafone δεν έχει τέτοια δυνατότητα παρά μόνο μέσω της αστυνομίας, και δε νομίζω να μπορέσω να βγάλω άκρη εκεί...
Το κινητό είναι τώρα σβηστό, εξάλλου έχει ήδη φραγεί η δυνατότητα κλήσεων, ενώ έχει και προστασία τέτοια ώστε να μη λειτουργεί με άλλη κάρτα SIM εκτός από τη δική μου...
Και πριν την είχε αλλα ήταν για premium users
-
Όπως καταλαβαίνετε δεν είναι το κόστος της συσκευής που με αναστάτωσε, έτσι κι αλλιώς ήταν αρκετά παλιά συσκευή και χωρίς πολλές από τις δεδομένες για τα σημερινά δυνατότητες. Εκανε όμως τέλεια αυτό που ήταν σχεδιασμένο να κάνει (ως επαγγελματικό εργαλείο), και αυτό που με αναστάτωσε ήταν ο όγκος των πληροφοριών που ήταν αποθηκευμένα σε αυτό, τόσο ως τηλεφωνικός κατάλογος (περίπου 470 επαφές με πολλαπλά στοιχεία, e-mail κλπ) όσο και ημερολόγιο (γενέθλια, γοιρτές, επαγγελματικές υποχρεώσεις).ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ!!!!!!!!!!!
Το Σεπτέμβριο ξέχασα κάπου το κινητό μου και μου το κλέψανε φυσικά. Το κινητό ήταν το πανάρχαιο πλέον Nokia 6210, αγορασμένο το 2000, το οποίο όμως ήταν ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ για μένα!! Όμορφο στη σχεδίαση και με τον πιο λειτουργικό και παντοδύναμο σε δυνατότητες και μέγεθος τηλεφωνικό κατάλογο. Τα σημερινά τηλεφωνα απλά δεν είναι τόσο εύχρηστα στους καταλόγους, αλλά έχουν ένα κάρο άχρηστα για μένα μπιχλιμπίδια
Έκανα βλακεία που δεν έψαξα να βρω μεταχειρισμένο 6210 και πήρα καινούργιο τηλέφωνο (σιγά τη μ@λ@κί@ που είναι κι αυτό). Θα το έπαιρνα τσάμπα σχεδόν...!!
Τα κινητά έχουν ξεφύγει προς το χειρότερο...!
-
Ο χρήστης Nicholas Van Orton έγραψε:
lol!! την καημενη τη vodafone... θελει, αλλα δεν μπορει
-
¶
Τελευταία ακούω αρκετά συχνά φίλους και γνωστούς να παραπονιούνται ότι 'καταστράφηκαν' όταν έχασαν, ή κατέστρεψαν το κινητό τους τηλέφωνο.Είναι απλό βρε παιδιά: Όταν σε ένα μέσο αποθηκεύετε πληροφορίες που αξιολογείτε ως σημαντικές κάντε ένα κόπο να κάνετε ένα πλάνο δημιουργίας εφεδρικών αντιγράφων.
Βάλτε μία υπενθύμιση να το κάνετε κάποια στιγμή που είσαστε σίγουροι ότι θα απασχολήστε σε ένα Η/Υ.
Αρκεί η εξάρτηση από τα δεδομένα (data), ας μην εξαρτιόμαστε και από το μέσο αποθήκευσής τους.
¶ -
Μπορεί να φταίω εγώ, αλλά όποτε προσπάθησα να συνδέσω κινητό με Η/Υ κάτι δεν δούλεψε.
Από τα πολύ παλιά τα χρόνια μέχρι το 750Κ που έχω σήμερα, η ίδια ιστορία. -
Πάμε εδώ παίδες: http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=10112
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
lol!! την καημενη τη vodafone... θελει, αλλα δεν μπορει
Ο εντοπισμος γινεται μονο με εισαγγελικη εντολη και για σοβαρες περιπτωσεις ξερετε...
Μου έκλεψαν το κινητό!