-
ΔΕΝ ΤΡΕΧΩ ΤΟ 2ο ΣΚΕΛΟΣ... (Νο44) ...EIMAI MΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ PC (ΜΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ ΑΚΟΜΑ...) ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΟΡΘΩΣΤΕ ΜΕ ΟΠΟΥ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ :
- ΜΙΑ ΕΜΠΕΙΡΗ ΠΟΛΥΕΤΟΥΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ΛΕΣΧΗ.
-7,9 'ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ' KM EIΔΙΚΗΣ x 2 ΦΟΡΕΣ = 15,8 ΚΜ
-67 ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ χ 170 € = ΠΕΡΙΠΟΥ 11.000 € (ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΕΟΙ
ΟΔΗΓΟΙ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΜΕΙΩΜΕΝΗ....ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ) ,
-ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΑΝ ΟΙ ΑΜΟΙΡΟΙ ΤΙ ΣΠΟΡ ΔΙΑΛΕΞΑΝ......-. - 134 ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ
- ΕΝΑΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΘΕΑΤΩΝ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΟΝ
ΑΓΩΝΑ. - ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΣΤΙΣ 8.00 ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ
- 1ο ΣΚΕΛΟΣ ΜΕ 4 -ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΕΞΟΔΟΥΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ-
ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ,
ΑΛΗΘΕΥΙ ΑΡΑΓΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟΥ Νο 68 ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ
ΓΙΑ ΙΑΤΡΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΕ....... 'ΑΓΡΟΤΙΚΟ' ????????? - ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΗΜΕΙΟΥ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ 4-ΚΟΥΝΗΤΑ!!
ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 14:30 (1,5 ΩΡΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ) ΚΑΙ ΕΝΩ ΑΚΟΥΩ ΓΙΑ ΠΟΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ CB ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ..
'Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΝΑ ΠΑΕΙ..........' ,
'ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΑΔΕ....'
'ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΔΙΝΑ....' ,
'ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΛΑΔΙΑ????' ,
'ΣΤΕΙΛΤΕ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ ΝΑ ΜΠΕΙ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΩΝ ΚΕΡΑΙΩΝ....'ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΡΧΙΖΕ ΚΑΙ Η ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΗ ΒΡΟΧΗ !! ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΠΑΡΑΧΩΡΟΥΣΑΝ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟ ΑΛΛΟΝ 'ΕΥΓΕΝΙΚΑ' ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗ , ΕΛΠΙΖΟΝΤΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΥΧΗ ΛΙΓΟ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΒΡΟΧΗ........ ΕΝΩ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ Η ΛΕΣΧΗ ΑΠΟΔΕΧΟΤΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΗΣ -ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΤΥΠΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ ΤΟΥ 1ΟΥ ΣΚΕΛΟΥΣ- ......ΕΕΕΕΕ
ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΠΟΙΩ ΟΤΙ ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΚΑΝΩ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΝΕΞΗΓΗΤΗ 'ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ' ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΓΩ ΞΕΡΩ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ......
ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΚΡΑΝΗ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕΤΑΒΟΛΗ ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΥΜΕ .... ΤΕΛΟΣ
Η ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ.ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ 'ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΛΕΕΙ ΤΑ ΣΠΡΙΝΤ'...
ΑΡΑΓΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ 2ο ΣΚΕΛΟΣ ??
ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΕΙΧΑ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΜΟΥ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ................ ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΜΠΑΜΠΑ ????????.ΠΑΩ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΤΗ ΦΟΡΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΥΝΩ ΧΕΡΙΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.
-
ΔΕΝ ΤΡΕΧΩ ΤΟ 2ο ΣΚΕΛΟΣ... (Νο44) ...EIMAI MΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ PC (ΜΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ ΑΚΟΜΑ...) ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΟΡΘΩΣΤΕ ΜΕ ΟΠΟΥ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ :
ΓΙΑ ΙΑΤΡΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΕ....... 'ΑΓΡΟΤΙΚΟ' ????????? - ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΗΜΕΙΟΥ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ 4-ΚΟΥΝΗΤΑ!!
ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 14:30 (1,5 ΩΡΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ) ΚΑΙ ΕΝΩ ΑΚΟΥΩ ΓΙΑ ΠΟΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ CB ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ..
'ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΑΔΕ....'
'ΣΤΕΙΛΤΕ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ ΝΑ ΜΠΕΙ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΩΝ ΚΕΡΑΙΩΝ....'ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΡΧΙΖΕ ΚΑΙ Η ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΗ ΒΡΟΧΗ !! ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΠΑΡΑΧΩΡΟΥΣΑΝ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟ ΑΛΛΟΝ 'ΕΥΓΕΝΙΚΑ' ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗ , ΕΛΠΙΖΟΝΤΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΥΧΗ ΛΙΓΟ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΒΡΟΧΗ........ ΕΝΩ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ Η ΛΕΣΧΗ ΑΠΟΔΕΧΟΤΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΗΣ -ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΤΥΠΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ ΤΟΥ 1ΟΥ ΣΚΕΛΟΥΣ- ......ΕΕΕΕΕ
ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΠΟΙΩ ΟΤΙ ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΚΑΝΩ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΝΕΞΗΓΗΤΗ 'ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ' ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΓΩ ΞΕΡΩ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ......
ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΕΙΧΑ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΜΟΥ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ................ ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΜΠΑΜΠΑ ????????.ΠΑΩ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΤΗ ΦΟΡΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΥΝΩ ΧΕΡΙΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.
-
'ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΑΔΕ....'
-
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΔΙΟΡΩΣΩ ΑΓΑΠΗΤΕ anku , Η ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ , ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΤΙΤΛΟ ...........ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΤΟ .....ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΣΟΥΠΕΡ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΕ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΑ ΣΤΑ ΥΨΗ ΠΑΡΑΒΟΛΑ ΤΟ 2006 ?ΟΕΕΕΕΕΕΟ
ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ , ΧΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΘΕΑΤΕΣ , ΠΟΥ ΕΙΠΑΝ ...............ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΑΓΩΝΑ , ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΚΟΥΓΟΝΤΕ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΣΤΟ 2006 .
ΜΕΓΑΛΗ STARLINE , ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ , ΜΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΑΤΕ ΓΙΑ ΑΡΧΗ .
Υ.Γ. ΟΤΑΝ ΜΑΘΕΙΣ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΣΚΕΛΟΥΣ ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ !!! ΠΟΤΕ , ΑΓΑΠΗΤΕ anku , ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΙΣΘΑΝΘΕΙΣ Ο ΥΠΕΡΤΥΧΕΡΟΣ ΤΟΥ ΛΟΤΤΟ ΚΑΙ ΒΑΛΕ .
ΚΙ Σ'ΑΝΩΤΕΡΑ ΚΥΡΙΟΙ ,
Υ.Γ. ΚΥΡΙΕ ΠΛΑΤΗ ..., ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΗΣ ΝΑ ΣΥΝΓΧΑΡΗΣ ΤΟΥΣ κ.κ. ΠΑΣΑΛΟΧΙΩΤΙΔΗΔΕΣ ΣΟΥ , ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΒΟΛΑ ΓΙΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ .
-
Επειδή δεν κατάλαβα τα αποτελέσματα...
Το 106 κέρδισε τον αγώνα?
Και τα Εβο/WRC πίσω του? Πως έγινε αυτό??!!!Το rally.gr πάντως λέει οτι υπήρχαν πολλοί θεατές!
-
Χριστο,ασε τις κακιες. Τους συγχαρηκα οταν ακομα ο αγωνας ηταν ιδεα, και σαν ιδεα δεν ηταν κι ασχημη,ετσι δεν ειναι? Αν τωρα απετυχαν οργανωτικα,δεν εχουμε παρα να ψαξουμε το γιατι και να συμπεριφερθουμε αναλογα. Ξερεις ουτε ο Πασαλης ουτε ο Χιωτιδης μου δινουν να φαω-ζησω.
Εγω μονο αναρωτιεμαι γιατι στην παραμικρη ευκαιρια δεν παραλειπουμε να θαφτουμε. Απο δω ο Garfli, διπλα ο Νασενα, μετα καποιος αλλος κι απο κοντα εσυ....Τελικα καλυτερα να τα λεμε μονο στα βουνα. Εκει εκτονωνοσαστε και ριχνετε και κανενα χαμογελο. Αει γεια μας.... -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Επειδή δεν κατάλαβα τα αποτελέσματα...Το 106 κέρδισε τον αγώνα?
Και τα Εβο/WRC πίσω του? Πως έγινε αυτό??!!!!
ΒΑΣΙΚΑ , ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΕΣΕ , ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΟΤΙ Ο ΠΕΠΕ ΕΙΝΑΙ ΜΑΙΜΟΥ , ΟΠΩΣ ΘΑ ΠΟΥΝ , ΚΑΙ ΟΣΟΙ ...ΜΕ ΤΕΤΡΑΚΙΝΗΤΑ WRC , EBO , MEBO ,ΚΙΤ-ΚΑΡΣ KAI ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ .
ΕΧΕΙ ΑΠΟΙΡΑ ΑΛΟΓΑ , ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 175 , ΕΧΕΙ ΜΑΙΜΟΥ ΣΥΝΟΔΗΓΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 48 ΚΙΛΑ , ΚΑΘΡΕΦΤΕ ΤΖΑΜΙΑ , ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ ΜΑΙΜΟΥ .
ΕΠΙΣΗΣ , ΦΟΡΑΓΕ ΙΝΤΕΡΜΙΝΤΙΕΝΤ ΛΑΣΤΙΧΑ ΑΠΟ ΠΡΟΠΕΡΣΙ , ΠΡΑΓΜΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ , ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΡΙΧΝΕ ,ΠΑΡΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΑΥΤΟΙ .
ΟΛΑ ΑΥΤΑ , ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΕΝΑ WRC , ΛΟΓΙΚΟ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ? ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΒΡΗΣΚΟΜΑΣΤΕ ΚΟΥΟΥΟΥΟΥΚ -
Ο χρήστης platis έγραψε:
Χριστο,ασε τις κακιες. Τους συγχαρηκα οταν ακομα ο αγωνας ηταν ιδεα, και σαν ιδεα δεν ηταν κι ασχημη,ετσι δεν ειναι? Αν τωρα απετυχαν οργανωτικα,δεν εχουμε παρα να ψαξουμε το γιατι και να συμπεριφερθουμε αναλογα. Ξερεις ουτε ο Πασαλης ουτε ο Χιωτιδης μου δινουν να φαω-ζησω.
Εγω μονο αναρωτιεμαι γιατι στην παραμικρη ευκαιρια δεν παραλειπουμε να θαφτουμε. Απο δω ο Garfli, διπλα ο Νασενα, μετα καποιος αλλος κι απο κοντα εσυ....Τελικα καλυτερα να τα λεμε μονο στα βουνα. Εκει εκτονωνοσαστε και ριχνετε και κανενα χαμογελο. Αει γεια μας....ΒΡΕ ΓΙΑΤΡΟΥΛΗ , ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ , ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΕΣΕ ΜΕ ΤΟ , ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΑΨΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ , ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΤΙΜΩ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ , ΑΛΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΝΟΝΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΕ , ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΙΣΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΠΑΡΣΕΙΣ , ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΚΛΕΚΤΑ ΑΣΤΙΑΚΙΑ , ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ 90% ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΓΙΝΟΝΤΕ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ
-
Τα μάααααααααθατε!!!!!!!!
Ανοίξε το Τριώδιο?!!!!
Γεμίσαμε 'Μασκαράδες'!!!
-
κανονισα απο χτες να παμε να δουμε το σπριντ με την κοπελα μου και αλλο ενα ζευγαρι που ουδεμια σχεση εχουν με ραλλυ και αλλα τετοια τριτοκοσμικα σπορ. Φτασαμε και αμεσως μου εκανε θετικη εντυπωση ο κοσμος που υπηρχε και πραγματικα δεν περιμενα.Καλα ξεκιναμε λεω και χαμογελαω.. Τι το θελα το ρημαδι και το ανοιγα, να μια κοιλια ετσι για αρχη,' τι εγινε ποτε θα ξαναξεκινησουν???' 'τωρα οπου να ναι...' που να ξερα. 'Καλα δεν λυπαστε τα αυτοκινητα σας σε τετοιο κωλοοδοστρομα????' Ξερεις το κανουν επιτιδες για να δουν ποιος εχει καλη αναρτηση οποιος δεν εχει θα αγορασει κανα οικοπεδακι το πολυ ..' Το κερασακι βεβαια ηταν το αμοιρο Φιατ που πηγε υπερ πιστεως Μα καλα αυτο τωρα ηταν ασφαλες??? μεσ την σκουρια ειναι!'
δεν λεω για αυτα που ενα πιο εμπειρο ματι θα εβλεπε και δυστυχως ειδαμε..
Κριμα, 3 ατομα που ηρθαν και αυτο που ειδαν ηταν για τα μπαζα. Πως να μην μας λενε οτι στα drift περνανε πιο καλα και εχει πιο πολυ χαβαλε...
Βεβαια φανταστητε το σημερινο χαλι να γινοταν σε κανενα drift ωρε γελια που θα επεφταν.Δυστυχως ομως εχει αλλο αρωμα το δικο τους ευρο και το δικο μας.. Μεγιες..Μπραβο σε ολα τα παιδια που ετρεξαν και ας μην το ευχαριστηθηκανε οπως τους αξιζε.
ενα σπριντ ηταν τι περιμενες... -
Από το τέλος σχεδόν του 1ου σκέλους και μετά που βρέθηκα στον αγώνα, μόνο αγώνα δεν είδα.
Αρχικά ήρθε η είδηση για τον Γιώργο Γρινιεζακη, κινηθηκαμε προς το σημείτο που είχε την κακή του στιγμή, όπου και ο Δούφας με το 127 είχε 10 λεπτά αφου φτάσαμε επίσης έξοδο, δυστυχώς ακόμα πιο άσχημη απο του Γιώργου. Το 127 εστριψε με αρκετά χλμ, και στην εξοδο της στροφής 'ξακρισε' πατώντας τα χαλίκια στην άκρη του δρόμου και γλίστρησε στο χαντάκι αριστερά του δρόμου. Απο εκει και πέρα ο οδηγός δεν μπορεσε να κάνει τίποτα, και το αυτοκίνητο χτύπησε με μεγάλη ταχύτητα στον κορμο ενος δέντρου με το εμπρος μέρος, και λόγω της κλίσης προς τα κάτω που είχε, σηκώθηκε και το πισω μέρος χτυπώντας μέχρι τη μέση του ουρανου στο δέντρο.
Ήταν απο τις πιο τρομακτικές εξόδους που έχω δει σε Ελληνικούς αγώνες. Το 127 έπεσε με πολλά km στο δέντρο χωρις να προλάβει ουσιαστικά να κόψει ταχύτητα. Ο οδηγός χτύπησε το πόδι του μιας και ταμπλώ του αυτοκινήτου σχεδόν του το πλάκωσε (το τιμονι και το ταμπλώ είχαν μετατοπιστεί κατά πολύ στο 127) ενώ το roll cage στην πανω μεριά του παρμπριζ τσάκισε σαν καλαμάκι. Ο συνοδηγός δεν έπαθε σχεδόν τίποτα.
Το σίγουρα είναι ότι παρόλο που το roll cage τσάκισε πάρα πολύ, αυτό πρέπει να ήταν που έσωσε απο τα χειρότερα αφου μετά το πρώτο χτύπημα στο μπροστινο μέρος του αυτοκινήτου, δέχτηκε όλη την ενέργεια της συγκρουσης.
Ελπίζω το πλήρωμα να το ξεπεράσει σύντομα.Ήταν σημείο σφικτό. Νομιζω ότι το σημείο ήθελε εμπειρία μιας και ήταν μετά απο γρήγορο ανοιχτό κομμάτι που όσο να'ναι αποσυντονιζει τον οδηγό και τον παρασέρνει να κινηθεί γρήγορα. Σε συνδιασμό με την γνωστή πολύ επικύνδυνη κατάσταση του δρόμου, έκαναν τη συγκεκριμένη στροφή επικύνδυνο σημείο.
Τα χειρότερα αποφεύχθηκαν και ευτυχως τα πλήρωμα των Peugeot & Fiat είναι καλά. Ελπιζω να το ξεπεράσουν συντομα.
Την κακή του στιγμή είχε και ο Ζακχαίος του οποίου το 106 απ'οσο έμαθα έπαθε ζημιά. Ο ίδιος είναι καλά απ'οσο ξέρω.
Τελικά ο αγώνας διεκόπη γιατι δεν μπορουσαν να πάρουν το αυτοκίνητο σε σημείο που να μην εμποδίζει και έτσι μετέτρεψαν την διαδρομή σε απλή για τα υπολοιπα πληρώματα, δίδοντάς τους τον χρόνο του τελευταίου (??).
Γενικώς τον θεωρώ απαράδεκτο αγώνα αφου ο κόσμος είχε αγανακτήσει -κλασσικά- κυρίως απο την πολύωρη αναμονή και καθυστέρηση, και η οργάνωση μου φάνηκε ελλειπής.
Να σημειώσω ότι όταν χτύπησε ο Δούφας, και ο κοσμος ετρεξε να τον βγάλει πανικόβλητος, ο κριτής που εφτασε μετά απο λίγο (ήταν 200+ μετρα πιο μετα) προσπαθουσε απο το κινητό του να επικοινωνήσει με την οργάνωση, αλλά ανεπιτυχως. Το σημείο ήταν γύρω στα 1000μ απο τον τερματισμο, ασθενοφόρο όμως δεν ειδα να υπάρχει εκεί. Αν υπήρχε θα έπρεπε να φτάσει σε πολύ συντομο χρονικό διάστημα, αλλά μαλλον δεν υπήρχε στο τέλος της ειδικής (προφανώς είχε μόνο στην αρχή, και δε λέω οτι η Λέσχη ήταν υποχρεωμένη να έχει και στον τερματισμο, αφου δεν γνωρίζω τον κανονισμο για τα sprint)
Τελικά το πληρωμα του 127 μπήκε σε αυτοκίνητο ιδιώτη (Ford Transit) ο οποιος ήταν φιλος τους απ'οτι κατάλαβα και εφυγαν.Αλλα πληρώματα που εκαναν κανονικά τον αγώνα τους, παραλίγο να κοιμηθουν στο αυτοκίνητο με τόση καθυστέρηση, και δε νομιζω να ευχαριστηθηκαν αγώνα.
Ο Παπανικολάου στο 1ο σκέλος ήταν 4ος γενικής αν δεν κανω λαθος, και στο 2ο σκέλος βρεθηκε στην 1η θέση. Στο 2ο σκελος που τον είδα, ήταν πραγματικά γρήγορος, όπως επίσης και οι Καλαϊτζιάν-Μπήτρος και Χεκιμιάν-Λαδογιάννης.
Θα γράψω τέλος μια υπερβολή η οποία δεν απέχει πολύ απο την πραγματικότητα:
Αυτό που είδα είναι ότι στο βουνό, οι μισοί θεατές ήταν οδηγοί αγώνων, και οι άλλοι μισοι ήταν λίγο πολύ φίλοι, γνωστοί τους, μηχανικοί. Να δω πότε δεν θα πηγαίνουν ούτε αυτοι, να τελειώνουμε. -
θα ηθελα να ρωτησω κατι να μου απαντησουν καποιοι που γνωριζουν σιγουρα εναν ειναι νομιμο.
Καποια πληρωματα ενω πηγαιναν στην εκκινηση του 2ου σκελους και ενω ειχε διακοπει ο αγωνας και αφου αρχισε η βροχη επωφεληθηκαν της καθυστερησης και αλλαξαν λαστιχα.
Αυτο κατα τη γνωμη μου δεν ειναι παρατυπο αφου το service μπορει να στηθει οπουδηποτε.
Υπαρχει καποιος πιο συγκεκριμενος κανονας ? -
Ο χρήστης vagelis-rallye έγραψε:
θα ηθελα να ρωτησω κατι να μου απαντησουν καποιοι που γνωριζουν σιγουρα εναν ειναι νομιμο.
Καποια πληρωματα ενω πηγαιναν στην εκκινηση του 2ου σκελους και ενω ειχε διακοπει ο αγωνας και αφου αρχισε η βροχη επωφεληθηκαν της καθυστερησης και αλλαξαν λαστιχα.
Αυτο κατα τη γνωμη μου δεν ειναι παρατυπο αφου το service μπορει να στηθει οπουδηποτε.
Υπαρχει καποιος πιο συγκεκριμενος κανονας ?Απ'όσο γνωρίζω επειδή όπως λένε και οι κανονισμοί το service είναι ελεύθερο αν δεν έχει έρθει η 'σειρά' του αυτοκινήτου στην εκκίνηση μπορεί να αλλάξει λάστιχα ή ό,τι άλλο θέλει
Τώρα αν έχει έρθει η σειρά και καθυστερήσει εσκεμμένα για να αλλάξει λάστιχα είναι άλλο θέμα...
Ακόμα και στα κανονικά ραλλύ η αλλαγή ελαστικών δεν απαγορεύεται πριν από την εκκίνηση εφ'όσων βέβαια τα λάστιχα είναι εντός του αυτοκινήτου και έχουν μαρκαριστεί ως 'ρεζέρβες'...Όσο για τον αγώνα.... Τι να πω... Λυπάμαι που έχασα την ημέρα μου, κάθησα στο κρύο τόσες ώρες και έφαγα και τη βροχή για αυτό το 'θέαμα'...
Οι θεατές αρκετοί -κυρίως οι γνωστοί βέβαια αγωνιζόμενοι, μηχανικοί, οικογένειες και φίλοι αγωνιζόμενων κτλ.- οι υπόλοιποι 'άσχετοι' έφυγαν μετά τα πρώτα 30 λεπτά 'αγώνα' γιατί δεν άντεξαν...Για να λέμε όμως και του στραβού το δίκιο... Κατ'εμέ οι καθυστερήσεις, όσο κουραστικές και αν ήταν θεωρώ ότι ήταν απαραίτητες... Από την στιγμή που υπάρχει εμπόδιο μέσα στην διαδρομή, κίνδυνος νέου ατυχήματος και κίνδυνος για τα υπόλοιπα πληρώματα πρέπει ο αγώνας να διακόπτεται έως ότου απομακρυνθεί το όχημα(τα) που ενοχλέι!
Τώρα αν γίναν πολλά ατυχήματα σήμερα και μερικά εκ των οποίων σοβαρά δεν ευθύνεται η λέσχη γι'αυτό...
Εάν η λέσχη δεν είχε σταματήσει τον αγώνα και είχε προκληθεί χειρότερο ατύχημα τότε όλοι θα φωνάζαν γιατί η ασφάλεια δεν ήταν επαρκής...!
Ε δεν γίνεται και η πίτα ολόκληρη και ο σκύλος χορτάτος....Τώρα αν η λέσχη δεν ήταν κατάλληλα προετοιμασμένη και οι καθυστερήσεις ήταν μεγαλύτερες απ'ότι έπρεπε αυτό είναι άλλο καπέλο...
Τραγική φιγούρα του αγώνα για μένα το πλήρωμα του Fiat... Ευτυχώς τα παιδιά είναι καλά στην υγεία τους αν και αρκετά σοκαρισμένοι... Ο οδηγός είχε τελικά μόνο θλάσεις και μόλωπες στα πόδια από το χτύπημα ενώ ο συνοδηγός μια ελαφρά διάσειση... Περαστικά!
-
Περισσότερο ακρόπολης παρά ασφάλτινο σπριντ θύμιζε η ειδική με τόσες λακούβες,αυλάκια,κτλπ και φυσικά το χαρμπίλι εφτανε σε σημείο να καλύπτει όλη σχεδόν την στροφή μετά το πέρασμα 2-3 πρώτων αυτοκινήτων.Φυσικά αναμενόμενο ήταν να τα βρούνε μπροστά τους οι συμετέχοντες γιατί ξέρανε πριν ξεκινήσουνε την κατάσταση της ειδικής.
Γενική εικόνα.... ....την περιγράψανε οι προηγούμενοι στο σχετικό ποστ.
Γενικά η καλή μέρα απο το πρωί φένετε και το πρωί για την φετινή χρονιά ξεκίνησε με πολύ πολύ μαυρίλα,φουρτούνα,και δύσκολα θα βγεί ήλιος μέχρι τον δεκέμβρη που θα ξανανυχτώσει,και αν βγεί για λίγο στα κλεφτά πάλι θα σκοτεινιάσει και θα συνεχείσει μέχρι να τελειώσει και αυτή η χρονιά. -
Ο χρήστης Nikos_bugsR έγραψε:
'ξακρισε' πατώντας τα χαλίκια στην άκρη του δρόμου και γλίστρησε στο χαντάκι αριστερά του δρόμου.φυσικά το χαρμπίλι εφτανε σε σημείο να καλύπτει όλη σχεδόν την στροφή μετά το πέρασμα 2-3 πρώτων αυτοκινήτων.
Ρε Ελληναρες ποσο θα κοστιζε να βαλετε ενα μηχανημα να καθαρισει το γαρμπιλι απο τις ακρες ???
Τι να τα κανεις τα 50 ασθενοφορα(λεμε τωρα) και τις 100 πυροσβεστικες αν το κακο γινει?
Το θεμα ειναι να παρεις τετοια μετρα ωστε να μην γινει τιποτα. -
Και για μένα ο αγώνας ήταν από αυτούς που διώχνει τόσο θεατές όσο και αγωνιζόμενους...Είδα το πρώτο σκέλος με φίλους άσχετους με το χώρο που δεν θέλουν να ξαναέρθουν μετά τα χθεσινα....
Στον αγωνιστικό τομέα μου άρεσαν Παπανικολάου, Χεκιμιάν και πολλά μπράβο στους φορουμάδες christosm και kleisj που πέρασαν άνεμος το τελευταίο εσάκι του flying....
Κατά τα άλλα για άλλη μια φορά ρίξαμε πολύ γέλιο με καλούς φίλους και συναθλητές στην εξέδρα...
-
Ρε παιδια ελεος!
Αφηνει η αρχη του σπορ να τρεχουν τετοια σαπακια, οπως το 127,και οπως ειπωθηκε η εξοδος ηταν ασχημη, και απο τυχη γλιτωσαμε τα χειροτερα.
Να χαρω εγω τα ΔΤΤ σας!127 δεν κυκλοφορει πλεον ουτε στη Ζιμπαμπουε, και εμεις τα κανουμε αγωνιστικα στην Ελλαδα.
Μπραβο μας! -
Ο χρήστης S3 έγραψε:
Ρε παιδια ελεος!
Αφηνει η αρχη του σπορ να τρεχουν τετοια σαπακια, οπως το 127,και οπως ειπωθηκε η εξοδος ηταν ασχημη, και απο τυχη γλιτωσαμε τα χειροτερα.
Να χαρω εγω τα ΔΤΤ σας!127 δεν κυκλοφορει πλεον ουτε στη Ζιμπαμπουε, και εμεις τα κανουμε αγωνιστικα στην Ελλαδα.
Μπραβο μας!Κάνεις λάθος φίλε μου...Πάντου τρέχουν αυτοκίνητα το ίδιο ή και πιο παλιά....Και αν είναι καλά προετοιμασμένα αυτα τα σαπάκια όπως τα αποκαλείς είναι πιο ασφαλή από το σαπάκι σου με τους 10 αερόσακους και τα EBD,ESP,ANTISPIN,TCS...........
-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
Ρε παιδια ελεος!
Μπραβο μας!Κάνεις λάθος φίλε μου...Πάντου τρέχουν αυτοκίνητα το ίδιο ή και πιο παλιά....Και αν είναι καλά προετοιμασμένα αυτα τα σαπάκια όπως τα αποκαλείς είναι πιο ασφαλή από το σαπάκι σου με τους 10 αερόσακους και τα EBD,ESP,ANTISPIN,TCS...........
Eπετρεψε μου να ξαναδιαφωνησω!
Εσυ συγκρινεις το 127 που κατα τη γνωμη σου ειναι ασφαλες, με ενα πολιτικο αυτοκινητο.
Εγω μιλησα μονο αγωνιστικα.
Θεωρω οτι κατι τετοια αυτοκινητα 30 χρονων και βαλε, δε θα επρεπε να τρεχουν.
Ο ενας λεει τσακισε το ρολλ μπαρ σαν καλαμακι, ο αλλος λεει οτι ηταν σκουριασμενη η καροτσα, δλδ τι αλλο πρπει να γινει για να τα κοψουν τετοια αμαξια.Λεω ναι στα παλια αμαξια που ομως τηρουν σωστα τις προδιαγραφες ασφαλειας, και λεω οχι στα σαπακια.
Ελπιζω να ειμαι πιο σαφης τωρα. -
Mακραν ο χειροτερος αγωνας που εχω δει(απο οργανωτικης πλευρας κυριως)..............
Οτι και να πουμε για την οργανωση ειναι λιγο,ΠΑΡΑ πολυ λιγο......
Κριμα που οσοι δεν ηταν εκει,που δεν θα μπορεσουν να καταλαβουν το μεγεθος της του αγωνα.....
Σκεφτειτε απλα ποσες φορες εχει γινει αυτη η ειδικη με σαφως παραπανω συμμετοχες και ποσα προβληματα ειχε αλλοτε και δειτε τι εγινε τωρα.....
Καμια σχεση οι δικαιολογιες.....Απο αγωνιστικης πλευρας,η νικη του Πεπε,μας δειχνει μερος του επιπεδου οσων οδηγουν σουπερ ντουπερ ουαου WRC,N4,A8 ,Α7κιτκαρ και δεν συμμαζευεται.....
10-15 περασματα αξιζε ολο το 6ΩΡΟ ΠΟΥ ΚΑΤΣΑΜΕ ΓΙΑ ΡΑΛΛΥ ΣΠΡΙΝΤ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ(χωρις να εχει ολοκληρωθει),ευτυχως που δεν ειχαμε χειροτερα....
Απο την αλλη τα πληρωματα τι να πουν,που στην ιδια ωρα ειχαν ολοκληρωσει κανονικο ραλλυ Παλλαδιο.....Δεν θα ηθελα να ημουν στη θεση τους....Φιλε μου anku,εκανες το πιο σωστο πραγμα που εφυγες!!!
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η PLATFORMA ....???? OEO....???????