-
ρε παιδια δεν εχουν βγει οι τιμες,μην ακουω χαζομαρες,σημερα και αυριο γινεται στους αντιπροσωπους ενημερωση για το νεο civic και τιμη δεν εχουν αναφερει,μην λετε πραγματα που δεν στεκουν!!
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Ουυυυ 666 OPELISTA
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Βρε κογιότε, γράφτηκε τιμή 25.000. Τώρα λες 22τόσο. Τεσπά, για civic εγώ δεν θα τα έδινα, άσε που δεν μου αρέσει ιδιαίτερα το σουλούπι του, τυπική γιαπωνεζιά είναι, ειδικά το 4θυρο.
Μπάι δε γουέι, το Astra 1.8 έχει παπάδες και ραβίνους μέσα, ακόμα και στη βασική έκδοση (που είναι η cosmo παρακαλώ, δηλ. σχεδόν κομπλέ). Και το cd παίζει mp3 για να γουστάρουν τ' αλάνια.εγω είπα 24000
και παίζει και mp3 να σου βάλω λίγο γονίδι να γουστάρεις που είσαι ανήσυχο παιδί.
Πάω για νάνι τωρα -
Ο χρήστης koralli έγραψε:
Υπολογιστε οτι το 2λιτρο αυτοκινητο, να μην πω το 'παντρευεσαι', αλλα σιγουρα εχει πολυ πιο δυσκολη μεταπωληση απο ενα 1.8 και μαλιστα η Honda εχει πολυ καλυτερη μεταπωληση απο πχ μια Citroen.
Δύσκολοι καιροί για 2λιτρα, πόσο μάλλον για μεταπώληση..........
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Κoralli καλά τα λες αλλά για 170 ευρώ επιπλέον τον χρόνο θα συμβιβαστείς με έναν 1800άρη έστω και Honda;Είναι πολλά τα λεφτά που ζητούν. Αλλωστε μιλάμε για Honda. Δεν μιλάμε και για BMW.
Δεν αντιλέγω ότι είναι ένα καταπληκτικό αμάξι [το 5θυρο] αλλά είναι κ πολλά τα λεφτά που ζητά.
Αν ισχυει αυτο που λεει η Honda οτι αποδιδει σαν 2λιτρος και καταναλωνει σαν 1600αρης, δεν θα ελεγα οτι ειναι συμβιβασμος. Μαλλον για χρυση τομη μου μοιαζει που μαλιστα ταιριαζει γαντι στα ελληνικα δεδομενα.Η Honda εχει αποδειξει οτι μπορει να φτιαχνει μοτερ διαμαντια.
Το αν ειναι πολλα τα λεφτα που ζηταει ενα αυτ-το κρινεται και απο το κοστος χρησης του οχι μονο το κοστος αγορας.
Ας μην προτρεχουμε ομως, οταν δοκιμαστει και κριθει θα πουμε περισσοτερα.Οσο για αυτο που λες για την BMW αν εννοεις την 116 που παιζει στην κατηγορια του Civic, ε πιστευω μπροστα της το Honda μοιαζει τρομερο value for money.Κι ας μην εχει το σηματακι της BMW. Προσωπικη μου γνωμη παντα. Το οτι 'μιλαμε για Honda' και οχι για κατι 'αλλο' δεν εχει καμια σημασια για μενα, αν το αυτοκινητο πραγματοποιει οσα υποσχεται.
Και οσο παει θα γινονται δυσκολοτεροι μου φαινεται...
Ποσο μαλλον οταν το 2lt που πας να πουλησεις δεν εχει και καλο 'ονομα'-φημη. -
To τετράθυρο το έχει ήδη απο την Παρασκευή στην βιτρίνα του ο Σωτηρόπουλος στο Μαρουσι
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Υπολογιστε οτι το 2λιτρο αυτοκινητο, να μην πω το 'παντρευεσαι', αλλα σιγουρα εχει πολυ πιο δυσκολη μεταπωληση απο ενα 1.8 και μαλιστα η Honda εχει πολυ καλυτερη μεταπωληση απο πχ μια Citroen.
Συγνώμη αλλά σε ποια εποχή είμαστε...; Πριν εξαγγείλει τα μέτρα ο Σημίτης ή μετά;
Ρε παιδιά μέχρι και 2000cc δεν υπάρχει τεκμήριο. Τι δύσκολοι καιροί κ τα ρέστα μου λέτε... ...
Θα δώσεις μία μικρή περιουσία για να το απκτήσεις και τσιγγουνεύεσαι το επιπλεόν 170άρι στα τέλη κυκλοφορίας;Μετά καταναλώνει σαν 1600άρι και αποδίδει σαν 2λιτρο...χμμμ...εσύ δεν είπες να μην προτρέχουμε κ να περιμένουμε τις μετρήσεις; Γιατί προκαταλαμβάνεις;
Τέλος όταν αναφέρθηκα στην BMW αναφέρθηκα επι παραδείγματι σε μία καταξιωμένη φίρμα γενικά ως παράδειγμα.
Οπότε τα περι 116i τα θεωρώ περιττά να τα σχολιάσω.Σπύρο μετέφερέ μας στο Κατασκευαστές και Μοντέλα. Δεν είναι πλέον Μελλοντικό Μοντέλο το Civic.
-
Στα 22-25κ θα εχει να αντιμετωπισει και τα 1400αρια TSI που ερχονται συντομα και θα αποδιδουν 140 & 170 αλογα...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Συγνώμη αλλά σε ποια εποχή είμαστε...; Πριν εξαγγείλει τα μέτρα ο Σημίτης ή μετά;
Ρε παιδιά μέχρι και 2000cc δεν υπάρχει τεκμήριο. Τι δύσκολοι καιροί κ τα ρέστα μου λέτε... ...Δε μίλησα για τεκμήριο, γνωρίζουμε πως δεν υφίσταται πλέον όπως παλαιότερα..
Όταν πάμε εγώ, εσύ, αύριο-μεθαύριο να πουλήσουμε ένα δίλιτρο θα είναι πολύ πιο δύσκολο λόγω κυβικών και όχι λόγω τεκμηρίου.Θα δώσεις μία μικρή περιουσία για να το αποκτήσεις και τσιγγουνεύεσαι το επιπλεόν 170άρι στα τέλη κυκλοφορίας;
Μετά καταναλώνει σαν 1600άρι και αποδίδει σαν 2λιτρο...χμμμ...εσύ δεν είπες να μην προτρέχουμε κ να περιμένουμε τις μετρήσεις; Γιατί προκαταλαμβάνεις;
Μα, δεν μίλησα για κατανάλωση. Ας έρθει το αυτοκίνητο και βλέπουμε..
-
Στον koralli αναφέρομαι.
-
Καλά όλα αυτα που λέτε. αλλά μήπως έχετε καμια πληροφόρησε για το 5Θ; Ρώτησα τον Σαρακάκη στην Θεσσαλονίκη και με είπε ότι δεν ξέρει και να τον πάρω μέσα στην εβδομάδα. Πάντως όταν τον είπα για Μαιο γέλασε και με είπε ότι αποκλείεται. Α, ένας άλλος έμπορος με είπε ότι θα καθηστερήσει 15 μέρες (για το 5Θ λεέμε πάντα) για να κατεβάσουν την τιμή του.
-
Κοιτάξτε ενημέρωση...
http://www.contra.gr/Motorsport/Hellas/ ... 13033.html
πώς να τους πάρεις μετά σοβαρά;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Κοιτάξτε ενημέρωση...http://www.contra.gr/Motorsport/Hellas/ ... 13033.html
πώς να τους πάρεις μετά σοβαρά;
Άντε να φεύγει το στοκ παιδιά...
-
Ο χρήστης darklord888 έγραψε:
Καλά όλα αυτα που λέτε. αλλά μήπως έχετε καμια πληροφόρησε για το 5Θ; Ρώτησα τον Σαρακάκη στην Θεσσαλονίκη και με είπε ότι δεν ξέρει και να τον πάρω μέσα στην εβδομάδα. Πάντως όταν τον είπα για Μαιο γέλασε και με είπε ότι αποκλείεται. Α, ένας άλλος έμπορος με είπε ότι θα καθηστερήσει 15 μέρες (για το 5Θ λεέμε πάντα) για να κατεβάσουν την τιμή του.για το 5D ειπαν τελικα οτι μπορει σε ενα μηνα αλλα μπορει και πιο γρηγορα,αρα ακυρο για Μαιο που ελεγαν.θα εχουμε νεα μεσα στην εβδομαδα.3d απο 2007
καλα στη Θεσ/νικη δεν ξερουν ακομα οτι υπαρχει το 4D -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Μπάι δε γουέι, το Astra 1.8 έχει παπάδες και ραβίνους μέσα, ακόμα και στη βασική έκδοση (που είναι η cosmo παρακαλώ, δηλ. σχεδόν κομπλέ). Και το cd παίζει mp3 για να γουστάρουν τ' αλάνια.Λοιπόν επειδή κοιτάω το 1.8 με τα 140 γαιδούρια, η κατάσταση δεν είναι τόσο cool όσο την περιγράφεις.
- Βασική έκδοση είναι η Sport me 20500 και η cosmo πάει στα 21.500
- Η sport δεν έχει ηλεκτρονικό κλιματισμό (+350)
- Για mp3 +50
- Για κανονική ρεζέρβα +50
- Για μεταλλικό +400
- Για φωτιζόμενο σκιάδιο +40
- Για ESP καλύτερα συμφέρει πακέτο με clima (+700)
- Ευτυχώς βάζουν δισκόφρενα πίσω ανεξαρτήτως esp (ευτυχώς οχι σαν την ford)
- To GTC sport εφμανίζεται να μην έχει standar υπολογιστή ταξιδιού (αν και νομίζω πως πρόκειται για λάθος στο site τους αφού το 5θυρο το έχει)
- Δεν ξέρω αν κάνουν κάποια έπτωση για μετρητοίς όπως πχ στο ford focus 2k
- Η εγγύηση 6 χρόνια είναι τελείως πλασματική και δεν έχω σαφή εικόνα τι ακριβώς καλύπτεται και οι αρνίδες πωλητές δεν φαίνονται διατεθημένοι να μου εξηγήσουνε
- Ξέρει κανείς αν έχει αλυσίδα ή ιμάντα χρονισμού?
- Το μπλόκ είναι αλουμίνιο η χυτοσίδηρος?
- Υπάρχει τέστ με δυναμομέτρηση του κινητήρα? έστω από το Zafira? Μην έχουν ξεχαστεί τίποτα 20 άλογα να βόσκουν στα λιβάδια?
Αυτοί είναι κάποιοι προβληματισμοί μου σχετικά με την αγορά του συγκεκριμένου, επίσης αν κάποιος έχει να προτείνει μαγαζί που να κάνει καλή έκπτωση μετρητοίς please feel free to speak out, επειδή κοίταζα και την 116, έπαθα πλάκα όταν σε ένα μαγαζί δεν κόβαν τίποτα και στο άλλο κόβαν 3κ για ετοιμοπαράδοτο.
p.s. highlight το μερικώς γαλβανισμένο αμάξωμα
-
όταν με το καλό ανακοινωθούν οι τιμές...θα την κράξουμε με την ησυχία μας...
πλάκα κάνω...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ρε παιδιά μέχρι και 2000cc δεν υπάρχει τεκμήριο. Τι δύσκολοι καιροί κ τα ρέστα μου λέτε... ...
Θα δώσεις μία μικρή περιουσία για να το απκτήσεις και τσιγγουνεύεσαι το επιπλεόν 170άρι στα τέλη κυκλοφορίας;Ποιος μιλησε για τεκμήριο?
Αυτο που ειπα και επαναλαμβανω ειναι οτι εκτος απο το κοστος αγορας καλο ειναι να κοιταμε και το κοστος χρησης (τελη, ασφαλειες, καταναλωση, σερβις) και στη συγκεκριμενη περιπτωση του Civic ΚΑΙ την 7ετη εγγυηση που προφανως ενσωματωνεται στο κοστος αγορας. Το αν καποιος συμφωνει ή διαφωνει με αυτο το σκεπτικο ειναι δικαιωμα του...
Για τη μεταπωληση με καλυψε ο technik.Μετά καταναλώνει σαν 1600άρι και αποδίδει σαν 2λιτρο...χμμμ...εσύ δεν είπες να μην προτρέχουμε κ να περιμένουμε τις μετρήσεις; Γιατί προκαταλαμβάνεις;
Εγω μετεφερα τη δηλωση της ιδιας της εταιρειας για τον κινητηρα και τιποτα παραπανω! Δεν ανεφερα πουθενα οτι ισχυει και γι' αυτο και ειπα να περιμενουμε τις μετρησεις. Αυτο που λεω ειναι οτι ΑΝ ισχυει, κατα τη γνωμη μου θα ειναι ενα σημαντικο πλεονεκτημα του μοντελου που δικαιολογει σε καποιο βαθμο την τιμη του. Ειλικρινα δεν καταλαβαινω πως και ποιον προκαταλαμβανω με αυτον τον τροπο....
-
Ο χρήστης borbos έγραψε:
Καλά όλα αυτα που λέτε. αλλά μήπως έχετε καμια πληροφόρησε για το 5Θ; Ρώτησα τον Σαρακάκη στην Θεσσαλονίκη και με είπε ότι δεν ξέρει και να τον πάρω μέσα στην εβδομάδα. Πάντως όταν τον είπα για Μαιο γέλασε και με είπε ότι αποκλείεται. Α, ένας άλλος έμπορος με είπε ότι θα καθηστερήσει 15 μέρες (για το 5Θ λεέμε πάντα) για να κατεβάσουν την τιμή του.
για το 5D ειπαν τελικα οτι μπορει σε ενα μηνα αλλα μπορει και πιο γρηγορα,αρα ακυρο για Μαιο που ελεγαν.θα εχουμε νεα μεσα στην εβδομαδα.3d απο 2007
καλα στη Θεσ/νικη δεν ξερουν ακομα οτι υπαρχει το 4Dborbos ξερεις μηπως αν εκτος απο τη χωρα κατασκευης το 5Θ εχει διαφορες με το 4Θ και στην πισω αναρτηση? Πριν καιρο καπου ειχα διαβασει οτι το 4Θ θα ειχε multilink αντι για ημιακαμπτο που εχει το 5Θ...
-
Ο χρήστης koralli έγραψε:
Καλά όλα αυτα που λέτε. αλλά μήπως έχετε καμια πληροφόρησε για το 5Θ; Ρώτησα τον Σαρακάκη στην Θεσσαλονίκη και με είπε ότι δεν ξέρει και να τον πάρω μέσα στην εβδομάδα. Πάντως όταν τον είπα για Μαιο γέλασε και με είπε ότι αποκλείεται. Α, ένας άλλος έμπορος με είπε ότι θα καθηστερήσει 15 μέρες (για το 5Θ λεέμε πάντα) για να κατεβάσουν την τιμή του. :whatever:
για το 5D ειπαν τελικα οτι μπορει σε ενα μηνα αλλα μπορει και πιο γρηγορα,αρα ακυρο για Μαιο που ελεγαν.θα εχουμε νεα μεσα στην εβδομαδα.3d απο 2007
καλα στη Θεσ/νικη δεν ξερουν ακομα οτι υπαρχει το 4Dborbos ξερεις μηπως αν εκτος απο τη χωρα κατασκευης το 5Θ εχει διαφορες με το 4Θ και στην πισω αναρτηση? Πριν καιρο καπου ειχα διαβασει οτι το 4Θ θα ειχε multilink αντι για ημιακαμπτο που εχει το 5Θ...
αυτο δεν το γνωριζω αλλα θα το μαθω,οσον αφορα το μοτερ του civic ειναι αλλο πραγμα,εχουν δωσει βαση στο μοτερ και πιστευω οτι θα ειναι ετσι οπως λενε δηλ.επιδοσεις διλιτρου και καταναλωση 1.6.μεχρι στιγμης αυτο ισχυει!!!υπομονη μεχρι να βγουν οι μετρησεις.
-
Ο χρήστης borbos έγραψε:
αυτο δεν το γνωριζω αλλα θα το μαθω,οσον αφορα το μοτερ του civic ειναι αλλο πραγμα,εχουν δωσει βαση στο μοτερ και πιστευω οτι θα ειναι ετσι οπως λενε δηλ.επιδοσεις διλιτρου και καταναλωση 1.6.μεχρι στιγμης αυτο ισχυει!!!υπομονη μεχρι να βγουν οι μετρησεις.
Για να δουμε..
Ευχαριστω borbos. Για οτι καινουριο περιμενουμε νεα σου
Ηonda Civic 2005