Feb 18, 2006, 4:17 PM

Ο χρήστης drdino έγραψε:
Γυρνάω με ταξί σπίτι μου σήμερα. Συνήθως, επειδή η διαδρομή είναι μικρή, (1,60 συνήθως), αφήνω ολόκληρο το 2ευρω. Σήμερα όμως; Καταρχήν το ταξί, ένα superb, αρκετά βρώμικο μέσα, με χαρτόνια λερωμένα με λευκή μπογιά αντί για πατάκια, και ο ταξιτζής να μην με ακούει λόγω της μουσικής και να με ξαναρωτάει με ένα Ε; Φτάνω στον προορισμό μου, μου δίνει 20 λεπτά ρέστα.
Εγω: 5λέπτο δεν έχετε παρακαλώ;
Ταξιτζής: τι;
Η ελάχιστη είναι 1,75, δεν έχετε 5λεπτο να μου δώσετε;
Ταξιτζής: α, όλα τα ξέρεις ε; Μέσα σε όλα είσαι χωμένος.
Εγώ περιμένω υπομονετικά, ο κύριος τίποτα. Επιμένω, 5λεπτο ΔΕΝ έχετε;
Ταξιτζής: ε, πάρτο, να πλουτίσεις, μαλάκα χουβαρντά.
Ευχαριστώ, γεια σας.

Τί να λέμε τώρα; Δυστυχώς δεν μπόρεσα να πάρω τον αριθμό του.

Mη στεναχωριεσε καθολου σε λιγες μερες η ελαχιστη θα παει 2,5€ και δεν θα υπαρχει αυτο το προβλημα .....

1. Αφου ειδες οτι το ταξι ειναι χαλια γιατι μπηκες ?? Και μολις μπηκες και σε ενοχλησαν ολα αυτα επρεπε να κατεβεις αμεσως ....
  2. Δεν μπορεσες να παρεις τον αριθμο γιατι εφυγε με ιλιγγιωδη ταχυτητα ??ή δεν το σκεφτηκες εκεινη την ώρα ???
    3)Για ποιον λογο θα του εκανες μυνηση ?? για την συμπεριφορα του ή για τα 5 λεπτα ??

Εννοειται οτι το λεξιλογιο του ταξιτζη ηταν τουλαχιστον ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ....
Ξερεις ομως οτι αυτος το ταξιτζης μπορει να ηταν αστυνομικος,δημοσιος υπαλληλος ,καθηγητης ή οτι αλλο ?? και απλα να δουλευει ταξι για να ανισχυσει το εισοδημα του??
Ξερεις οτι η συμπεριφορα αυτη δυστυχως υπαρχει σε ολη την κοινωνια μας γιατι υπαρχει τεραστια ελλειψη παιδειας ???
Αλλα εμεις οι ιδιοι δεν ειμαστε ταυτοχρονα πελατες αλλα και εργαζομενοι σε εναλλασομενους ρολους και στο τελος ο ενας ταλαιπωρει τον αλλον ???
Μια ειναι η λυση ..να αρχισουμε να σεβομαστε πρωτα απ'ολα τους εαυτους μας ....τοτε μονο θα γλυτωσουμε (δυσκολο το βλεπω ετσι οπως παμε ) απο την κοινωνια του 'ο κλεψαντας του κλεψαντος Ω παλιοκλεφταραιοοοιι!!)