-
Ο χρήστης sergeant έγραψε:
Κανά αντίστοιχο παιχνίδι για PC δεν έχετε ρε παίδες για μας τους πιστούς Πισάκιδες;;Αντίστοιχο, όχι...
Καλύτερο, ναι...Υ.Γ.
Βλέπε post του cavallino -
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Αντίστοιχο, όχι...
Καλύτερο, ναι...:bleh:
Οσα δεν φτάνουμε...τα κάνουμε κρεμαστάρια!
-
-
-
-
Κανά αντίστοιχο παιχνίδι για PC δεν έχετε ρε παίδες για μας τους πιστούς Πισάκιδες;;
Αντίστοιχο, όχι...
Καλύτερο, ναι...Υ.Γ.
Βλέπε post του cavallinoΕρώτηση: στο GTR παίζουν ταυτόχρονα δυο παίκτες στο ίδιο PC, δλδ με δυο χειριστήρια;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Aνοίγω αυτό το θέμα για αυτούς που δεν θα πάψουν να ονειρεύονται ποτέ.
Να 'ναι καλά το Gran Turismo4.[Aφιερωμένο στους ΜΧ5-άκηδες και ιδιαίτερα στον driftsaba ;)] Mazda MX5 1800 RS
Βρε Σάββα, νοείται Miata χωρίς... μάρσιπο (έστω και γκαραζάτο);
Πάντως, για μας τους γέροντες και μια Μερσέντα κάμπριο δεν μας κακοπέφτει για τις εκδρομούλες μας στα ιαματικά λουτρά:
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Ερώτηση: στο GTR παίζουν ταυτόχρονα δυο παίκτες στο ίδιο PC, δλδ με δυο χειριστήρια;Όχι, Χάρη. Μόνο ένας ανά PC.
-
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
Έχει βγάλει κανείς σας το τελευταίο δίπλωμα ολόχρυσο;Μπαααα... δύσκολο.... Έβγαλα όμως το τελευταίο mission, αυτό στο Ρινγκ...
-
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
Έχει βγάλει κανείς σας το τελευταίο δίπλωμα ολόχρυσο;Ναι, με χρόνο 7':03':027 και απ' όσο γνωρίζω, πολλοί κατεβαίνουν και κάτω από τα 7' ...
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Με πρόλαβες (και ταυτόχρονα το ξέχασα και 'γω...
συμφωνώ απόλυτα για τα βοηθήματα (αλλά διαφωνώ με το arcade mode... ) .
Aν το κάνουμε σε gt mode, να απαγορεύονται οι μετατροπές με after market ανταλλακτικά. Οτιδήποτε όμως μπορεί να σεταριστεί (αν μπορεί), με βάση τον εργοστασιακό εξοπλισμό (π.χ. σχέσεις κιβωτίου), να σετάρεται ελεύθερα. Λάστιχα street, αποκλειστικά. Θεωρώ πάντως ότι το arcade mode είναι πιο 'αδιάβλητο', άσε που δε χρειάζεται να αγοράσεις τα αυτοκίνητα, απλώς διαλέγεις και τρέχεις.
Έχετε να προτείνετε αυτοκίνητα;
Με εντατικό παίξιμο ( ) για κανένα 4μηνο (και χωρίς χρήση cheat-disks, που κυκλοφορούσαν εκείνο το χρονικό διάστημα), κατάφερα να αγοράσω ΟΛΑ τ' αυτοκίνητα, ενώ έχω 'καταφέρει' να 'δοκιμάσω' στο 'Ring περίπου το 1/4 εξ' αυτών. Σ' ό,τι αφορά στην ερώτησή σου, θα ΄λεγα πως η απάντηση είναι δύσκολη, γιατί πραγματικά δεν ξέρω ποιο αυτοκίνητο να πρωτοδιαλέξω και με ποια κριτήρια... Πάντως μέχρι στιγμής τους ταχύτερους γύρους τους έχω κάνει με (ως επί το πλέιστον) αμερικανικά ( ) αυτοκίνητα (Ford GT, Viper SRT10) με τρίτη τη Μ5 ...
-
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
Μάλλον μπερδεύτηκαμε.... Δε μιλώ για μίσσιον ταύρε!!!ΔΙΠΛΩΜΑ.
Govus αυτός ο χρόνος είναι με την Ε190??? Παιδιά άλλο πράγμα λέμε μάλλον....
Την κατηγορία S-15 δεν εννοείς με την AMG 190E Evo. II;
-
Ερώτηση: στο GTR παίζουν ταυτόχρονα δυο παίκτες στο ίδιο PC, δλδ με δυο χειριστήρια;
Όχι, Χάρη. Μόνο ένας ανά PC.
Υπάρχει τέτοιο racing game γενικότερα για PC;
-
Δεν γνωρίζω, δυστυχώς. Ασχολούμαι με πολύ συγκεκριμένους τίτλους κι έτσι οι γνώσεις μου είνια πολύ περιορισμένες
-
Δεν γνωρίζω, δυστυχώς. Ασχολούμαι με πολύ συγκεκριμένους τίτλους κι έτσι οι γνώσεις μου είνια πολύ περιορισμένεςΆστα αυτά
Btw, μόλις έπαιξα MBWR με το καινούριο game-pad (τιμόνι στο αριστερό αναλογικό joy, γκαζόφρενο στο δεξί αναλογικό joy και ταχύτητες στις σκανδάλες). Μιλάμε για πακέτο, αλλά δεν μπορούσα μέχρι τώρα να διανοηθώ πως μπορείς να ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΕΙΣ racing με gamepad
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Μάλλον μπερδεύτηκαμε.... Δε μιλώ για μίσσιον ταύρε!!!
ΔΙΠΛΩΜΑ.
Govus αυτός ο χρόνος είναι με την Ε190??? Παιδιά άλλο πράγμα λέμε μάλλον....
( ) Sorry, είναι τελικά η S-16 αυτή με την 'πολεμική' 190 (και το 'χρυσό' στα 7':07':700) και η ΙΑ-15 με την 'πολιτική' 190 ('χρυσό' στα 9':00':000, με 'μένα στα 8':59':352 ...).
-
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
( ) Sorry, είναι τελικά η S-16 αυτή με την 'πολεμική' 190 (και το 'χρυσό' στα 7':07':700) και η ΙΑ-15 με την 'πολιτική' 190 ('χρυσό' στα 9':00':000, με 'μένα στα 8':59':352 ...).
Αυτή λέω!
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΝΑ ΕΒΓΑΛΕ ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΟ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΧΡΥΣΟ;;;;;;;;;;;;
Όχι, παρά μόνον τις 'χιονισμένες' (τοίχο-τοίχο ) και το 'Ring... Γιατί ρωτάς; Σου λείπει το βραβείο ;;
Υ.Γ.: το οποίο δεν είναι άλλο από το Ford Model-T...
-
Δεν γνωρίζω, δυστυχώς. Ασχολούμαι με πολύ συγκεκριμένους τίτλους κι έτσι οι γνώσεις μου είνια πολύ περιορισμένεςΤελικά παίζουν 2 παίκτες στο ίδιο PC με το MBWR (σε split-screen)
-
[edit]
Μπήκαν στο 1ο post.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Kι ένα QUIZ: Ποιό είναι το εικονιζόμενο drift-car?Το πρώτο Skyline.
Mε το πλάϊ και όσο πάει! [virtual reality]