-
αντε να παρουμε to P1 να παμε ριτσωνα να το δοκιμασουμε!!!
-
-
-
Καλημέρα σε όλους,
Είμαστε μια εβδομάδα πριν την ανάβαση Ριτσώνας και δεν ακούγεται τίποτα και απο κανέναν.Ούτε το rally.gr έχει γραψει τίποτα που παντα έγραφε μια εβδομάδα πριν...και να σκεφτείτε οτι αύριο λήγουν οι συμμετοχές...
Μια φορά απο ότι ακούω μάλλον αρκετοί οδηγοί δεν θα τρέξουν για διάφορους λόγους (οικονομικοί,ανέτοιμα αυτοκίνητα)
Τέλος πάντων , περιμένουμε και θα δούμε...
Φιλικά
Γιάννης -
exeis dikio kai emena moy ekane entyposi ayto...
-
Ο χρήστης sfedona85 έγραψε:
exeis dikio kai emena moy ekane entyposi ayto...Να μην σου κάνει καθόλου εντύπωση...Χαλεποί καιροί....Θα το δείτε...Έχω την αίσθηση ότι Ριτσώνες με 170 συμμετοχές ίσως δεν ξαναδούμε με τις παρούσες συνθήκες.....Και καλύτερα...Μήπως γίνει κάτι....Λέμε τώρα.....
-
Μακάρι να αποφασίστηκε η αποχή για καλύτερη μελλοντική αντιμετώπιση και παροχές.....
-
Η έλλειψη συμμετοχών μάλλον σημαίνει έλλειψη χρημάτων... παρά οργανωμένη αντίδραση.......
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Η έλλειψη συμμετοχών μάλλον σημαίνει έλλειψη χρημάτων... παρά οργανωμένη αντίδραση.......Άγνωστες λέξεις στους κύκλους των οδηγών.
-
Εγώ πάντως πιστεύω-σύμφωνα με τις στατιστικές- ότι πάλι θα έχουμε 100+ συμμετοχές! Απόδειξη οι λίγες συμμετοχές στο σπριντ.
-
Και πιστεύεις ότι 100-110 συμμετοχές σε Ριτσώνα (που πολλοί τρέχουν μία και μοναδική φορά...) και με 10 cup θεωρείται επιτυχία;;
-
Πάντως όχι αποτυχία!
-
Για μένα σπριντ στην Αττική με 67 συμμετοχές και Ριτσώνα με 110 (μαζι με τα καπ) είναι αποτυχία και κατάντια.....Αν μπορούσαν να περνούν οι συμμετοχές από το συλλογικό όργανο των οδηγών για άσκηση πίεσης τοσο σε οργανωτικό όσο και σε οικονομικό επίπεδο τρότε τα πράγματα θα ήταν σίγουρα καλύτερα...Για σκέψου συνομιλία....'γεια σας κύριε τάδε μου.Κρατω στα χέρια μου 80 συμμετοχές....Πόσα θα με χρεώσεις και τι θα μου παρέχεις;; ' ...Και τότε άντε παιξ' το μάγκας, κάνε τον αγώνα σου με 30-40 αυτοκίνητα, βαλε και από την τσέπη και την επόμενη φορά παρακάλα με κιόλας...Αλλά που οργάνωση, όταν δεν υπάρχουν χέρια και επαγγελματική εμπλοκή......
-
Ο εκβιασμος βεβαια δουλευει και απο τις δυο μεριες. Μπορει δηλαδη να μαζευτουν οι λεσχες και να σας πουν: 'Κυριοι αυτη ειναι η τιμη μας, κοινη και στο πανω οριο που προβλεπεται για ολα τα σπριντ. Παροχες γιοκ, επισης κοινο για ολους τους αγωνες. Οσοι θελετε τρεχετε, οσοι θελετε οχι.'
-
Είναι αυτό που λέμε...πόλεμος συμφερόντων!
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Ο εκβιασμος βεβαια δουλευει και απο τις δυο μεριες. Μπορει δηλαδη να μαζευτουν οι λεσχες και να σας πουν: 'Κυριοι αυτη ειναι η τιμη μας, κοινη και στο πανω οριο που προβλεπεται για ολα τα σπριντ. Παροχες γιοκ, επισης κοινο για ολους τους αγωνες. Οσοι θελετε τρεχετε, οσοι θελετε οχι.'Μα αυτό κάνουν.
Τι εννοείς οτί μπορούν να το κάνουν αφού το κάνουν; -
Ο εκβιασμος βεβαια δουλευει και απο τις δυο μεριες. Μπορει δηλαδη να μαζευτουν οι λεσχες και να σας πουν: 'Κυριοι αυτη ειναι η τιμη μας, κοινη και στο πανω οριο που προβλεπεται για ολα τα σπριντ. Παροχες γιοκ, επισης κοινο για ολους τους αγωνες. Οσοι θελετε τρεχετε, οσοι θελετε οχι.'Εγώ το πολύ-πολύ να μην τρέξω....Αυτός θα χάσει τη δουλειά του....Τα έσοδά του...Εξ' άλλου ακου τι λεει ο Τάκης....Τώρα λειτουργεί μονόπλευρα ο εκβιασμός από μέρους τους μόνο....Ας μου πει όποιος θέλει τρέχει και με μαζική αποχή την άλλη φορά θα με παρακαλάει....Χωρίς εμένα δεν υπάρχει....Έτσι απλά....Εγώ μπορώ να υπάρξω χωρίς αυτόν....
-
Τωρα μπορει και να μη χρειαζεται συνενοηση αλλα αν βρεθουν μπροστα σε ενα εκβιασμο λογικο ειναι να αντιδρασουν με τον ιδιο, πιθανως και χειροτερο, τροπο.
-
Τωρα μπορει και να μη χρειαζεται συνενοηση αλλα αν βρεθουν μπροστα σε ενα εκβιασμο λογικο ειναι να αντιδρασουν με τον ιδιο, πιθανως και χειροτερο, τροπο.Δες στην προηγούμενη σελίδα την άποψή γι' αυτό....Αυτό θα πει ταυτόχρονη δημοσίευση....
-
Τωρα μπορει και να μη χρειαζεται συνενοηση αλλα αν βρεθουν μπροστα σε ενα εκβιασμο λογικο ειναι να αντιδρασουν με τον ιδιο, πιθανως και χειροτερο, τροπο.Πόσο χειρότερο τρόπο; Δηλαδή τι είναι σήμερα καλό και μπορεί να γίνει χειρότερο;
Ανάβαση Ριτσώνας 25-26/2