-
εδώ και μια βδομάδα έχουν μονοδρομήσει το δρόμο μπροστά και αντί οι ηλίθιοι να πάνε απ'τον παράλληλο για να κατέβουν, πηγαίνουν απ'τον ίδιο λες και δεν έχει αλλάξει τίποτα
εγώ κάθομαι αριστερά και όταν βλέπω άλλους να κατεβαίνουν ανάποδα δεν αλλάζω και πηγαίνω καταπάνω τους αλλάζοντας την τελευταία στιγμή
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
εδώ και μια βδομάδα έχουν μονοδρομήσει το δρόμο μπροστά και αντί οι ηλίθιοι να πάνε απ'τον παράλληλο για να κατέβουν, πηγαίνουν απ'τον ίδιο λες και δεν έχει αλλάξει τίποταεγώ κάθομαι αριστερά και όταν βλέπω άλλους να κατεβαίνουν ανάποδα δεν αλλάζω και πηγαίνω καταπάνω τους αλλάζοντας την τελευταία στιγμή
Για Θεσ/νίκη μιλάμε
-
Ψωνάρες Αθηναίοι νομίζετε οτι όλη η Ελλάδα είναι η Αθήνα σας ου ρε
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
εδώ και μια βδομάδα έχουν μονοδρομήσει το δρόμο μπροστά και αντί οι ηλίθιοι να πάνε απ'τον παράλληλο για να κατέβουν, πηγαίνουν απ'τον ίδιο λες και δεν έχει αλλάξει τίποτα
εγώ κάθομαι αριστερά και όταν βλέπω άλλους να κατεβαίνουν ανάποδα δεν αλλάζω και πηγαίνω καταπάνω τους αλλάζοντας την τελευταία στιγμή
Για Θεσ/νίκη μιλάμε
δε ξέρω αν το κατάλαβατε αλλά αναφέρομαι σε άσχετο με την παραπάνω συζήτηση γεγονός
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Σήμερα στο δρόμο για αεροδρόμιο...3 και 3 λωρίδες με διάζωμα στη μέση...
κινούμαι στη μεσαία λωρίδα,
...και στο ρεύμα μου, στην τρίτη λωρίδα, κινείται αγροτικόμε αντίθετη κατεύθυνση.....
Αναβοσβήνω τα φώτα, και ο παππούς από μέσα
**με χαιρετά **με το χέρι...πω καλα..... ενα ζητω ειμαστε...... παει το εχασε ο κοσμος.......
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Για Θεσ/νίκη μιλάμε
δε ξέρω αν το κατάλαβατε αλλά αναφέρομαι σε άσχετο με την παραπάνω συζήτηση γεγονός
LOL
Κάνε και ένα quote ρε μάστορα γιατί έχουμε χάσει τον μπούσουλα είναι πολλά τα ζώα Άρη -
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
Θαυμάστε ζώο και όχι δεν σβήνω τις πινακίδες του δίποδου θηλυκού
Εγώ πειράζει που κάτι τέτοια τα περνάω από πάνω πεζός? Αλά αμερικάνικες ταινίες...
-
Δυο ΖΩΑ για σημερα και χθες...
Ειμαι στο τερμα της Ιερας οδου, διασταυρωση με Πειραιως και περιμενω 1ος στο φαναρι για να στριψω δεξια εχοντας βγαλει κανονικα φλας. Αναβει πρασινο και ξεκινω να στριβω. Βλεπω απο δεξια μου να πεταγεται παπακι το οποιο μαλλον ειχε ερθει απο το σημειο που ειναι πεσμενος ο δρομος (πρακτικα δεν υπαρχει δρομος) και παει να στριψει αριστερα!!!! Πεφτω στα φρενα και σταματαω μερικα εκατοστα μπροστα του! Τον αρχιζω στα Γαλλικα, και μου κουναει το χερι οτι αυτος φταει και φευγει...
Σημερα, αλλα ΖΩΟ παππους αυτη τη φορα οπου σε φαρδυ δρομο κανει καποια ζιγκ ζαγκ σα να θελει να σταματησει καπου δεξια αλλα να μην ειναι σιγουρος που. Τελικα, αποφασιζει να κανει ξαφνικα δεξια (με το πασο του βεβαια!), και βλεπω οτι το ΖΩΟ εχει βαλει ενα σκυλακι πανω στο τιμονι και οδηγουν 'μαζι' δυσκολευοντας τον να στριψει το τιμονι, ενω καπνιζει αμεριμνος ενα πουρο...
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Δυο ΖΩΑ για σημερα και χθες...Σημερα, αλλα ΖΩΟ παππους αυτη τη φορα οπου σε φαρδυ δρομο κανει καποια ζιγκ ζαγκ σα να θελει να σταματησει καπου δεξια αλλα να μην ειναι σιγουρος που. Τελικα, αποφασιζει να κανει ξαφνικα δεξια (με το πασο του βεβαια!), και βλεπω οτι το ΖΩΟ εχει βαλει ενα σκυλακι πανω στο τιμονι και οδηγουν 'μαζι' δυσκολευοντας τον να στριψει το τιμονι, ενω καπνιζει αμεριμνος ενα πουρο...
Αμα οδηγουσε το σκυλακι εισαι
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Δυο ΖΩΑ για σημερα και χθες...
Σημερα, αλλα ΖΩΟ παππους αυτη τη φορα οπου σε φαρδυ δρομο κανει καποια ζιγκ ζαγκ σα να θελει να σταματησει καπου δεξια αλλα να μην ειναι σιγουρος που. Τελικα, αποφασιζει να κανει ξαφνικα δεξια (με το πασο του βεβαια!), και βλεπω οτι το ΖΩΟ εχει βαλει ενα σκυλακι πανω στο τιμονι και οδηγουν 'μαζι' δυσκολευοντας τον να στριψει το τιμονι, ενω καπνιζει αμεριμνος ενα πουρο...
Αμα οδηγουσε το σκυλακι εισαι
Οχι δα! Το σκυλάκι απλώς είναι ζώο τετράποδο, και ο χαρακτηρισμός 'ζώο' δεν είναι υποτιμητικός. Το πλάσμα με το πούρο που καθόταν πίσω από το σκυλάκι που οδηγούσε, είναι δίποδο ζώο και εδώ ο χαρακτηρισμός είναι υποτιμητικός!
-
Ζώο σήμερα (και κάθε μέρα) ο οδηγός φορτηγού που κινούνταν στην Κων/πόλεως και πέρασε το φανάρι της Παρασκευοπούλου με καρακόκκινο και παραπάνω από 40-50 χιλιόμετρα. Εγώ που ξεκινούσα με πράσινο (ούτε καν απότομα), έπεσα στα φρένα καθώς δεν είχα ορατότητα λόγω δρόμου, αλλά και διπλοπαρκαρισμένων...
Το Clio έχει πολύ καλά φρένα. Αν δεν είχε, θα ήμουν από κάτω ακόμα...
-
Ήρθα Αθήνα σήμερα, και καθώς πήγαινα σπίτι μου είδα στην Αλεξάνδρας υπερ-καγκουρεμένο παλιό Toyota pickup σε άθλια κατάσταση αλλά:
-με μπλέ νέον απο κάτω
-βελτιωτικά αυτοκόλλητα (Brembo, Momo κ.λ.π.)
-Barόμετρα και λοιπά φωτιζόμενα οργανάκια στο αριστερό A-pillar
-Εξάτμιση μπουριΜόνο το χαμήλώμα και το ζαντικό του έλειπε...
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Ήρθα Αθήνα σήμερα, και καθώς πήγαινα σπίτι μου είδα στην Αλεξάνδρας υπερ-καγκουρεμένο παλιό Toyota pickup σε άθλια κατάσταση αλλά:-με μπλέ νέον απο κάτω
-βελτιωτικά αυτοκόλλητα (Brembo, Momo κ.λ.π.)
-Barόμετρα και λοιπά φωτιζόμενα οργανάκια στο αριστερό A-pillar
-Εξάτμιση μπουριΜόνο το χαμήλώμα και το ζαντικό του έλειπε...
αυτό;
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.p ... start=1650
-
Μα ποσο μαλακας πρεπει να εισαι για να προσπαθησεις να περασεις τις γραμμες του τρενου με φορτηγο εκτος διαβασεως με αποτελεσμα να κωλυσει το φορτηγακι πανω στις γραμμες και να πεσει πανω του το intercity περνωντας το απο κατω και ετσι να εκτροχιαστει το τρένο.
Ολα αυτα εγιναν πριν απο λιγο εξω απο το Κιλκις με αποτελεσμα μεχρι στιγμης 2 νεκρους και ακομη ψαχνουν τα σωστικα συνεργεια, το τρενο ειχε 108 επιβατες προς Αλεξανδρουπολη
-
Ο χρήστης GFON έγραψε:
Μα ποσο μαλακας πρεπει να εισαι για να προσπαθησεις να περασεις τις γραμμες του τρενου με φορτηγο εκτος διαβασεως με αποτελεσμα να κωλυσει το φορτηγακι πανω στις γραμμες και να πεσει πανου του το intercity με αποτελεσμα να εκτροχιαστει το τρένο.Ολα αυτα εγιναν πριν απο λιγο εξω απο το Κιλκις με αποτελεσμα μεχρι στιγμης 2 νεκρους και ακομη ψαχνουν τα σωστικα συνεργεια.
ελληνες χριστιανοι!
-
Και να θες ν'αγιάσεις, δεν μπορείς. Πάω σήμερα ωραία και καλά στη δουλειά μου με (περιέργως) καλή διάθεση, είμαι στην λεωφορειολωρίδα της Συγγρού με τη μηχανή και τσούπ, να η κυράτσα με το χάρχαλο που μπαίνει προστά μου έχοντας ανάψει μισό φλας (ξέρετε, εκείνο που ανάβει μόνο μια φορά το λαμπάκι και μάλιστα αφού έχει αρχίσει ο ελιγμος). Εκεί που είμαι έτοιμος να την κράξω, τσουπ, κυριλέ τυπάκος με μαύρο RX8 πετάγεται μπροστά μου χωρίς καν φλας. Πάνω που είμαι έτοιμος να μεταθέσω το κράξιμο πάνω του, τσουπ, ταρίφας σταματάει έτσι ξαφνικά στη μεσαία λωρίδα και ανοίγει ψυχρά την πόρτα για να πάρει πελάτη!!!
Πέντε λεπτά η διαδρομή σπίτι-δουλειά, προλάβανε τα ζώα να μου κάνουν κρόσια τα νεύρα μέσα σε 200 μέτρα...
-
Να μην προσβάλλουμε τα ζώα! Πώς να χαρακτηρίσω όσους χτες έκαναν τους «έξυπνους» στην Τσούντα; (Μιλάω για το δρόμο κάτω από τη γέφυρα του σταθμού του Αγίου Ελευθερίου). Χτες λοιπόν τα φανάρια στη διασταύρωση Αχαρνών και Τσούντα είχαν χαλάσει για πολλές ώρες (τουλάχιστον εγώ τα πέτυχα 14:00 πηγαίνοντας και στις 15:30 επιστρέφοντας), οπότε δεν άργησε να γίνει το αδιαχώρητο. Μερικοί **εξυπνάκηδες **όμως, άλλοτε με αλάρμ κι άλλοτε χωρίς, πέρναγαν από το αντίθετο ρεύμα για να προσπεράσουν τις 2 μπλοκαρισμένες λωρίδες καθόδου – επιτείνοντας το πρόβλημα –, ενώ δεκάδες άλλοι περίμεναν μήπως και **φιλοτιμηθεί **κι έρθει κανένας τροχονόμος και βάλει τάξη. Τις κάμερες τις έβαλαν παντού, δεν παρακολουθούν τι γίνεται στους δρόμους;
Οι πινακίδες που πρόλαβα να σημειώσω:
ΤΑΒ-1524
ΥΡΖ-????
ΙΒΟ-7789
ΖΜΥ-1681
ΥΝΕ-7513 -
Τελικά η μαλακία με τα προβολάκια ομίχλης έχει επεκταθεί!
εχθές το βράδυ στην Αττική οδό ρέυμα προς αεροδρόμιο, αστικό λεοφωρείο με τα φώτα στην σκάλα στάσης και τα ομίχλης αναμένα!
κατι πρέπει να γίνει... :explotar:
-
Πριν λίγο, καινούριο pathfinder με αυτοκόλλητα επί τροχών, είχε αναμμένα τα φώτα ομίχλης. Δεν ήταν ο θεοφράστου, ένας τύπος με γυαλιά ήταν. Αίσχος.
Επίσης, αστυνομικό σταθμευμένο αστυνομικό στον πεζόδρομο της ικτίνου, μπροστά από την παλιά sandwichland, ενώ λίγο αργότερα αστυνομικό με πινακίδες ΕΑ-23560 με μπλε ψείρες στα μικρά φώτα. Μα τι ζώα!!!!
-
Όταν με ακολουθεί αυτοκίνητο με φώτα ομίχλης ανάβω και εγώ το κόκκινο στοπ ομίχλης. Μια χαρά στραβώνει.....
Ζώα ζώα ζώα