-
Όχι απλά όσο παλιώνει θέλει πολύ τακτική συντήρηση..Και το Bravo μου θέλει λάδια στα 7500 ενώ η φιατ λέει στα 15000,σέρβις στα 15000 ενώ η φιατ λέει στα 25000 και ιμάντες ακόμη...θα δείξει.Μια φορά έχω αλλάξει πριν λίγο καιρό...
-
Λάδια κάθε 5000 χλμ. και service καθε 10000 χλμ. για το coupe...
-
Μάγκες πρόβλημα... Την πάτησα και έβαλα βενζίνη καρανοθευμένη στο Punto και το αμάξι τα χει παίξει....Στο ρελαντί ξαφνικά κάνει σαν να ...μπουκώνει και ξεμπουκώνει και το ίδιο και όταν πατάω γκάζι..Κολλάει και μετά παίρνει μπρος...Aiutoooooo!!!!Έβαλα μετά καθαρή βενζίνη και το πρόβλημα σαν να διορθώθηκε αλλά όχι απόλυτα.Να περιμένω να κάψει και αυτό το ρεζερβουαρ ή κανω τίποτα άλλο;;;
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Το δικο μου Mk2 αλλαζει καθε 7500 λαδια και καθε 15000 τακτικο service.
Αυτα ειναι και τα επισημα της αντιπροσωπειας... στα μετεπειτα Punto των επομενων ετων απο οσο ξερω αυξησανε τα διαστηματα.Ασχετο, σχετικο.... σημερα παρελαβα το Puntogralle μου που πηγε για αλλαγη κρεμαγιερας (επειτα απο ενα κοπανημα με πεζουλι), στην αποδειξη γραψανε πυξιδα ηλεκτρικου τιμονιου... μηπως περιλαμβανει κατι αλλο περα απο την κρεμαγιερα? Ρωταω γιατι αλλαξε λιγακι η αισθηση του τιμονιου, εξαφανιστηκε ενας συντονισμος που ακουγα απο την κολωνα του τιμονιου και βελτιωθηκε αρκετα η αντιδραση της μπροστα αναρτησης οταν περναω απο ορυγματα.... δεν κοπαναει/δεν εισερχετε ο συντονισμος στο αμαξωμα... στρογγυλευει καλυτερα τις ανωμαλιες. Μηπως μου αλλαξαν και τιποτα σινεμπλοκ ???
Σου άλλαξαν ή επισκέυασαν την κρεμαγιέρα?
-
Ο χρήστης balo έγραψε:
Μάγκες πρόβλημα... Την πάτησα και έβαλα βενζίνη καρανοθευμένη στο Punto και το αμάξι τα χει παίξει....Στο ρελαντί ξαφνικά κάνει σαν να ...μπουκώνει και ξεμπουκώνει και το ίδιο και όταν πατάω γκάζι..Κολλάει και μετά παίρνει μπρος...Aiutoooooo!!!!Έβαλα μετά καθαρή βενζίνη και το πρόβλημα σαν να διορθώθηκε αλλά όχι απόλυτα.Να περιμένω να κάψει και αυτό το ρεζερβουαρ ή κανω τίποτα άλλο;;;Kαλα να παθεις γιατι εισαι Παναθηναικος . Να βαζεις μονο ΑVIN
Πλακα κανω εε!!!!
Περιμενε να την καψεις και βλεπεις.Το κακο ειναι οτι τα αμαξια μας δεν εχουν φιλτρο βενζινης . -
Λοιπόν,μετά το Mondeo η οικογένεια χρειάζεται μικρό πόλης και μετά από πολύ ψάξιμο είμαστε ένα βήμα πριν το Panda 1.2 dynamic με 10200 και το κλειδί στο χέρι.
Λίγο σμπρώξιμο θέλουμε
Τί λέτε; -
Ο χρήστης athanasios έγραψε:
Λοιπόν,μετά το Mondeo η οικογένεια χρειάζεται μικρό πόλης και μετά από πολύ ψάξιμο είμαστε ένα βήμα πριν το Panda 1.2 dynamic με 10200 και το κλειδί στο χέρι.
Λίγο σμπρώξιμο θέλουμε
Τί λέτε;Τα Φιατ δεν χρειαζονται σπρωξιμο ,αναβουν με την μιζα.Δεν ξερω για τα Φορντ.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Λίγο σμπρώξιμο θέλουμε
Τί λέτε;Τα Φιατ δεν χρειαζονται σπρωξιμο ,αναβουν με την μιζα.Δεν ξερω για τα Φορντ.
-
Ο χρήστης balo έγραψε:
Μάγκες πρόβλημα... Την πάτησα και έβαλα βενζίνη καρανοθευμένη στο Punto και το αμάξι τα χει παίξει....Στο ρελαντί ξαφνικά κάνει σαν να ...μπουκώνει και ξεμπουκώνει και το ίδιο και όταν πατάω γκάζι..Κολλάει και μετά παίρνει μπρος...Aiutoooooo!!!!Έβαλα μετά καθαρή βενζίνη και το πρόβλημα σαν να διορθώθηκε αλλά όχι απόλυτα.Να περιμένω να κάψει και αυτό το ρεζερβουαρ ή κανω τίποτα άλλο;;;Όποιος είναι βάζελος αυτά παθαίνει... Πλακίτσα...!!!!
Λοιπόν το ίδιο είχε συμβεί και στο πούντο μας..Αφού περιμέναμε να κάψει το ρεζερβουάρ το πήγαμε για έλεγχο όπου φάνηκε ότι όντως ήταν νοθευμένο καύσιμο..Ενημέρωσέ μας αν θες από που έβαλες βενζίνη...
@Athanasios : Μέχρι τώρα δεν έχουμε ακούσει για προβλήματα στο παντα..είναι πολύ ευχάριστο αμάξι με πολύ ωραίο εσωτερικό.(σου ανεβάζει τη διάθεση..!!! ).Στην κατηγορία αυτή με χίλια θα το έπαιρνα..Το θεωρώ πολύ τίμιο και αξιόλογο..
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Λίγο σμπρώξιμο θέλουμε
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Μάγκες πρόβλημα... Την πάτησα και έβαλα βενζίνη καρανοθευμένη στο Punto και το αμάξι τα χει παίξει....Στο ρελαντί ξαφνικά κάνει σαν να ...μπουκώνει και ξεμπουκώνει και το ίδιο και όταν πατάω γκάζι..Κολλάει και μετά παίρνει μπρος...Aiutoooooo!!!!Έβαλα μετά καθαρή βενζίνη και το πρόβλημα σαν να διορθώθηκε αλλά όχι απόλυτα.Να περιμένω να κάψει και αυτό το ρεζερβουαρ ή κανω τίποτα άλλο;;;
Όποιος είναι βάζελος αυτά παθαίνει... Πλακίτσα...!!!!
Λοιπόν το ίδιο είχε συμβεί και στο πούντο μας..Αφού περιμέναμε να κάψει το ρεζερβουάρ το πήγαμε για έλεγχο όπου φάνηκε ότι όντως ήταν νοθευμένο καύσιμο..Ενημέρωσέ μας αν θες από που έβαλες βενζίνη...
Άστα ρε pasxos...έχω ξενερώσει...το ακούω και ...βήχει και τρελλαίνομαι!Μήπως να το πάω να το κοιτάξω...;;;Αλλά και στο συνεργείο τι να μου κάνει;Θα αδειάσει το ρεζερβουαρ;Λεω να το παω κανα ταξιδάκι να κάψει ότι έχει μέσα και να παω στο Εθνικό Μετσόβειο στο εργαστήριο τους να του βάλω την καθαρότερη και αγνότερη βενζίνη που μπορώ να βρω για το super Punto μου! Όσο για το !@#$!πρατήριο που μου έκανε τη ζημιά....Λ.Αθηνών (Καβάλας),έχει κίτρινη ταμπέλα και κάτι βρωμομολδαβές ή κάτι τέτοιο που βάζουν ψευτοβενζίνη του κ#@$@λου Και την ψιλιαζόμουνα ρε γαμώτο...Πώς την πάτησα έτσι...
-
Ο χρήστης balo έγραψε:
Άστα ρε pasxos...έχω ξενερώσει...το ακούω και ...βήχει και τρελλαίνομαι!Μήπως να το πάω να το κοιτάξω...;;;Αλλά και στο συνεργείο τι να μου κάνει;Θα αδειάσει το ρεζερβουαρ;Λεω να το παω κανα ταξιδάκι να κάψει ότι έχει μέσα και να παω στο Εθνικό Μετσόβειο στο εργαστήριο τους να του βάλω την καθαρότερη και αγνότερη βενζίνη που μπορώ να βρω για το super Punto μου! Όσο για το !@#$!πρατήριο που μου έκανε τη ζημιά....Λ.Αθηνών (Καβάλας),έχει κίτρινη ταμπέλα και κάτι βρωμομολδαβές ή κάτι τέτοιο που βάζουν ψευτοβενζίνη του κ#@$@λου Και την ψιλιαζόμουνα ρε γαμώτο...Πώς την πάτησα έτσι...
Μηπως ειναι εκεινος που λεει οτι αν βρουμε καλυτερη βενζινη μας δινει 20.000.000(ή καπως ετσι);
-
Όχι.Είναι πιο ψηλά.Μετά το Παλατάκι.
-
Ο χρήστης balo έγραψε:
Εντάξει δεν έγινε και τίποτα αν έβαλες 1 φορά νοθευμένο ποτό στο πούντο σου..αρκεί να σου γίνει μάθημα...Είναι πολλοί οι κλεφτομ$#@λακες που πουλάν για βενζίνη κάτουρο...!! BTW όταν συνέβη το ίδιο και σε μας αποφασίσαμε να βάζουμε V-Power για πολύ καιρό..Στο επόμενο σέρβις το καπάκι του κινητήρα ήταν πεντακάθαρο..Γι αυτό το λόγο έπαψα κι εγώ να βάζω φτηνιάρικες στο Bravo....
-
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
Σου άλλαξαν ή επισκέυασαν την κρεμαγιέρα?
Ολη αλλαχτηκε...και απο τις 2 μεριες που την ειδα, ειναι καινουργιλα οι συνδεσμοι κλπ κλπ....
@Athanasios: +1 χερι για σπρωξιμο.... και ο πατερας μου γλυκοκοιταζε σημερα την 4χ4 Diesel. Ευελικτο ειναι, οικονομικο επισης, 5 χρονια εγγυηση εχει, αξιοπιστο πρεπει να ναι, χωρους για 4 επιβατες και καμια ψιλοαποσκευη. Γενικα απο οσους εχω δει/ακουσει ολοι εχουν να πουνε ενα καλο λογο για το Pandaκι
-
Bαζελάκια Balo, εγώ στην θέση σου θα την έβγαζα μόνος μου με ένα λάστιχο.
Ετσι έκανα στου θείου μου το 166 και βάζοντας στο καπάκι Ultimate το αμάξι ανάσανε. -
Ο χρήστης athanasios έγραψε:
Λίγο σμπρώξιμο θέλουμε
Τί λέτε;Λέμε ότι το ερώτημα δεν είναι αν θα το πάρεις, αλλά τι εξτρά θα του βάλεις
Σοβαρά τώρα, αν πάρεις την απόφαση (να την πάρεις, να την πάρεις), τσέκαρε τα διάφορα πακέτα εξοπλισμού, εμείς είχαμε δώσει γύρω στα 300 ευρώ παραπάνω και του φορτώσαμε σχεδόν τα πάντα (αν και δεν ξέρω αν ισχύουν ακόμα οι εκπτώσεις της fiat). Ό,τι άλλο θέλεις, στείλε pm
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Λίγο σμπρώξιμο θέλουμε
Τί λέτε;Λέμε ότι το ερώτημα δεν είναι αν θα το πάρεις, αλλά τι εξτρά θα του βάλεις
Σοβαρά τώρα, αν πάρεις την απόφαση (να την πάρεις, να την πάρεις), τσέκαρε τα διάφορα πακέτα εξοπλισμού, εμείς είχαμε δώσει γύρω στα 300 ευρώ παραπάνω και του φορτώσαμε σχεδόν τα πάντα (αν και δεν ξέρω αν ισχύουν ακόμα οι εκπτώσεις της fiat). Ό,τι άλλο θέλεις, στείλε pm
Να σε σπρώξω και γω!
Πήραμε πρόσφατα ένα κιτρινάκι για να το χρησιμοποιούν οι δικοί μου μέσα στην πόλη...Απ' ότι μαθαίνω, ο πατέρας μου το έχει ερωτευτεί!
Το 2ο επίπεδο εξοπλισμου (dynamic; ) έβγαινε στα 9.000+, με την έκπτωση (και δώρο ο τηλεχειρισμός).
Κατανάλωση: απ' ότι έμαθα, σήμερα έβαλαν για πρώτη φορά βενζίνη μετά από 1,5 μήνα και 200+ χλμ. Την πρώτη φορά είχα βάλει εγώ 20 ευρώ και σήμερα με 25 γέμισε...
Τι λέτε, 15 ευρώ βενζίνη το μήνα, καλά είναι;
Γενικά, το τουτού είναι πολύ ευχάριστο για αστικές μετακινήσεις. Άνετο, με καλή ποιότητα κύλισης (καμία σχέση με το Punto μου), ευέλικτο, αρκούντως δυνατό (δεν χρειάζεται να ζορίζεις το μοτέρ για να κινηθείς αξιοπρεπέστατα στηνπόλη), και το εσωτερικό του φτιάχνει το κέφι. Καμία σχέση με ένα βρωμο-Picanto ( ) που είχα μπει κάποτε και μου έχει μείνει τραύμα από το εσωτερικό του! Μειονέκτημα η σχετικά μεγάλη διαδρομή του συμπλέκτη, αλλά συνηθίζεται...
-
Mετά από όλα αυτά ΤΙ άλλο θέλεις για να το πάρεις..;;;;!! Ελα ελα,τώρα που γυρίζει απ ό,τι κατάλαβα..
-
Σας ευχαριστώ όλους.
Ο κύβος ερίφθη
Θα σας ενημερώσω σύντομα για λεπτομέρειες.
FIAT FORUM