-
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
Συγχωρέστε με...Ο Σοαρες πρεπει να βγει και να ξεκιναει ο Ολεγκ....
Αρκετες ευκαιριες πηρε ο Γιαννακης κ πρεπει και ο Ουκρανος να αρχισει να παιζει βασικος....
Πολυ καλος ο Καπετανος,εδινε την μπαλα με τη μια,ηταν αρκετα μαχητικος οσο επαιξε....
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Aκριβώς επειδή δεν φάνηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα δεν διαμαρτυρήθηκαν... Στο ριπλέι που όπως λές κι εσύ έδειξε 4 φορές ο αλφα φάνηκε ότι την ακουμπα με το χέρι και γι αυτοό ΑΝ άκουσες ο Βαρούχας είπε ότι είναι λάθος του διαιτητή και έπρεπε να σφυριχτεί επιθετικό φάουλ..Α! Αυτό το άκουσα και εγώ και ο Βαρούχας και όσοι ήταν καλεσμένοι εκεί..Τώρα εσύ γιατί δεν το είδες...τί ναο κάνουμε.Μπορεί να σου ξέφυγε..Αν και είχε κοντινό πλάνο με freeze με την μπάλα στοπαρισμένη στο χέρι...Ακόμα και να ήταν χέρι, από τη στιγμή που συμφωνούμε πως κανείς δεν το είδε (ούτε καν οι Πανιώνιοι), τότε δεν μπορούμε να μιλάμε για διαιτητική εύνοια... έτσι δεν είναι; (ειλικρινά εγώ σε κανένα από τα 4 replays δεν είδα τη μπάλα να βρίσκει χέρι, στήθος είδα και στα 4)
Ξέρεις ότι δεν είμαι κολλημένος και ό,τι βλέπω αυτό λέω..Γιατί να μην το πω;;Έτσι κι αλλιώς εσείς είστε ΜΑΚΡΙΑ ακόμα και μετά την ΑΕΚ θα στε ακόμα πιο μακρια...
Ομολογώ πως (προς τιμήν σου) όντως δεν είσαι κολημένος!
Σε ότι αφορά την ΑΕΚ, ούτε εγώ πιστεύω πως θα σας κερδίσει (ούτε καν ισσοπαλία δεν περιμένω). Αυτό όμως όπως γνωρίζεις μας ευνοεί, μιας και κυνηγάμε τη 2η θέση.Αυτό με την καμπούρα δεν κολλάει σε μένα ακριβώς επειδή θα ήμουν βλάκας και μικρόψυχος αν ασχολούμουν με το ποιός έχει μεγαλύτερη καμπούρα..Οπότε έκανες λάθος. Αυτοί που ασχολούνται ξεπερνούν τη δικιά τους και κοιτούν του άλλου που ευνοείται από την παράγκα (βλέπε ολυμπιακός..)
Δεν εννοούσα εσένα πρσωπικά ως pasxos, αλλά ως Ολυμπιακό.
Έλεος ρε σεις!!!!!!!!!!
Δεν έχετε βαρεθεί να βλέπετε παντού & πάντα διαιτητική εύνοια του ΠΑΟ χάσει/κερδίσει;
Προς θεού μην το πάρεις σαν προσωπική επίθεση..έτσι;;Δεν έχω τέτοιο σκοπό..
Όχι ρε συ, δεν το εξέλαβα ως προσωπική επίθεση.
-
Την κακή διαιτησία γιατί την επικαλούμαστε μόνο στα παιχνίδια του γαύρου;
Δηλ ο βάζελος χθες δεν ευνοήθηκε...ή την κάνουμε γαργάρα γιατί βρίσκεται στο -οο από την κορυφή;
Και δεν μιλάμε μόνο για το χέρι αλλά και για offside...Πού είναι ο αντικειμενικός balo με τις τοποθετήσεις του επι της διαιτησίας;
Που είναι η γυάλα οεο;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Δηλ ο βάζελος χθες δεν ευνοήθηκε...ή την κάνουμε γαργάρα γιατί βρίσκεται στο -οο από την κορυφή;
Και δεν μιλάμε μόνο για το χέρι αλλά και για offside...[snip]
Δυο οφσάιντ ήταν ρε συ Σάββα όλα κι όλα σ' όλο το παιχνίδι. Πολύ λιγότερα δλδ από τον μέσο όρο λανθασμένων οφσάιντ υπέρ ή κατά οποιασδήποτε ομάδες στο άθλιο πρωτάθλημά μας. Που την είδες την εύνοια;
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Και δεν μιλάμε μόνο για το χέρι αλλά και για offside...[snip]
Δυο οφσάιντ ήταν ρε συ Σάββα όλα κι όλα σ' όλο το παιχνίδι. Πολύ λιγότερα δλδ από τον μέσο όρο λανθασμένων οφσάιντ υπέρ ή κατά οποιασδήποτε ομάδες στο άθλιο πρωτάθλημά μας. Που την είδες την εύνοια;
Δεν είναι θέμα ποσότητας Χάρη...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Και δεν μιλάμε μόνο για το χέρι αλλά και για offside...Πού είναι ο αντικειμενικός balo με τις τοποθετήσεις του επι της διαιτησίας;
Που είναι η γυάλα οεο;
Yeah!Πάμε λοιπόν!
1ον.Δεν είμαι αντικειμενικός!Ή να στο πώ αλλιώς.Είμαι όσο αντικειμενικός είσαι κι εσύ!Πώς σου φαίνεται;
2ον.Περιμένω ακόμα τον red να στανιάρει και να ξαναδεί το ματσάκι.Ο pasxos μάλλον χαλασμένο καφε ήπιε,οπότε δεν πιάνεται!
3ον.Αν μπορεί να διαμαρτύρεται για κάτι ο Πανιώνιος είναι δύο περιπτώσεις οφσαϊντ αν θυμάμαι καλά.
4ον.Το μπράβο στον Malesani πάει γιατί αν και ξεκίνησε λάθος την ομάδα,είδε τι χρειάζοταν να αλλάξει και το άλλαξε.
5ον.Οι οπαδοί που πάνε στο γήπεδο - προσοχή:έχουν ήδη πάει!!!- και φεύγουν μόλις η ομάδα τους βρεθεί πίσω στο σκορ,είναι Η-ΛΙ-ΘΙ-ΟΙ.Τελεία και παύλα.Μην πας καθολου ρε μάγκα.Κατσε σπίτι σου.Αφού πας, πας για να ενισχύσεις τους ποδοσφαιριστές της ομάδας σου ΚΑΙ ΜΟΝΟ.Χάνει κερδίζει.Αλλιώς σπιτάκι.Δεν είναι ντροπή.
6ον.Βαρούχας.......................................................................................
Να σας βοηθήσω.Ο Γκέκας δεν την βρήκε με τα χέρια.Οϋτε με το στήθος.Με τα @@ του την βρήκε ρεεεεε!!!!!! -
η Παναχαϊκή λέτε να πέσει;
πάντως ο Πανθρακικός έχει φτιάξει ομαδάρα..
-
Ο χρήστης balo έγραψε:
2ον.Περιμένω ακόμα τον red να στανιάρει και να ξαναδεί το ματσάκι.**Ο pasxos μάλλον χαλασμένο καφε ήπιε,οπότε δεν πιάνεται! **
ξέρεις τί συμβαίνει;;;Θυμάσαι το χέρι του κωσταντίνου στο 'ντέρμπι' με τους βάζελους;;;Ε,όπως λέγανε οι γαύροι ότι δεν ήταν χέρι,ήταν όμως πλάτη,σβέρκος κλπ , έτσι κι εσείς τώρα λέτε ότι την βρήκε με τα @@ του... Οπότε κάτι μου βρωμάει εδώ και δεν είναι ο χαλασμένος καφές σίγουρα..Μάλλον κρύβεστε πίσω από το δάχτυλό σας...!!
Αλλά και πάλι δεν πειράζει.Ξέρεις γιατί;;;! Δε θα ξεχάσω τα πανηγύρια που κάνατε χτες μόλις σφύριξε ο 'διαιτητής'...!! Ήταν σα να είχατε προκριθεί στο τσάμπιονς λιγκ για να παίξετε με καμια μπαρτσελόνα,τίποτις γιουβέντους κλπ..Να ξέρεις ότι βλέποντας αυτά τα τραγελαφικά χάλια σας οι γάβροι ευχαριστιόμαστε πιο πολύ από το να είσαστε -300 πόντους..Και πάλι συγχαρητήρια στους Βάζελους και για να μην ξεχνιόμαστε......πάντα τέτοια!!! -
Mπεζ μπεζ να το βάψουμε το ταβάνι...
-
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
Συγχωρέστε με...Να με συγχωρέσετε και μένα αλλά αυτός ο Αλεξόπουλος τι πίνει και δεν μας δίνει;
Πηδάει αλλά τσάμικο, το κεφάλι κάτω, τα μάτια κλειστά για να πάρει μια κεφαλιά που έχει ήδη γίνει και που είναι τουλάχιστον 2 μέτρα μακρυά
Μιλάμε για πολύ γέλιο
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
2ον.Περιμένω ακόμα τον red να στανιάρει και να ξαναδεί το ματσάκι.**Ο pasxos μάλλον χαλασμένο καφε ήπιε,οπότε δεν πιάνεται! **
ξέρεις τί συμβαίνει;;;Θυμάσαι το χέρι του κωσταντίνου στο 'ντέρμπι' με τους βάζελους;;;Ε,όπως λέγανε οι γαύροι ότι δεν ήταν χέρι,ήταν όμως πλάτη,σβέρκος κλπ , έτσι κι εσείς τώρα λέτε ότι την βρήκε με τα @@ του... Οπότε κάτι μου βρωμάει εδώ και δεν είναι ο χαλασμένος καφές σίγουρα..Μάλλον κρύβεστε πίσω από το δάχτυλό σας...!!
Αλλά και πάλι δεν πειράζει.Ξέρεις γιατί;;;! Δε θα ξεχάσω τα πανηγύρια που κάνατε χτες μόλις σφύριξε ο 'διαιτητής'...!! Ήταν σα να είχατε προκριθεί στο τσάμπιονς λιγκ για να παίξετε με καμια μπαρτσελόνα,τίποτις γιουβέντους κλπ..Να ξέρεις ότι βλέποντας αυτά τα τραγελαφικά χάλια σας οι γάβροι ευχαριστιόμαστε πιο πολύ από το να είσαστε -300 πόντους..Και πάλι συγχαρητήρια στους Βάζελους και για να μην ξεχνιόμαστε......πάντα τέτοια!!!Με στενοχωρείς τώρα φίλε μου...και ξεχνάς...Το σημαντικότερο από όλα...ΞΕΧΝΑΣ!Ξεχνάς τα τρελλά πανυγήρια που κάνατε όταν νικήσατε ΤΟΝ ΙΔΙΟ Πανιώνιο πριν 15 μέρες;;;Που ανακαλύψατε το 'Κυπριακό τάνκερ';;; που σκόραρε κατά του ...Πανιωνίου;;;Δηλώσεις για ονειρική ανατροπή;;;Για σμπαράλιασμα της αμυνας του Πανιωνιου και άλλα συναφή εθνικοαπελευθερωτικά;;; Τα κουβάρια οπαδών και παικτών για την 'ονειρική ανατροπή¨;;;Τον Θεοδωρίδη να κοντεύει να πάθει καρδιά από τη χαρά του;;;
Εδώ οι παίκτες του γαύρου δεν ασχολούνται καθόλου και φέρονται φυσιολογικά μετά από την ανατροπή του σκορ με τον Πανιωνιο
Εδω ο Θεοδωρίδης τρέχει να φτάσει και να φιλήσει το 'κυπριακό τανκερ' !!!
Κι εδώ το ¨κυπριακό ψαροκάικ...εε σορυ τάνκερ εννοούσα! είναι σαν να λέει : έλα μωρε...στον Πανιώνιο έβαλα γκολ,δεν τρέχει τίποτα!
Α ρε πουτ$%@!#$να μνήμη.....
-
Όχι φίλε balo δεν ξεχνώ...Δεν πάμε κι εμείς πίσω..!!! Υπάρχει όμως και μια τεράστια διαφορά...:Κι αυτό επειδή όποιος καεί στο χυλό φυσάει και το γιαούρτι...Επειδή λοιπόν ο γάβρος την έχει πατήσει με τη διαφορά πόντων ξανά,κατάφερε με τον πανιώνιο να μην την ξαναπατήσει,έστω προσωρινά..Ο βάζελος από την άλλη πανηγύριζε που κέρδισε και παρέμεινε στους -12 και όχι στους -15...Υπαρχει μια διαφορά δε νομίζεις;;;!!
Υγ: Πάω για τον καφέ που λέγαμε...Ελπίζω όταν γυρίσω να μη διαπιστώσω ότι ήταν χαλασμένος...!!!
-
Ρε σεις, μη 'τρώγεστε' επί ματαίω. Ούτε καν πλάκα δεν έχει
Ο γάβρος φέτος έχει καλύτερη ομάδα από τον βάζελο έτσι κι αλλιώς, ότι και να λέμε (λέτε) κι όσους γελαδερούς και να βάλετε στα ποστ σας!
Συνβάζελε balo, η απογοήτευση, το σιχτίρισμα και το μπούχτισμα δεν μεταφράζονται αυτονόητα ως ηλιθιότητα. Απεναντίας, πολλές φορές μεταφράζονται αυτονόητα, έστω και την τελευταία στιγμή, ως ένδειξη εφυΐας!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Mπεζ μπεζ να το βάψουμε το ταβάνι...ΣιΜπιζάκι λες να το βάψουμε;
-
Ηλίας Κώτσιος: 'Δεν ξέρω αν τη Δευτέρα θα με καλέσουν για ανανέωση συμβολαίου ή πότε θα με καλέσουν. **Αυτό που ξέρω είναι ότι βρίσκομαι στην καλύτερη ομάδα της Ελλάδας ** και μου αρέσει που αγωνίζομαι γι' αυτήν. Θέλω να μείνω και θα μείνω'.
Ωπα ρε Ηλία...χαλάρωσε...άραξε και λίγο...
Αυτό το είπε μετά την μεγαλειώδη νίκη επί του πανιωνίου..Μήπως ήπιε κανα χαλασμένο καφέ το παληκάρι;;; Είσαι καλύτερος... Πρέπει να χει πολύ κρύο εκεί κάτω στους -12..Παραισθήσεις έχει;;;Το παιχνίδι παρακολούθησε και ο Γιώργος Βαρδινογιάννης, ο οποίος έφυγε από το γήπεδο μετά το 2-1.
Ήταν σίγουρος ότι η καλύτερη ομάδα του ελλαδιστάν θα κερδίσει γι αυτό έφυγε..Ε ρε πέλεκυς που χρειάζεται...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ηλίας Κώτσιος: 'Δεν ξέρω αν τη Δευτέρα θα με καλέσουν για ανανέωση συμβολαίου ή πότε θα με καλέσουν. **Αυτό που ξέρω είναι ότι βρίσκομαι στην καλύτερη ομάδα της Ελλάδας ** και μου αρέσει που αγωνίζομαι γι' αυτήν. Θέλω να μείνω και θα μείνω'.Ωπα ρε Ηλία...χαλάρωσε...άραξε και λίγο...
Αυτό το είπε μετά την μεγαλειώδη νίκη επί του πανιωνίου..Μήπως ήπιε κανα χαλασμένο καφέ το παληκάρι;;; Είσαι καλύτερος... Πρέπει να χει πολύ κρύο εκεί κάτω στους -12..Παραισθήσεις έχει;;;
[snip]Είναι γνωστό πως ο Κώτσιος είναι άρρωστος Παναθηναϊκός.
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Ηλίας Κώτσιος: 'Δεν ξέρω αν τη Δευτέρα θα με καλέσουν για ανανέωση συμβολαίου ή πότε θα με καλέσουν. **Αυτό που ξέρω είναι ότι βρίσκομαι στην καλύτερη ομάδα της Ελλάδας ** και μου αρέσει που αγωνίζομαι γι' αυτήν. Θέλω να μείνω και θα μείνω'.
Ωπα ρε Ηλία...χαλάρωσε...άραξε και λίγο...
Αυτό το είπε μετά την μεγαλειώδη νίκη επί του πανιωνίου..Μήπως ήπιε κανα χαλασμένο καφέ το παληκάρι;;; Είσαι καλύτερος... Πρέπει να χει πολύ κρύο εκεί κάτω στους -12..Παραισθήσεις έχει;;;
[snip]Είναι γνωστό πως ο Κώτσιος είναι άρρωστος Παναθηναϊκός.
Και εγώ είμαι αλλά δεν παίζω και καταστρέφω την ομάδα μου. Όλα εχουν ένα μέτρο σε αυτή τη ζωη
-
- Δεν εχει δωσει 2 πεναλτι μαρς στον Κωνσταντινου
2)Δεν εκανε χερι ο Κωνσταντινου και φανηκε καθαρα στο replay οτι η μπαλα βρηκε στην καυκαλα του παικτη του Ακρατητου και
3)Ηταν 2 κιτρινη αφου πηρε την μπαλα με τα χερια
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
2)Δεν εκανε χερι ο Κωνσταντινου και φανηκε καθαρα στο replay οτι η μπαλα βρηκε στην καυκαλα του παικτη του Ακρατητου και
4.Δεν παίζουμε μπάλα. Γεωργάτος,τζόρτζεβιτς πιο ψόφιοι κι από τα ψόφια...
Πάλι θα ξεκινήσει το β ημίχρονο με σφυροκόπημα αλλά δεν ξέρεις τι θα γίνει...γκέλα πάντως δε νομίζω... - Δεν εχει δωσει 2 πεναλτι μαρς στον Κωνσταντινου
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Αυτό τώρα τι είναι;
Αισθάνεσαι ότι πρέπει να δικαιολογήσεις κάτι;
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#4]