-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
ΑΡΙΣΤΗ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΤΣΙΚΙΝΗ-ΕΙΣΑΙ-ΤΡΕΛΑ-ΜΕ-ΤΗΝ-ΠΡΑΣΙΝΗ-ΦΑΝΕΛΑ. Το επιθετικο φαουλ του Μαντζιου εγινε αμυντικο και μειωσε με ανυπαρκτο φαουλ ο Παο. Κοπηκε ο Πανιωνιος 3 φορες με ανυπαρκτα offside και ο φιλτατος Τσικινης επαιζε γυρω στο 100-0 υπερ του Παο.
Ο ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙΧαλάρωσε μικρέ.
Το θέμα δεν είναι 'Ευνόησε η διαιτησία τον ΠΑΟ?'Το θέμα είναι 'ΠΟΙΟΣ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ???'
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
ΑΡΙΣΤΗ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΤΣΙΚΙΝΗ-ΕΙΣΑΙ-ΤΡΕΛΑ-ΜΕ-ΤΗΝ-ΠΡΑΣΙΝΗ-ΦΑΝΕΛΑ. Το επιθετικο φαουλ του Μαντζιου εγινε αμυντικο και μειωσε με ανυπαρκτο φαουλ ο Παο. Κοπηκε ο Πανιωνιος 3 φορες με ανυπαρκτα offside και ο φιλτατος Τσικινης επαιζε γυρω στο 100-0 υπερ του Παο.
Ο ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙΕπειδή προφανώς είσαι πιωμένος δεν θα κάτσω να ασχοληθώ! Δυο κούπες καφέ σκέτο,ξεμέθυσε και τα ξαναλέμε!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
[snip]
Το θέμα είναι 'ΠΟΙΟΣ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ???'Τουλάχιστον όσοι έσπευσαν να σχολιάσουν το ματσάκι στο φόρουμ. Δλδ 3 γάβροι (krus, manos, red), 1 βάζελος (balo) κι ένας αεκτζής (?) (bagus).
Πάλι περισσότεροι είστε
(και φανταστείτε να ασχολιόσασταν κιόλας με το βάζελο ή/και να σας ένοιαζε) -
Μαζευόμαστε όταν έχει καλό εργάκι στην TV. Είναι όπως οι ταινίες του Τσάκι Τσαν: πλακώνονται όλοι μεταξύ τους αλλά εσένα δεν σε νοιάζει. Αρκεί να πέφτουν κάτω με αστείο τρόπο.
-
Πάλι αυτοκτόνησε ο Πανιώνιος, εισπράτοντας και την εμπειρία του πιό γελοίου γκόλ στο φετινό πρωτάθλημα. Τα λάθη πληρώνονται.
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Αγχωτικη νικη για την ΑΕΚ....Μπορουσε να το ειχε καθαρισει απο το πρωτο το ματς.....Όντως αλλά είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα, η οποία έπαιξε ωραίο και ανοικτό ποδόσφαιρο.
Λέτε να τα λέω αυτά επειδή ο Στάθης ήταν παίκτης της Ομόνοιας...;
-
Ο χρήστης balo έγραψε:
Ο ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙΕπειδή προφανώς είσαι **πιωμένος **δεν θα κάτσω να ασχοληθώ! Δυο κούπες καφέ σκέτο,ξεμέθυσε και τα ξαναλέμε!
Εγώ που δεν είμαι πιωμένος και έχω πιεί και νες μετριο με γάλα, να σου θυμίσω το χέρι του κώτσιου(??) ή δεν θυμάμαι ποιου ήταν στη φάση που μπήκε το γκολ;;;;;!! Μήπως πρέπει να βγάλετε κι άλλο dvd με αδικίες του τσίκινη;;;!! Ή μήπως θα μου πείς ότι μπροστά στου βασιλείου τις γκάφες αυτό δεν είναι τίποτα;;;!! ΕΛΕΟΣ
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ο ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙΕπειδή προφανώς είσαι **πιωμένος **δεν θα κάτσω να ασχοληθώ! Δυο κούπες καφέ σκέτο,ξεμέθυσε και τα ξαναλέμε!
Εγώ που δεν είμαι πιωμένος και έχω πιεί και νες μετριο με γάλα, να σου θυμίσω το χέρι του κώτσιου(??) ή δεν θυμάμαι ποιου ήταν στη φάση που μπήκε το γκολ;;;;;!! Μήπως πρέπει να βγάλετε κι άλλο dvd με αδικίες του τσίκινη;;;!! Ή μήπως θα μου πείς ότι μπροστά στου βασιλείου τις γκάφες αυτό δεν είναι τίποτα;;;!! ΕΛΕΟΣ
Έλεος ρε σεις!!!!!!!!!!
Δεν έχετε βαρεθεί να βλέπετε παντού & πάντα διαιτητική εύνοια του ΠΑΟ χάσει/κερδίσει;
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Έλεος ρε σεις!!!!!!!!!!
Δεν έχετε βαρεθεί να βλέπετε παντού & πάντα διαιτητική εύνοια του ΠΑΟ χάσει/κερδίσει;
Όχι δεν είναι αυτό...Απλά υπενθυμίζω μέσω του βάζελου ότι ο ολυμπιακός είναι αυτός που πααααντα ευνοείται..
Με συγχωρείς,εσύ αυτό που είπα το είδες ή μόνο εγώ και ο βαρούχας που το σχολίασε το είδαμε..Κάτσε...γιατί θα τρελαθούμε..Ξαναλέω: Η καμπούρα του άλλου είναι πιο μεγάλη απ τη δική μας..αλλά μέχρι ένα σημείο...Εεε;
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Με συγχωρείς,εσύ αυτό που είπα το είδες ή μόνο εγώ και ο βαρούχας που το σχολίασε το είδαμε
Μάλλον εσύ κι ο Βαρούχας το είδατε, για να μη σου πω ότι το είδε μόνο ο Βαρούχας! 4 φορές την έδειξε τη φάση ο Βαρούχας και στις 4 στήθος βρήκε η μπάλα. Ή μήπως διαμαρτυρήθηκαν οι Πανιώνιοι στο ματς για χέρι και δεν το θυμάμαι; Ή μήπως είδες εσύ χέρι την ώρα του ματς;
..Κάτσε...γιατί θα τρελαθούμε..Ξαναλέω: Η καμπούρα του άλλου είναι πιο μεγάλη απ τη δική μας..αλλά μέχρι ένα σημείο...Εεε;
Ξαναπές το άλλη μια. Εσένα αφορά έτσι κι αλλιώς
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Συγνωμη αλλα αυτα που συζητατε οι βαζελογαβροι δεν εχουν καποια σχεση με το ποδοσφαιρο.Το ποδοσφαιρο ειναι αυτο:
http://www.sport24.gr/ast/cov/ps/ps3_2006_2_11_21_34_11_b.jpgΑυτό περισσότερο σχέση έχει με... ζεϊμπέκικο παρά με ποδόσφαιρο
Να μου λεγες για του Γεωργιάδη, να πω μάλιστα! -
Και πέρα από την καζούρα, ας πούμε και δυο σοβαρές κουβέντες. Οι Σέριτς, Κώτσιος και Βύντρα ΤΙ στην οργή θέλουν στον Παναθηναϊκό, θα μου εξηγήσει κανείς;;;;;;
Ο ΜανΤουΜανίστας του Παπ σήμερα πώς είπαμε ονομάζεται... Τσουξούνης; Βοηθήστε με γιατί η ταυτότητά του ακόμα αναζητείται
-
Συγχωρέστε με...
-
Ο χρήστης balo έγραψε:
Μπράβο στον Malesani για τις αλλαγές του,μπράβο στον Λεοντίου,Τι μπράβο ρε συ Balo; Αντί να του τα χώνεις που δεν τους ξεκίνησε, τον επιβραβεύεις κιόλας;;;;
λυπάμαι για τους ηλίθιους που φύγανε από το γήπεδο στο 2-0.Η ομάδα χρειάζεται τη βοήθεια του κόσμου στα δύσκολα,χορτάσαμε απο 'φίλους' του ΠΑΟ μόνο στις επιτυχίες.
(Μ)παρντόν; Είναι ηλίθιοι όσοι έχουν βαρεθεί τη κοροϊδία και είναι έξυπνοι όσοι την ταΐζουν;;; (ξανά )
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Και πέρα από την καζούρα, ας πούμε και δυο σοβαρές κουβέντες. Οι Σέριτς, Κώτσιος και Βύντρα ΤΙ στην οργή θέλουν στον Παναθηναϊκό, θα μου εξηγήσει κανείς;;;;;;Για τους 2 πρώτους τα είχα πει από το καλοκαίρι. Για τον Παναθηναικό πολυ απλά δεν κάνουν
-
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
Και πέρα από την καζούρα, ας πούμε και δυο σοβαρές κουβέντες. Οι Σέριτς, Κώτσιος και Βύντρα ΤΙ στην οργή θέλουν στον Παναθηναϊκό, θα μου εξηγήσει κανείς;;;;;;
Για τους 2 πρώτους τα είχα πει από το καλοκαίρι. Για τον Παναθηναικό πολυ απλά δεν κάνουν
Γιατί, κάνει ο Βύντρα ή μήπως κάνει ο Χαραλαμπίδης; Ο ΠΑΟ χρειάζεται επειγόντως αριστεροδεξιούς χαφ και μπακ.
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Για τους 2 πρώτους τα είχα πει από το καλοκαίρι. Για τον Παναθηναικό πολυ απλά δεν κάνουν
Γιατί, κάνει ο Βύντρα ή μήπως κάνει ο Χαραλαμπίδης; Ο ΠΑΟ χρειάζεται επειγόντως αριστεροδεξιούς χαφ και μπακ.
Μπερδεύτηκα
Τους 2 τελευταίους ήθελα να πω -
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
Μπερδεύτηκα
Τους 2 τελευταίους ήθελα να πωΌτι και να ήθελες να πεις, η ουσία είναι πως ο μόνος ακραίος που αξίζει να παίζει στον ΠΑΟ από τους σημερινούς είναι ο Δάρλας. Οι υπόλοιποι (ακραίοι μπακ και χαφ) είναι γτμ
-
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
Συγχωρέστε με...Συγχωρεμένος
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Με συγχωρείς,εσύ αυτό που είπα το είδες ή μόνο εγώ και ο βαρούχας που το σχολίασε το είδαμε
Μάλλον εσύ κι ο Βαρούχας το είδατε, για να μη σου πω ότι το είδε μόνο ο Βαρούχας! 4 φορές την έδειξε τη φάση ο Βαρούχας και στις 4 στήθος βρήκε η μπάλα.** Ή μήπως διαμαρτυρήθηκαν οι Πανιώνιοι στο ματς για χέρι και δεν το θυμάμαι; Ή μήπως είδες εσύ χέρι την ώρα του ματς;**
..Κάτσε...γιατί θα τρελαθούμε..Ξαναλέω: Η καμπούρα του άλλου είναι πιο μεγάλη απ τη δική μας..αλλά μέχρι ένα σημείο...Εεε;
Ξαναπές το άλλη μια. Εσένα αφορά έτσι κι αλλιώς
Aκριβώς επειδή δεν φάνηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα δεν διαμαρτυρήθηκαν... Στο ριπλέι που όπως λές κι εσύ έδειξε 4 φορές ο αλφα φάνηκε ότι την ακουμπα με το χέρι και γι αυτοό ΑΝ άκουσες ο Βαρούχας είπε ότι είναι λάθος του διαιτητή και έπρεπε να σφυριχτεί επιθετικό φάουλ..Α! Αυτό το άκουσα και εγώ και ο Βαρούχας και όσοι ήταν καλεσμένοι εκεί..Τώρα εσύ γιατί δεν το είδες...τί ναο κάνουμε.Μπορεί να σου ξέφυγε..Αν και είχε κοντινό πλάνο με freeze με την μπάλα στοπαρισμένη στο χέρι...
Ξέρεις ότι δεν είμαι κολλημένος και ό,τι βλέπω αυτό λέω..Γιατί να μην το πω;;Έτσι κι αλλιώς εσείς είστε ΜΑΚΡΙΑ ακόμα και μετά την ΑΕΚ θα στε ακόμα πιο μακρια... Αυτό με την καμπούρα δεν κολλάει σε μένα ακριβώς επειδή θα ήμουν βλάκας και μικρόψυχος αν ασχολούμουν με το ποιός έχει μεγαλύτερη καμπούρα..Οπότε έκανες λάθος. Αυτοί που ασχολούνται ξεπερνούν τη δικιά τους και κοιτούν του άλλου που ευνοείται από την παράγκα (βλέπε ολυμπιακός..)
Έλεος ρε σεις!!!!!!!!!!
Προς θεού μην το πάρεις σαν προσωπική επίθεση..έτσι;;Δεν έχω τέτοιο σκοπό..
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#4]