-
Χαλαρά Brera ανάμεσα στα δύο. Ειναι πραγματικά πανέμορφο αυτοκίνητο, μπορείς να το αγοράσεις και απλά να κάθεσαι να το κοιτάς. Μόνη σχεδιαστικ;h παραφωνία για μένα ειναι το εσωτερικό, προτιμώ της 147 ή της GT.
Λογικά αφού ειναι βασισμένη στην 159 πρέπει να ειναι και πολύ καλύτερα στημένη απο την 147 που λόγω κακής κατανομής υπόστρεφει τρελά.
Αν ήταν και πιο ελαφριά κι έβγαινε και σε pure πισωκίνητη έκδοση...
-
Ο χρήστης 007 έγραψε:
Em, em....basika kamia apo tis 2 prosopika -asxeto- Thelo mia alfa, diporti, me mouri brera ke to kolaraki tis GT ginete? Euxome sto mellon na gineiA αυτό είναι εύκολο γιατί εγώ θέλω μια με τη μούρη της GT και το κ..ρακι της BRERA. Καταλαβαίνεις που το πάω
-
enoeitai brera... to aytokinito ayto to ithela apo tin proti fora poy eida stoys 4T to prototypo... to eixan odigisei kiolas kai an den me apataei i mnimi moy itan pisokinito... kai arketa pio omorfo alla to perimena oti tha exei allages mexri na bgei. Kai etsi omos einai koyklara... ypokeimenika o,ti pio omorfo se mia poly eyreia klimaka timis... mexri na ftaseis stis ferrari diladi (distixos stamatise na bgainei to episis katapliktiko 406 coupe... poy itan kai ayto yperoxo)
alla giati toso baros re gamoto?????!!!! Pos ta kataferane etsi???
Pikra... diabasa ti dokimi ton 4T kai katalaba oti mono gia tin 3.2 axizei na allaxo tin 147 2.0 ti moy (kai apexo arketa apo ayto to budget). Giati i 2.2 einai arketa pio argi apo tin 147 moy. Kai se ayta ta lefta giati na min pas gia tin 3.2 GT, esto me ton palio 3.2 me ta 240 alogakia. Simeiono oti kai i tapeini (se sxesi me tin 3.2) GT 2.0 poy eixa odigisei... ektos apo kaliteri odiki symperifora apo tin 147 ti moy itan kai ligo men aisthita de pio grigori.
Re gamoto...
Oikonomia pali gia na ta skasoyme stoys italoys...
ti prama einai ayto me to baros omos .... i brera 2.2 einai elaxista elafroteri apo tin 520 (2.2) toy patera.... pio argi sto 0-100 kai me mikroteri teliki kai as bgazei 15 perissotera alloga (theoritika). Ektos an ta 9.7 poy edosan oi 4T den einai i sosti timi.
Na skaso 43K kai na me pernaei o pateras me to ploio (theoritika giati i teliki toy odigoy tis einai 140)? Noway.... GT mexri ta 43 (theoy thelontos) 2.0 i 3.2 kai brera mono sta 3.2 (theoy thelontos kai bale 10k).
Oso gia tin 147.... pisteyo oti i 2.0 ti einai i xrisi tomi.... tha stenaxoritho poli otan anagasto na tin allaxo... esto kai gia kati idias ratsas kai profanos kalytero...
Diladi i Brera otan bgei 1.9 i 1.8 (poy mallon tha bgei) poso tha exei 0-100? 14 sec? Tha tin pernaei kai to Saxo 1.1 tis mikris moy aderfis???
Brera 3.2 Vs 147 GTA