-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
αστο ετσι ρε max.
αμα το φτιαξεις, εμεις ποιον θα περνάμε μετα? ε?Πφφφφφφφφφ χαχαχαχαχα . Γιατί τον περνάς τώρα;
-
χαχαχα ναι
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
χαχαχα ναιΣιγά τα ωά - σε περνάω σε θόρυβο
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
χαχαχα ναιΑ σε κατανάλωση, εννοούσες;
-
σε καταναλωση? χμμ δεν ξερω..
max ποσο καις τερμα γκαζι?? -
Κάνε πειράματα με τα λάστιχα (άλλες γόμες / πιέσεις ) και μέσα απο αυτές τις επιλογές , προσπάθησε να μάθεις να ΟΔΗΓΕΙΣ το 350Ζ .
'Οπως είναι εργοστασιακά στημένο , πιστεύω πως καλύπτει το 99,99% των αγοραστών του.
ΔΕΝ αναφέρομαι στον maxmara προσωπικά , μακάρι το παληκάρι να ανήκει στο υπόλοιπο 0,01%
Βρέ παιδιά , κάπου έχουμε χάσει τη μπάλλα , στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα , θα συζητάμε για πληθωρισμό στα .... ιπποφορβεία !!!!!Αποστόλης.
-
Ο χρήστης apostolis έγραψε:
Κάνε πειράματα με τα λάστιχα (άλλες γόμες / πιέσεις ) και μέσα απο αυτές τις επιλογές , προσπάθησε να μάθεις να ΟΔΗΓΕΙΣ το 350Ζ .
'Οπως είναι εργοστασιακά στημένο , πιστεύω πως καλύπτει το 99,99% των αγοραστών του.
ΔΕΝ αναφέρομαι στον maxmara προσωπικά , μακάρι το παληκάρι να ανήκει στο υπόλοιπο 0,01%
Βρέ παιδιά , κάπου έχουμε χάσει τη μπάλλα , στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα , θα συζητάμε για πληθωρισμό στα .... ιπποφορβεία !!!!!
Αποστόλης.Καλά ρε παιδιά, μην βαράτε! Εξάλλου το Ζ το αγοράζουν μόνο 'φανατικοί' της οδηγησης που δεν τους ενδιαφέρει και πολύ το cruising έξω απο καφετέριες (γι'αυτό δεν πουλάει στην Ελλάδα ).
Δεν νομίζω ότι έχω πλησιάσει τις δυνατότητές του ωστόσο είμαι σε καλό δρόμο, έχοντας μπεί και στα Μέγαρα μερικές φορές (και έπεται συνέχεια).
Το στήσιμο του αυτοκινήτου είναι ένας συμβιβασμός - με απλά λόγια, ο φωστήρας μηχανικός της Nissan λέει ''υψος Χ και αναρτήσεις Ψ'. Ο marketing rep λέει 'σε ακούω, αλλά το Ζ θα το οδηγήσει, εκτός απο τον Maxmara και ο σούπερ-χεράς αλλά καί ο φλούφλης καί η ξανθιά απο τις ΗΠΑ. Οπότε, ύψος Γ και αναρτήσεις Δ'.
Μεταξύ τους βρίσκουν μιά μέση λύση και το τουτού πάει στην παραγωγή .
-
καλησπερα.
εγω πάντως ΑΝ ειχα 350Ζ,
το μονο που θα έκανα θα ήταν να παραγγείλω το εξής πακετάκι...AERODYNAMICS - Nismo Complete 4-piece Kit
εννοείται πως θα είχα την Ζ σε γαλαζιο χρώμα και θα έβαζα και τη ριγα της της Nismo στο πλαι...
αντε βαρια βαρια και καμια εξατμιση αν όπως λενε στο ΕVO UK αξίζει...
350Z βελτιώσεις - προτάσεις